בצער ואילוץ רב

TiShLeR Michal

New member
"חלמתי שאני בורחת מכלוב של ציפורים"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): wdyg - שיר השבוע (כללי): "הולך נגד הרוח". - אלבום השבוע: אלאניס מוריסט- האוסף. - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני יוצא נקי כזה, בשעה שהוא נכנס.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: חיבוקים של געגוע. - מאכל השבוע: קלופס. - משהו שעשה לכם את השבוע: בהחלט ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: הציפורים שלי ברחו ובא לי למות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לצאת לחופשי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שונאת פרידות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להשלים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נטלי אימרוליה- סמוק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה מידי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
משבר...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): באוויר - שיר השבוע (כללי): ארץ זרה \ ברי סחרוף - אלבום השבוע: Ms. Bungle או איך שלא כותבים את זה... - האדם שעשה לכם את השבוע: לוידע... באמת שלא... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והנה נשארת מאחור" , "הגיעה הזמן רק להיות" , "קופץ חופשי ללא מצנח, לכל הכיוונים נפתח והתשוקה מכל כיוון אותי הורסת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי כמה אנשים... דיסק... - מאכל השבוע: תאילנדי מוקפץ בבומבמלה... ובשר... - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של ברי סחרוף בקיבוץ... - משהו שהרס את השבוע: לוידע... אבל פשוט היה כזה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש רגעים שבהם פשוט כדאי לשתוק... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבין מה קורה איתי... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבות ובנים \ אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה... בנה... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LoLi Goddess

New member
תיקון קטן:

זה Mr. Bungle איזה דיסק שלו שמעת?? נראה לי ההרכב הכי טוב בעולם :)

Dug E

New member
אלה ראתה עוד בנאדם חוץ ממנה

שאוהב את מסטר בנגל ונדלקה

אדם ק

New member
אויש נכון!

טעות בכתב... טחחח california דיסק הזוי ביותררר!!!! חחח צחר מה אתה מקשקש!!!

בן הרוח

New member
קפצתי לביקור

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: צחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זמי אני רוצה להיכנס בך - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הרגשתי שהוא חבר שלי - דבר שהשגתם השבוע: לפתוח את ליבי לצחר - מאכל השבוע: הלוואי ויכולתי לאכול - משהו שעשה לכם את השבוע: דיברתי עם צחר - משהו שהרס את השבוע: שניכנסתי למוח של צחר וראיתי שהוא לא רוצה לעשות יותר סיאנסים כי הוא מפחד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:החיים שאחרי מסריחים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדבר שוב עם צחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שצחר ירצה לדבר איתי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד שתעזוב (מוקדש לצחר)(אני כן רוצה שתעזוב שתבוא להיות איתי פה למעלה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר ענבר וזמי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
../images/Emo6.gif אדם זה כ"כ אתה.

אמרתי שאני לא רוצה לעשות יותר סייאנס בגלל שאני לא רוצה להשתגע....לא כי אני מפחד..זה שיא הכיף ומעניין. מי שהיה יודע עד כמה
.

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif כפרעלייך.

|אזהרה|נראה לי שאני הולכת מזה לחפור. תצאו מעכשיו.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):wdyg,מקום אחר. - שיר השבוע (כללי):בין הצלילים-מוש בן ארי,are you happy now,מסוף העולם(?)-רן ונינה. - האדם שעשה לכם את השבוע:בוטן,ענבר,ספיר,אוחנה,צחר,עמרי,לירון,יובל,איקה
..אלה היותר בולטים. אבל בעקרון-ממש כל מי שהיה כלול בשבוע הזה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר", "ובימים האחרונים ככה את עולה בי ומוציאה בי גם כאב וגם צחוק על הבטחות שלעולם לא יתקיימו ועל חלומות שהעתיד עוד ימחוק","מה ששם קרה תמיד יהיה בנצח,גם אם לרגע נע בין טוב הוא לרע" "העגלה נוסעת, אין עצור". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
*ענבר מחזיקה מצה שנשברה בצורה הזויה*:"וואי! זה נראה כמו אגס(
)!!!",יאיר:"זה נראה כמו טעים!"*אוכל את המצה*
(רקע-בן,רוח שהעלינו בסיאנס,נדלק על צחר..)-"אתה יכול להגיד לנו את 2 הבנות שצחר היה איתן?""כן"...*אומר שם אחד*, "אוקיי, ועם מי עוד?.."..."בן"
איקה:"אני, אוכל בורגראנץ' בסוף!?" אוף,היו עוד פול,אבל אני ממש לא זוכרת.. - דבר שהשגתם השבוע: האמת..שיותר מדי.(אין לי ראש להתחיל לפרט, גם לא ממש לפה) - מאכל השבוע:טוסט מצה.. - משהו שעשה לכם את השבוע:בוםבמלה+כל השבת ראשון-הופעה של הג'וז, אצל עמרי,ארומה ושות'..) - משהו שהרס את השבוע: שהעגלה נוסעת, אין חזור.
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תשתחררו, ותפסיקו לבזבז זמן(כמו שאתם עושים ברגע זה,לדוגמה) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהכל ילך כמושצריך,שלא נחזור לביצפר(שביתה,משהו..) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל ההופעה של אביב היום(יימח שמו.) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שייצא. - תמונה:הטלתי על ספיר את משימת הקולאז' מהבוםבמלה.

izzys

New member
מושפעי השבוע.../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו, wdyg, מקום אחר. - שיר השבוע (כללי): The sound of muzak, בתוך הצינורות. - אלבום השבוע: הmp3 והמחברת. - האדם שעשה לכם את השבוע: שאלה טובה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל השירים של השבוע במלואם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): באמת שאין לי כוח לחשוב על זה עכשיו. היו כמה שטויות. - דבר שהשגתם השבוע: לנהוג שלושה ימים, כאפה, כמה תובנות. - מאכל השבוע: מצה בריי! - משהו שעשה לכם את השבוע: המדבר, ההופעה, ההופעה של ב"ה בעין יהב, הג'יפ. - משהו שהרס את השבוע: אמא על כל רמ"ח איבריה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין כמו מדבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ל י י ש ם. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה קשה מדי לחזור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל אליס אין צ'יינס אפשרי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיצי.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בא לי קולאז'
.

ג'וני בא... אז אני שוכח לרגע מהכל.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):where do you go, בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): ואיך שלא - מוש בן ארי, ג'וני - אריק ברמן. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל אנשי הבוםבמלה: ספיר, זמי, ענבר, צחר, יובל, ובן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ובלילות, ובלילות, עולות עולות בי מנגינות" (הלילות בבומבמלה
) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) # אני אוכָל בורגראנץ' בסוף? - איקה. # ספיר לזמי: הוא מגיע? אני לספיר: לא, סתם היא נכנסה לבדוק אם חם שם. # "זה נראה כמו...", "זה נראה כמו טעים" ענבר ויאיר. # אמא של מוסה - זה בן או בת? הרופא - זה סבא! #ערס שיכור - "אתה אוהד בית"ר?" עמרי (?) "בטח בטח, שרוף עליהם!" # "אני מסתובבת חזרה, פתאום אני רואה שק שינה עף באוויר." טוב, די. - דבר שהשגתם השבוע:בוםבמלה, שהזמינו אותי להיכנס להופעה. (טוב, בואו... כנסו.) - מאכל השבוע: חול. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבומבמלה
וגם ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: נשרפתי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הגידו די לבזבוז הזמן. תעשו עם עצמכם משהו, אנשים! תוציאו את עצמכם החוצה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד האמת. החזרה לשגרה לא כל כך דורשת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ואיך שלא - מוש בן ארי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו. את כולם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יואו כמה זמן..! :]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין..חח כמה חדש. - שיר השבוע (כללי):Wheatus - A Little Respect - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:החברות המדהימות שלי,והוא לפעמים..חח :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):I hear you calling - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ואיי יש כל כך הרבה אני לא זוכרת...חחח - דבר שהשגתם השבוע:שהוא התקשר אליי :] ושהסתפרתי ויש לי מין פוני כזה...חח - מאכל השבוע:תותים עם סוכר
- משהו שעשה לכם את השבוע:לדעת שאני באמת יכולה להתמודד עם זה ללא רגשות כבר מיותרים ואשכרה לסרב לו :] - משהו שהרס את השבוע:לא נראה לי שיש :] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קאק :] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שומדבר מיוחד נראה לי :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להיות איתו קצת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Wheatus - A Little Respect -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא :] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ואי זה מהים :]

אוףף אני גם רוצה לעשות פרצוף

מאוהב אבל אין לי מושג מי זה או זאת,אז תגלו לי ואז אני יחזיר פרצוף מאוהב בבקשה! :]

../images/Emo55.gif

הדגש|השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): אני צריך אותך - אלבום השבוע: אין משהו מסויים - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ואיפה יש לי מקום, כשאין לי אצלך? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יפית ברגע מושפע, אוחזת בפלייליסט של ההופעה: "יו, אכלתי סרט שאני מחזיקה קססה"
[וחיבוק אחד שעשה חיים שלמים]
- דבר שהשגתם השבוע: אמונה, ועגיל חדש
- מאכל השבוע: מצה בריי
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה וקצת סדר - משהו שהרס את השבוע: אני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש לנו יכולות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשנות מצב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין יותר מידי תקוות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסוף תבכו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומרי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
ניצוצות של הבנה שוב חולפים כמו סרט

נע.. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):rithm of life-common bond - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שהיה בבוםבמלה(כולל בן
). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ניצוצות של הבנה שוב חולפים כמו סרט נע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)וואו היו כל-כך המון, רוב מה שענבר זאמי ואוחנה רשמו.. והיו עוד כל-כך הרבה קורעים. - דבר שהשגתם השבוע:זה לא השג טוב, אבל געגועים לטולי, ותובנות. - מאכל השבוע:ברד עם פטל! . - משהו שעשה לכם את השבוע:הבוםבמלה. - משהו שהרס את השבוע:לא לפה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1.היעוד של ענבר זה לעבוד בצ'אי. 2. לזרום לזרום לזרום, לחיות את הרגע. 3. אוחנה חברה אמיתית!. אוף יש עוד כל-כך הרבה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רופין 24!, לראות את מארינה, הופעה של ברי ויהודה פוליקר בחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ללכת להופעה של יהודה פוליקר וברי סחרוף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ניצוצות-ברי סחרוף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שייצא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

באיחור..

- שיר השבוע (של היהודים):בסוף תבכו מההופעה - שיר השבוע (כללי):אופק ילדותי - אלבום השבוע:שלום חנוך- אור ישראלי - האדם שעשה לכם את השבוע:קינסלר, עמרי, מאור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-אצל עמרי...אני כבר לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע:מטרה... - מאכל השבוע:על האש - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה בברלה וקצת מבומבמלה - משהו שהרס את השבוע:כל כך הרבה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גודל הציפיות כגודל האכזבות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מפגש? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שגרה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סוף עונת התפוזים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברווך הבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בע.

עניתי על זה כבר והכל נמחק
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, where do you go - שיר השבוע (כללי) staind - so far away. - אלבום השבוע: אקוסטי - האדם שעשה לכם את השבוע: אנשי הבומבמלה כמובן, עידו, שיצי, טלצ'ו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): השיר החדש של אביב שהיה אתמול בזאפה :/ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו מלא. "מי ריסס?!?!?!?!?" וכל שאר המשפטים שהיו באוהל, עם אוחנה וצחר. "לא הבנתי מה אבא של ענבר רוצה. הוא כתב לי 'מה ענבר רצתה? מֶשִי' זמי : "מִ-שַי!!!!!" אני : "הוא מגיע?" אוחנה : "לא, זמי סתם נכנסה לראות אם חמים בפנים." קיצור יצאו לי יציאות מפגרות כל השבוע. - דבר שהשגתם השבוע: הייתי בבומבמלה, והשגתי 3 דברים שלא עשיתי אף פעם
- מאכל השבוע: שניצלים - משהו שעשה לכם את השבוע: בומבמלה כל כך, וההופעה..
- משהו שהרס את השבוע: הוא. מחשבות. אני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשמרו דברים בפנים. זה לא בריא באמאשלי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא מחכה לכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים את העבודת גמר בפיסכולוגיה ולעבור את המתכונת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, טלצ', שיץ, ותומר TR
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה