בצער ואילוץ רב

ליטטטט

New member
עונה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): 'עוזב' 'לחבק אותך' - סינרגיה, 'ואולי'- עברי - אלבום השבוע: הדיסק שעשינו לאוטו - האדם שעשה לכם את השבוע: טיטי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: מפרט מטיטי? :p - מאכל השבוע: מצה עם שוקולד! - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה 3> - משהו שהרס את השבוע: לא נראה לי שהיה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום רביעי לא יגיעע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גשם חזק- מוניקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השמנים! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
../images/Emo161.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):HIM- for you - אלבום השבוע:HIM - האדם שעשה לכם את השבוע: בתדודה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: נו מה.. מצה! - משהו שעשה לכם את השבוע: חג - משהו שהרס את השבוע: שאר השבוע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש, חגשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב? ושלא נאכל הרבה מצות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'סטין- החדש שלו... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
לרגע שפוי להיות

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): The fray - How to save a life - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "where did i go wrong? i lost a friend somewhere along in the bitterness" "גל שקט של רגש מתפקע..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: רק מצה ואבוקדו
שמישהו יביא לי חמץ וקטניות
- משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: כולו. ושלא נסעתי לבוםבמלה בסוף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוש בן ארי - אין לאן לברוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): פיצית

T A L 123

New member
וואו איזה אבסורד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): מלא - אלבום השבוע: נינט בעיקר - האדם שעשה לכם את השבוע: דור,דורה,קרן....וכל האנשים שעושים איתי חזרות למסיבת סיום. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : דור מטפסת על השער של בצפר (חזרות וכאלה) פוזה הכי הזויה בארץ רואה איזה ילד קטן שהיא מכירה וצועקת לו "מרדכי" עם ח' גרונית כזו (למרות שזה כ') - דבר שהשגתם השבוע: לא כל כך הרבה - מאכל השבוע: מצה עם ריבה וחמאה אצל קרן, ובעבודה אוכל כזה טעים ובורגרנץ' עם דור ומור. - משהו שעשה לכם את השבוע: מממ חוסר היכולת להתאהב :( ,לימור בהריון. - משהו שהרס את השבוע: להתעורר לעבודה אחרי שעת שינה בודדה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשבו יותר מידי על הרגל פשוט תלכו לעשות פיפי לא להתעצל. פשוט אחר כך הרגל נרדמת יותר מידי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של דני דין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עולות, עולות בי מנגינות...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו.
- שיר השבוע (כללי): "ואיך שלא" בביצוע של מוש, מההופעה
. - אלבום השבוע: הכי מתקרב להגדרה, 'מציאות נפרדת' מהצ'אי שליד האוהלים שלנו. מושפעים אש!
- האדם שעשה לכם את השבוע: בן
. סתם.. כל מי שהיה בבוםבמלה/הופעה. פשוט עוד ועוד אנשים טובים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מילים מילים, ואת משמעותן... יבוא הגל - ישטוף אותם." , "עכשיו טוב..".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי, אמא'לה, היו כל כך הרבה. אני אנסה להזכר... מישהי באה אלינו לצ'אי, מציעה כרטיס שאנחנו צריכים לחתום לה עליו, ויש לנו הנחות על כל מיני דברים. מישהי: "אתם תוכלו לקבל הנחה על הבנג'י, לקבל בורגראנץ' חינם, לקבל המון הנחות ב..בלה בלה" איקֶה: "אני אוכָל בורגראנץ' בסוף?!" :p 2 אנשים מסטולים מהתחת באים אליי, לאדם, ליובל ולאיקה, והיה אור חזק של איזה מנורה שהאיר עלינו. אז אחד מהם עומד, והשני התיישב על החול, בזמן שהאוהל מסתיר את האור הזה... הוא זז הציגה, האור האיר עליו... "מה זה?! למה יש לכם פה ירח?"
הוא גזר אותי. ואז חבר שלו התחיל לדבר... ובשיא הטבעיות "טוב, אבל תעמוד על הראש כשאתה מדבר." "למה שאני אעמוד על הראש? זה לא באמת נוח.."
עמרי: "אתמול לא טישלרנו והיה לנו ממש כיף." יפית: "כן, כמה משפטים למומלצים.."
כוסאמק היו יותר מצחיקים :( - דבר שהשגתם השבוע: חיים אמיתיים. צידה לדרך. [ואת הייעוד שלי בחיים
.] - מאכל השבוע: לביבות לפסח של אמא שלי , שניצלים של אמא של ספיר, סיני עם שנשונה וארומה
. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבוםבמלה, ההופעה, החיוכים. - משהו שהרס את השבוע: כאפה מטורפת, שתחילה היא קצת כאבה. רגעים קטנים של לבד בעולם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1. אל תתאבדו, להיות רוח זה לא כיף. 2. תחיו את הרגע. אבל נטו. הגבולות יבואו מעצמם. 3. דתיים = אנשים שפשוט מחפשים איפה להתיש את עצמם P: 4. מוש בן ארי = מלך אמיתי. 5. למכור צ'אי זו גם עבודה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום הופעה של אביב, מחר זמן-איכות, שלישי מפגש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהחזרה לשגרה לא תהיה כואבת מדי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "ואיך שלא" - מוש
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירון, שנשונה, טל. ועוד רבים וטובים. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
יו../images/Emo12.gif

נשבעת שזה לא היה פה לפני שניה. אח, הטלפתיה..

יו שכחתי ת'משפט הכי מצחיק ../images/Emo3.gif

רקע: מוּסה הוא מוכר בחנות פשוטת-עם באריאל , הוא זקן. מאד זקן. והוא אף-פעם לא מת. [טפו טפו] מאז שאני בת 4 - הוא זקן. רן: "וואי מוסה הזה פשוט נולד סבא!!" אני/זמי/ספיר/אוחנה מהנהנות בראשינו.. רן: "כאילו, קולטים את אמא שלו בבית-חולים.. זה בן או בת?!" "זה סבא !"
P:

eliavtu

New member
../images/Emo6.gif הירח!!

ואגב, אביתר בנאי מבצע את השיר "ואיך שלא" יפה יותר אפילו
<בהופעה שלו..>

eliavtu

New member
מממ.. אין לי את זה

אז סורי שאני לא יכול לעשות אותך יותר משמחה :p אביתר מבצע את זה בסיבוב הופעות החדש שלו, תמיד לפני השיר הזה הוא אומר: "זה השיר הכי יפה בעולם.."
ובכלל, אם את אוהבת את אביתר - ממש כדאי להיות בהופעה שלו, לא רק בגלל "ואיך שלא" :) ולמור ממתחת, אני התכוונתי לזה - אני מעדיף את הסגנון של אביתר

האמת שהייתי בהופעה שלו,

היה טוב, אבל אני מפחדת ללכת לעוד אחת משום שזה היה כמו משהו שצריך להזכר בתור חוויה חד-פעמית
. אה, והוא לא שר את זה שם. בקטנה

eliavtu

New member
כנראה שהיית בסיבוב הקודם..

עכשיו יש לו סיבוב הופעות חדש הוא מופיע לבד יחד עם הגיטריסט <הגאון> אמיר צורף, רק שניהם.. ככה שאם מפריע לך רק הקטע של החוויה החד פעמית, זו חוויה שונה
אבל איך שתרצי.. :)

izzys

New member
יותר טוב זה יחסי, הן שונות לגמרי.

אבל הביצוע של אביתר בהחלט מעולה.

שלום ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא - שיר השבוע (כללי): גיטרה וכינור - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ימי ראשית הקיץ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני יודעת - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אותה אחרי שנה ומשהו, שחר - משהו שהרס את השבוע: אוכל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול ביום רביעי, ובכלל יום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים את העבודה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שמש סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עם שירה בשיקום יערות

למעלה