אז מה אם רביעי?
(עונה על שבועיים, כי לא הייתי פה שבוע שעבר.) - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): grace kelly- mika, seal-crazy, ברית עולם-מתי כספי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: קאי, עמית, הבנות מהמיונים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עוד מעט כמעט, אנו גוף אחד.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו כ"כ הרבה. אני לא זוכרת :\ - דבר שהשגתם השבוע: טיול עם המשפחה, ים המלח, טרקטורונים, הרבה מעמית, ומיון מוצלח
- מאכל השבוע: מ-צ-י-ה!!!!!!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע: וואי, כ"כ הרבה. עמית והשיחות וכל כולו, והטיול עם ההורים, והמיון, והבנות. - משהו שהרס את השבוע: שעמית נסע :'[ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לנקות פירות זה 'גניב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום! עוד שביתות אם אפשר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתאמן כמו שצריך, לסיים את הביוטופ הזה כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יקירתי-אסף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מליון, אבל זה לא יקרה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): (אני משמאל-אחיין שלי באמצע, ואחותי מימין)
(עונה על שבועיים, כי לא הייתי פה שבוע שעבר.) - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): grace kelly- mika, seal-crazy, ברית עולם-מתי כספי - אלבום השבוע: