בצער ואילוץ רב

YEHOB

New member
וואי אחלה תמונות.

תעברי לי אותם פליז.. היה ממש סבבה בבומבמלה :]

YEHOB

New member
אהה... תשמעו משו..

תנחשו מה עלה בגורל הכובע שהיה עלי כל הזמן? אחרי שהלכתם איזה מישו בא אלי ושאל אותי מאיפה הכובע הזה אז אמרתי לא שזה של איקה בקיצור הוא שיגע אותנו שהוא רוצה לקנות אותו. בסוף הוא שילם לאיקה מאה שקל עליו, כשהכובע עלה לו איזה 20 שקל באילת. הוא גם הוציא אחושילינג סטפה מהתיק זה היה היחצן של אזור צפון. בקיצור בעסה :[ ממש אהבתי את הכובע הזה.

וואי, באמת מבאס.

את הכובע האפור שלי לא הייתי מוכרת גם בשביל 2000 שקל
. אבל תכלס, באחלה מחיר הוא קנה מכם

Dug E

New member
יכלו להיות 4 דברים../images/Emo3.gif

או אפילו 5. היה לי הכי כיף איתך בעולם
|אוהב| "לא ת ד ע י שכתבתי!!!!! בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

HiPpiE Boy

New member
המפ...ספיר

ליד התמונה שלך עם הקעקוע יש תמונה קטנה של שני אנשים שיושבים ולאחד מהם יש משקפיים...קוראים לו גנאל במקרה?...

../images/Emo121.gifיו, ראיתי אותך בבומבמלה

בבמת רגאיי, אבל שחכתי איך קוראים לך אז לא באתי להגיד שלום

bazmaster

New member
תורידו את הנמוך עם הטוקסידו....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כאילו - שיר השבוע (כללי):אתמול היה טוב - שלמה ארצי - אלבום השבוע:פינק פלויד - פייפר אוף דה גייטס אוף דאון - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני וחברים רבים על מי לוקח את הבלון מבורגר קינג לשים על האנטנה של האוטו :תתן לי!! היומולדת שלי יותר קרוב!! - דבר שהשגתם השבוע:נגמר מלווה - מאכל השבוע:לחמניות כשרות לפסח - משהו שעשה לכם את השבוע:תחרות הערבה הפתוחה
- משהו שהרס את השבוע:כלום! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חמץ רולזזז השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרה ללימודיםן? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיתפוצץ הבצפר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ג'וני - אריק ברמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יצירה חדשה
על בד קנווס, צבעי אקרילי מה אומרים?

מתנות

New member
כלבלב או בידמבמבם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד live - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - סתיו - אלבום השבוע: live 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: גלצ', עמרי, עידו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק להבין אותו שווה את כל הסבל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גל בפרץ אהבה של שכרות: "אני אוהבת אותך! אני אוהבת אותך כמו שהשמיים אוהבים את ישו" בדרך חזרה מההופעה: "עליך ועליי אפשר לכתוב סיפור חיי...." "יד דוחסת במכחול"
ומשהו מלפני שעתיים: "תגידי, איזה נחלים יש אצלכם בכנרת? באגסבני וזה?"
[חצבני עלק] - דבר שהשגתם השבוע: שינוי, הופעה, המון חיוכים אמיתיים. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה ביבנה. - משהו שהרס את השבוע: המשפחה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש דבר כזה 9 אפצ'ים ברצף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהדס תחזור.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיא תחזור השבוע ולא השבוע הבא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Father אקוסטי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי, ענבריקו, הדס
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אז לענות על זה ביום שלישי?../images/Emo3.gif

- שיר השבוע (של היהודים): איני יודעת..גניבה? - שיר השבוע (כללי): כל מיני אברלי לאבינים
- אלבום השבוע:נייט - האדם שעשה לכם את השבוע: כוווווולם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את בטח קנית, בטח קנית הכול...הוא לא אומר דבר. ואנלא מאמין כמה שקל ליפול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)קשה לבחור - דבר שהשגתם השבוע: לנצל ת'חופש - מאכל השבוע: מצות? - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה, אצל עומרי, אצלי.. בכלל כל השבוע האחרון היה מוי כיף - משהו שהרס את השבוע: אנשים בני זונות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אף לא דבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתמשך השביתה אינשאללה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השם יודע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאסתי בכולכם
סתם.

למעלה