בקשר לעונה ה-4-

niranat

New member
תמונה של טיפאני מעונה 4 (לא ספוילר)

לדעתי היא הכי יפה שם פשוט מהממת! יש בה משהו נורא מיוחד ו.. כובש כזה איזה עור מדהים

במבט שני...

כן, היא יפה. מיוחדת נורא. מזכירה לי טיפה את אבוני מהעונה הראשונה...ואותה לא אהבתי. עור מהמםםם

היא הייתה בעונה ה3../images/Emo87.gif

ולא העלו אותו ל14 הסופיות! ועכשיו אני רואה שכןן!! יוו איזה כיףףףףף!! למי שלא זוכר- זאת זאת ששפכה בירה בבר... היא ממש חמודה! אני רציתי שיעלו אותוו! והנה היא תהייה בעונה ה4!! יש יש יש!

niranat

New member
אני דווקא לא הייתי בעדה...

היא הייתה די מכוערת וגברית אז - אבל לפי התמונה הזאת היא מהממת! אולי הכי יפה מכל המתמודדות של עונה 4 [למרות שאני יודעת שתמונה אחת לא אומרת, אבל כאן היא נראית מדהים
]. ומי שבאמת רציתי שתעלה שהייתה בפרק הראשון של העונה הזאת זאת זאת עם השיער הקצר הבלונדיני עם הגוש השחור.. שאחרי זה שלא העלו אותה היא בכתה בשירותים ומישהי באה לנחם אותה, נראה לי זאת הייתה טיירה [?!]. נדמה לי שקראו לה ניקול אבל אני ממש לא סגורה. אותה ממש ממש אהבתי! וקיוויתי שהיא תעלה..

niranat

New member
חחח בואנה אתה יושב פה על המשמר אה?

חחח אמצע הלילה ו-2 דקות אחרי שאני שולחת ת'הודעה אתה עונה
[אני מתארת לעצמי שזה סתם צירוף מקרים, אל תיקח ללב
]

חחחחח.. משעמם ליי../images/Emo87.gif

מה את עושה בשעות כאלו על המחשב?
אני עובר ב8 פורומים שאני נמצא ואם יש הודעות חדשות אז אני מגיב.. ממש משעמם לי...

niranat

New member
בעצם, הסתכלתי על התמונה שוב

והיא יפה.. ממש יפה! חח לא הסתכלתי כ"כ לפני זה על התמונה..

היא יפה...

אבל לא נראית כאילו היא יודעת להצטלם. נו טוב, יש לה פוטנציאל - ויכולים להוציא אותה מדהימה בתכנית. כבר היו מקרים של בנות מכוערות ומפחידות שבאו לתכנית, ויצאו מהממות ופשוט - דוגמניות. (אהמ שנדי אהמ)

niranat

New member
נעימה

דוגמנית עם מויקאן! נייס
למרות שזה מויקאן מאוד מזויף.. חחח אבל ראיתי תמונה שהעמידו לה אותו וזה היה ממש מגניב לראות דוגמנית ככה!

למעלה