היא ממש מדהימה|פגרה| אהבתי אותה מאוד..
D Dark Force New member 26/7/05 #88 היא ממש מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה| אהבתי אותה מאוד..
• •••SeXy BoY••• New member 26/7/05 #91 יש לה תמונות יפות יותר../images/Emo87.gif ראיתי באתר שיש לה תמונות מהממותת! והיא נראית שם פצצת על! תמונה מכוערת יש לה כאן..
יש לה תמונות יפות יותר../images/Emo87.gif ראיתי באתר שיש לה תמונות מהממותת! והיא נראית שם פצצת על! תמונה מכוערת יש לה כאן..
N niranat New member 25/7/05 #73 סתם שיער חלק [כנראה פן] וצבוע... מה יפה בו? ומה יפה בפרצוף שלה?! היא דומה לשרית חדד.. מה זה האף הזה? למה היא כל כך חדה?
סתם שיער חלק [כנראה פן] וצבוע... מה יפה בו? ומה יפה בפרצוף שלה?! היא דומה לשרית חדד.. מה זה האף הזה? למה היא כל כך חדה?
• •••SeXy BoY••• New member 26/7/05 #92 מתוקה כזאת.. מזכירה לי ב..../images/Emo87.gif מזכירה לי בשיער את השיער שלפני המהפך שהיה לאמנדה
N niranat New member 24/7/05 #26 לוּבי עם ב' לא דגושה ../images/Emo9.gif Lluvy אללי איזה כיעור אני אומרת שהיא והשתיים הבאות שאני אשים אחריה [מישל ורבקה] הן ה-3 הראשונות שעפות סתם תחושה, זה לא שאני יודעת או משהו כזה הן פשוט נראות כל כך לא טופ מודל!
לוּבי עם ב' לא דגושה ../images/Emo9.gif Lluvy אללי איזה כיעור אני אומרת שהיא והשתיים הבאות שאני אשים אחריה [מישל ורבקה] הן ה-3 הראשונות שעפות סתם תחושה, זה לא שאני יודעת או משהו כזה הן פשוט נראות כל כך לא טופ מודל!
N niranat New member 24/7/05 #47 אאאאאאאאהההההה!!! ../images/Emo5.gif איך?!!? חחחח איך טעם יכול להיות שונה היא כל כך מכוערת בעיניי! היא נראית כמו צפרדע מבוהלת!!!! אהההההההההההה משונה!! חח איך בכלל אפשר לחשוב שהיא יפה!?
אאאאאאאאהההההה!!! ../images/Emo5.gif איך?!!? חחחח איך טעם יכול להיות שונה היא כל כך מכוערת בעיניי! היא נראית כמו צפרדע מבוהלת!!!! אהההההההההההה משונה!! חח איך בכלל אפשר לחשוב שהיא יפה!?
P Pink Angel1 New member 24/7/05 #48 ../images/Emo45.gif ממש מכוערת!!!! אבל רוב הבנות פה ממש רזות זה נראה כאילו השופטים לא התפשרו הפעם על מלאות
../images/Emo45.gif ממש מכוערת!!!! אבל רוב הבנות פה ממש רזות זה נראה כאילו השופטים לא התפשרו הפעם על מלאות