גזענות

Zot ani 1

New member
המדניות של ישראל

מבטאת טוב מאוד את המושג "חיים במשותף" רק חבל שהערבים לא שמים על זה וכל מה שמעניין אותם לאורך כל ההסטוריה היא שכללל ארץ ישראל תיהיה שלהם! והפרעות היום כאן עוד לפני שכמה המדינה היהודית בפרעות תר"פ עד תרצ"ט הערבים פרעו בגלל שהיהודים באו לפה בכלל וזה נמשך עד היום רק שעכשיו זה פיגועים.. ולאן אנחנו נילך? לנו בטוח כיהודים אין לאן ללכת מפה ולהם לעומת זאת כן יש אם הם ירצו רק חבל שבאמת הערבים "עם מאוד מאוחד" והם לא רוצים אותם במדינות השכנות...

Lara F

New member
נכון מאד מאד, ועוד משהו:

אם לערבים הסכנים אין שום קשר אם מדינות ערב האחרות שלא רוצות אותם למה המדינות האלה עוזות להם כלכלית שולחות להם נשקים חדשים ובכל פיגוע ופיגוע מדינה ערבית אחרת נושאת נאום על תמיכתה הרבה בחמאס? למה זה? בטח- כי הם לא רוצים אותם... -כי הערבים מסכנים מאד... להזכיר לך מדינת ישראל תמיד דגלה במדיניות שמאלית- שיתוף עם הערבים, מחיה משותפת, שוק משותף- הם תמיד סרבו ובחרו להתנהג באלימות, אז תסלחי לי את רוצהלהמשיך וללק להם בזמן שהם רוצחים אותנו אחד אחד ולא רוצים אפילו לשמוע מילה ממה שיש לך להגיד????.....

Angel lips

New member
אני אשמח לדון איתך בנושא הערבים

חשבתי כמוך, עד שעברתי כמה סמינרים עם הערבים, הקשבנו זה לזה שמענו תדעות של כל אחד את שניי הצדדים, לכל עם מספרים את הצד שלו והסיפורים שלהם מעניינים, אני לא רוצה לחפור לך אם זה לא מעניין אותך, אבל את מוזמנת לשלוח מסר או לדבר באייסי על זה אם בא לך...

Zot ani 1

New member
תראי....

נושא "ערבים" לא בדיוק מעניין אותי... אבל אני יכולה להגיד לך שלפינו פתוחים כל הקלפים אנחנו יודעים את הצד שלנו ואת הצד שלהם עובדה שיש פה גם שמאלנים וגם ימנים... אבל להם מראים רק את הצד המסכן שלהם ואיך שכל החיים אנחנו אלה שמפריעים להם תראי את החינוך שלהם שם מילדות מינקות מגדלים אותם לשנאת יהודים אפילו בתקשורת השמאלית שלנו הראו פעם בחדשות את חוברות הלמידה של הכיתות הנמוכות שלהם איך הכל שם הסטה נגד יהודים וכל זה.. קיצר כל מה שאני יודעת על הערבים מובא שחור על גבי לבן בדפי ההיסטוריה של העם היהודי וארץ ישראל אז מה שנשאר לכולם זה רק לפתוח את הספר ולקרא במו עיניהם...

Evil Gremlin

New member
תקרא את ההודע שלי למטה

אתה יודע שזאת בדיוק גזענות, לא משנה לאיזה כיוון היא מופנת

Lara F

New member
כל הקטע שלא אמרתי את זה....

תקראי שוב את ההודעה....למקרה שלא הבנת.... יש רוסים בני אדם מאד טובים ויש אנטישמיים- שצריכים לעוף לנו מהארץ...

Evil Gremlin

New member
אז בוא נלמד

מהיטלר ונעיף את כל מי שלא מהעם שלנו מהארץ...כן!!! זה יראה לכולם שהתבגרנו ולמדנו!!!

../images/Emo13.gifוגם לא הייתה שואה

זה הכל היהודים האלה המציאו, הם הרי מנסים להשתלט על העולם. רק רואים צלב ועולה להם הדם לראש.

Lara F

New member
חחח ברור....../images/Emo45.gif

למה שתיהיה שואה? הנאצים טובי הלב לא היו עושים דבר כזה ליהודים אחיהם האהובים... זה הכל היהודים המושחטים המציאו... ועכשיו לא מספיק זה, אז הם עוד מפלים לרעה את הרוסים האנטישמיים בארץ... בו-הו-

את צודקת במאה אחוז

אותם אנטישמיים שקראו לכם יהודים מסריחים באים למדינה ומקבלים סל קליטה ומתנהגים בצורה ברברית ופשיסטית!!!!!!!!1 צריך לעשות לזה סוף!!!!!! נמאס כבר שכול שני וחמישי יש רצח שמתבצע על ידי עולים לא-יהודים!!!!!!! מה הם חושבים לעצמם שזאת המדינה של אמא שלהם? לא מספיק שהם אנטישמיים הם גם באים לארץ זה לא נשמע לכם קצת אבסורד? אני מצדיק את לארה במאתיים אחוז.

Lara F

New member
גם אני מסכימה איתך, זה בסדר...../images/Emo8.gif

כל החיים שלנו שם צעקו לנו "ז'ידים עופו למדינה שלכם" מה נסגר עכשיו הם במדינה שלנו חושבים ת'צמם למשהו? צר לי לאכזב אותם אבל זה לא יעבור להם בשקט! הם צריכים להוריד את הכובע ולהגיד תודה שנותנים להם לחיות במדינה הזאת, אבל מה הם עושים מתלונננים? -נו מילא... משתמשים באלימות? -זה כבר מוגזם..!!! עוד חסר שיהיו גילוי אנטישמיות במדינה יהודית... מי שלא נאה לו היהדות במדינה שלנו שילך לארץ שממה הוא בא!

צריך להתקומם

נגד אותם אנטישמיים ולהעיף אותם מכאן!!!!!!!!! הם הורגים אותנו מבפנים כמו שהערבים הורגים אותנו מבחוץ. זו לא פעם ראשונה שהם מתנהגים באלימות הם גם מתנהגים באלימות כלפי עולים יהודים מרוסיה.

Lara F

New member
נכון...

צריך להתקומם ולהעיף אותם מכאן לפני שהם יבואו לכאן בהמוניהם ועוד יעיפו אותנו מהמדינה שלנו עם האלימות והבוטות שלהם... אין להם מקום כאן! הם כפויי טובה!

למעלה