גיאומטריה ואמונה - שידור חוזר

Gidi Shemer

New member
כל הכבוד לך

אני כותב את זה בשיא הרצינות. ואני חשבתי שאני בחור עם סבלנות...

uzi2

Active member
אבל בינינו אנחנו יודעים שזה לא יעזור

תודה!

זה משמעותי עבורי כשזה מגיע ממך. כבר זמן מה שאני מתכוון לכתוב לך משהו דומה...

aetzbar

New member
זוהי תשובה להודעה "ניסיון נוסף"

אין לי ספק שאתה מבין את שפתי שלי, ואת הניסוי האמור. אין לי ספק שקהל היעד שלך, מבין את שפתך שלך. אנא, תרגם את שפתי לשפת קהל היעד שלך, כך הם יבינו אותי יותר טוב. מה שלא יהיה קבל את תודתי על גישתך הרצינית והמעודדת בתודה א.עצבר

deathcaster

New member
אבל זה מה שהוא מנסה להסביר לך

אף אחד לא צריך לעשות את העבודה במקומך, אלא אם כן תשלם לו, האם אתה מוכן לשלם עבור "ידיעתך הטבעית"?

aetzbar

New member
מתרחש כאן סיפור, ובודדים שומעים את

משק כנפי ההסטוריה. אתה יכול להצטרף למאמץ היפה שמתחיל להתגבש כאן א.עצבר

וכשאתה אומר "מתגבש"

אתה מתכוון שאתה יושב בבית ומחכה שמישהו יעשה מאמץ בשבילך. (אגב, אם אתה כבר מדבר על "משק כנפי ההיסטוריה", תרשה לי להעיר לך שאם הניסוי יתבצע והתוצאות תהיינה כפי שאתה מצפה, השם שלך לא ייזכר בדפי ההיסטוריה. קודם כל כי אף אחד לא יודע את השם שלך, ושנית, כי מי שעושה את הניסוי ובעיקר מי שמפרסם את התוצאות הוא זה שזוכה בקרדיט. אתה תשב בבית ותצפה בכיליון-עיניים איך אחרים מקבלים פרסים ותשבוחות, ואף אחד לא זוכר שאתה קיים. זה לקח ההיסטוריה. זה קרה להרבה אנשים. ראה הוזהרת.)

aetzbar

New member
על "ניסוי עצבר" שכבר פורסם ...שמעת ?

דאגתך לקרדיע שלי נוגעת ללבי, אך את הקרדיט האמיתי כבר קיבלתי בידיעה חדשה בהחלט. מצידי אתה יכול לערוך את הניסוי, וקבל ממני ברכת בהצלחה. א.עצבר

ובכן, אני טרחתי וחיפשתי

הדף הראשון בגוגל הוא הודעות שאתה כתבת במקומות שונים. מעבר לכך לא הסתכלתי. האם כשאתה כותב "הניסוי פורסם" אתה מתכוון ל"שלחתי רעיון גולמי ולא מנומק לפורום פתוח באינטרנט"? כי אם כן, חשוב שתדע שלא לזאת הכוונה כשמרבית האנשים מתייחסים לניסוי שפורסם.

aetzbar

New member
הקש בגוגל "המספרים המידלגיים של המעגלים"

ניסוי מופיע בעמוד 9 א.עצבר

Gidi Shemer

New member
עצבר, אם מותר- שאלה אישית

ללא אאוטינג מלא, מה אתה עושה בחיים? שאלה באמת לא קנטרנית. אני פשוט סקרן.

aetzbar

New member
ואם יותר לי - שאלה שאינה אישית

נתון מעגל א החסום בריבוע שאורך צלעו 1 מ"מ מהו % השטח העגול ? אם שטח הריבוע 100% נתון מעגל ב החסום בריבוע שאורך צלעו 1 ס"מ מהו % השטח העגול ? אם שטח הריבוע הוא 100% יש להדגיש כי חישוב לא יכול לענות על שאלות אלו, מכיוון שנוסחאות לא מתחשבות באורכים אמיתיים לכן, כל חישוב שיוצג מבליע בתוכו את ההנחה שאין כל השפעה לאורכים אמיתיים על % השטח הנתפס ואולי כן יש השפעה לאורכים אמיתיים על % השטח העגול ? מה אתה אומר ? מה אומרת ידיעתך הטבעית ? א.עצבר

deathcaster

New member

למעלה