עברנו פה את הקטע של הערצה מוגזמת לשדרנים, כי זה לא נעים להם ומביך אותם וזה גם לא נעים לנו לראות את זה. אפשר להעריץ אותם בצורה יותר מאופקת, ולא צריך למלא שרשורים שלמים בדברים כמו אהההההההההההההההההההההההההה הדרררררר תעשי לי מפזר חוםםםםםםםםםםםםםםםם אההההההההההההההההההההההההההההה את הכי שווה בעולם קוקיפוקייייייייייייייייייי זה מטריד
אני חשבתי שאתם הרבה יותר פתוחים ונחמדים במיוחד כשאתם פותחים שרשור לכל תוכנית וממלאים אותו בהודעות סתמיות שלא קשורות לתוכנית וכועסים כשהוא לא מתמלא. אני מאוד מאוכזבת...
זה לא נראה ככה, זה פשוט לא נעים עם יותר מידי הודעות סגידה לשדרנים... את מוזמנת בכיף להישאר ולחפור ולהציף, רק לא עם הודעות סגידה מושכות אותיות... זה יגרום להם לא לבוא
אנחנו באים במטרה להנות מתוכנית ולהביע את ההנאה שלנו ממנה. ואין שום ספק לאנשים בגלגלצ שקוראים את השרשור שאנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים את התוכנית. הודעות על אסף החתיך/עומרי ההורס/הדר הכוסונית שונות כי הן מיועדות לבטא סגידה לבנאדם אחד. הן מביכות אותו. הן מטרידות את מי שקורא המונים שלהן בשרשור אחד. הן מציפות את הפורום. שרשורי סינגלס לא מביכים אף אחד, הם מגבשים את מי שמשתתף בהם(וזאת עובדה) וכן, לפעמים הם מתמלאים בהודעות אל קשורות כי ככה מכירים אנשים. וככה כיף. רק להגיב לשירים יהיה מונוטוני מידי. במיוחד כשיש אותם שירים בערך כל יום