גילה ולולי, ברוכות הבאות!

עמרי מתוק

אבל איך את לא יודעת מי זה אסף צ'רנילס, כוסון על, השדרן הכי מתוק וחתיך ברדיו? גם עמרי חמוד, אבל אסף שולתתתת!!!!!11

chen010189

New member
בנות בחייכן, תנשמו

אני שמחה שאתן אוהבות וששמח לכן, אבל בגבול הטעם הטוב ונראה לי שקצת עברתן אותו.

מותק

אני קוראת כאן הרבה זמן ואת לא מפסיקה לדבר על אסף (כוסון העל המאמי המתוק שלי) אז למה את מעירה לי?

limors2

Active member
היא כבר הפסיקה לדבר עליו בקיצוניות

כי זה לא נעים לו ולא נעים לאפאחד בפורום, אז בבקשה תשתלטי על עצמך עם אהבת העומרי המוגזמת, טוב?

זה לא אני אמרתי זה גילהה

למה להאשים אותי סתם? עעקיצר חשבתי אנשים נחמדים פה רק תופקים קיצור בייייי

limors2

Active member
אני מדברת אל שתיכן../images/Emo54.gif

עברנו פה את הקטע של הערצה מוגזמת לשדרנים, כי זה לא נעים להם ומביך אותם וזה גם לא נעים לנו לראות את זה. אפשר להעריץ אותם בצורה יותר מאופקת, ולא צריך למלא שרשורים שלמים בדברים כמו אהההההההההההההההההההההההההה הדרררררר תעשי לי מפזר חוםםםםםםםםםםםםםםםם אההההההההההההההההההההההההההההה את הכי שווה בעולם קוקיפוקייייייייייייייייייי זה מטריד

וואו

אני חשבתי שאתם הרבה יותר פתוחים ונחמדים במיוחד כשאתם פותחים שרשור לכל תוכנית וממלאים אותו בהודעות סתמיות שלא קשורות לתוכנית וכועסים כשהוא לא מתמלא. אני מאוד מאוכזבת...

limors2

Active member
אנחנו כן פתוחים ונחמדים וסליחה אם

זה לא נראה ככה, זה פשוט לא נעים עם יותר מידי הודעות סגידה לשדרנים... את מוזמנת בכיף להישאר ולחפור ולהציף, רק לא עם הודעות סגידה מושכות אותיות... זה יגרום להם לא לבוא

לא מותק אני נשארת כאן

אני לא עשיתי שום דבר רע אני בסך הכל מתנהגת כמו שכולם מתנהגים פה. תחכי לשעה 8 ותראי מה יהיה פה והעיקר שלנו יעירו. אבל אני כאן מקווה להשתלב בכל זאת.

limors2

Active member
מה שהולך פה ב8 זה שאנחנו../images/Emo54.gif

שומעים ביחד תתכונית שמשודרת, וההודעות סגידה שלנו מופנות כלפי השירים. וכלפי הדר רק אם היא עושה משהו שמצדיק את זה...

ולזה אני בדיוק מתכוונת מותק

זה לא שונה בכלל מלכתוב הודעות על אסף (החתיך). זה סגידה לתוכנית וזה באמת מציק כי זה מתמלא בהודעות לא קשורות. אבל אני מנסה להשתלב.

limors2

Active member
זה שונה בהחלט../images/Emo54.gif

אנחנו באים במטרה להנות מתוכנית ולהביע את ההנאה שלנו ממנה. ואין שום ספק לאנשים בגלגלצ שקוראים את השרשור שאנחנו עושים את זה כי אנחנו אוהבים את התוכנית. הודעות על אסף החתיך/עומרי ההורס/הדר הכוסונית שונות כי הן מיועדות לבטא סגידה לבנאדם אחד. הן מביכות אותו. הן מטרידות את מי שקורא המונים שלהן בשרשור אחד. הן מציפות את הפורום. שרשורי סינגלס לא מביכים אף אחד, הם מגבשים את מי שמשתתף בהם(וזאת עובדה) וכן, לפעמים הם מתמלאים בהודעות אל קשורות כי ככה מכירים אנשים. וככה כיף. רק להגיב לשירים יהיה מונוטוני מידי. במיוחד כשיש אותם שירים בערך כל יום

אממרה המעריצה של הדר מרכס

עעקיצר חפפרת כאילוו רק לךך מותר לסגוד להדרוש שלך סוריי מאאמי אני חולה על התחת של עמרי אני יתחתן איתו ותהי בטוחה שאת לא תבואי לחתונה גם טוףף??

limors2

Active member
לאא למה../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

אבל כבר חשבתי על מתנה

למעלה