מבין אותך
תראי, באותו היום שבו היא נפגשה אצל הבחור, אני די שמתי אותה במצב שיש לי חשדות כבדים.
אף ציינתי בפניה חד משמעית שאני יודע שהיא לא נפגשה עם חברה לקפה.
הבעת הפנים שלה הראתה שהיא מסתירה משהו והיא עדיין לא התוודתה כאן.
שאלתי אותה שוב כשעה אחר כך במיטה, האם היא עושה "שטויות" עם רמיזה עבה מאוד במילים שהאם היא בוגדת בי.
שוב פעם, היא אמרה לא ומה עובר עליי פתאום.
זאת אומרת, שהיא לא הייתה בשלה להתוודות.
רק למחרת התחלתי לבלוש מעט כדי דלות מידע ולהבין עם מה אני אמור להתמודד.
את חושבת שנוח לי במצב הקיים?!
הבטן שלי מתהפכת ולמרות שהתחלתי בשיפור הקשר ע"י נתינת תשומת לב והכנסה של דייטים רומנטיים תוך כדי הרגשה שזה משפר את הקשר והמגע בינינו, אני בוער בפנים ופשוט מחכה לזמן המתאים שבו אוכל לפתוח זאת מולה.
מבלי לפרט, בנקודת הזמן הנוכחית זה לא מתאים.
לגבי המטפל, בזכותו ובזכות דברי ההרגעה שלו, אני לא פרקתי את החבילה ולא הרסתי לה הגשמת חלום שהיא עושה בימים אלו.
המטפל ניסה להיות נטרלי ופשוט לא נידב לי יותר מדי מידע אלא רק שלא היה מגע מיני ושזה נגמר.
הוא גם הנחה אותי כיצד להתחיל לטפל בבעיות שלנו. העובדה שהוא מכיר את שנינו מאפשרת לו לתת לנו הנחיות אשר יגשרו על הפערים והציפיות.
הוא גם שביקש ממני להמתין עם השיחה הצפופה כי הוא לא חושב שזה הזמן המתאים אם אני רוצה שזה לא יהיה מכוער.
שוב, זה מתחבר לכך שהוא גם אומר לי שהיא אוהבת אותי מאוד וגם היא אמרה זאת בימים שאחרי ואני מבין עכשיו משאננות והשקעה נמוכה מדי בקשר עלמנת ליצור לו תמיכה וחיזוק גם בתקופות שוחקות של גידול ילדים, עובדה וכדומה.
אני יודע שכנראה, אבל כנראה, שרומן אמיתי לא התפתח פה עד כה ושהקשר הזה הגיע לשיחות טלפון וסמסים ומפגש אחד שבו לא ברור מה היה בדיוק. מעדיף בשלב זה להנות מהספק את שאפתח את הנושא בזמן הנכון.
ממה שאני רואה כאן, הבחור, עם לשונו החלקלקה, הצליח ליצור ריגוש אצל אשתי שאותו אצטרך להחליף בריגושים שמגיעים ממני.
אני מאוד מקווה שברגע שאגיע למועד המתאים של השיחה, זה יהיה בכיוון הנכון ומבלי להרוס את מה שבנינו.
קשה לי, ואני מוכן לסבול קצת כדי שאוכל לעשות את השיחה הזו בצורה הנכונה.
דרך אגב, ממה שראיתי, הקשר הזה כבר לא קיים ברמה של שיחות וסמסמים אבל אולי הם פשוט עברו לוואטסאפ.
אני יודע שבאחת השבתות האחרונות, הבחור לקח את זה קשה כשהוא ראה אותי בבריכה עם אשתי וילדי והיא אפילו לו הסתכלה עליו.
את זה ממש קלטתי מהצד.
בקיצור, חלק מזה זה ספקולציות. ברגע המתאים אפתח את זה איתה כדי לשחרר את המועקה שלי.
דרך אגב, מה הבעיה של אנשים על זה שהצד הנבגד בולש אחרי הצד הבוגד עלמנת להבין מה קורה?! ברוב המקרים, הצד הבוגד מכחיש בהתחלה את הבגידה ובמיוחד אם לא מציגים לו הוכחות. ואת ההוכחות האלה אני רוצה שיהיו בהשיג יד למקרה שהיא תכחיש כמו שהיא הכחישה ביום בו הבעתי את הרגשתי.
זה לא שהזמנתי חוקר פרטי. עשיתי את הדברים הבסיסיים שכל בן זוג נבגד מנסה לעשות בשלב הראשון.
את הסיפורים על חברות "שעושות" דברים שמעתי ממנה גם בעבר וזה היה בקונוטציה של שיחות על זוג חברים שנמצא במערכת יחסים עכורה מאוד שבה אני מבין את האישה כי בעלה מתייחס אליה באמת רע. היא רמזה לי שבת הזוג הזו עושה דברים והשביעה אותי שלא אומר שום דבר.
במכלול, אני בטוח שהיא דיברה עליה כי אני מכיר את האישה הזו ואת התנהלותה שלפעמים קצת בוטה במיניות....
אני מבין את המצוקה אבל לא מסכים עם הדרך.
אני תמיד אמרתי לה שעליי זה לא מקובל כל "הדברים" מהצד ושהזוג צריך לפתור את הבעיות שלו ולא לחפש פתרונות בחוץ שיכולים להרוס הכל.
אם יהיה צורך, אנחנו נלך ביחד לטיפול זוגי.
למרות שהיו לנו שיחות מאוד אינטמיות על מה אנחנו מצפים אחד מהשני וירדנו לפרטים קטנים מאוד, אולי לאחר פתיחת הנושא, עדיין נצטרך הטיפול הזוגי.