גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

אמרת שאין להם מיטה,

אני מבקש ממך לא לנסות לשקר, זה לא תורם לך. יש משהו מאחורי דבריך? איך בדיוק דיכאנו רגש?. אני מצטרף לשאלתו של נדב- כמה חיילים מהשמאל סירבו פקודה?. אני יכול להבטיח לך, שרק מהיחידה שלי יש הרבה חיילים, שלא תומכים בהתנחלות, אבל מבצעים את הפקודות. למה שאני אתעניין בהם? הם מתעניינים בי? הם שואלים אותי איך אני מרגיש? אומרים שלא התכוונו לפגוע? אומרים לי משהו?.

תזכירי לי

לאיזה מפונה אין מיטה? בקשר לשאלתך, לא! נראה לך הגיוני שפלשתיני יפגע בחייל שביצע פקודה? כנ"ל עם מתנחל.

פיזית- למפוני עצמונה.

וחלק ממגורשי קטיף ישנים על מזרון. והסברתי כבר למה התכוונתי. לילה טוב ושבוע טוב.

very dark girl

New member
רועי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון באמת כל הכבוד שכתבת בכלל את ההודעה, אני בטוחה שעברו עלייך חוויות ממש קשות שם ואתה ממש גיבור שהסכמת כמעט לחוות את הכל שוב על ידי תיעוד.. בכל מקרה, למרות שממש ריגשת אותי ובאמת שאני כל כך מבינה את הכאב שלך קשה לי להסכים איתך על הכל. אתה לעולם לא תבין את הכאב של המתנחלים בדיוק כמו שאני לעולם לא אבין את הכאב שלך, את כל ההנתקות אתה עברת מנקודת מבט שונה לגמרי- בשבילך, אתה חייל שמשרת נאמנות את המדינה ובשבילם אתה הרובוט חסר הלב שבא לרצוח אותם נפשית. וכן, אני בטוחה ששמעת את זה אבל אין מה לעשות, זאת האמת. ולמרות שאתה באמת נשמע לי אחלה בן אדם אתה בשביל האנשים האלו מסמל את ההפך מכל מה שהם מאמינים בו. אני ממש ממש מצטערת שאתה פגוע, ואם היה משהו שהייתי יכולה לעשות בשביל לשמח אותך הייתי עושה את זה בשמחה, אבל עם כל הכבוד גם אני פגועה, וגם חברות שלי שחיילות התנהגו אליהם כמו חיות פגועות. בשני הצדדים יש פגועים. וזאת לדעתי באמת השורה התחתונה של פינוי, אף אחד לא ניצח כולנו יצאנו פגועים. אנחנו באמת כועסים, לא שונאים בכלל ואנחנו יודעים שפגענו אבל גם לי יש בקשה, תגיד שאתה פגוע, תגיד שאתה כועס, אבל אל תגיד שגם אתה לא פגעת... אני ממש מצטערת אם ההודעה קצת תוקפת...
זאת באמת לא הייתה הכוונה
אוהבים אותך

הצביעות...

אני בוכה בשבילו. תגידי לי רק דבר אחד, "הרובוט חסר הלב" הזה הוא לא אותו אחד ששמר עליהם כזאת הייתה הפקודה?

very dark girl

New member
חחח לא הבנת אותי ב-כ-ל-ל!

הכינוי "הרובוט חסר הלב" הוא הדבר הנורא ביותר שהיה בכל המצב, פשוט התכוונתי להסביר שהלחץ בתוך הגוש בתקופה הזאת היה לא נורמאלי- בחוץ עשו לאנשים שטיפות מוח על זה שמתנחלים הם חיות פרא וכולם דיברו על הגוש הסגור כאילו הוא איזה בית משוגעים עצבני. כל הבלגאן הזה יצר אווירה ממש נוראית ולחץ עצום, אנשים באמת התחילו להשתגע, להרגיש שכל העולם נגדם והם נשארו לבד כדי להילחם על כל מה שחשוב להם. האווריה הזאת גרמה לשיירות של החיילים להיראות כמו המוות שהולך וקרב, ואני באמת מודה חלק איבדו שליטה, אבל אתם פשוט חייבים להבין מה הלך שם. אני ממש משתדלת להיפתח ולהבין אותך, אבל מצד שני לא יזיק לך גם להבין קצת אותי.

אמרתי את זה כי

מצד אחד את מנסה לתרץ את הפגיעה ומצד שני עוד מעיזה לחבק? תסלחי לי אם אני לא אבין אנשים שמתרצים פגיעה בחיילים.

very dark girl

New member
אני לא חושבת שאני מתרצת שום דבר,

פגיעה בחיילים שלנו זה דבר נורא, אני פשוט מנסה להסביר, החיילות שצעקתי עליהם היו עד היום חושבות שכל הדתים שתומכים במתנחלים הם פראיים ואלימים אם לא הייתי שולחת להם מכתבים ומסבירה להם באיזה מצב הייתי... יש פתגם אחד באנגלית שאומר it takes two to tango, צריך שני צדדים כדי שיהיה ריב. אני לא מתכחשת לזה שפגעתי בחיילים, ואין הרבה דברים שאני מתחרטת עליהם כמו שאני מתחרטת על הפגיעה הזאת, אבל מצד שני גם אני הייתי פגועה, המתנחלים פגעו ונפגעו והחיילים פגעו ונפגעו.

כאב? יש להם זכות לכאוב?

את יודעת כמה חיילים נפלו בהגנה עליהם? אני לעולם לא אשכח את הקצינה שבכתה לי בגלל אותם 'צדיקים'. אני מבקש ממך, כשם שאני מבקש ואבקש מכל התומכים במתנחלים- לא לשלוח חיבוקים.

very dark girl

New member
טוב,

אני לא מבינה... מצטערת, אולי באמת אני קטנה וטיפשה מידי. אם טוענים שהמתנחלים סגורים על הכעס שלהם על החיילים ולא מוכנים לסלוח ולהבין שזאת הייתה חובה. ההודעה שלך ממש אבל ממש ריגשה אותי, סוף סוף אני מתחילה להבין את הצד השני, אבל הפעם אתה זה שסוגר עלי את הדלת ולא מוכן לקבל חיבוקים.

אני שמח לשמוע, שאת מתחילה להבין.

אני מוכן ושמח לקבל חיבוקים מאנשים שאוהבים אותי, לא מאותם אנשים, שאוהבים את מי שלא מסוגל לאהוב אותי, וזה למרות הכול.

very dark girl

New member
../images/Emo12.gif

עכשיו אני באמת לא מבינה, אני אוהבת אותך ומצטערת שאתה פגוע, ואני גם אוהבת את חברה שלי (שהיא מהמפונים) ומצטערת שהיא פגועה. היא לא מכונה לאהוב אותך אבל מצד שני גם אתה לא מוכן לאהוב אותה...

תשאלי אותה כמה חיילים שמרו על ביתה.

אני חייב להודות, שהרס לי מה שכתבת, שצעקת על חיילות.

אני רוצה שתביני

אין בכך שום רצון לפגוע, דווקא את בין האנשים, שאני אשמח לכנות "אחותי". אבל (ושוב, אבל גדול) אני מרגיש שנפגעתי מספיק מכדי להתקרב למישהו מהמתנגדים.

very dark girl

New member
שמרו,

אבל ביניהם כמרו גם 2 מאחיה הגדולים ועוד מלא חבר'ה מהיישוב שלהם (שאחד אפילו נהרג כדי להגן על הבית) אני באמת מצטערת שצעקתי על החיילות, אבל כתבתי להם מכתבים והם הבינו, ובכלל, אני לא קיללת ולא פגעתי אישית, ולא שמעתי אף אחד שהשתמש בביטוי "נאצי"... מה שכן- "בעוד כמה שנים אתם תעברו פה עם הילדים שלכם בדרך לטיול משפחתי באילת, והילדים שלכם יסתכלו סביב וישאלו "אמא, למה לא גרים פה יהודים?" ואתם תצתרכו להסתכל להם בעניים ולענות "גרו פה פעם יהודים, אבל אני גירשתי אותם" זה מה שאתם תעשו! אני לא באתי לכאן כדי לגרום לכם לבכות! וגם לא באתי כדי לעשות לכם יסורי מצפון, אני באתי כדי לבקש ממכם לחשוב שוב לפני שאתם עושים את מה שישנה לכם את העתיד". (יש לי את הכל מתועד) אני באמת מתחרטת על מה שהלך שם... אבל גם חלק מהחיילים לא היו בדיוק נחמדים אלי, וזה היה לפני שצעקתי.

אני מוכן להשבע לך,

שגם מלא חבר'ה מגבולות המדינה שמרו שם. הסיכוי, שהילדים שלי ישאלו כזה דבר, הוא אותו סיכוי, שהם ישאלו למה בעיראק לא גרים יהודים. וזה נראה לך נכון? אני מתכוון לקריאה לסרב פקודה.

very dark girl

New member
חח האירוניה..

אני הייתי אחת מהיחידים במטה ארץ ישראל שהיו נגד סירוב פקודה ברמה פומבית, אבל שם זה כבר היה מעבר לסירוב, זה לא קשור, אני חושבת שאם הייתי עומדת שם בתור חיילת פשוט לא הייתי יכולה, לא קשור לפקודות, בשבילי זה היה פשוט בלתי אפשרי..

למעלה