גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

שבוע טוב.

כבר מזמן לא ביקרתי בפורום הזה.. אגב, יואב - תתחדש על התפקיד שלך.. עכשיו כשפתחתי אותו, וראיתי את ההודעה שלך - רציתי להגיב. אני רוצה שתדע - ואני מניחה שאתה יודע, שהחיילים הם הדבר (סליחה, לא מצאתי מילה יותר טובה..) הכי יקר שיש לנו כאן בארץ. פגיעה בחיילים היא שלילית - בכל מקרה, אז סליחה. לא אשקר - אינני מסכימה כלל עם המהלך בו נטלת חלק, ואני חושבת שזו הייתה טעות חמורה.. אך יחד עם זאת, עליך לזכור - המכות, הקללות, הצעקות לא היו מכוונים אליך. לצעד הזה יש קורבנות - המתנחלים, וגם החיילים. ולו בשל כך שהוכנסת לתפקיד בעל כורחך, ואין זה מן ההגינות לדרוש ממך לקחת בו חלק. אתה אומר "אתם" - אני מניחה שאתה מתכוון גם אלי. אני כועסת אבל אני לא שונאת. אני אמנם לא יכולה להעיד על עצמי שלא פגעתי, כי ייתכן וכן פגעתי. אני יכולה להעיד על עצמי שנזהרתי. שבמהלך ההתנתקות לא אמרתי לאף חייל את שרציתי לומר, כי אלו היו דברים מאשימים וכואבים. שכשנסענו לאחת ההפגנות - נגד התכנית, נתנו לחייל טרמפ, שלא יצטרך ללכת ברגל עד למחנה רעים. שאמרתי לשוטר "תודה" - כי הוא היה 15 שעות על הרגליים. שעשינו פעילות למען חיילים, בעוד התכנית בעיצומה - ואינני מסוגלת להסתכל לאף אחד מהם בעיניים. איננו במצב אידיאלי כרגע, והלוואי ונשכיל לאחות את הקרע, ולא להחריף אותו. אני מקווה שהאהבה תנצח!

eris1515

New member
שלום רועי ../images/Emo13.gif

קודם כל אני רוצה להגיד לך שריגשת אותי בכל מילה שכתבת...
דבר שני-שולחת לך מסר

שאלתי את עצמי אם כדאי לענות לכם

בסוף החלטתי שרצוי וצריך, אז ככה: דבדב, תודה על התיקון וגם אני חולה עליך אח שלי. אבנר בן מנחם, איך הגעת למסקנה שאני לא יודע מה זה צבא? אני אוסיף ברשותך עוד כמה עובדות עלי: א. כמו נדב אני שירתתי 3 שנים בפנימייה לפיקוד. ב. מאז הגיוס הספקתי להפגע מירי מחבלים ולראות שני חברים למדים נופלים. אני לא יודע מה עשית בצבא, אבל קרבי זה בטח לא. אחרת הייתה יודע משהו קטן על נאמנות למדים. ובקשר לנדב, מה שהגבר הזה הספיק לעשות כשוחר, הרבה חיילים בקרבי לעולם לא יעשו. spoop, אני, כחייל, לא מאשים את ראש הממשלה. A L 1, כשתגיע לצבא- נדבר. אא דניאל, אתה לא תתקבל ליחידות עילית, אני מבטיח לך. איילת, אם את לא יכולה להבין אותי, למה אתם רוצים שיבינו אתכם? קרוקודילה, תודה רבה לך, אבל (וזה אבל גדול) אני הרגשת טוב מאוד את הקללות והמכות בגופי ובנפשי. לצערי, אני בדעתו של נדב- לא יכול לראות את עצמי סולח או אוהב את אותם פוגעים. 1122, תדבר איתי כשתבין דבר מה בצבא ובשבועת אמונים. אבל עד אז, תדע שבין המפנים היו גם בני משפחות של המפונים. לכל המעודדים, אני שולח חיבוק חזרה, אחים שלי!

k e l l y 1 8 1

New member
סתם תגובה לתגובה שלך...

ככה קודם כל "הם" פוגעו בכם בגלל שאתם פגעתם בהם עוד יותר...כנראה עד לא הבנת את זה 2 למות שאתה לא מאשים את ראש הממשלה אני כן אם לא הוא אז אתה לא הייתה עושה עושה את זה אז אח שלי שתהייה בראי מאחל לך רק טוב ואלי ותפתח עניים ותראה שה"מתנחלים" לא רוצי לפגוע בך....

החיילים מילאו פקודה חוקית

ומה שפגע בהם כנראה שכח מה אותם חיילים עושים למען המדינה יום יום. מה שהוא ועוד הרבה ראו, זה לא רק את הרצון לפגוע בהם, אלא את הפגיעה עצמה. ובבקשה, אל תהיה צבוע ותקרא לו "אח" שלך.

אתה יודע מה הבעיה

שלאותם חיילים חיילות אחרי הגרוש היה לאן לחזור היה להם בית משפחה חברים לאותם מגורשים לא היה הם עד היום מפוזרים במקומות במדינה אז אל תבלבל את השכל בזמן שאתה ישן בבית יש כאלה שישנים במלון לא בגלל שהם רוצים בגלל שאמרו להם טמבל

משום מה אתה מכיר את כל האנשים

במדינה אתה מכיר דתיים אתה מכיר ימנים אתה מכיר חיילים בודדים ממש מעניין איך אתה מכיר ? אדיוט

כי אני, בניגוד אליך, מעוניין להכיר

אנשים גם אם הם לא תומכים בדעותיי, ולא מאמינים במה שאני מאמין. אולי כשאצלך לא תהיה קללה כל מילה שניה, גם אתה תכיר אנשים.

מאיפה אתה יודע

את מי אני מכיר ואת מי לא אולי אתה סתם רושם שאתה מכיר אנשים דתיים וחיילים בודדים

אין בעיה נדבר בסופ"ש הבא

כשחייל בודד שאני מכיר יכנס. מאיפה אני יודע? כי אתה שונא כל אחד שלא תומך בדעות שלך.

מנחם

למדת גם מילים שלא קשורות באידיוט או טמבל? החייל, שנדב מדבר עליו, היה המפקד שלי. כנראה שלא כול העולם חי על שקרים, לתשומת ליבך.

k e l l y 1 8 1

New member
אוקי

א אני בת ה- "ת" של מאחלת נפלה טעות שלי... ב אני לא צבועה בזה שאני קוראת לו אח שלי כי הוא יהודי לפי מה שאני יודעת וכל יהודי הוא אח שלי ולא משנה לי מה הוא עשה ג אני לא מזלזלת בחיילים שנמאים אי שם בגבולות ונלחמים למעני ולמען העם.. ד לפי דעתי ודעת רבים אחרים לא היו צריכים לשלוח חיילים לבצע את ההיתנתקות...הם לא צריכים לגרש יהודי מהבית הם צריכים לשמור על היהודי שבבית ואני באמת מעריכה ואוהבת את כל החיילים אי שם איפה שהם מתפללת עליהם ועל כולם שה' ישמור עלינו ולא נשמע על חיילים נהרגים ואו נפצעים בכל דרך שהיא... רק בקשה קטנה לחיילים שמרו על עצמכם ועל תעשו שטויות כמו היה בשבת עם החייל הצעיר שנהרג בגלל שחייל שאין לו רישיון נהג...אין לנו עודף חיילים אז שמרו על עצמכם ושה' ישמור אותכם...חזרתי על עצמי אבל זה לא משנה

למעלה