גם אני עשיתי מרתון פרקים

1Shir

New member
מזכירה

זה היה בפעם השניה שהתראינו בחיים וזה קשור לקליפים GRAVITY OF LOVE ו- SAND AND WATER

אההה יווו

לא הצלת אותי מלחץ הצלת אותי מהתרסקות אכזרית ודכאון של חודש. אם את לא היית אורית הייתה רואה אותי מייבבת לה בבית במשך שבוע

FeLL67

New member
זה היה כל הקטע של צירוף סקאלי

למאלדר, להביא אדם עם דעות נוגדות לשלו ש"יירגל" בשבילהם P: תכלס גם אני מגיבה ההפך בד''כ ופה אני מזדהה עם סקאלי- לא בגלל שאני אוהבת את זה אלה פשוט בגלל שאני היחידה ששם כדי לעשות את זה.

FeLL67

New member
נהנהנהנה

כ'כ צודקת, אני איתך- סוגדת סקאלי שכמותי
מעצבן אותי הקטע הזה שלא רק שהוא מגיע לתשובה הנכונה תמיד, אלה שסקאלי היא לרוב זאת ש"טועה" בגלל שהיא "הגיונית" יותר ובגלל שהיא לא קופצת על כל מנורה מהבהבת וצועקת עב''מ וגם אם היא ראתה כבר כ'כ הרבה.. והיא כבר מתחילה להאמין היא עדיין קודם כל תחפש תשובות מחוברות יותר למציאות מהתיאוריות של מאלדר [ אבל יש פה באמת איזה פאק בקטע של סקאלי והאמונה X:] אבל זה נורמלי לגמריי. לא כולם מאלדר, אנשים קודם כל יחפשו תשובות במדע ואח'כ יפנו לעל טבעי הבעיה היא שסקאלי היא לא רק "הספקנית" אלה גם המרובעת בשל זה זה כאילו היא מוצגת בצד ה"חלש" בגלל זה, כשבעצם זאת בכלל לא גישה נכונה. יש על טבעי. אבל יש גם הרבה ב"טבעי" שלא מוכר לנו.

FeLL67

New member
חחחח

ראיתי הרגע את "3" הוא נראה כ'כ טוב לאורך כל הפרק הזה

FeLL67

New member
לא אבל

בעונה הראשונה הוא היה נראה רק חמוד כזה עם הפוני הזה אערג אבל פה- הוא נראה כזה.. לאכול אותו.

חחח

אני אוהבת את המאלדר שלי עם זיפים לבוש בג'ינס וחולצה כחולה.. אממ הקיצר מאלדר של "נשימה אחת"... סתם, אני אוהבת את המאלדר שלי תמיד. אבל תמייייייייד! ועכשיו אני נשמעת כמו פאקצה. אבל מאלדר עושה את זה.

FeLL67

New member
לפחות

את אוהבת אותו עם ג'ינס וחולצה כחולה מאשר עם ג'ינס צמוד מקרוקר קרוע בתחת, סליחה תקוע מתחת לתחת ועם איזה חולצה וורודה מפוספסת מTNT

FeLL67

New member
חחחח עזבי

אתמול יצאנו להסתובב בלילה בראשון עכשיו אני כזה " או יופי, סוף סף אני לא אצטך לסבול אף אחד מהגמדים המכוערים האלה שלבושים אותו דבר כאילו הם מהאלו שמתקשרים בבוקר אחד לשני כדי להתאים בגדים, וסופסוף אני לא אצטרך להגרר ע'י אחת מהחברות שלי לרדוף אחריהם בהפסקות " ואת מי אני רואה -_-

FeLL67

New member
../images/Emo129.gif

ברחי לנפשך D: - אתמול היה לי יום הזוי, בעיקר בגלל שהחלטתי טוב הוכרחתי להסחב למפגש ישרא-בלוג אחרי אינספור הליכות וריצות בשדרות דיזינגוף מצאנו מנוחה בסנטר, הייתי כ'כ רעבה וחיפשתי מה לאכול, זאת הייתה די בעיה כי הכל שם היה או חלבי או בשרי או לא כשר :\ ואז עשינו מין "מיני אפקט הפחד" וה2 בנים שאיתם הסתובבנו באמת התחילו להשפיל את עצמם[ לאכול סופגניות שנפלו לאנשים על הרצפה, לאכול שערות מהרצפה S: ] ועכשיו אני לאורך כל השעות האלו אמרתי להם שאני רוצה לפגוש מישהו שאני מכירה, ואז כשלבסוף נפרדתי מ3 האנשים שהיו חבריי למסע ביום הכ'כ ארוך הזה, לא נשאר לנו מספיק כסף לאוטובוס עד לרחובות ואני הייתי : מורעבת, מבוהלת מכמיות האימו קידס, עייפה, מותשת, חצי שיכורה [ערק סאקס S: ] ולא מספיק שלא היה לנו מושג אם אנחנו מתכוונים לבלות את הלילה על ספסל או להתחנן לטרמפ [ ללכת ברגל כבר לא בא בחשון] ופתאום אני רואה את הילד הכי מסכן עלי אדמות וואנבי ערס נמוך עם עיניים כחולות ושיער פטרייה, עכשיו השעה היא רבע ל12, אתה לא יישן ?! ופאק , זה היה כזה הזוי.. הוא היה הבן אדם ה3 שרבתי איתו מכות באותו יום. עכשיו הוא התלבש כמו איזה גיי, גאד חולצה וורודה X: חחחחחח לא חשוב, בכל מקרה כשסופסוף הגעתי הביתה ועיכלתי בשכל שבעוד כמה זמן אני הולכת לעכל בקיבה טופו כשהוא רק יצא מהשקית - באמת הלכתי לישון.

pusher

New member
גם חברות שלי היו פעם במפגש ישרא

והם הביאו מלאאא תמונות

pusher

New member
לא נכון!!../images/Emo2.gif

ראיתי ת'תמונות והכל ממה שחברה שלי רשמה מהמפגש האחרון שהיה ונקרעתי מצחוק

למעלה