../images/Emo129.gif
ברחי לנפשך D: - אתמול היה לי יום הזוי, בעיקר בגלל שהחלטתי טוב הוכרחתי להסחב למפגש ישרא-בלוג אחרי אינספור הליכות וריצות בשדרות דיזינגוף מצאנו מנוחה בסנטר, הייתי כ'כ רעבה וחיפשתי מה לאכול, זאת הייתה די בעיה כי הכל שם היה או חלבי או בשרי או לא כשר :\ ואז עשינו מין "מיני אפקט הפחד" וה2 בנים שאיתם הסתובבנו באמת התחילו להשפיל את עצמם[ לאכול סופגניות שנפלו לאנשים על הרצפה, לאכול שערות מהרצפה S: ] ועכשיו אני לאורך כל השעות האלו אמרתי להם שאני רוצה לפגוש מישהו שאני מכירה, ואז כשלבסוף נפרדתי מ3 האנשים שהיו חבריי למסע ביום הכ'כ ארוך הזה, לא נשאר לנו מספיק כסף לאוטובוס עד לרחובות ואני הייתי : מורעבת, מבוהלת מכמיות האימו קידס, עייפה, מותשת, חצי שיכורה [ערק סאקס S: ] ולא מספיק שלא היה לנו מושג אם אנחנו מתכוונים לבלות את הלילה על ספסל או להתחנן לטרמפ [ ללכת ברגל כבר לא בא בחשון] ופתאום אני רואה את הילד הכי מסכן עלי אדמות וואנבי ערס נמוך עם עיניים כחולות ושיער פטרייה, עכשיו השעה היא רבע ל12, אתה לא יישן ?! ופאק , זה היה כזה הזוי.. הוא היה הבן אדם ה3 שרבתי איתו מכות באותו יום. עכשיו הוא התלבש כמו איזה גיי, גאד חולצה וורודה X: חחחחחח לא חשוב, בכל מקרה כשסופסוף הגעתי הביתה ועיכלתי בשכל שבעוד כמה זמן אני הולכת לעכל בקיבה טופו כשהוא רק יצא מהשקית - באמת הלכתי לישון.