גן ילדים דו לאומי בבאר שבע

מוחמד5

New member
אני בעד גן

שמציע שתי שפות.ומגוון של תרבויות ,מנהגים וחגים.

וכך תהיה לנו כאן חברה אחרת

עם ערכים מקומיים מעורבים, על רקע זכרון של תרבויות קודמות... יש בזה משהו מבטיח, וגם כאב של פרידה מן העבר... אולי כדאי לעשות זאת קצת יותר בזהירות... למשל, להפריד בין הילדים לעניינים דתיים ולאומיים, לטפח זהויות שונות, אך נכונות לקבל את השונה? כלומר, להפגיש בין הילדים למטרות מסוימות בלבד?

למה אח"כ תוכל לרכוש אותו יותר בזול בחלקים

ולהרכיב בבית. יאללה תגובות קצת יותר רציניות קדימה אתה יכול

באמת לא יפה מצידי

בפירוש לא. אין מצב בעולם שהבן שלי ילמד במקום מעורב- לא בגן, לא ביסודי ולא בתיכון. וגם לא באונ' חיפה . למה? כי אני רוצה שהוא יתחנך על אידיאליים לאומיים, שיאהב את המדינה ואת התרבות שלה יעריך את המקום שהוא נמצא בו, ולא יבוא אליי יום אחד ויגיד לי שהוא חושב שיאיר שטרן היה טרוריסט.

לאהוב את התרבות של המדינה ?

זו רק אני או שהגענו לחלם ? איזו תרבות ? עושק הזקנים / הישישים / החולים ?
מכות / עינויים / רציחת / הריסת בתי הפלסטיניים ?
עושק ניצולי השואה ?
עושק החלשים והעצמת החזקים ממילא ?
תעלות הג'ורא המקיפות גני ילדים בלוד ?
עושק הנכים בישראל ?
עושק חולי הסרטן / והחולים הסופניים ?
התעללות בבעלי חיים / בפינות החי בגני הילדים ?
שידורי הטלוויזיה האלימים שמחנכים את דור העתיד להיות כפי שהוא הופך ונהייה ?
שלושת חודשי הסמסטר שלעולם לא ישובו עוד ?
הגזענות והעויינות ההולכות וגואות ?
אעעע

לא משכנע

הטענה שלך לא משכנעת. רוע יש בכל תרבות בעולם. אבל יש גם תרבות יפה וחינוך לערכים , ואני מעדיף שילדיי יתחנכו בתנועת נוער ציונית (אפילו בצופים אני לא מדבר על ביתר) יגדלו לאהוב את המדינה ילמדו בבית ספר יהודי יילכו לצבא הנה הנוער ה"מושחת" שלנו שהוכיח את עצמו בסיפורי גבורה במלחמה האחרונה

אוי תלמדי על מה את מדברת.

עושק הזקנים / הישישים / החולים ? בכל העולם יותר מפה, בכל העולם יותר מפה, בכל העולם יותר מפה. מכות / עינויים / רציחת / הריסת בתי הפלסטיניים ? בכל העולם יותר מפה, בכל העולם יותר מפה, שטויות עושק ניצולי השואה ? בושה וחרפה שהולכת לתוקן. עושק החלשים והעצמת החזקים ממילא ? שילוב של שטויות+ בכל העולם עושק חולי הסרטן / והחולים הסופניים ? שטויות. התעללות בבעלי חיים / בפינות החי בגני הילדים ? בכל העולם והרבה יותר מפה שידורי הטלוויזיה האלימים שמחנכים את דור העתיד להיות כפי שהוא הופך ונהייה ? זה כבר מגוחך
שלושת חודשי הסמסטר שלעולם לא ישובו עוד ?
הגזענות והעויינות ההולכות וגואות ? שילוב של שטויות+בכל העולם. וכן, זה שזה בכל העולם לא עושה את זה לבסדר.. אבל זה דברים שקיימים בכל בית בכל ישוב בכל אזור ובכל מדינה, ואף אחד לא מצא פתרון להם.

אם הייתי אתה

הייתי מתביישת לפתוח את פי ולדבר במקומות ציבוריים [מפאת הבושה כמובן] מזל שאני לא. מזל שברא אותי כפי שאני. אללהו אכבר. וכן, חזרנו לאלוהים.

בהמשך לתגובתי הקודמת ממנה

אינני נסוגה. אנחנו חיים במדינה הזו - ועל כן - יש להתבייש באנשי המדינה הזו ! ולא באחרת. חיים תחת ממשלה ישראלית - במדינה הזו !! העושקת !! ולא במדינה אחרת !! השינוי הוא כאן... וכמו שאמר פעם אדם חכם.. צריך להחליף את העם.

מסכים איתך בכל מילה!!!

צריך להחליף את העם . (לא אמרתי איזה עם). בעצם למה להחליף? קחו אותו בלי תמורה

לא מדוייק: "ילד פלשתיני טיפש מול חייל צה"ל

רחמן ומוסרי"....יש לילד מזל שהוא לא חטף כדור בראש, חייל ממדינה אחרת, מצבא אחר, היה מזמן דופק לו כדור בראש, אנחנו פשוט לא כאלה וטוב שכך. והפלשתינים חוגגים על זה ומציגים את זה כחולשה של חייל צה"ל.

ת'קליד אל חרק'ה אל ביתר

בניגוד לאנשים כמוך שלא עושים ראש של אוהב המדינה , אני מציע לך לקחת איזה ספר של זבוטינסיקי אולי זה ישנה משהו בחשיבה שלך. אני לא יעשה תחרות סרטונים איתך. למרות שלא חסר. אם זה היה חייל (הכוונה מחבל ) אז הוא היה מכניס לילד צרור ועושה וידוא הריגה. על המוסריות שעל הערבים שמענו. ומי שלא שמע שיילך ליפו או לרמלה לראות איך מתנהגים שם לילדים / נשים. שיראה העזתים מתנהגים לבני עמם , חיסולים ברחובות שולחים את הנשים שלהם להתאבד כדי לכפר על כבוד המשפחה. חיות לא יותר מזה. על המאבק של חמאס פתח שהורגים אחד את השני.... לא שיש לי בעייה עם זה... כמו שבגין אמר על מלחמת אירן עירק:"שהטוב ביניהם יינצח"!.

וואלה, אני לא יודע אפילו מה לענות.

גם הקיצוניים ביותר שמגיבים פה בקביעות, תמיד התייפיפו בנושאי אלימות - אם מישהו גאה בזה שילד שטף מוח זורק אבן על חייל והחייל במקום להגן על עצמו בורח - יש לו בעיה קשה.. ואיך אפשר להגיב לדבר כזה?

כוווולם חארות, רק אני מושלמת - להחליף את העם!

אין עם בעולם בלי פאקים, אין חברה בעולם בלי בעיות, אין מדינה מושלמת, אני לא יודע מה זה "אנשי המדינה הזו" יש כאן אנשים מעולים ויש כאן פחות טובים, כמו בכל מדינה. יש כאן בעיות, אין צורך להפוך אותן לתכלית הכל ולעשות להן דרמטיזציה מיותרת. גם אני מתוסכל מהרבה תופעות במדינה והממשלה אך כמה שאהיה מתוסכל אני לעולם לא אהיה אכול שנאה כמוך כלפי המדינה שלי והחברה שלי, אף פעם ובכל פעם שאני נתקל בבבונים שלא השלימו את תהליך האבולוציה - ערסים למשל אני נזכר בכמה אנשים טובים ואיכותיים שאני מכיר. המשפט "להחליף את העם" הוא משפט טיפשי, מתנשא, נפוח ורווי חשיבות עצמית, כאילו כולם מטומטמים ולאותו אדם יש מונופול על החוכמה.

אוי נו באמת..

אז תתביישי בכל העולם, זה דברים שבכל העולם יש אותם ויש אותם הרבה יותר מפה, ואת משתמשת בדברים האלה כסיבה וטעון לשנאתך נגד המדינה נגד האנשים ונגד כולם. אם את רוצה תחליפי את עם (כבר עשית את זה לא? זכור לי שירבבת פה פעם משהו על זה שאת יהודיה) אני אשאר עם העם הנפלא הזה.

למעלה