גן ילדים דו לאומי בבאר שבע

ואני שמח שנוצר אצלך הרושם הזה....../images/Emo9.gif

ואתה יודע מדוע? כי אתה קורא לי "שמאל קיצוני", ובערך במקביל, אני חוטף עגבניות רקובות בסגנון "כהניסט" ו"ליברמן" מהשמאל הרדיקלי באמת.... וזה סימן שאני נמצא בדיוק במקום שאני מעוניין להיות בו - באמצע
נכון, אני לא לאומן ציוני כמוך, וגם לא לאומן פלסטיני. ולא תשכנע אותי שכל הציבור הערבי בארץ בלי יוצא מהכלל הוא לאומן פלסטיני ש"עומד לצד נס'ראללה" ו"עושה חגיגות זיקוקים ביום הזיכרון". ולגבי אתר "מחסום" - אם היו מלמדים במערכת החינוך את כל האמת ההיסטורית ולא רק את מה ש"נוח", לא היה צורך להיכנס לאתרים מוטים כאלה. אבל כשמתייחסים בביטול מוחלט לסבל שעבר ועובר על הערבים כאן - לא פלא שהדבר זוכה להעצמה באתרים אלה ואחרים.

אמממ האמת שזה בגלל שבהודעות שם

רבת עם השני נ.... שהיו שם שתמכו ברצח בצורה שאנשים כמוהם יחשבו שאתה ימני. ופה אמרת דבר שמאלני אם לא שמאל נוטה לקיצוני (שלא נדבר על זה שזה דבר מגוחך להגיד) "שהחברה היהודית מיליטנטית וגזענית יותר מהחברה הערבית בישראל." מרכז אתה לא.. אתה שמאל (חוץ מהשורה שכתבת שם :|) שמאל שפוי

אושרי 7

New member
97% מערביי ישראל עמדו לצד נסראללה

במלחמת לבנון השניה על פי סקר של NEAR EAST CONSULTING, אבל אתה צודק, ה 97% האלה הם מיעוט שמוציא שם רע לכל השאר.

טעות "קלה" ויז. 18% לפי סקר מכון דחף

לפעמים אני שואל את עצמי מה מניע אותך לכתוב דברים כאלה...

THE WIZARD 55

New member
ציניות עמית ציניות

מאיפה הוא מביא את השטויות האלה... אז החזרתי לו בשטות אחת גמורה יש אנשים שרק תשובות מעין אלה הולמות את התגובות האלה.

../images/Emo6.gif

וברצינות: 97% מהם לאומנים פלסטינים? אוקיי. וכמה % בציבור היהודי לאומנים? והכי חשוב - מה אתה רוצה לעשות עם זה?

לך תקרא:

- מסמך חזון ישראל של וועדת המעקב של ערביי ישראל ושים לב מיהם הכותבים, לא אנשים זניחים. - מסמך החוקה של עדאללה. - מסמך חיפה. - המצעים של המפלגות הערביות בישראל. - תעקוב אחרי פעולותיהם של התאים הערביים באוניברסיטאות. החברה הערבית בישראל ברובה לא השלימה עם ישראל כמדינה יהודית, מראים סלחנות רבה כלפי הטרור הפלשתיני ("זה פסול אבל...."), החברה היהודית ברובה מוכנה לפשרה, 2 מדינות ל2 עמים בשביל שלום. תתעורר.

ומי הדוגמה לשלום? אתה, שמבקש לשלול את אזרחותם

של אזרחי הארץ הזאת? אולי שאר הישראלים שמאמינים בכך? ועוד אתה אומר לי להתעורר...

כי זה סוג של צביעות!!!!!!!!

אני לא אשלח את הילדים שלי לגן מעורב שחצי השני בגן(החצי הערבי) חולם על היום שכאן לא תיהיה מדינה ציונית אלא עוד מדינה ערבית במזרח התיכון עם מיעוט יהודי אני לא אשלח את הילדים שלי לגן שבו המגזר השני תומך בנסראלה בזמן מלחמה אני לא אשלח את הילדים שלי לגן שבו המגזר הערבי חוגג את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בחפאלות וזיקוקים נראה מה אתם מתכננים לנו השנה

יש לך טעות חמורה וחבל שאתה לא מודע....

אותם לאומנים פלסטינים שחולמים ומחכים לרגע שהיהודים יהיו במיעוט, לא ישלחו את ילדיהם לגן שבו מחצית או קרוב למחצית הילדים הם יהודים, ומעמד השפה העברית שווה למעמד השפה הערבית. לאומנים כאלה לוחצים להקים מערכת חינוך על טהרת הלאומנות הפלסטינית, שבו יינתן משקל לנראטיב הפלסטיני ולשפה הערבית בלבד, באופן הכי לאומני שאפשר, והציונים הם רק כובשים, רק רעים, ורק קולוניאליסטים.

../images/Emo163.gifאם בילדים עסקינן

האם ילדים צריכים לקחת חלק בלווייה ? פשוט, צפיתי בסרטון הלווייה של דוד של עלאא', שהועלה היום לפורום ערבים, אללה ירחמהו.. והיו שם כמה ח'ברה צעירים... ונזכרתי , שוב בפעם המיליון .. שלא לקחו אותי ללווייה של אבא שלי. האם צריך לקחת ילד ללוויית אחד מהוריו ? ואם כן .. אז באיזה גיל ? כשהייתי קטנה כעסתי על אמא שלי , שלא לקחה אותי, עכשיו אני יודעת שאם הייתה לוקחת אותי .. או שהייתי מתה משברון לב ומצטרפת אליו, או שהייתה נגרמת לי טראומה שאין ממנה דרך חזרה. מה דעתכם ? לקחת את הילד או לא?

למעלה