דבר טוב
דבר רע
- ראשון

Amir Noy

New member
D:

BarzellicA - Welcome Home אהבתי =] BarzellicA - Harvester of Sorrow גם אהבתי... של הקטע עם הלהקה והאור...לא הבנתי את פשר הדבר..P: ותראה מה מצאתי!! http://www.youtube.com/watch?v=KIVxTYpteEg&mode=user&search=
קיצור..תעשה עוד משהו חדש D: יש כאן בקשות... אז תעשה את: Blind Guardian - The Soulforged Blind Guardian - Into The Storm Bullet For My Valentine - Suffocating Under Words Of Sorrow בחירה שלך D: ובקשה מיוחדת שליייי תעשה קאבר ל:Metallica - Fade To Black אתה חיייייב!

אבל זה לא אתגר:\

ואני שונא בולט, אני אולי יעשה לאינטו דה סטורם, בסולפורג'ד יש כל השיר אילתורים כאלו שבקושי שומעים.

Amir Noy

New member
אמ..אמ...

מה דעתך על: In Flames - Only For The Weak In Flames - Ordinary Story ומאתגר אותך ל: Wintersun - Death And The Healing ול:Symphony X - Accolade II (חלק שני מתוך הסימפוניה The Odyssey) ועכשיו?

לא שומע ווינטרסאן,

אני יודע לנגן את אונלי פור דה וויק, שיר ענק. סימפוני X? כשיהיה לי כוח לכוון טון אחורה אני מבטיח שאנסה
אחת הלהקות הטובות, אני יודע חלק מהסולו של Of Sins And Shadows ואני יודע חלק די גדול מThe Witching Hour.

חח זוכר שדיברנו על לנגן

את אונלי פור דה וויק? ועוד איזה שיר אחד ומסכן, שמחכה לביצוע...

../images/Emo24.gif

רק תגיד איפה אתה רוצה להיות,ואני אקח אותך!(היי,יש לי רישיון
)

אבל אני הצעתי לך טרמפ../images/Emo3.gif

זו באמת בעיה.:/ אבל אל דאגה,הכל יסתדר בסוף

LadySilkworm

New member
אני אענה למרות שיום שלישי

פיתחתי פילים בעצמי! יההה.
וול.. יש לי מלא דברים לעשות ואני לא אספיק. והיה לי סיוט נוראי בלילה.

mary06

New member
../images/Emo39.gif

דבר טוב: היה לי כפול נחמד וחוץ מטעויות קטנות היה שיפור רציני..המורה אמר שעוד שבוע הוא מקווה להגיש לטסט :) סוף סוף.. דבר רע: פיגוע באילת..יש יותר רע מזה?

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifלא|- שלישי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

...
יום נוראי...ואני מרגיש שמזלזלים בי וזה מעיק ממש \:

למעלה