?
אם חטפו אותך תכתוב משהו שבחיים לא היית כותב כדי שנדע.
דיוויד טננט הוא overratedאם חטפו אותך תכתוב משהו שבחיים לא היית כותב כדי שנדע.
ברחתי מהחוטפים שלי ולפני שאני מתקשר למשטרה חשוב לי להבהיר שדייויד טננט הוא מדהים וצריך להכתיר אותו למלך בריטניה.דיוויד טננט הוא overrated
OMG!! אני מחייגת למשטרה!דיוויד טננט הוא overrated
מזל שהבהרת את זה לפני הספקתי.ברחתי מהחוטפים שלי ולפני שאני מתקשר למשטרה חשוב לי להבהיר שדייויד טננט הוא מדהים וצריך להכתיר אותו למלך בריטניה.
כן כן אני צופה גםפרק 2X02
Tooth and Claw
ובתור גוף שאמור להתנגד לדוקטור אם הוא יחזור.הידוע בעיקר בתור הפרק שבו המלכה ויקטוריה מייסדת את טורצ'וורד.
כןויש גם חייזר רע שהופך לאיש-זאב וכל מיני שטויות כאלה.
זה היה מצחיק אבל מהר מאוד לא שמתי לב בכלל למבטא אז לא שמתי לב כשהוא הפסיק להשתמש במבטא. אבל ויקטוריה כן שמה לב.אבל הכי טוב זה שהדוקטור עושה מבטא סקוטי כי הם בסקוטלנד - בצפיה הראשונה עוד לא ידעתי שטננט הוא סקוטי וזה המבטא הרגיל שלו, ועכשיו זה ממש חבל לי שהוא לא עשה את הדוקטור במבטא הזה כל הזמן כי אני מתה על זה.
חחחחחושרוז מנסה גם לעשות מבטא סקוטי עם we were oot and aboot והדוקטור כזה "לא."
תודה על הסבלנותדוקטור הו פרק 2X03
School Reunion
כן זה מאוד נחמד.הידוע בעיקר בתור הפרק עם שרה ג'יין, המלווה מהעבר של הדוקטור, והכלב הרובוט K9 שלהם.
וואי איזה קטע שזה בא לך בהפתעה אחרי שכבר ראית.אבל כאמור מסתבר שיש בו גם את אנתוני סטיוארט הד, בתור חייזר-עטלף מרושע שהוא גם מנהל בית ספר, ועם וייב חזק של אנתוני הופקינס לדעתי.
חחחחחחחאני זוכרת שתחילת הפרק שהדוקטור הוא פתאום מורה בבי"ס די בילבלה אותי בצפיה הראשונה, כאילו מה לעזאזל קורה פה
אבל הוא כזה חמוד ומצחיק שם
חחחח זה מצחיק.ורוז המסכנה נתקעה בתפקיד אשת המזנון והיא ממורמרת...
הקטע שבו מלווה חדש פוגש מלווה ישן הוא מוטיב חוזר שקרה כמה פעמים בסדרה. אם כי לא כל כך הרבה.וכל הקטעים עם שרה ג'יין שמאוכזבת שהוא נטש אותה ולא חזר, ושהחליף אותה ב"דגם צעיר יותר"... זה עצוב, ושהוא מסביר איך שהוא צריך להמשיך לחיות כשכולם מתים.
לא ברור למה היא לא מרוצה מזה. היא הציעה למיקי להצטרף כבר בעבר.ומיקי מבקש להצטרף והדוקטור מסכים ורוז ממש לא נראיית מרוצה מזה.
האמת שאני לא זוכרת שום מקרה נוסף של פגישה של ממש.הקטע שבו מלווה חדש פוגש מלווה ישן הוא מוטיב חוזר שקרה כמה פעמים בסדרה. אם כי לא כל כך הרבה.
כן זה בהחלט לא נעים, לפחות בהתחלה.הדוגמה הזאת היא קלאסית באופן לא חיובי לדעתי. כלומר כל הקטע של הקנאה בין שתיהן, וההשתלחויות שלהן אחת בשניה לגבי הגיל.
חשבתי על זה גם. איזה הזוי לחשוב שפעם זה היה נראה מרשיםאגב, מצחיק שמיקי לועג על העיצוב של K9. כי מן הסתם זה נראה מאוד מאוד מיושן כיום (או אפילו לפני 20 שנה), אבל כנראה הרגיש יותר מרשים בשנות ה70.
חחח חבל שאין סרטון של זה.To make Sarah Jane and Rose continue laughing the make-up artist painted a moustache on David Tennant without them knowing until he came on set. (Which is why at one point you see Rose point at him while laughing.)
WHAAAAAAAAAAAAAAA?משהו נוסף לפי דף הטריוויה של הפרק: אנתוני סטיוארט הד היה נבחן לתפקיד הדוקטור השמיני
שווה לראות בשביל אליזבת סליידן ויש גםכמה הופעות אורח של הדוקטורלא ראיתי את הרפתקאות שרה ג'יין סמית', אבל האמת היא שאין בזה משהו (או מישהו...) שמושך אותי לראות.
אז כןהאמת שאני לא זוכרת שום מקרה נוסף של פגישה של ממש.
אני זוכרת רק את
אתם זוכרים מקרים נוספים?ריבר סונג פוגשת את דוקטור 10 עם (נדמה לי) דונה בפרק של הספריה, אבל ריבר היא לא בדיוק מלווה קלאסית.
אה ונדמה לי שאחת המלוות פוגשת את מרת'ה מתישהו אחריה.
יכול להיות שגם אז זה לא נראה מרשים. דוקטור הו הייתה ידועה בכך שהרבה פעמים בתקציב היה כל כך נמוך שהכל נראה גרוע. לא סתם האויבים הגדולים שחזרו כל הזמן הם מלחיות גדולות.חשבתי על זה גם. איזה הזוי לחשוב שפעם זה היה נראה מרשים
כן, אבל יש סיכוי שאם הוא היה מקבל את התפקיד אז הוא לא היה הופך להיות ג'יילס ואני לא הייתי מוכן לקורבן כזה.WHAAAAAAAAAAAAAAA?
וואי הוא יכול היה להיות דוקטור מעולה!
דוקטור הו פרק 2X03
School Reunion
רק ההתחלה
ראיתי הערב את הפרק The Girl in the Fireplace
מדהים אפילו יותר ממה שזכרתי
אבל שכחתי לכתוב עליו ועכשיו כבר מאוחר אז מחר
אוקי, רק כמה מילים
טוב ועכשיו ביזבזתי עוד קצת זמן על ליצור את התמונה הזאת:אני מאוד אוהב את הדמות של האישה. מופאט עשה עבודה מדהימה בלבנות דמות עמוקה ומעניינת בזמן מאוד קצר.
אני בעיקר אוהב את הקטע שהיא מפתיעה את הדוקטור בכך שהיא מסתכלת לתוך הזכרונות שלו ומדברת על הילדות הבודדה שלו וכמה הוא בודד עדיין.
זה מאוד עצוב שבסוף היא מתה כשהיא חיכתה לדוקטור.
חוץ מזה מאוד בלט לי בצפיה הזאת שרוז מקנאה בקשר של הדוקטור עם מאדאם דה פומפדור.
הרובוטים שעובדים על גלגלי שיניים היו נבל מעולה לפרק.
אני זוכר שמאוד אהבתי את הגילוי בסוף הפרק שהסיבה שהרובוטים ניסו לקחת את המוח שלה היה בגלל שם הספינה.
הקטע שהדוקטור מתהלך בספינה וסוס עוקב אחריו היה מצחיק.
וכשהוא פורץ לחדר הנשפים על הסוס וקורץ לפומפדור הוא פשוט מקסים.
אבל אני די בשוק שלא הייתה לו בעצם תוכנית לגבי מה לעשות הלאה. כלומר מילא זה שהוא נתקע במאה ה18, אבל הוא השאיר את רוז ומיקי תקועים על ספינת חלל ריקה בלי שום דרך לעזוב (אלא אם כן היא שוב הייתה גורמת לפתח של המנוע של הטארדיס להפתח ולתת לה כוחות מיוחדים ונראה לי שזה היה קטע של פעם אחת)
צפה בקובץ המצורף 119177
תראה אותו שובאז ככה, לא זכרתי הרבה מהפרק, אז כנרא ש הוא לא היה משהו
דווקא מרגיש לי שלרוב היא נוטה לשמח. אפילו בפרקים שבהם המון דמויות מתות."זה מאוד עצוב שבסוף היא מתה כשהיא חיכתה לדוקטור" הסדרה הזאת נועדה לדכא!
יפה מאודטוב ועכשיו ביזבזתי עוד קצת זמן על ליצור את התמונה הזאת:
צפה בקובץ המצורף 119177
זה באמת נהדר, והשחקנית נפלאה.אני מאוד אוהב את הדמות של האישה. מופאט עשה עבודה מדהימה בלבנות דמות עמוקה ומעניינת בזמן מאוד קצר.
אני בעיקר אוהב את הקטע שהיא מפתיעה את הדוקטור בכך שהיא מסתכלת לתוך הזכרונות שלו ומדברת על הילדות הבודדה שלו וכמה הוא בודד עדיין.
היתה חייבת להיות איזו סיבה טיפשית כזאת.אני זוכר שמאוד אהבתי את הגילוי בסוף הפרק שהסיבה שהרובוטים ניסו לקחת את המוח שלה היה בגלל שם הספינה.
הוא מקסים כל הזמן!וכשהוא פורץ לחדר הנשפים על הסוס וקורץ לפומפדור הוא פשוט מקסים.
לא חשבתי על זה, אבל זה באמת מוזר שהוא ישאיר אותם תקועים ככה.אבל אני די בשוק שלא הייתה לו בעצם תוכנית לגבי מה לעשות הלאה. כלומר מילא זה שהוא נתקע במאה ה18, אבל הוא השאיר את רוז ומיקי תקועים על ספינת חלל ריקה בלי שום דרך לעזוב
הי, הנה פרק שאף אחד לא מת!דווקא מרגיש לי שלרוב היא נוטה לשמח. אפילו בפרקים שבהם המון דמויות מתות.
דווקא הייתה סיבה טובה לדעתי. כלומר לא הגיונית טכנית, אבל הגיונית מנקודת מבט של רובוט אוליהיתה חייבת להיות איזו סיבה טיפשית כזאת.
ולפעמים אפילו יותר מהרגילהוא מקסים כל הזמן!
זה נראה לי די נוראי לחיות פשוט שניהם בטארדיס עד סוף ימיהם.לא חשבתי על זה, אבל זה באמת מוזר שהוא ישאיר אותם תקועים ככה.
אולי הוא חשב (ובצדק) שהיא בצרות גדולות יותר מהם, לפחות יש להם את הטארדיס ש(אני חושבת) יכולה לספק להם את כל מה שהם צריכים למחייה,
האמת שהגיוני שיהיה לו אופציה לתכנת מהר את הטארדיס שתחזיר את רוז לזמן שלה לפחות.גם אם הם לא יצליחו להטיס אותה בלעדיו, ויש תמיד גם סיכוי כלשהו שיצליחו איכשהו.
זה לחלוטין נחשב כי זאת דמות שאהבנו והיא מתה.הי, הנה פרק שאף אחד לא מת!
(המוות שלה בסוף לא נחשב כי זה היה המוות הרגיל שלה בהיסטוריה ולא קשור לאירועים)
אוקיי אבל שרובוטים יערפו לך את הראש זה קצת יותר נורא, לא?זה נראה לי די נוראי לחיות פשוט שניהם בטארדיס עד סוף ימיהם.
מה? לא, זה לא עובד ככה, וזה לא נחשב.זה לחלוטין נחשב כי זאת דמות שאהבנו והיא מתה.
זה גם לא נחשב, כי הם מתו לפני שהדוקטור ושות' הגיעו לשם, הם מתו כבר מזמן כנראה, שוב - כמו רוב האנושות שחיה לפני התקופה של החללית הזאת.חוץ מזה החללית מלאה בחלקים של גופות של אנשים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.