דוקטור הו (2005) ⏳🌌🐌

Lhuna3

Well-known member
דוקטור הו פרק 2X03
School Reunion
רק ההתחלה
ג'יילס! :-D מה אתה עושה פה?!
לא ידעתי בכלל שהוא שיחק בזה!
1729336729576.png

Lhuna3

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
דוקטור הו פרק 2X03
School Reunion
הידוע בעיקר בתור הפרק עם שרה ג'יין, המלווה מהעבר של הדוקטור, והכלב הרובוט K9 שלהם.

אבל כאמור מסתבר שיש בו גם את אנתוני סטיוארט הד, בתור חייזר-עטלף מרושע שהוא גם מנהל בית ספר, ועם וייב חזק של אנתוני הופקינס לדעתי.

אני זוכרת שתחילת הפרק שהדוקטור הוא פתאום מורה בבי"ס די בילבלה אותי בצפיה הראשונה, כאילו מה לעזאזל קורה פה :-D
אבל הוא כזה חמוד ומצחיק שם

ורוז המסכנה נתקעה בתפקיד אשת המזנון והיא ממורמרת...

וכל הקטעים עם שרה ג'יין שמאוכזבת שהוא נטש אותה ולא חזר, ושהחליף אותה ב"דגם צעיר יותר"... זה עצוב, ושהוא מסביר איך שהוא צריך להמשיך לחיות כשכולם מתים.
ומיקי מבקש להצטרף והדוקטור מסכים ורוז ממש לא נראיית מרוצה מזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 2X02
Tooth and Claw
כן כן אני צופה גם
הידוע בעיקר בתור הפרק שבו המלכה ויקטוריה מייסדת את טורצ'וורד.
ובתור גוף שאמור להתנגד לדוקטור אם הוא יחזור.

אבל האם היא ידעה שיכול להיות שיעברו מאות שנים עד שהוא יחזור?
בעצם עכשיו שאני חושב על זה ויקטוריה שלחה את הדוקטור לגלות, אבל פשוט נתנה לו לעזוב. אם היא שולחת אותו לגלות אז הגיוני שהיא תאסור אותו ותשלח אותו באוניה לצרפת. מאיפה היא יודעת שיש לו ספינת חלל?
ויש גם חייזר רע שהופך לאיש-זאב וכל מיני שטויות כאלה.
כן
והוא חש שגם ברוז יש something of the wolf
אבל הכי טוב זה שהדוקטור עושה מבטא סקוטי כי הם בסקוטלנד - בצפיה הראשונה עוד לא ידעתי שטננט הוא סקוטי וזה המבטא הרגיל שלו, ועכשיו זה ממש חבל לי שהוא לא עשה את הדוקטור במבטא הזה כל הזמן כי אני מתה על זה.
זה היה מצחיק אבל מהר מאוד לא שמתי לב בכלל למבטא אז לא שמתי לב כשהוא הפסיק להשתמש במבטא. אבל ויקטוריה כן שמה לב.
ושרוז מנסה גם לעשות מבטא סקוטי עם we were oot and aboot והדוקטור כזה "לא." :-D
חחחחח

היה מצחיק זה שהתייחסו ללבוש של רוז כאילו היא ערומה.
וגם הקטע שהיא מנסה לגרום לויקטוריה לומר we are not amused

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דוקטור הו פרק 2X03
School Reunion
תודה על הסבלנות
הידוע בעיקר בתור הפרק עם שרה ג'יין, המלווה מהעבר של הדוקטור, והכלב הרובוט K9 שלהם.
כן זה מאוד נחמד.
אני מניח שזה היה מאוד מלהיב בשביל מעריצים של הסדרה הישנה שפתאום היא הופיעה שם.
בשבילי עכשיו זה בעיקר נחמד כי יש לי געגועים אליה בעיקר בגלל שצפיתי בכל העונות של הסדרה שלה.
*את ראית את הרפתקאות שרה ג'יין סמית'?
אם לא אז כדאי לך. אליזבת' סליידן היא אוצר.
אבל כאמור מסתבר שיש בו גם את אנתוני סטיוארט הד, בתור חייזר-עטלף מרושע שהוא גם מנהל בית ספר, ועם וייב חזק של אנתוני הופקינס לדעתי.
וואי איזה קטע שזה בא לך בהפתעה אחרי שכבר ראית.
כלומר הגיוני שלא זכרת שהוא היה בפרק בודד של דוקטור הו כשראית באפי.
בשבילי כמובן זה היה מלהיב מאוד לראות אותו בדוקטור הו אחרי שהכרתי אותו שנים בבאפי. גם היה לי מוזר שהוא היה נבל.
אני זוכרת שתחילת הפרק שהדוקטור הוא פתאום מורה בבי"ס די בילבלה אותי בצפיה הראשונה, כאילו מה לעזאזל קורה פה :-D
אבל הוא כזה חמוד ומצחיק שם
חחחחחחח
הייתי חושב שיהיה לו יותר מה לפרט.
ורוז המסכנה נתקעה בתפקיד אשת המזנון והיא ממורמרת...
חחחח זה מצחיק.
וכל הקטעים עם שרה ג'יין שמאוכזבת שהוא נטש אותה ולא חזר, ושהחליף אותה ב"דגם צעיר יותר"... זה עצוב, ושהוא מסביר איך שהוא צריך להמשיך לחיות כשכולם מתים.
הקטע שבו מלווה חדש פוגש מלווה ישן הוא מוטיב חוזר שקרה כמה פעמים בסדרה. אם כי לא כל כך הרבה.
הדוגמה הזאת היא קלאסית באופן לא חיובי לדעתי. כלומר כל הקטע של הקנאה בין שתיהן, וההשתלחויות שלהן אחת בשניה לגבי הגיל.
לפחות זה גם נגמר יחסית מהר ומאוד אהבתי כשהן התחילו לצחוק על המנהגים המוזרים של הדוקטור כמו זה שהוא מלטף חלקים בטארדיס.

בעיקר היה לי עצוב על שרה ג'יין וזה שהוא נטש אותה ואף פעם לא חזר אליה בלי ממש להפרד. בכל העונות החדשות של הדוקטור לא נראה לי שאי פעם היה משהו כזה. כמובן שלא ראיתי את הפרק האחרון של שרה ג'יין בסדרה הקלאסית אז אני לא יודע איך זה הוצג שם.

לפחות בסוף היא כן דרשה ממנו פרידה אמיתית (למרות שבפועל יצא שהיא פגשה אותו עוד כמה פעמים בהמשך)
והיה מאוד חמוד שהוא נתן לה K9 חדש.
אגב, מצחיק שמיקי לועג על העיצוב של K9. כי מן הסתם זה נראה מאוד מאוד מיושן כיום (או אפילו לפני 20 שנה), אבל כנראה הרגיש יותר מרשים בשנות ה70.
ומיקי מבקש להצטרף והדוקטור מסכים ורוז ממש לא נראיית מרוצה מזה.
לא ברור למה היא לא מרוצה מזה. היא הציעה למיקי להצטרף כבר בעבר.
אבל נראה לי שזה יותר באופן כללי ההרגשה פתאום שקל להחליף אותה.

נראה לי שהיא מבטאת את התחושה יפה מאוד בזה:
I've been to the year five million, but this, this is really seeing the future- you just leave us behind! Is that what you're going to do to me?

פרט טריוויה מצחיק של מאחורי הקלעים:
To make Sarah Jane and Rose continue laughing the make-up artist painted a moustache on David Tennant without them knowing until he came on set. (Which is why at one point you see Rose point at him while laughing.)

משהו נוסף לפי דף הטריוויה של הפרק: אנתוני סטיוארט הד היה נבחן לתפקיד הדוקטור השמיני

1729607643676.png

Lhuna3

Well-known member
לא ראיתי את הרפתקאות שרה ג'יין סמית', אבל האמת היא שאין בזה משהו (או מישהו...) שמושך אותי לראות.
הקטע שבו מלווה חדש פוגש מלווה ישן הוא מוטיב חוזר שקרה כמה פעמים בסדרה. אם כי לא כל כך הרבה.
האמת שאני לא זוכרת שום מקרה נוסף של פגישה של ממש.
אני זוכרת רק את
ריבר סונג פוגשת את דוקטור 10 עם (נדמה לי) דונה בפרק של הספריה, אבל ריבר היא לא בדיוק מלווה קלאסית.
אה ונדמה לי שאחת המלוות פוגשת את מרת'ה מתישהו אחריה.
אתם זוכרים מקרים נוספים?
הדוגמה הזאת היא קלאסית באופן לא חיובי לדעתי. כלומר כל הקטע של הקנאה בין שתיהן, וההשתלחויות שלהן אחת בשניה לגבי הגיל.
כן זה בהחלט לא נעים, לפחות בהתחלה.
אגב, מצחיק שמיקי לועג על העיצוב של K9. כי מן הסתם זה נראה מאוד מאוד מיושן כיום (או אפילו לפני 20 שנה), אבל כנראה הרגיש יותר מרשים בשנות ה70.
חשבתי על זה גם. איזה הזוי לחשוב שפעם זה היה נראה מרשים :-D
To make Sarah Jane and Rose continue laughing the make-up artist painted a moustache on David Tennant without them knowing until he came on set. (Which is why at one point you see Rose point at him while laughing.)
חחח חבל שאין סרטון של זה.
משהו נוסף לפי דף הטריוויה של הפרק: אנתוני סטיוארט הד היה נבחן לתפקיד הדוקטור השמיני
WHAAAAAAAAAAAAAAA?
:-0:-0:-0
וואי הוא יכול היה להיות דוקטור מעולה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא ראיתי את הרפתקאות שרה ג'יין סמית', אבל האמת היא שאין בזה משהו (או מישהו...) שמושך אותי לראות.
שווה לראות בשביל אליזבת סליידן ויש גםכמה הופעות אורח של הדוקטור
אני זוכר שממש נהניתי ממנה, למרות שהיא לחלוטין הרבה יותר סדרת ילדים.
היה נורא עצוב שהיא הסתיימה בגלל שאליזבת סליידן נפטרה.
אני ממש מקווה שראסל יחזיר כמה דמויות משם לביקור בסדרה. או אפילו בתור מלווים קבועים.
האמת שאני לא זוכרת שום מקרה נוסף של פגישה של ממש.
אני זוכרת רק את
ריבר סונג פוגשת את דוקטור 10 עם (נדמה לי) דונה בפרק של הספריה, אבל ריבר היא לא בדיוק מלווה קלאסית.
אה ונדמה לי שאחת המלוות פוגשת את מרת'ה מתישהו אחריה.
אתם זוכרים מקרים נוספים?
אז כן
הדוגמה הכי ברורה היא כשדונה ומרתה נפגשות בעונה 4. הדוקטור בטוח שהן עומדות להתחיל לריב אבל זה לחלוטין לא קורה. עזר כנראה העובדה שדונה היא המלווה שהכי אף פעם לא ראתה בדוקטור מושא רומנטי.
ואז בסוף עונה 4 יש סוג של מפגש בין כל המלווים - רוז, מרתה, דונה, ג'ק.
אה היו גם מפגשים של ג'ק - בעונה 3 עם מרתה ובעונה מאוחרת מאוד עם המלווים של הדוקטורית.
היו גם בעונות האחרונות מפגשים של מלווים נוכחיים עם מלוות ישנות. כלומר היה משהו כזה בזמן של הדוקטורית אבל הדחקתי את זה. והיה משהו כזה בפרקים החדשים של טננט כשדונה פגשה מלווה ישנה.
חשבתי על זה גם. איזה הזוי לחשוב שפעם זה היה נראה מרשים :-D
יכול להיות שגם אז זה לא נראה מרשים. דוקטור הו הייתה ידועה בכך שהרבה פעמים בתקציב היה כל כך נמוך שהכל נראה גרוע. לא סתם האויבים הגדולים שחזרו כל הזמן הם מלחיות גדולות.
WHAAAAAAAAAAAAAAA?
:-0:-0:-0
וואי הוא יכול היה להיות דוקטור מעולה!
כן, אבל יש סיכוי שאם הוא היה מקבל את התפקיד אז הוא לא היה הופך להיות ג'יילס ואני לא הייתי מוכן לקורבן כזה.

Lion_Heart

Well-known member
דוקטור הו פרק 2X03
School Reunion
רק ההתחלה
ג'יילס! :-D מה אתה עושה פה?!
לא ידעתי בכלל שהוא שיחק בזה!
צפה בקובץ המצורף 118738
הפרק שגרם לי לרצות לאכול צ'יפס (אז הזמנתי לי )\ תחשבו על זה , צ'יפס שמעלה את האייקיו!!!* הסצנה ששרה ג'יין מגלה את הטארדיס היתה לדעתי מצמררת , וכמה דברים, דוקטור, תפסיק להתייחס לא יפה למיקי, ומגיע לך ההערה שלו על "החברה והאקסית" אנטוני סטיוארט הד היה נבל מדהים לדעתי,

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי הערב את הפרק The Girl in the Fireplace
מדהים אפילו יותר ממה שזכרתי
אבל שכחתי לכתוב עליו ועכשיו כבר מאוחר אז מחר
אוקי, רק כמה מילים
אני מאוד אוהב את הדמות של האישה. מופאט עשה עבודה מדהימה בלבנות דמות עמוקה ומעניינת בזמן מאוד קצר.
אני בעיקר אוהב את הקטע שהיא מפתיעה את הדוקטור בכך שהיא מסתכלת לתוך הזכרונות שלו ומדברת על הילדות הבודדה שלו וכמה הוא בודד עדיין.
זה מאוד עצוב שבסוף היא מתה כשהיא חיכתה לדוקטור.

חוץ מזה מאוד בלט לי בצפיה הזאת שרוז מקנאה בקשר של הדוקטור עם מאדאם דה פומפדור.
הרובוטים שעובדים על גלגלי שיניים היו נבל מעולה לפרק.
אני זוכר שמאוד אהבתי את הגילוי בסוף הפרק שהסיבה שהרובוטים ניסו לקחת את המוח שלה היה בגלל שם הספינה.
הקטע שהדוקטור מתהלך בספינה וסוס עוקב אחריו היה מצחיק.
וכשהוא פורץ לחדר הנשפים על הסוס וקורץ לפומפדור הוא פשוט מקסים.

אבל אני די בשוק שלא הייתה לו בעצם תוכנית לגבי מה לעשות הלאה. כלומר מילא זה שהוא נתקע במאה ה18, אבל הוא השאיר את רוז ומיקי תקועים על ספינת חלל ריקה בלי שום דרך לעזוב (אלא אם כן היא שוב הייתה גורמת לפתח של המנוע של הטארדיס להפתח ולתת לה כוחות מיוחדים ונראה לי שזה היה קטע של פעם אחת)
טוב ועכשיו ביזבזתי עוד קצת זמן על ליצור את התמונה הזאת:
1729974814053.png

Lion_Heart

Well-known member
ראיתי הערב את הפרק The Girl in the Fireplace
מדהים אפילו יותר ממה שזכרתי
אבל שכחתי לכתוב עליו ועכשיו כבר מאוחר אז מחר
אוקי, רק כמה מילים
אני מאוד אוהב את הדמות של האישה. מופאט עשה עבודה מדהימה בלבנות דמות עמוקה ומעניינת בזמן מאוד קצר.
אני בעיקר אוהב את הקטע שהיא מפתיעה את הדוקטור בכך שהיא מסתכלת לתוך הזכרונות שלו ומדברת על הילדות הבודדה שלו וכמה הוא בודד עדיין.
זה מאוד עצוב שבסוף היא מתה כשהיא חיכתה לדוקטור.

חוץ מזה מאוד בלט לי בצפיה הזאת שרוז מקנאה בקשר של הדוקטור עם מאדאם דה פומפדור.
הרובוטים שעובדים על גלגלי שיניים היו נבל מעולה לפרק.
אני זוכר שמאוד אהבתי את הגילוי בסוף הפרק שהסיבה שהרובוטים ניסו לקחת את המוח שלה היה בגלל שם הספינה.
הקטע שהדוקטור מתהלך בספינה וסוס עוקב אחריו היה מצחיק.

אבל אני די בשוק שלא הייתה לו בעצם תוכנית לגבי מה לעשות הלאה. כלומר מילא זה שהוא נתקע במאה ה18, אבל הוא השאיר את רוז ומיקי תקועים על ספינת חלל ריקה בלי שום דרך לעזוב (אלא אם כן היא שוב הייתה גורמת לפתח של המנוע של הטארדיס להפתח ולתת לה כוחות מיוחדים ונראה לי שזה היה קטע של פעם אחת)
צפה בקובץ המצורף 119177
אז ככה, לא זכרתי הרבה מהפרק, אז כנרא ש הוא לא היה משהו
"זה מאוד עצוב שבסוף היא מתה כשהיא חיכתה לדוקטור" הסדרה הזאת נועדה לדכא!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ככה, לא זכרתי הרבה מהפרק, אז כנרא ש הוא לא היה משהו
תראה אותו שוב
"זה מאוד עצוב שבסוף היא מתה כשהיא חיכתה לדוקטור" הסדרה הזאת נועדה לדכא!
דווקא מרגיש לי שלרוב היא נוטה לשמח. אפילו בפרקים שבהם המון דמויות מתות.

Lhuna3

Well-known member
פרק 2X04
The Girl in the Fireplace
צפה בקובץ המצורף 119177
יפה מאוד |כן|

איזה פרק נהדר!
הכי זכרתי ממנו את הרגע שהיא מנשקת את הדוקטור.
לעומת זאת הסוס הופיע לי בהפתעה :-D
זה באמת נהדר, והשחקנית נפלאה.
היתה חייבת להיות איזו סיבה טיפשית כזאת.
הוא מקסים כל הזמן!
1730057205132.png
1730057423952.png

אבל אני די בשוק שלא הייתה לו בעצם תוכנית לגבי מה לעשות הלאה. כלומר מילא זה שהוא נתקע במאה ה18, אבל הוא השאיר את רוז ומיקי תקועים על ספינת חלל ריקה בלי שום דרך לעזוב
לא חשבתי על זה, אבל זה באמת מוזר שהוא ישאיר אותם תקועים ככה.
אולי הוא חשב (ובצדק) שהיא בצרות גדולות יותר מהם, לפחות יש להם את הטארדיס ש(אני חושבת) יכולה לספק להם את כל מה שהם צריכים למחייה, גם אם הם לא יצליחו להטיס אותה בלעדיו, ויש תמיד גם סיכוי כלשהו שיצליחו איכשהו.
לעומת זאת לרנט לא היתה שום דרך להנצל מהרובוטים שעמדו לערוף את ראשה באותו רגע. וגם היא דמות היסטורית שזה לא היה אמור לקרות לה אז זה היה יכול להיות שיבוש גדול של ההיסטוריה, למרות שאני לא באמת חושבת שזה מה שהיה לדוקטור בראש באותו רגע, אלא פשוט להציל אותה.

דווקא מרגיש לי שלרוב היא נוטה לשמח. אפילו בפרקים שבהם המון דמויות מתות.
הי, הנה פרק שאף אחד לא מת!
(המוות שלה בסוף לא נחשב כי זה היה המוות הרגיל שלה בהיסטוריה ולא קשור לאירועים)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היתה חייבת להיות איזו סיבה טיפשית כזאת.
דווקא הייתה סיבה טובה לדעתי. כלומר לא הגיונית טכנית, אבל הגיונית מנקודת מבט של רובוט אולי
הוא מקסים כל הזמן!
ולפעמים אפילו יותר מהרגיל
לא חשבתי על זה, אבל זה באמת מוזר שהוא ישאיר אותם תקועים ככה.
אולי הוא חשב (ובצדק) שהיא בצרות גדולות יותר מהם, לפחות יש להם את הטארדיס ש(אני חושבת) יכולה לספק להם את כל מה שהם צריכים למחייה,
זה נראה לי די נוראי לחיות פשוט שניהם בטארדיס עד סוף ימיהם.
גם אם הם לא יצליחו להטיס אותה בלעדיו, ויש תמיד גם סיכוי כלשהו שיצליחו איכשהו.
האמת שהגיוני שיהיה לו אופציה לתכנת מהר את הטארדיס שתחזיר את רוז לזמן שלה לפחות.
בעצם יש לו והוא השתמש בה בסוף עונה 1, אז הוא יכל לעשות את זה שוב כאן.
הי, הנה פרק שאף אחד לא מת!
(המוות שלה בסוף לא נחשב כי זה היה המוות הרגיל שלה בהיסטוריה ולא קשור לאירועים)
זה לחלוטין נחשב כי זאת דמות שאהבנו והיא מתה.
חוץ מזה החללית מלאה בחלקים של גופות של אנשים.

אבל לפחות הסוס כנראה שרד.

Lhuna3

Well-known member
זה נראה לי די נוראי לחיות פשוט שניהם בטארדיס עד סוף ימיהם.
אוקיי אבל שרובוטים יערפו לך את הראש זה קצת יותר נורא, לא?
זה לחלוטין נחשב כי זאת דמות שאהבנו והיא מתה.
מה? לא, זה לא עובד ככה, וזה לא נחשב.
אתה יכול להגיד שכל האנושות מהזמן שלנו מתה בפרק כי היינו בשנת 5000 או משהו... כל מי שמת בלי קשר לאירועי הפרק זה לא נחשב |פטיש|
חוץ מזה החללית מלאה בחלקים של גופות של אנשים.
זה גם לא נחשב, כי הם מתו לפני שהדוקטור ושות' הגיעו לשם, הם מתו כבר מזמן כנראה, שוב - כמו רוב האנושות שחיה לפני התקופה של החללית הזאת.

למעלה