דיאז- קונדיט: איזה בולשיט

Galamis

New member

שאלה טובה

אני אענה כמובן את דעתי אבל אני יכול לקבל את הטענה שזה לא ספורטיבי. לדעתי מדובר בקרב לפני הכל ומה שניק עושה סה"כ זה מנסה לגרום ליריב להתקיף יותר ולא לפעול מחושב לפי ההוראות שקיבל מראש כל עוד מדובר בהורדת ידיים או שילוב ידיים עם הליכה קדימה זה לדעתי לגיטימי ואפילו מלהיב ומוסיף עניין ומתח לקרב. ברגע שמדובר על קללות, צעקות או אצבע משולשת זה באמת כבר לא מכובד עבור תחרות ספורט, אפילו שמדובר בלחימה.

elad547

New member
גם אני חשבתי שדיאז לקח...

לפי התגובות כאן כנראה שאני צריך לראות שוב את הקרב. ממה שראיתי, דיאז רדף אחריו כל הקרב, הכניס מכות טובות יותר(הראש של קונדיט עף שם כמה פעמים) ומצד שני קונדיט ברח כל הזמן והכניס הרבה בעיטות לא אפקטיביות ולא יותר מדי מכות לאיזור הפנים. כשנגמר הקרב הרושם שלי היה 4-1 לדיאז בסיבובים, מוזר... צריך כנראה לראות שוב.

yairshaf

New member
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. 4- 1 זה גם

מה שאני חשבתי או לכל היותר 3- 2 במקרה הטוב- תיקו. אבל ניצחון לקונדיט, לפי סיבובים, לא הייתי מנחש בחיים. לטעמי, קונדיט הוא הראשון שהצליח להתחמק מדיאז בצורה סבירה ולהחזיר לואוקיקים (עם נזק מוגבל) ואגרופים שלא פגעו, אבל להילחם בנסיגה ובריחה כל הקרב מבלי להכניס מכות רציניות לא יכול לנצח קרב, לא משנה איך מסתכלי על זה. ספרתי בדיוק היי קיק אחת של דיאז שנכנסה לא רע, כמה לואו קיקים וזהו. כשרוגן התחיל לדבר ברביעי על כך שדיאז בצרות ושקונדיט עשוי להוביל לא הבנתי על מה הוא מדבר. משהו מאוד מוזר קורה פה וקשה לי להבין מהו. צריך לצפות שוב...

udi102

New member
קונדיט פשוט תותח

עשה מדיאז צחוק ,אומנם דיאז הולך קדימה אבל קונדיט פגע הרבה מאוד בקאונטרים ,גם לגוף וגם לראש הרבה יותר מדיאז ,נצחון מוצדק . איך ידעתי שדיאז יברח מGSP הכלום הזה אלק הודיע על פרישה , אני מקווה ומאמין שGSP יבקש קרב מול דיאז לפני האיחוד חגורות . בכל מקרה קונדיט לא ישאר אלוף להרבה זמן ,לטעמי גם קושצאק ,הנדריקס ופיץ ינצחו אותו ,אבל אני מקווה שהוא ילחם מול אלבס זה הקרב הכי טוב שאני יכול לבקש לשנה הקרובה אפילו יותר מגונס נגד סילבה או מסונן נגד סילבה

yairshaf

New member
אגב דיינה וייט נתן לדיאז את שני הראשונים

ולקונדיט את 3 האחרונים. לדעתי, אין ספק שהחמישי הלך לדיאז, ולכן אם ניקח חצי מהמשפט של דיינה שהוא נכון, דיאז לקח (השלישי היה אולי תיקו). ולכל זה, יש להוסיף את העובדה שקונדיט הודה במסיבת עתונאים שהוא נלחם בנסיגה כיוון שאם הוא היה הולך ראש בראש עם דיאז הוא היה מפסיד, וגם וייט הודה שאין ספק שדיאז היה היוזם והשולט ברוב הקרב. בקיצור, גם אם זה לא נחשב כ"שוד", הרי שלדעתי דיאז ניצח, וגם הנתונים היבשים לגבי כמות המכות (שהן לא לואו קיקים) מראות זאת. חבל.

LORSIN

New member
על מה אתה מדבר?

סיבוב 1 - ניקדתי תיקו, סתם כי אני מאד בעד תיקו בסיבובים, בקלות יכל ללכת לקונדיט. 10-10 סיבוב 2 - ניקדת תיקו, סתם כי אני מאד בעד תיקו בסביבוים, בקלות יכל ללכת לקונדיט. 10-10 סיבוב 3- פה כבר לא יכלתי, קונדיט לחלוטין. 10-9 קונדיט סיבוב 4 - כנ"ל 10-9 קונדיט סיבוב 5 - יכלתי לנקד את זה תיקו, אבל רק כדי שאראה אובייקטיבי 10-9 דיאז יוצא שקונדיט ניצח. אגב, אתה צודק לא ברור למה נתנו את הקרב לקונדיט - אין סיבה לשופטים לתת את הקרב לקונדיט. זה פשוט מי שניצח בקרב בבירור.

LORSIN

New member
ועכשיו ראיתי שגם פייטמטריק נותנים לקונדיט

ניקדו צמוד יותר ממה שראיתי, אבל עדין קונדיט מנצח 48-47 או 306 - 274 ובסטרייקינג: 151 - 105 לטובת קונדיט בSIGNIFICANT STRIKES

yairshaf

New member
כן אבל בפייטמטריק מנקדים לואו קיק כמו אגרוף!

מגוחך הניקוד שלהם. באגרופים לראש ולגוף דיאז לקח, ומה שעשה את ההבדל מבחינתם היה לואו קיקים. איך אפשר להשוות אגרוף לראש ללואו קיק? לפי פיימטריק הקרב היה דווקא צריך ללכת לדיאז לדעתי.

LORSIN

New member
מי קבע שאגרוף לראש אוטומטית שווה הרבה יותר

זה שהבחור מחליט לתקוף רק את הראש - זה בעיה שלו. לטווח הקצר הוא יכול להשיג עם זה נוקדאון - הוא לא השיג. לטווח הארוך הוא יכול להתחיל להוציא את היריב מ"ריכוז" - גם זה לא קרה. בעיטות גם להם יש את הנזק שלהם הן גם פוגעות בשרירי הרגליים, ולכן מאיטות את היריב, גם מוציאות את היריב מריכוז ונותנות לו עוד משהו לחשוב עליו. זה נכון שתאורוטית, אגרוף טוב מוביל לנוקדאון או לנוקאאוט ולעומת זאת בעיטה טובה לרגל לא תעשה את זה. אבל, מכיוון שלא היה פה שום נוקדאון, והאגרופים לראש של קונדיט לא עשו שום נזק, אין שום סיבה להתייחס אליהם כאילו הם שווים הרבה יותר.

AmitNHB

New member
קרב צמוד וקשה לשיפוט.

הסיבוב ה-4 היה היחידי שהיה ברור והלך לקונדיט. בחמישי היה בסימן קונדיט חלש אבל לדעתי ה TD עם לקיחת הגב הבירה אותו לחלש דיאז. לגבי 3 הראשונים אני צריך לצפות שוב. עם סיום הקרב חשבתי שזה הולך לללכת לדיאז אבל אילו זה היה נשפט בשיטת ה 9.5 או בשיטה של פריד, קונדיט היה מנצח אבל בסוף נראה שגם עם 10-9 הקיים קונדיט לקח. אני לא בטוח שאני מסכים. אצטרך לשפוט שוב אבל ה בטוח לא היה "בולשיט" או "שוד לאור היום".

Nick Diaz

New member
בסטרייקס לראש ולגוף ניק מוביל כמעט פי 2

בליטופים לרגל קונדיט מוביל פי 10 תאמין לי שאני יודע מה זה לג קיק, התאמנתי ואכלתי כמה בחיים שלי, זה לא כיף, הפייט מטריק מנקד את אלה של קונדיט כ leg kick jab. זה לא בעיטות של לפרק אותך זה בעיטות של לצבור נקודות. אתה לא רואה מישהו אוכל מאלדו יותר מ15-20 בעיטות ובטח שלא 100. זה פשוט לא אנושי עם כמה שניק דיאז קשוח, בעיטות רציניות לרגל מפרקות אותה.

dbt1

New member
אוהדי דיאז שמדברים בשבח מכות עוצמתיות...

אני חושב שזה עונה על ההגדרה של אירוניה.

dbt1

New member
חוץ מזה, המשפט הראשון בתגובה שלך הוא טעות/שקר

אני מציע שתרגע, תשתה כוס מים, ותחזור לבדוק את הפייטמטריק.

למעלה