דיון בשאלת הקפאת ביציות במימון מקום העבודה

צלשלספק

New member
מעדיף כלב קטן על חתול, אם כבר שאלת..

(לא שיש לי איפה לגדל אותו, אבל נניח שהרחבתי את הבית וארגנתי לעצמי חלק מהגינה של הבניין, כמה ישראלי מצידי.. אז כלב קטן חמוד היה יכול להיות נחמד)

הייתי בסרט של חיתולים IVF הפלה אחת, ניסיונות כאב וסבל, גירושים, קשר4 של עשור, דייטים ומה שאת לא רוצה...

תראי, פיכח לא יכנס לבור שחכם מנסה לצאת ממנו, וזה אחד מהמשפטים השגורים בפי,
אם הייתי בנוי לילד/ה נוספים מעבר למתוק שלי, ייתכן והייתי הולך על זה, כרגע - זה אפילו לא בתחתית של סדר העדיפויות.
יש לי לנתח עוד ירך, להחלים מהניתוח הזה שהוא בדיוק חודשיים ויום מהניתוח הקודם, אז יהיו "קצת" חובות לאסותא, לסיים את המשכנתא (עוד שנה וקצת) לשקם ת'צמי, ת'עסק, להינות קצת מהזמן האבוד שהפסדתי עקב הפציעות המחורבנות האלו, בקיצור... כל דבר בעיתו, בהנחה שבכלל, אנא עארף. וואלה אני מת על תינוקות (חמודים) של אחרים (כאילו ללטף להחזיק וזה), סבבה אבל כרגע, ילד נוסף זה יותר מדי אחריות בשבילי,

סליחה על האנוכיות, אבל כעת - קודם אני - בכדי שיהיה עתיד. אני פשוט ריאלי. אני לא מאלו שדופקים תשובות של "ברור" "בטח" רוצה ילדים, רק כדי לקדם איזה זיון, אפילו לא בצחוק.

דידי 9

New member
אתה גם הכי צודק בעולם!

אבל נסה להנות-גם כשכואב....אל תעשה את זה תקופה נפרדת מהחיים שלך.:)
בהחלט כל דבר בעיתו.

הלוואי שההחלמה שלך תהיה הכי מהירה שאפשר, ותנסה לצאת מחוץ למסגרת בנדון.....כבר אמרתי לך.
לפי כמות שכיבות הסמיכה שאתה מצליח לעשות ביום-יש לי הרגשה שכבר חרגת מהמסגרת חחחח

זה לא-אפשרי!

צלשלספק

New member
חבל לך על הזמן.

וואלה, לא שלחתי לך תמונה עדכנית של הקוביות בבטן מהפיזיו' חחח...

מ שכן, כן מצאתי את עצמי פעמיים מאושפז בבית החולים עם רגל שהשתתקה לה לפתע לאיזה 24-48 שעות ככה, כי לא הצלחתי להבדיל בין כאב "טוב" לכאב של "הגזמת - שחרר" כשהייתי על משככי כאבים, לא משנה, לניתוח הבא אני אהיה יותר חכם...

צריך גם לדעת מתי לעצור ולא להתפרע עם הפיזיו... לתת לזמן לעשוךת את שלו, ולא הייתי סבלני, רציתי "לגמור עם זה" וגמרתי בבית החולים, ככה נכנס השכל לראש...

ותודה רבה, אני מעביר את הזמן בהליכות קלילות, קצת עבודה, והמון סדרות וסרטים...
כעיקרון עוד חודש אני אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית, אבל אם זה יהיה עוד חודשיים או קצת מעבר אז מה לעשות,
הכי חשוב להתקדם לפי היכולת, ולא לקפוץ מעבר לפופיק...

דידי 9

New member
לגמרי..

העניין הוא שאתה היפר חחחח זו בעיה שאני יכולה להזדהות איתה.
אבל באמת בקטע הזה הכי חשוב המינון והטיימינג...
אתה חייב לשלוט בזה....*גם אני בכל מיני הקשרים* :)

צלשלספק

New member

ספרי לי על זה, ועכשיו בלי המשככים הארורים וסוף סוף אחרי שבעטתי את הקביים, אני אולטרא היייפר...

איפה זה פורום מדיטציה למתחילים, חחח...

צלשלספק

New member
כן, מזמן עם נר של שבת...

לא אני רציני, רצוי נר. יש באינטרנט כל מיני אתרים למדיטציה למתחילים. אחת האקסיות שלי הייתה (ועדיין, אני משער) מטפלת במגע, אז זרמתי עם זה קצת...מזמן לא עשיתי מדיטציה, שנים... לך יצא לעשות?

דידי 9

New member
נו ואיך זה היה לך?

אני לא רוצה לדבר על הנסיון שהיה לי עם זה:) מעדיפה שלא.......
בשורה התחתונה? לא בשבילי.....

זו לא הדרך שלי לשקט הזה....

צלשלספק

New member
הצלחתי להגיע למצב של מדיטציה עמוקה

(לא שניסיתי הרבה) פעם אחת באופן כזה שלא הרגשתי כלום מסביב, פעם אחת זכורה לי שנכנסתי ל״סרט״ במין מצב של חצי חלום חצי מציאות, שכל החדר מסתובב סביב ואתה לא מסוגל להזיז כלום בגוף, חוץ מלמצמץ, פחד אימים. נשמע מוכר?זה בעצם שאתה ישן אבל לגמרי ער, פחד מוות. היום אני מתרגל משהו יותר נוח, לנשום נכון ועמוק, הרי ההחלמה שלי היא לא לינארית ולעיתים הרגל משגעת אותי לצד הקלה, במקרה כזה, שלוש ארבע נשימות עמוקות מאוד יכולות להעביר ולחתוך את השפיץ של הכאב. כבד עלי כרגע מדיטציה, מעדיף לעשות הליכות קלות ברחוב...

mri10

New member
כל כך אמריקאי

וכ"כ אופייני לחברה כמו אפל.כ"כ מגעיל.

mri10

New member
רעיון מדהים לאפל ופייסבוק

שיממנו לעובדיהם ניתוח אילאוסטומי בשיטת הלפרסקופי.במהלך הניתוח מבצעים הטיה של לולאת המעי לדופן הבטן,וכל תוכן המעי יוצא לתוך שקית,ובא לציון גואל.
הרעיון הוא מהפכני.חוסכים זמן יקר שהיה מבוזבז עד כה בשירותים.הופכים את העובדים ליעילים ופנויים יותר וכמובן הם מתוגמלים בהתאם.עם סיום עבודתם בחברה הם יעברו ניתוח לסגירת דופן הבטן והשקה מחדש של לולאת המעי כפי שיש לכל העצלנים והמשועממים שסובלים מעודף זמן.

סליחה אם הגעלתי אתכם.אני לא בטוח שהמיזם של אפל ופייסבוק פחות מגעיל.

חארטה

אני אחראי לגורלי ולבחירות בחיי ולא המעביד!אני רק מספר עבורו במשאבי אנוש ובמערכת
אז לתת לו צופר שאביא ילדים מאוחר בגלל העבודה חארטה!

לא צריך לדחות כלום ,לעשות מה שצריך כדי לממש אימהות הורות ונורמה חברתית מאשר לתת פרס למעביד שגם ככה מרויח יותר מידי עלינו ולא מעריך

ebi83

New member
שכל אחת תעשה את בחירותיה

כן רואה בזה סוג של טעם לפגם, כי זה יכול להפוך לאמצעי לחץ של מעסיקים מסוימים.
&nbsp
אבל ככלל, אם מישהי בוחרת להשקיע בקריירה ואח"כ במשפחה וזה נותן לה את האפשרות- שתרוויח.
&nbsp
אגב, אחת הבעיות הכי גדולות בהקשר הזה היא הורות מבוגרת ככלל והריון בגיל מבוגר בפרט.

דידי 9

New member
זה יהפוך לתנאי לקבלת עבודה.

חלק מחוזה......
תקרא מה כתבה כבר דורי על זה שאם לא מקבלים את התנאי הזה, פשוט אין פרנסה.
הכל מתחיל מקטן:)

צלשלספק

New member
שאיבת ביציות זה פעולה פולשנית עד כמה שזכור לי

לחייב אדם (אישה לצורך העניין) לפעולה פולשנית כתנאי לקבלה לעבודה בחברת הייטק, לא נשמע לי אתי במיוחד...
זה בכלל חוקי?

דידי 9

New member
זה כמו נשים בהריון-כיום. זה סוג של

תנאי לא כתוב, לא מדובר-אבל קיים.
לזה התכוונתי סוג של תנאי.......זה יבוא בדלת האחורית כמו כל הדברים השנויים במחלוקת ואינטרסים.

צלשלספק

New member
תלוי במשרה ובנחיצות.

אם מדובר במקצועות חופשיים או שעובדים (ניתן לעבוד) בהם מהבית, ואם מדובר במישהי ממש ממש תותחית עם מוטיבציה, נניח גרפיקאית או עורכת וידאו סבבה? וואלה גם עם תאומים בחודש תשיעי יקחו אותה.

המעסיק עושה את השיקולים שלו, תחשבי שנניח את היית המעסיקה. האם היית מסכימה שמישהי חדשה "תיפול" עלייך בחודש תשיעי או שביעי תתחיל חודשיים ואחרי זה תעזוב, או תצא לחופשת לידה יותר ארוכה משלושה חודשים, יגרם לעסק שלך נזק,חקיקה או שלא - מדובר בעסק שלך שגם אמור לפרנס עוד עובדים, לא? גם הם יפגעו. אם זו סיטואציה כזאת, שתלד, יגדל קצת ואז - לעבודה רציפה.

אני מסתכל כאילו על עצמי, הרי אני עצמאי, נניח והייתי שכיר, את יודעת כמה זמן זה להיעדר מהעבודה,
ת'כלס אם היו מפטרים אותי על הפציעות והבלגן היית מבין, וברור שהייתי דורש את התנאים שלי, אבל הנה העסק שלי גם נפג
"מההריון" הבלתי צפוי של מפרקי הירך שלי, אז אני מבין גם את המעסיקים...

זה מאוד תלוי גם באדם ובאופי העבודה, מניח שאם זה במקרה של מישהי שיכולה לעבוד גם מהבית (כמוני) והיא ממש מקצועית בתחום (טוב, נו, גם כמוני
) אז כן היו ממשיכים לעבוד איתה או להעסיק אותה עד שהעניינים יתייצבו והילד קצת יגדל...

אני חזרתי אמנם לעבוד גם מחוץ לבית, אבל אני מודע לכך שאחרי הניתוח השני ייתכן ולא אוכל לנהוג במשך שלושה חודשים או חודשיים (נו, רגל ימין), אין מה לעשות.

למעלה