דיון - זה או זה!!!

Goggle Girl

New member
הם זועקים הרבה על הרבה

מערכות יחסים. זה ששני הקליפים הראשונים זועקים איצ'ירוקי מנקודת מבטה של רוקיה בעוד איצ'יגו סתם ניראה קפל ואשוח בלי קשר זה משהו אחר XD

אם מישהו שהייתי מבלה איתו את החודשי

החודשים האחרונים ביחד (כמו איצ'יגו ורוקיה), היה עוזב אותי ככה- התגובה שלי לא הייתה שונה משל איצ'יגו. ~זה עדיין לא אומר שהוא מאוהב בה.

shui chan

New member
גן אבל בואי לא נשכח שמדובר במצב

קיצוני. היית מסכנת את החיים שלך? היית מוכנה לעשות צעד שבסופו של דבר יגיד שאת הולכת לוותר על כל מה שהיה קיים בשבילך? היית מוכנה ללכת למקום לא מוכר ולהילחם בכל מי שיעמוד בדרכך? והאמתי.. לא שאני לא מעריכה את התשבוה שלך או משו אבל אני חושבת שהיא בעיקורן חסרת משמעות עד שאתה באמת עומד במצב הזה. בכל מקרה אני חושבת שלא משנה מה טיבו של אדם הוא יצטרך סיבה טיפה יותר טובה מאשר "החזר חוב" כדי לסכן ככה את החיים שלו.

ובכן, בוודאי שזה היה הרבה יותר

"מהחזר חוב". אין לי שום ספק בכך- אני לא קונה את התירוץ הצולע שאיצ'יגו בחר לספר לכולם (כולל הוא עצמו). אם תשאלי אותי, הוא יצא "למסע הצלת רוקיה בן 50 פרקים", בעיקר בשביל עצמו. ד"א- השאלה באמת לא הייתה רלוונטית לדיון

אוף. למה כולם מתעלמים...

מהעובדה שזה לא "את", לא "אני", ולא "אנחנו"... זה פאקינג איצ'יגו!! P: זה לא ישנה שום דבר לשים את "עצמנו" במקום הזה כי אנחנו לא קשורים לזה... אי אפשר להתעלם ככה מהאופי של איצ'יגו, אם כמה שהוא אולי לא מציאותי/הגיוני... ד.א. קותע, לא אישי.. אני אוהבתותך ואת מתועבת ^_^

../images/Emo15.gif לגבי כבוד יפני- קצת תיזכורת.

לאיצ'יגו יש לא מעט גאווה (קאיין? אם זה אתה?) וכמו כל יפני הוא יחזיר חוב בכול מצב. זה ציפור? זה מטוס? לאאאאא! זה "אבל" חלי ענקי שמתקרב אלינו! *מנופפת במכווני מטוסים* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאבל!!! פרק 63. איצ'י יותר מרומז שייתה לו עוד סיבה להציל את רוקיה! היא אמרה לו שצריכים אותה יותר בסול סוסאיטי (*בייפ!* שקר! *פרקהבאחכותראו*). ההבעה על הפנים שלו משמשת לי כהוחכה. ואז הוא חייך (!) *אהמאהמ* "עכשיו נזכרתי למה באמת רציתי להציל אותך מן ההתחלה" *אהמאהמ* מה שאומר שאיצ'יגו- מלב רצונו העז להשיב חוב- גם מרגיש משהו בנוסף!

Goggle Girl

New member
בקשר לסצינה מ63 ../images/Emo58.gif

היא סצינה שדחפו באנימה, לא קיימת במנגה, וכבר טחנתי במוח למה אני שונאת אותה :> היא לא מתאימה לרגע, לא מתאימה לדמויות ולא קשורה לדבר. ואם כבר רוצים לשייך אותה אז זה השיוך של רוקיה = אמא שלו ולכן הוא חייב להציל אותה והוא הציל אותה בשביל להפסיק את הגשם. ואני אומרת כן. איצ'יגו הציל את רוקיה בשביל יותר מסתם חוב. אבל זה לווא דווקא אהבה. אם זה היה צ'אדו נגיד אז איצ'יגו גם היה הולך רחוק כל כך, ולמרות שאני אומרת שכן, אני בספק אם את תסכימי שאיצ'יגו מאוהב בצ'אדו P:<

shui chan

New member
המפ.

וגם אם איצ'י היה הולך להציל את צ'אדו המניעים היו שונים. האמת שבקשר לצ'אד איצ'י אני בכלל לא מבינה במה מדובר. הם חברים טובים נטו. אין ביניהם שיחות עמוקות משמעות או הפגנות רגשות כלשהי לדעתי. הם חברים מאוד טובים וכן יכול להיות שאיצ'י היה הולך להציל את צ'אד אבל לא בגלל שהוא אוהב אותו בתור אהבה אלא אוהב בתור חבר גם אהבה כזאת קיימת~

Goggle Girl

New member
א - אין ביניהם כאלה דברים ../images/Emo58.gif

שמראים לנו. כן אף אחד מהם לא בדיוק הבנאדם שיפתח בשיחות נפש, בייחוד לא בהתחשב בזה ששניהם ככה אז הסיכוי לשיחה כזאת ביניהם קלוש, אבל עדיין להגיד שאין ביניהם רק בגלל שלא מראים לנו זה קצת קשה ואסור P:< ב - עד עכשיו גם לא היו שיחות נפש כאלה בין רוקיה ואיצ'יגו. הדבר הכי קרוב שזכור לי הם שני אלה - השיחה על הקווינסי, שזה לא קשור לרגשות שלהם, או בקשר לאמא שלו, אבל צריך קצת יותר מלהגיד "אולי זו אשמתך שאמא שלך מתה" בשביל להראות שהיא אוהבת אותו, ובשביל לגרום לו לאהוב אותה P:< נכון, אחר כך היה את כל הקטע של "תספר לי אחר כך כשתהיה מוכן" אבל זה יותר מהצד של רוקיה שמנסה לבקש סליחה והוא לא בדיוק הגיב על זה, מאשר שהיא באמת אמרה לו שהיא רוצה לשמוע ושהוא אמר "בסדר".

shui chan

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שיש יותר שיחות בין איצ'י לרוקיה מאלה שהצגת~ לצערי אני לומדת עכישו למבחן ואני אעדיף לא להסתמך רק על הזיכרון שלי ולהביא פרטים מדוייקים ולכן זה יאלץ לחכות לערב ^^~ ובקשר לצ'אד ואיצ'י - אם לא מראים לנו הכוונה לא רק לשיחות] שיש ביניהם רגשות של מעבר לחברים טובים ובעצם אין לך על מה לבסס את זה - אז - את פשוט משערת שהם ביחד או משו?

Goggle Girl

New member
לא אמרתי שהם ביחד P: ../images/Emo58.gif

זה נושא לדיון אחר XD אני רק אזכיר את הקרב של איצ'יגו נגד קנפאצ'י - כששונסוי שאל את צ'אדו למה הוא בא להציל את רוקיה הוא אמר - "נכון, אני לא יודע עליה כלום. אבל איצ'יגו רוצה להציל אותה. זה יותר ממה שאני צריך בשביל לסכן את חיי". ואיצ'י המסכן ניראה שבור ואבוד כשהוא חשב שצ'אדו מת. הוא אמר - הוא לא יכול להעלות בדעתו אפילו את האפשרות שצ'אדו ימות כי הוא הבנאדם שהוא הכי סומך עליו (יותר מאשר רק בתוך הקבוצה, אחרת לא היה לו אמון כזה בצ'אדו אם זה היה רק יחסית למי שבא איתו). ובקשר לאיצ'יגו ורוקיה - כמה עצוב שאני זוכרת את תמצית כמעט כל הפרקים עד שהיא עוזבת בעל פה XD פרק ראשון - הם רק נפגשים ואז אין יותר מדי אינטראציה לביסוס חוץ מהקטע המגניב של "תני לי את החרב, שיניגאמי." "אני לא שיניגאמי. אני קוצ'יקי רוקיה" "אני... קורוסאקי איצ'יגו". אבל זה סתם קטע מאגניב כזה של הרגע. פרק שני כשהיא נותנת לו את כל הניאום של "תהיה מוכן להקריב עצמך למען כל הנשמות" שאיצ'י פחות או יותר זרק לה בפרצוף מה שאני חשבתי - אין לה זכות לזרוק לו את זה בפרצוף אחרי שהיא עצמה הוכיחה שזה לא נכון עבורה בלילה הקודם. גם, דיבורי עבודה ואולי העלאת כבוד הדדי אך שום דבר רומנטי. פרק שלישי התמקד יותר במצוקה על אוריהימה. היא ניחמה אותו באומרה שהולואים שמתים בידי זאנפאקטו לא מתים אלא רק חוזרים לסול סוסאייטי אחרי שהחטאים שלהם נמחקו. פרקים ארבע - חמש כמעט ואין אינטראקציה ביניהם, זה יותר הצגה של צ'אדו והמצוקה של רוקיה מבחינת כוחות וקצת קארין\איצ'י. הקטע עם השער לגיהנום וזהו. אה כן וכמובן סליחה הקטע המפורסם עם הקופסאת שתייה והקש. אחד הקטעים הכי חמודים ואהובים עלי אבל זה יותר משהו שרוקיה לקחה איתה כזיכרון חיובי מהעולם הזה לספר עליו להאנאטארו ושאיצ'יגו לא שם לב אליו יותר (הוא אפילו לא היה במנגה) מאשר משהו שאפשר לבסס עליו דברים. אחרי זה מגיע הקטע עם אמא שלו ושמה זה אולי הקטע היחיד שעונה על הקריטריונים. רוקיה רואה את איצ'יגו ברגעים הכי כואבים וחשופים שלו. הוא פולט לה שאמא שלו בעצם נרצחה ולא מתה, אבל עדיין הוא היה מעדיף שהיא לא הייתה באה איתם לקבר שלה. אז מגיע הכביכול שיחה מלב אל לב שהיא מטיחה לו בטיפשות בפנים שאולי בגללו אמא שלו מתה, כי הולואו גדול ורעב בא אחריו. הוא מתנהג כמו השמוק שהגיע לה באותו רגע שהוא יתנהג אליה כמוהו, והולך. השיחה הבאה ביניהם היא בקרבות שאז שניהם מבינים שהם חייבים להגיע למעין הפסקת אש למען המטרה המשותפת, ושוב הקטע שהיא אומרת שיום אחד כשהוא יהיה מוכן, היא תקשיב לו. שיחה שמעמיקה את ההבנה ביניהם אבל זה יותר מהבחינה שלה שהיא מתנצלת, והוא לא בדיוק הגיב לה על זה. מעמיק יותר את הביטחון שלהם אחד בשני כחברים וכcomrades in arms. אם הקטע הזה מחזק משהו מבחינה רומנטית אז זה מבחינת רוקיה, בגלל שאז היא מקשרת בפעם הראשונה בין איצ'יגו לקאיין - שניהם נלחמו קרבות שלה אסור היה להשתתף בהם. אווירת כיף אחר כך בפרק עם דון קאנאונג'י, שיותר מראה לאיצ'יגו כמה טיפשית רוקיה יכולה להיות. אחר כך בכל הקטע עם אישידה זה יותר הוואי כיפי עם איצ'יהימה והתעצבנות עם רוקיה עם ההולואים הנעלמים בלי יותר מדי קישורים לאף אחת מהן. השיחה שהוזכרה קודם בקשר לקווינסים. שוב לא יותר מדי. ואז היא נילקחה ^O^

shui chan

New member
../images/Emo58.gif

אל תהיי כל כך שמחה שהיא נלקחה >; ניאמם. אני חושבת שהחלק הראשון של הסדרה מתאר את הרגשות של רוקיה שמתפתחים והחלק השני כלומר הכניסה לסול סוסייטי מתאר איזו התפתחות של רגשות של איצ'י כלפי רוקיה~ קודם כל מבחינת מה שהבן אדם מוכן לעבור בשבילה ודבר שני מבחינת דברים שהוא אומר עליה. ובקשר לאיצ'י - צ'אדו למרות שזה לא הדיון פה אני חייבת להגיד שזה מפורש אצלי כלא יותר מאשר חברים טובים. צ'אדו מוכן להסתכן בשביל איצ'י וזה נראה לי ברור ביותר שכשחבר טוב שלך מת וכן מבחינתך הוא בן אדם שאת יכול לפתוח בפניו הכל תהיה עצוב. יש לי חברות שאני מוכנה להגיד שאני סומכת עליהן יותר מעל כל אחד אחר - זה אומר שאני מאוהבת בהן? סתם לא קשור XD רק הייתי חייבת להגיד את זה.

Goggle Girl

New member
~_~ אני לא מדברת על איצ'יצ'אדו

אני מדברת על זה שלפי דעתי הם לא חברים טובים, הם החברים הכי טובים אחד של השני כי פשוט כל אחד זה סוג הבנאדם שהשני יכול לסמוך עליו. הסצינה שרואים שאיצ'י במקום 23 בשכבה וצ'אדו במקום ה11 נידמה לי במנגה משקף יפה את איך שאיצ'י נגיד משקף את האנשים מסביבו ואיך שזה נותן שוק המונולוג שהוא דופק שמה לקייגו, כי בגדול איצ'י לא נותן לו להכיר את הצד הזה בו, שלעומת זאת צ'אדו מכיר ויודע כי זה חלק ממה שמקשר ביניהם וככה בעצם הם נפגשו כי בשניהם פוגעים ולשניהם מתנכלים על דברים שלא קשורים להם (נכון איצ'י יכל היה לצבוע את השיער אבל זה לא מהטבע שלו) ומה כבר איצ'יגו אמר עליה שלא ידענו? היא שינתה את חייו. היא נתנה לו את הכוח להציל את המשפחה שלו ולהגן על האנשים שעומדים מול עיניו, הר האנשים שאישידה סיכן. זה הופך אותה למישהי מיוחדת עבורו, אבל זה חלק מלמה לא ניראה לי שיותר מדי יפתח ביניהם משהו רומנטי. מה שהם מסמלים אחד עבור השנייה פשוט... עמוק ומהותי מדי בשביל שהם יוכלו לקבל אחד את השני כבני אדם ולהתאהב >:

Hinamori

New member
למה את מספיילרת #@)%#$../images/Emo58.gifמנגה

"(*בייפ!* שקר! *פרקהבאחכותראו*)." בפרק הבא היא עושה את העבודה שלה בסוול סוסייטי אז זה ממש לא נכון וסתם ספיילרת עכשיו ! >__<

MrsGreen

New member
הבחירה שלי - לא זה ולא זה >.>

טוב קודם אני נורא מסכימה עם מה שעדי כתבה בקשר לכך שאיצ'י הוא עדין רק ילד בן 15, ומה שהוא עושה בשבילה זה רק חלק מהתסביך שלו להציל אנשים. כעיקרון אני חושבת שהסדרה נורא מכוונת את זה שאיצ'י ורוקיה יהיו ביחד, אבל לא יודעת לפי דעתי משהו חסר שם. איצ'יגו עדין מתפתח, הוא עדין לא נפתח רגשית בשביל אהבה, כל הקטע שהם כאילו אוהבים אחד את השני אבל לא מספרים את זה אחד לשני נראה לי קצת מופרך בשביל להיות חלק מהסדרה.. אם אוריהמה המצב שונה, אני חושבת שהיחס שלו אליה נובע מן הסתם מהעובדה שהיא תמיד ניסתה להיות טובה איתו, שהיא לא קנתה את אותו דימוי שהוא ניסה להראות לאנשים שהוא טוב... "קפל ואשוח" XD.. ואולי גם מפני ששניהם כאלה שונים מהשאר ויש להם מין עולם שלהם. אני גם חושבת שכן אוריהמה מאוהבת בו ולכן היא גם לא שמה לב לכול מה שהולך סביבה והעובדה שאישדה אוהב אותה, ורוקיה, טוב רוקיה נראה לי מבולבלת, כי איצי' היה מין הפתח שלה לעולם החדש והשונה שהיא נכנסה אליו, ובעזרתו היא התרחקה מכול מה שעשה לה רע שם בסול סוסיטי ואםממ.. טוב אני לא סגורה מה קורה איתה=/

Goggle Girl

New member
בואי גם לא נשכח ../images/Emo58.gif

שאיצ'יגו מזכיר לה יותר מדי את קאיין-דונו
ואז יש את כל התסביכים שלה של בלה בלה בלה הזדמנות שנייה ניסיון לשנות את העבר ריגשות אשם על המוות וכו וכו וכו

../images/Emo45.gif מסכימה.

(ובכלל אני חושבת שאם אי פעם משהו מזה באמת יתממש בסדרה- זה יהרוס את הכל.) ובקשר לאוריהמה- נראה שאיצ'יגו דיי מסתייג ממנה. יכול להיות שזה בגלל שהוא אוהב אותה? אני באמת לא יודעת. מה שכן, הוא משדר העדפה לחברתה של רוקיה הרבה יותר מאשר לאוריהמה.

Goggle Girl

New member
תיראי, עד שהסדרה התחילה ../images/Emo58.gif

לאיצ'יגו לא ממש הייתה איטראקציה עם אוריהימה, וגם אחרי שהם הלכו לסול סוסאייטי לא ממש היה להם זמן איכות. לעומת זאת אישידה פחות או יותר התאהב באוריהימה בתקופה הקצרה שהם בילו יחד אחרי שהם נחתו. אני לא משליכה או משהו ואומרת "אם איצ'יגו היה איתה הוא היה מתאהב בה!" אבל אני רק אומרת שקצת קשה לשפוט את מערכת היחסים בין איצ'יגו לאוריהימה כי הנסיבות מכריחות את איצ'יגו להתייחס יותר לרוקיה מאשר לאוריהימה ואני זוכרת שהם ממש דיברו שלוש פעמים - בפעם הראשונה כשהיא שאלה אותו בקשר לרוקיה ופשוט לא הפסיקה להדהים את איצ'יגו - בפעם הראשונה כשהיא שאלה אותו בקשר לרוקיה ולמה כולם שכחו אותה, ואז בעצם הביאה לכך שאיצ'יגו מצא את הנחישות לצאת ולהציל אותה למרות שהוא עצמו אפילו התחיל לחשוב שככה זה אמור להיות אז למה לטרוח. בפעם השנייה זה היה כשהיא באה איתו לסול סוסאייטי ורק אמר לה שזה מסוכן, והתבלבל כשהיא גם הראתה נחישות מוזרה בגלל טאטסקי. ובפעם השלישית זה היה יותר מונולוג של אוריהימה שבסופו אני גורסת שאיצ'יגו הבין איך אוריהימה מרגישה בקשר אליו, וידע שלא רק שהוא לא אוהב אותה ככה ברגע נתון זה, הוא לא מכיר אותה בשביל להגיד לה משהו אחר חוץ מתודה. אז גם בכמה פעמים שהם דיברו אחד עם השנייה, זה לא ממש היה מידגם מייצג מדי של איך מערכת היחסים שלי יכולה להראות, או אפילו איך היא ניראת כרגע כי זה היה... שיחות עמוקות מדי, אני אגיד. זה כמו שהיא אמרה לאיצ'יגו בפיילוט של המנגה:
לפיילוט
כשהיא מתה ואחרי שהם נלחמו באבא שלה והגיע הזמן שלה ללכת, היא ביקשה מאיצ'יגו שכשהיא תיוולד מחדש כבת אדם, אז שהם ייפגשו, ואז שהם ידברו יותר. והוא הסכים כי למרות שהוא ידע איזה בן אדם היא, שלכאורה הוא מסתייג ממנה P: הוא הסכים שיש בה יותר מזה ושאולי כדאי לו להכיר אותה יותר טוב.

למעלה