דיון - זה או זה!!!

חח קראתי גם את הסיפויילר למנגה /:

אה טוב, כל זה גורם לי לחשוב שאיצ'יגו לא מאוהב באוריהמה. אם זה בגלל שלא יצא להם לבלות "זמן איכות ביחד", או בגלל שהוא לא בשל מספיק כדי להתאהב- כל זה לא משנה כי הוא פשוט לא.

Goggle Girl

New member
שמעי קשה להגיד בצורה משכנעת

שמישהו יתאהב אם הוא לא מכיר את הבנאדם בכלל
לכן גם אני לא ממש מאמינה באישיהימה אפילו חד צדדי כי זה פשוט הצורה של אישידה להתנהג עם אוריהימה שגם ככה היא בנאדם מיוחד בפני עצמה אבל פתאום לא רק שהיא ככה, אלא אישה פופולארית למדי מתייחסת לאישידה, שעד שהוא פגש באיצ'יגו היה מנודה קמעה :p

shui chan

New member
ממה שהבנתי מאור~

במנגה יש כבר איזו קביעה כלשהי לגבי זוג, כאילו זה דיי ברור שם~ *מקווה שהבנתי נכון* ^^~

Neon taichou

New member
לא ממש. ם_ם

כאילו, ברור שיש שם איצ'ירוקי, אבל לא יותר מבאנימה. XD

shui chan

New member
למה? >; למה להגיד? ;;~

רציתי להישאר מופתעת ולגלות במי מדובר ;;~

Jifannit

New member
אם כבר אז איצ'ירוקי O:

איצ'יהימה זה ווטף. הם גם לא משהו מדברים... הם מעולם לא הפגינו איזה שהם רמיזות או דברים דומים. ז"א, אולי ממש ממש תחילת הסדרה, אוריהימה קצת אובר-התרגשה כשאיצ'יגו עבר לידה או משהו [נמ, אני כבר לא זוכרת, זה היה כ"כ מזמן >>], אבל חוץ מזה כלום. חוץ מהיותם ג'ינג'ים אין ביניהם שוב דבר במשותף ^___^ לפחות לא משהו שעולה כרגע בדעתי. אני לא אוהבת איצ'ירוקי, אלא רנרוקי. אבל אם זה או איצ'יהימה או שזה איצ'ירוקי אז איצ'ירוקי. חעחעחע. כי יש ביניהם מתח מיני וזה סקסי. X3 [רנרוקי רולז ^^]

Goggle Girl

New member
כלום? ... כלום?! ../images/Emo58.gif לפרק 59

לכי, תיראי שוב את הפרק, אחרי שהולואיצ'י האובר בישי המגניב מדי לעולם הקיום הזה קורע לביאקי את הצורה, ואז איצ'יגו שוב בשליטה וגם הוא וביאקי מתים, ואז אוריהימה באה, ותשמעי את המונולוג שלה ותגידי לי שכלום! ><

Jifannit

New member
אבל זה כי היא דאגה!

אוריהימה היא טיפוש כזה שדואג, לא משנה ממש למי היה קורה משהו רע, היא דואגת ואכפת לה. במקרה היא דאגה לאיצ'י קצת יותר כי הם באותה כיתה והיא מכירה אותו הרבה זמן יחסית.

Goggle Girl

New member
הם לא מכירים הרבה זמן, הם מכירים

רק מאותה השנה כשהם נכנסו לתיכון, כלומר רק מספר חודשים שבהם הם לא דיברו הרבה P: וממש לא ניראה לי היא הייתה מתנהגת ככה כלפי אנשים אחרים

אז אם כבר זאת אהבה חד צדדית.

אבל בכל זאת, אפשר להקשר לאנשים בצורה כזאת גם בלי שזאת תהיה הקשרות רומנטית או משהו :X

Hinamori

New member
נראה מה שתגידי

כשהפרק עם ראנגיהימה יגיע לאנימה ם.ם

Neon taichou

New member
אם זה היה אישידה במקום איצ'יגו

היא הייתה עושה את אותו הדבר. לדעתי, לפחות.

Goggle Girl

New member
לפי דעתך ואני אומרת שממש לא../images/Emo58.gif

דבר ראשון, אם זה היה אישידה, אני ממש בספק שהיא הייתה כל כך מחזיקה מעצמה ללכת ולעזור לו בקרב. בגלל שזה היה איצ'יגו היא הייתה קרועה כל כך בין לעזור לו ולכבד את הרגשות שלו להילחם לבד. אם זה היה אישידה לפי דעתי הבחירה בין לעזור ובין לא לעזור הייתה קלה יותר. או שהיא הייתה עוזרת בלי להתחשב ברגשותיו או שהיא הייתה ניראת פחות סובלת מלא לעזור לו. בגלל שזה היה איצ'יגו אבל היא רצתה כל כך ללכת לעזור לו שהיא הייתה חייבת פיזית לרסן את עצמה, ובגלל שזה היה איצ'יגו היא הייתה יכולה לכבד את הרצון שלו להילחם לבד... למרות שדי ברור שהיא זאתי שכשניראה שהקרב ניגמר רצה אליו קודם, אחרת היא לא הייתה יכולה (לנסות) לתפוס אותו

למעלה