מה הז'אנרים האהובים עלייך?טוב לא הכי התחברתי לדוב לצערי. ראיתי 5 פרקים, שזה יותר מחצי העונה.
צריכה בינג' חדש וכיפי, ורצוי מרובה עונות.
יותר קל לי לכתוב מה לא:מה הז'אנרים האהובים עלייך?
שמחה ששאלת כי יש לי תשובה בצורת טבלה גדולה ומסודרתאיזה עוד סדרות ראית? (חוץ מבאפי, דוקטור הו)
צפיתיג'יין אייר- סדרה של ה-BBC מ-2006:
בלי ספוילרים, אומנם אני מעדיפה את הספר אבל נהניתי ממנה יטתר ממה שחשבתי שאהנה.
את מכירה את הסדרה קזנובה של דיוויד טננט?יותר קל לי לכתוב מה לא:
לא תעלומות רצח.
לא בלשים שמנסים לפענח תעלומת רצח (אלא אם כן הבלשים הם בצורת דיוויד טננט נגיד).
עדיף לא פרוצדורלי בעקרון, ואם כן אז שתהיה עלילה ראשית מתמשכת מספיק טובה ודומיננטית.
יופי, מחכה לזהשמחה ששאלת כי יש לי תשובה בצורת טבלה גדולה ומסודרת
אני כרגע מהטלפון אז אני אצרף אותה אחר כך כשאכתוב מהמחשב!
קראת את הספר?צפיתי
יאאאאאאא איזה כיף לך@didalf
שעה וחצי לתוך המחזמר, אני אכתוב מה דעתי עליו אחרי שאסיים אבל בינתיים אני חייבת לרשום על משהו שהצחיק אותי; הקטע שבו אלייז'ה מבקשת מאלכסנדר לראות את ההפתעה של פיליפ, שאמור להיות בן 9 ואנחנו רואים על הבמה גבר בוגר
אז הנה רשימת הסדרות שאהבתי (שלקחתי מסקר שערכתי פה לא מזמן בפורום, גם את השתתפת אם את זוכרת )איזה עוד סדרות ראית? (חוץ מבאפי, דוקטור הו)
Dr. Horrible's Sing Along Blog |
Lovesick |
Severance |
The Storyteller |
אוז |
אוזארק |
איך פגשתי את אמא |
אלה הם חיי |
אלי מקביל |
אמריקן איידול |
אן עם הצמות (Anne with an E) |
אנג'ל |
באפי קוטלת הערפדים |
בארי |
בובה רוסית |
בטר אוף טד |
בית הנייר |
בנות גילמור |
ברוקלין 99 |
ברידג'רטון |
בשורות טובות / good omens |
ג'סיקה ג'ונס |
דאונטון אבי |
דברים טובים |
דוקטור הו |
דירק ג'נטלי |
דקסטר |
ה-100 |
האישה הטובה |
הבית הלבן |
הבנים |
הומלנד |
החיים עצמם |
הטיק (The Tick) |
הישרדות (אמריקאית) |
הכי גאים שיש (הבריטית / קוויר בעיר) |
המירוץ למיליון (אמריקאית) |
המלון של פולטי |
המפענחת (אמריקאית) |
המפץ הגדול |
המפקדת |
המקום הטוב |
המשרד (אמריקאי) |
המשרד (בריטי) |
המתים המהלכים |
הנותרים |
הרי את מוכרת לי |
השמש תמיד זורחת בפילדלפיה |
וונדהויז'ן |
ווסטוורלד |
ויקינגים |
זיווגים |
חברות |
חברים |
חזרות |
חינוך מיני |
חסרי בושה (שיימלס, הסדרה האמריקאית) |
טיסת הקונקורדס |
יורשים |
כתום זה השחור החדש |
מה שקורה בצללים |
מופע שנות ה-70 |
מחלקת גנים ונוף |
מייקל (ישראלית) |
מסע אגדי: סעודת העורב (Mythic Quest) |
מקביל |
מראה שחורה |
משחק הדיונון |
משחקי הכס |
משפחה בהפרעה (Arrested Development) |
משפחה מודרנית |
משפחת סימפסון |
נבסו |
נקמה |
נשות הלעולם לא |
סופרסטור |
סטייג'ד |
סיינפלד |
סמוך על סול |
עד עצם היום הזה (Once Upon a Time) |
עמוק באדמה |
עמק הסיליקון |
עקרות בית נואשות |
פליבאג |
פליז לייק מי |
פרייז'ר |
צדק פרטי |
קוגר טאון |
קומיוניטי |
קתרינה (The Great) |
רגליים קרות |
רוק 30 |
ריטה |
רצח מאדום לשחור |
שובר שורות |
שיטס' קריק |
שיטת קומינסקי |
שקרים קטנים גדולים |
שרלוק |
תיקים באפילה |
תרגיע |
לא! הולכת לבדוק תיכף.את מכירה את הסדרה קזנובה של דיוויד טננט?
[ג'יין אייר] כן, אהבתי מאוד את הספר ואת הסדרה.קראת את הספר?
ג'יין אייר- סדרה של ה-BBC מ-2006:
בלי ספוילרים, אומנם אני מעדיפה את הספר אבל נהניתי ממנה יטתר ממה שחשבתי שאהנה.
מתקנת את עצמי: הסדרה שאני צפיתי ואהבתי מאוד היא הגרסה מ-1983 בעצם.[ג'יין אייר] כן, אהבתי מאוד את הספר ואת הסדרה.
מה שרציתי לומר זה שמחר אני אצפה בה אם תרצי לדעת אם כדאי לראות אותה או לא.לא! הולכת לבדוק תיכף. [קזנובה]
[ג'יין אייר] כן, אהבתי מאוד את הספר ואת הסדרה.
אולי אני אצפה בה יום אחד.מתקנת את עצמי: הסדרה שאני צפיתי ואהבתי מאוד היא הגרסה מ-1983 בעצם.
דיברנו לא מזמן על טורצ'ווד.אז הנה רשימת הסדרות שאהבתי (שלקחתי מסקר שערכתי פה לא מזמן בפורום, גם את השתתפת אם את זוכרת )
Dr. Horrible's Sing Along Blog Lovesick Severance The Storyteller אוז אוזארק איך פגשתי את אמא אלה הם חיי אלי מקביל אמריקן איידול אן עם הצמות (Anne with an E) אנג'ל באפי קוטלת הערפדים בארי בובה רוסית בטר אוף טד בית הנייר בנות גילמור ברוקלין 99 ברידג'רטון בשורות טובות / good omens ג'סיקה ג'ונס דאונטון אבי דברים טובים דוקטור הו דירק ג'נטלי דקסטר ה-100 האישה הטובה הבית הלבן הבנים הומלנד החיים עצמם הטיק (The Tick) הישרדות (אמריקאית) הכי גאים שיש (הבריטית / קוויר בעיר) המירוץ למיליון (אמריקאית) המלון של פולטי המפענחת (אמריקאית) המפץ הגדול המפקדת המקום הטוב המשרד (אמריקאי) המשרד (בריטי) המתים המהלכים הנותרים הרי את מוכרת לי השמש תמיד זורחת בפילדלפיה וונדהויז'ן ווסטוורלד ויקינגים זיווגים חברות חברים חזרות חינוך מיני חסרי בושה (שיימלס, הסדרה האמריקאית) טיסת הקונקורדס יורשים כתום זה השחור החדש מה שקורה בצללים מופע שנות ה-70 מחלקת גנים ונוף מייקל (ישראלית) מסע אגדי: סעודת העורב (Mythic Quest) מקביל מראה שחורה משחק הדיונון משחקי הכס משפחה בהפרעה (Arrested Development) משפחה מודרנית משפחת סימפסון נבסו נקמה נשות הלעולם לא סופרסטור סטייג'ד סיינפלד סמוך על סול עד עצם היום הזה (Once Upon a Time) עמוק באדמה עמק הסיליקון עקרות בית נואשות פליבאג פליז לייק מי פרייז'ר צדק פרטי קוגר טאון קומיוניטי קתרינה (The Great) רגליים קרות רוק 30 ריטה רצח מאדום לשחור שובר שורות שיטס' קריק שיטת קומינסקי שקרים קטנים גדולים שרלוק תיקים באפילה תרגיע
אה יופי!מה שרציתי לומר זה שמחר אני אצפה בה אם תרצי לדעת אם כדאי לראות אותה או לא.
כן.את אוהבת ספרים/סדרות בסגנון הזה?
נכון, יש מצב שאני אתחיל.דיברנו לא מזמן על טורצ'ווד.
תודה! החיים על מאדים זה לא משהו מאוד ישן? אבל אם את כל כך ממליצה אז ננסה גם!יצא לי לאחרונה לראות סדרה בשם The Riches, אבל יש לה שתי עונות אז זה לא ארוך כמו שאת רוצה, בכל מקרה היא אמורה להיות זמינה באמזון ובהולו אבל אני לא בטוחה בזה במאה אחוזים, זה מה שרשום באינטרנט
למרות האורך (הקצר) שלה, אני תמיד אמליץ על הגרסה הבריטית של החיים על מאדים, אמור להיות באמזון.
הסדרות שרשמתי די קצרות, אבל לא רציתי להמליץ על משהו שלא ראיתי (יצא לי לראות לאחרונה רק סדרות קצרות)
אם אזכר בעוד סדרות, אעדכן.
2006-2007. אני לא אקלקל לך את העלילה, אבל יש סיבה למה את חושבת שזו סדרה ישנה. (אגב, ג'ון סים משחק שם בתפקיד הראשי )תודה! החיים על מאדים זה לא משהו מאוד ישן? אבל אם את כל כך ממליצה אז ננסה גם!
אני ממש מקווה שאם תאהבי תראי הכל. עונה 4 מאוד מושמצת אבל אני חייבת להגיד שנהניתי גם ממנה.נכון, יש מצב שאני אתחיל. [טורצ'ווד]
כותבת בשקט שניק לא ישמע: ניסיתי ונתתי צ'אנס לא קטן, אבל לא התחברתי במיוחד.מה לגבי פיירפלי? ראית? לא ראית? רצית לראות אבל אין זמין?
זה מעניין, בשביל להתגבר על העונה הראשונה שבטח תשמעם אותי אני צריכה להאמין שבהמשך זה ישתלם לי... ואני לא בטוחה באמת, אז זה קשה, אבל - לא פוסלת שאני אנסה אותה בכ"ז.נזכרתי גם בסמולוויל שיש לה 10 עונות אבל אני לא יודעת אם זה יהיה הטעם שלך, כי בעונה הראשונה של פרקים של case of the week, אחר כך פחות אבל העלילה היא סדרת נעורים. אני אהבתי אבל לא יודעת אם כולם יכולים להתחבר לזה.
כותבת בשקט שניק לא ישמע: ניסיתי ונתתי צ'אנס לא קטן, אבל לא התחברתי במיוחד.
היו כמה עונות חזקות, היו כמה עונות חלשות, אני צפיתי בעיקר בגלל הדמויות שאחרי תקופה ארוכה (לא בשבילי, צפיתי בבינג' ) איתן, למדתי להתחבר. תנסי לתת צ'אנס, מקסימום אם לא, אז לאזה מעניין, בשביל להתגבר על העונה הראשונה שבטח תשמעם אותי אני צריכה להאמין שבהמשך זה ישתלם לי... ואני לא בטוחה באמת, אז זה קשה, אבל - לא פוסלת שאני אנסה אותה בכ"ז.
זה קשה ממש.אני חייבת לציין שזה מרשים איך השחקנים שרים הרבה, אני מניחה שמן הסתם הם מאומנים לזה אבל עדיין זה לא נראה לי פשוט, בטח לא הצגה אחרי הצגה.
לגמרי!!ללין-מנואל מירנדה יש פרצוף כל כך חמוד והדרך שהוא דיבר בה שבתה אותי.
אוקיי, אבל השיר שהיא מתארת איך פגשה אותו - מדהים! (Satisfied) וגם כל מה שהיא שרה, אז אני אוהבת.
- פחות התלהבתי מהיחסים של אנג'ליקה ואלכסנדר. הדרמה מרגישה לי קצת מאולצת, במיוחד שלפי מה שהבנתי זה לא קרה בחיים האמיתיים (כן, אני יודעת חופש אומנתי וכו').
לגמרי הוא קצת אתנחתא קומית והוא שר מהמם.
- המלך ג'ורג' השלישי הוא פשוט גם השיר שלו מאוד קליט, ומבחינתי הוא הדמות הכי משעשעת במחזמר.
שיר כל כך מרגש ונפלא.
- השיר של אלכסנדר ואהרון בר כל אחד לילד/ה שלו היה מקסים בעיניי.
- הכניסה של תומאס ג'פרסון בתחילת המערכה השנייה
- "תסובבו ותתכופפו, אראה לכם לאן הנעל שלי מתאימה" המילטון ברגע פרייסלס
גם אני, מאוד.
- אני אוהבת איך אלייז'ה אומרת שהיא מוחקת את עצמה מהעלילה ואז בסוף המחזמר שהיא החזירה את עצמה לעלילה.
- הצחיק אותי שג'ורג' (הבחור שפיליפ נלחם מולו בדו קרב) אומר: תתחפף, אני רואה הצגה עכשיו.
- הרגע שבו פיליפ מת היה עצוב מסתבר שבחיים האמיתיים בנם האחרון של אלכסנדר ואלייז'ה נקרא גם פיליפ, על שם אחיו הגדול. פיליפ (הבן הבכור) נקרא על שם אביה של אלייז'ה (מסתבר שלה היו 14 (!) אחים ואחיות אבל רק 7 הגיעו לבגרות, אגב, לשלושה מהם קראו ג'ון).
שיר סיום כל כך מרגש ומושלם.
- אלייז'ה מדברת על שארית חייה, אני אוהבת שהיא מדברת על העתיד בלשון הווה וכבר יודעת מה הולך לקרות במהלך ה-50 שנים מאז מותו של אלכסנדר.
נכון? נראה מתיש ברמות.אני חייבת לציין שזה מרשים איך השחקנים שרים הרבה, אני מניחה שמן הסתם הם מאומנים לזה אבל עדיין זה לא נראה לי פשוט, בטח לא הצגה אחרי הצגה.
ממש
- ללין-מנואל מירנדה יש פרצוף כל כך חמוד והדרך שהוא דיבר בה שבתה אותי.
- הכרתי את השיר My Shot (לא את הגרסה המלאה) ונראה לי שזה השיר הכי קליט במחזמר.
כדי שיוכלו לשיר "אנד פגי"!
- למה הציגו את פגי סקיילר (אחותן של אנג'ליקה ואלייז'ה) אם היא לא ממש חשובה לעלילה?
יאפ. פגי/מריה, לורנס/פיליפ/ לאפייט/ג'פרסון והרקולס מוליגן/ג'יימס מדיסון. לא שמת לב? רק אחרי שקראת?
- אגב, מסתבר שהשחקנית של פגי היא גם השחקנית של מריה לפני ויקיפדיה, הם נתנו לכמה שחקנים לשחק שתי דמויות.
אממ כן ולא. כאילו לפי מכתבים ביניהם כנראה שכן היה ביניהם משהו. אבל גם כשהוא פגש אותה היא כבר הייתה נשואה במציאות.
- פחות התלהבתי מהיחסים של אנג'ליקה ואלכסנדר. הדרמה מרגישה לי קצת מאולצת, במיוחד שלפי מה שהבנתי זה לא קרה בחיים האמיתיים (כן, אני יודעת חופש אומנתי וכו').
אוקיי, אבל השיר שהיא מתארת איך פגשה אותו - מדהים! (Satisfied) וגם כל מה שהיא שרה, אז אני אוהבת.
חחחחחחח כן ג'ונתן גרוף
- המלך ג'ורג' השלישי הוא פשוט גם השיר שלו מאוד קליט, ומבחינתי הוא הדמות הכי משעשעת במחזמר.
כן זה שיר מקסים.
- השיר של אלכסנדר ואהרון בר כל אחד לילד/ה שלו היה מקסים בעיניי.
ג'פרסון גם קורע
- הכניסה של תומאס ג'פרסון בתחילת המערכה השנייה
- "תסובבו ותתכופפו, אראה לכם לאן הנעל שלי מתאימה" המילטון ברגע פרייסלס
חח דווקא לדעתי אותו שחקן לדמויות שונות זה מבלבל. אבל עשו את זה אני מניחה כדי מצד אחד לחסוך בעלויות של שחקנים שונים, ומצד שני לתת לשחקנים יותר זמן במה.
- כמו שציינתי מקודם, זה עדיין מצחיק אותי שהשחקן של פיליפ הוא איש מבוגר, אבל אחרי שראיתי הכל אני חושבת שאני מבינה למה בחרו ללהק מבוגר. נראה לי שפשוט לא רצו לבלבל את הקהל עם שני שחקנים שונים, וכמו ש @didalf אמרה זה כנראה בגלל הליהוק.
בעיקר כי הוא דפק את עצמו
- אהבתי שהמחזמר הציג את הרומן של אלכסנדר עם מריה ריינודלס ולא טישטש אותו ושאחרי זה ההשלכות שלו חזרו אל אלכסנדר כמו בומרנג, זה הפך את זה ליותר מציאותי בעיניי.
חחחח כן אה? אם ראית דווקא את הסדרה על ג'ון אדמס קודם.
- "שב, ג'ון, חתיכת שמן בן זו..."היה רגע של וואו עבורי.
נכון. הכתיבה פה כ"כ חכמה.
- אני אוהבת איך אלייז'ה אומרת שהיא מוחקת את עצמה מהעלילה ואז בסוף המחזמר שהיא החזירה את עצמה לעלילה.
ככה זה בעבר, היו מביאים הרבה ילדים כדי שחלק ישרדו.
- הרגע שבו פיליפ מת היה עצוב מסתבר שבחיים האמיתיים בנם האחרון של אלכסנדר ואלייז'ה נקרא גם פיליפ, על שם אחיו הגדול. פיליפ (הבן הבכור) נקרא על שם אביה של אלייז'ה (מסתבר שלה היו 14 (!) אחים ואחיות אבל רק 7 הגיעו לבגרות, אגב, לשלושה מהם קראו ג'ון ולשתיים מהן קראו קורנליה).
המוזיקה בעיקר, כי התאהבתי בזה רק מלשמוע את הפסקול.מה הסיבה שבגללה אתם אוהבים את המחזמר הזה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.