It's Always Sunny
Well-known member
אין ספק שלשחקנית יש קול נפלא.אוקיי, אבל השיר שהיא מתארת איך פגשה אותו - מדהים! (Satisfied) וגם כל מה שהיא שרה, אז אני אוהבת.
נכון, צודקת אין לי מושג למה כתבתי עם גרש. בטעות הפכתי אותה ל-Elijahאגב אני חושבת שזה אלייזה (כלומר בלי הגרש הקטן)
לא שמתי לביאפ. פגי/מריה, לורנס/פיליפ/ לאפייט/ג'פרסון והרקולס מוליגן/ג'יימס מדיסון. לא שמת לב? רק אחרי שקראת?
מה זאת אומרת הפוך?למשל הקטע ב"טייק א ברייק" שהיא מוטרדת מאד מזה שהוא כתב "מיי דירסט, אנגל'יקה, עם פסיק אחרי הדירסט" קרתה במציאות אבל הפוך.
חחח, דווקא לא בקטע הזה, אלא בקטע של שעשוע.חחחח כן אה? אם ראית דווקא את הסדרה על ג'ון אדמס קודם.
זו הסיבה שלקח לי הרבה זמן לצפות במחזמר, רציתי לבוא לא משוחדת. אבל אני חושבת שיש לי מספיק מקום בלב לאהוב גם את ג'ון אדאמס וגם את המילטון
יותר היה מוזר לי שהיו להם כמה ילדים עם אותו שם בדיוק שנולדו אחד אחרי השני.ככה זה בעבר, היו מביאים הרבה ילדים כדי שחלק ישרדו.
היה נחמד לראות שאת האבות המייסדים משחקים שחקנים לא לבנים.
כן, היה מקסים. יש משהו באווירה שגרם לי להרגיש בנוח. לא אשקר, בהתחלה לא הייתי בטוחה אם אני אוהב את המחזמר אבל הוא הפתיע אותי בגדול. ונראה לי שקצת התאהבתי בלין-מנואל מירנדה.את אהבת?
עדי, תודה שהמלצת לי לראות