חומריו האפלים פרק 3X04אוקי גם הפעם יש שני פרקים של חומריו האפלים בVOD, נחמד.
אבל פרק 4 יחכה למחר כי יש משחק של ארגנטינה
קודם כל - ליון תמיד מציין את המוזיקה הטובה בסדרה. אני לרוב שוכח סאונדטרק רגע אחרי שאני שומע אותו. לכן אני אציין מיד עכשיו שמאוד אהבתי את זה שהיה את black hole sun בסוף הפרק.
אם כבר מדברים על סוף הפרק - מה זה אמור להיות המקום הנטוש הזה שאריק מוצא את עצמו בו?
חוץ מזה כל הפרק היה הרפתקאות בטירת נוקמאר.
זה כלל הרבה התייחסויות לסרט
כולל סוג של פלאשבקים לסצנות מהסרט שנעשו בצורה מעניינת - שילוב של הצילום הישן מהסרט בתוך הצילומים של הסדרה כמין דמויות עשן שכאלו.
ככה ראינו את אמא של אלורה, את אלורה בתור תינוקת ואת הקרב של ווילו נגד באוומורדה - ובו התגלה בפני אלורה כיצד ווילו המכשף הדגול הביס את באוומורדה. לא עם קסם חזק, אלא עם אחיזת עיניים - the disappearing pig trick.
אני לא מבין למה זה היה לו חשוב לשמור על זה כסוד. זה לא משנה שעכשיו הוא כן מכשף בעל עוצמה - כמו שהוא הוכיח בפרק שבעבר.
עדיין יש שאלות חשובות יותר לגביו - כמו מה שהוא מסתיר לגבי החיזיון שלו. וגם מה בעצם קרה לכפר שלו שהוא עבר למתחת לקרקע.
אז מה שלא קלטתי ממש בסוף פרק שעבר זה שגריידון נגוע באותו דבר שהיה לבאלנטיין ולכן הופך לרע.
קיט משוכנעת שאין ברירה אלא להרוג אותו ומתנהגת כאילו אין לה בעיה לעשות את זה. בורמן וג'ייד קוראים בולשיט.
בסופו של דבר ווילו מוצא כישוף כדי להוציא את הדיבוק מתוך גריידון והוא צריך את העזרה של אלורה שלא מאמינה בעצמה כי קיט כמו שחשבתי לא סיפרה לה שהיא בסוף הצליחה את הקסם עם הזרעים. גם צריך לרקוח איזה משהו ובזה אלורה די טובה. קיט צריכה לאסוף מרכיבים.
בורמן מנסה לפרוץ לכספת ושומע קולות של אישה.
ג'ייד עצובה ובוכה על כתפו של בורמן.
קיט נודניקית, אבל מוצאת את החיה שאלורה ביקשה.
השד שבגריידון מנסה להתחכם, הוא מחקה את אריק (או בעצם יצר איתו קשר באמת) ואז את הבת של ווילו ומזהיר את אלורה שווילו שומר ממנה סוד מה שגורם לאלורה לעצור את הקסם ולתחקר את ווילו (זה מה שהשד רוצה!)
אז אלורה עוזבת את ווילו לבד עם גריידון ונשמע כאילו ווילו מענה את גריידון כי יש צעקות.
בסוף אלורה חוזרת לחדר ומוצאת רק את גריידון שטוען שווילו הצליח להסיר את הדיבוק ממנו, אבל שאז הדיבוק עבר אל ווילו והם צריכים עכשיו למצוא אותו.
בשלב הזה תינוקות בני יום יכלו לקלוט שגריידון משקר ושאלורה צריכה לפחות לא לבטוח בו סתם ככה. אבל אלורה היא פתי מאמין (ואולי מושפעת מכך שהיא ראתה את עצמה ביום שהיא נולדה).
אז היא עולה עם גריידון למגדל שווילו אמר להם לא לעלות אליו. ואז כמובן שגריידון חושף שהוא בעצם עדיין רע וכל הפרצוף שלו איכס והוא מתכוון להשלים את הכישוף שבאוומורדה עשתה. אבל אז ווילו מופיע. ואחר כך גם ג'ייד וקיט ובורמן. ווילו מנוטרל על ידי איזה משהו שתפס אותו (לא טרחו להסביר לנו מה) ואחרי שקיט מספרת לאלורה שהיא כן הצליחה לעשות את קסם הזרעים אז אלורה משתכנעת שהיא יכולה להציל את גריידון. לא רק זה, אלא היא עושה את זה "ללא מתכון" - כלומר סתם לפי אינסטינקט כנראה.
יש קטע שבו ווילו צועק עליה לא לעשות את זה וחשבתי שאולי היא ככה מסכנת את עצמה להפוך לרעה בעצמה, אבל אחר כך ווילו נראה מרוצה מהתוצאה.
אה ותוך כדי אלורה רואה חיזיון של זה שגריידון הרג את אחיו הגדול כשהוא היה ילד. אבל נראה שהוא עשה את זה כי גם אז הוא היה תחת דיבוק. וזאת כנראה הסיבה שעשו על החזה שלו איזה מעגל שדים מפחיד.
בסוף רואים את הgales משקיפים על הקבוצה מרחוק בעוד קול אומר להם לתפוס את הנערה.
עוד דברים:
בין כל ראיית החזיונות ג'ייד רואה חיזיון של הגנרל קייל שרודף אחריה.
לפני זה היא רואה מישהי מתה שהיא חושבת שזאת אמא שלה. עושה רושם שהמשפחה שלה נהרגה על ידי הגנרל קייל.
בורמן חושב שגנבו לו את הבטריה של השיריון ובכך הוא חושף את זה שהוא לקח את זה בפני קיט וג'ייד. אבל כשהם יוצאים מהטירה הוא מגלה שהבטריה עדיין עליו.
ווילו מספר לאחרים על איך שבאוומורדה הפכה צבא שלם לחזירים ואז הם היו צריכים להפוך אותם חזרה לבני אדם.
תוך כדי הם כנראה אוכלים בשר חזיר כי בורמן מאוד מוטרד שאולי החזיר שהוא אוכל הוא למעשה בן אדם.
*אני חושב שזה היה מובן יותר אם היו רואים אותם צדים חזיר כשהם הגיעו לשם.
"הטירה הנוראית הזאת, או כמו שקיט קוראת לה 'הבית של סבתא'"
זה אומר שזה יגמר מאוד מהר, אבל כן, זה עדיףאוקי גם הפעם יש שני פרקים של חומריו האפלים בVOD, נחמד.
אני לא מרגיש רחמים לקוף הקריפי הזהמריסה עכשיו שבויה של עזריאל, והמועצה מתכנסת כדי להחליט אם לתת לה להשאר. מסכן הקוף הוא גם קשור
מעניין אבל שכשעזריאל חוזר על זה שלא אכפת לו מליירה מול מריסה, אז היא אומרת שהיא מכירה אותו מספיק והיא יודעת שהוא משקרנראה שבאמת אכפת לה מליירה וזה כל מה שאכפת לה ממנו. לעזריאל לעומת זאת לא אכפת בכלל מהבת שלו, מניאק.
אהבתי את הקטע שהוא אומר לה "I thought you found honesty"המועצה מחליטה להאמין לה, רק כדי שתוך שניה היא תשקר להם שוב שהיא לא שמעה על הסכין הקסום. איזה נבלית מקצועית אני מתה
נכון שיש מתח מיני חזק בינהם כל הזמן. אבל אני מאוד מאוד נגד זה. הם מספיק נוראיים כל אחד בעצמו.אניוואי מתישהו הפיה המטומטמת ששומרת על ליירה מגלה את זה בעצמה אז השקר לא נמשך הרבה זמן ועזריאל בא לנזוף במריסה ויש להם עימות אינטיסיבי אומייגאד תתנשקו כבר. חחח באמת אבל משהו לא בסדר בי? אני ממש רוצה שיהיו ביחד יש שם מתח מיני מטורף. גם ברור שעזריאל עדיין מאוהב בה. (לא בטוחה לגביה אם יש לה רגשות בכלל למשהו). והוא מקשקש בדרמטיות על המשימה שלו וההקרבות שלו. אוקי. סתם אבל ג'יימס מקאבוי נהדר
כן הוא רוצח את המלאך תוך כדי שהאחרים מהמרד שלו מדברים על כך שהמלאכים לא יצדדו בו נגד בני מינם. ועכשיו שהוא רוצח מלאכים (ועוד צועק משהו על כך שהוא מלאכים לא בטוחים ממנו) אז עוד יותר.ואז הוא הולך להראות לה את המלאך והיא מתרשמת. ואז הוא רוצח אותו במכונה המשונה שלו, גאד איזה סדיסט.
גם אמרו בפרק שעבר שהמכונה הזאת מופעלת על ידי כוונה. זה בעצם מאוד כמו הסכין שמופעל על ידי הכוונה של וויל.לגביה אני לא בטוחה. היא לא נראתה מרוצה אבל גם לא לגמרי מזועזעת. העיקר הוציאה את הקוף החוצה שלא תפגע נשמתו הרכה ובכן מסתבר שבכלל לא אכפת לה, רק דאגה שעזריאל יהיה מוסח מפסיק כדי לגנוב את הכלי המעופף הזה שלו שמסתבר מונע ע"י "דמונים וכוונה" חחח מה?
אני די בטוח שהיא כיוונה את עצמה למצוא את ליירה. או אולי להלחם במג'יסטריום. אני לא יודע מה אני מעדיף.אבל עזריאל לא מסוגל לירות בה, עדיין מאוהב בה אומרת לכם! והיא בורחת לה מי יודע לאן.
בכלל לא חשבתי שזה קרח. חשבתי שזה פשוט חול וסלעים מאוד לבנים. יכול להיות גם מלח.בינתיים וויל וליירה במדבר הקרח הזה מסתובבים בגופיה לא הבנתי לא אמור להיות שם קפוא? או שזה מלח?
ליירה בעיקר מעוצבנת כי וויל רוצה להצטרף לעזריאל והיא מאוד מאוד נגד זה (ואז נזכרתי שיש לה את הקטע הזה שהיא לא מחבבת אותו רק כי הוא רצח בדם קר את החבר הכי טוב שלה)אניוואי בהתחלה הם רבים כי וויל רוצה ללכת לעזריאל וליירה רוצה עכשיו ללכת לארץ המתים. משוגעת.
וגם כי נראה לי שליירה נזכרה בעצם להודות לוויל על כך שהוא הציל אותהאבל הם משלימים כי הם חמודים
גם תכלס שניהם צריכים שהסכין יתוקן בשביל התוכניות המטורפות שלהם.והולכים ליורי הדובי לתקן את הסכין.
חלק ממש חגים כמו ציפוריםהפיה הסתומה מגלה שהסכין שבור ומעצנת ותוקפת. מה את תוקפת ימהבולה מה את רוצה?? מסכן וויל כ"כ הרבה אנשים אינטרסנטיים חגים סביבו בגלל הסכין הזה.
כן, ליירה יכולה לשכנע כל יצור לעשות מה שהיא רוצה (חוץ מההורים שלה)יורי בהתחלה מסרב לעזור כי הוא לא רוצה שליירה תלך לארץ המתים אבל בסוף מתרצה כי אי אפשר לעמוד בפניה.
רק קצת רוצה שהם יהיו ביחד?ואז הם עושים איזה טקס מוזר שבו מחשלים את הסכין באש אבל גם וויל צריך להתרכז כ"כ שהוא מזיע ואז מתעלף. כמובן שכשהוא מצליח הלתרכז ב"מה שבאמת חשוב" זאת ליירה חמודים אני קצת רוצה שהם יהיו ביחד.
מסתבר שהיא גדלה לא מעט בזמן שהיא ישנה.היה איזה קטע מוזר כזה שהם אמרו אחד לשניה שהם נראים שונה קצת. כאילו יותר מושכים? ליירה גדלה קצת בינתיים.
כן, הפתיע אותי שהוא לא מתווכח עם וויל. גם באופן כללי למה מבחינת הסדרה הוא הופיע שוב אם הוא סתם נעלם שוב בלי לעשות שוב.ותראו מה זה פתאום כשהסכין מתוקן אדון מלאך בלתמוס האינטסרנט חוזר. חוצפה בחיי. אבל הוא לא מנג'ס יותר מידי ומשחרר את וויל לדרכו לארץ המתים.
ברוך מתחבל שלא בא גם אולי ברוך גם שם.
אולי אם אתה מת בעולם המתים אז בעצם אתה הופך להיות חיוהם מצליחים להגיע וויל לאאא אל תסגור את הפתח איך תצאו?? מה זה אומר עכשיו? הם מתים בעצמם? וטפ? ליירה הולכת בנחישות אבל פאן לא מרגיש טוב. אואו. יכול להיות שכי זה מוות דמונים לא יכולים להגיע לשם? ומה קורה אם מתים בארץ המתים? זה אפשרי בכלל?
זה היה קטע מאוד אמוציונלי ועצוב. במיוחד כשהיא צועקת מכאב.ליירה ו-וויל ממשיכים במסעם בארץ המתים, או מסתבר בחדר ההמתנה שלו, שהוא צהוב יותר ממקסיקו בסרט אמריקאי ונראה כמו תחנת רכבת נטושה.
איכשהו ליירה פוגשת את המוות שלה שנראה כמו רקדנית בלט והיא לוקחת אותם לסירה שתיקח אותם לארץ המתים, אבל ליירה חייבת להפרד מפאן. האיש בסירה ניסח את זה יפה כשוויל שאל אותו למה הוא לא צריך - שליירה יכולה לראות את החלק שבה שהיא נפרדת ממנו, אצל וויל זה פשוט יקרה. כלומר איבוד הנשמה והפיכה למת. אני האמת לא ממש מבינה את האובססיה שלה ליטרלי למות כדי להגיע לרוג'ר. היא אפילו לא רוצה לחללץ אותו? רק להפרד? זה לא קצת מוגזם. כאילו היא פאקינג מוכנה לנטוש את פאן בשביל זה. יאוו זה היה עצוב, במיוחד כשזה כאב לה.
חחחחחחחפתאום חשבתי שמעשעשע כמה המגיסטיריום עסוק בלהרוג את ליירה בזמן שהיא עושה את זה לגמרי בעצמה.
גם אני שכחתי לציין את זה. זה מוזר שלא היא ולא עזריאל (שהגיע לשם כשגומז עדיין היה מחוסר הכרה) לא הרגו אותו סופית.גברת קולטר מגיעה למגיסטריום. אה שכחתי לציין בפרק הקודם מסתבר שהאב גומז לא מת, סתם חטף מכה בראש.
היא לחלוטין מצליחה לבלבל כל אחד לגבי הנאמנות שלה וגם הנאמנות של הדאם שהיא מדברת איתו.היא נפגשת עם הנשיא יו ומבלבלת אותו ואותי. למי היא נאמנה עכשיו? מה המטרה שלה? היא מספרת לו דברים אמיתיים על עזריאל.
לא היה ברור ליהם מביאים לה את השמלות שהשתמשו בהן כדי לאתר אותה, ולא הבנתי משהו כאילו אומרים שזה היה של אמא שלה? שהיא "עזרה" להם? ובעזרה הכוונה הם הרגו אותה בשביל זה?
גברת קולטר קולטת מהר מה קורה בכל חדר שהיא נכנסת אליו. זה די מפחידואז הפיה של עזריאל חושפת את עצמה ושאין להם ברירה לשתף פעולה. הפיה גם מסבירה לי שהמטרה של גברת קולטר זה להרוג אותם לפני שיהרגו את ליירה. ומספרת למריסה על איזה חדר סודי. אה יש שם את המדענית ההיא מהפרק הקודם שהנשיא בייסקילי חטף ומכריח אותה ליצור איזה פצצה או משהו מאבק כדי לאתר את ליירה. גברת קולטר קולטת מהר מה הולך.
חחחח זה מעולה(חחח יש קטע שההוא ששומר עליה מנסה לעצור אותה והיא לא שמה עליו והיא כזה "מה תעשה" והוא "אני אקרא לעזרה" "יופי כולנו צריכים עזרה")
תהיתי אם אנחנו היינו אמורים לזכור שיש לה שם שיער של ליירה. ואיך גומז ידע שיש לה שם שיער של ליירה?אבל לא מספיק, כי הם גונבים לה שרשרת שיש בה שיער של ליירה (למה לעזאזל יש לה שרשרת עם שיער?)
שוב, לא אכפת לי מהקוף. אבל באמת איכשהו ריחמתי על גברת קולטר באיך שהנשיא הזה הקטין אותה. ועכשיו ישתמשו בפירוק הקשר שינה ובין הדמון שלה כדי להרוג את ליירה.וזה אמור לאתר את ליירה ולהרוג אותה. מעניין אם זה מסוגל למצוא גם בארץ המתים. אבל הפיה הורגת את המדענית.
ואז קולטר מנסה לברוח לכוונוע אבל תופסים אותה והיא מכריזה שהיא והנשיא רצחו את הקרדינל הקודם אבל הוא עוצר אותה בכל זאת, וכמה שהיא מפלמצת היה לא נעים לראות אותה מושפלת ככה, במיוחד שהוא הקטין אותה ל"אישה רגשנית" גררר הרגיז אותי. לא הבנתי אם הברייקדאון הזה והמעצר הם שוב חלק מהתוכניות שלה או שהפעם היא באמת איבדה את זה. יאוו והקוף בכלוב מסכן
חיה מוזרה עם חדק. שגם הניחה בפניה אוכל ושתיהאולסו יש את המדענית החביבה שלנו שמתסובבת חודשים ללא פואנטה ואין לי מושג למה, והיא פגשה חיה מוזרה. מה המטרה של זה?
כן יש כולה 8 אנחנו כבר בחצי עונה מה זהזה אומר שזה יגמר מאוד מהר, אבל כן, זה עדיף
מהההההה יצור מסכן שקשור בקשר שהוא לא יכול להפר לאישה רעה ומתעללת שכל חייו לא הראתה לו טיפת חיבה ואף התעללה בו!! איך אתה לא מרחם עליו מסכן?אני לא מרגיש רחמים לקוף הקריפי הזה
כן נכון ואני תוהה לגבי זה כי בינתיים נראה שבאמת לא אכפת לו מליירהמעניין אבל שכשעזריאל חוזר על זה שלא אכפת לו מליירה מול מריסה, אז היא אומרת שהיא מכירה אותו מספיק והיא יודעת שהוא משקר
חחח אין לה עצם אחת של כנות בגוף שלה זאתי.אהבתי את הקטע שהוא אומר לה "I thought you found honesty"
והיא עונה לו "honesty is not something you find"
אולי האהבה תרכך אותם.נכון שיש מתח מיני חזק בינהם כל הזמן. אבל אני מאוד מאוד נגד זה. הם מספיק נוראיים כל אחד בעצמו.
יאפ, פרובלם.כן הוא רוצח את המלאך תוך כדי שהאחרים מהמרד שלו מדברים על כך שהמלאכים לא יצדדו בו נגד בני מינם. ועכשיו שהוא רוצח מלאכים (ועוד צועק משהו על כך שהוא מלאכים לא בטוחים ממנו) אז עוד יותר.
אה לא קלטתי את זה.גם אמרו בפרק שעבר שהמכונה הזאת מופעלת על ידי כוונה.
וואלה נכון.זה בעצם מאוד כמו הסכין שמופעל על ידי הכוונה של וויל.
אתה חושב? אולי. אני חשבתי שזה בעיקר כי הוא מאוהב בה ולא מסוגל להרוג אותה. שילוב של שניהם לדעתי.זה היה נראה בסוף שהוא לא רק לא יורה בה, אלא מאשר לה לעזוב (הוא כזה הינהן בראשו כלפיה). נראה לי שכמו שהיא אמרה הוא כן דואג לגבי ליירה (ואולי אפילו מאמין במידה מסויימת בכל הקטע הזה של חווה) אבל האגו שלו לא מרשה לו לשים את הבת שלו מעל המלחמה הגדולה שלו. ולכן הוא רצה שמריסה תצא לדאוג לליירה.
רק המכשפה ראתה. היא באמת סתומה שלא דיווחה לעזריאל שמריסה מסתובבת סביב זה.אם כן רצו באמת למנוע ממנה לברוח אז די מצחיק שלא שמו שום סוג של אמצעי בטיחות שימנע ממנה לברוח עם המכונה הזאת (במיוחד אחרי שהם ידעו שהיא הסתכלה על המכונה והבינה איך היא עובדת.
כן אבל.... בהנחה ועזריאל צודק לא כדאי בכל זאת להצטרף אליו כי המטרה חשובה יותר ותועיל לעוד אנשים?ליירה בעיקר מעוצבנת כי וויל רוצה להצטרף לעזריאל והיא מאוד מאוד נגד זה (ואז נזכרתי שיש לה את הקטע הזה שהיא לא מחבבת אותו רק כי הוא רצח בדם קר את החבר הכי טוב שלה)
וויל רוצה להצטרף לרוצח הילדים עזריאל במלחמה נגד אלוהים - זה מטורף.
יורי הדובי יותר חמוד.*וקוראים לו יוריק
חלק ממש חגים כמו ציפורים
כן אה? מסכנה.כן, ליירה יכולה לשכנע כל יצור לעשות מה שהיא רוצה (חוץ מההורים שלה)
רק קצת רוצה שהם יהיו ביחד?
הם הכי OTP בעולם (בעולמות)
קורה כשישנים הרבה.מסתבר שהיא גדלה לא מעט בזמן שהיא ישנה.
וואלה נכוןחשבתי שנראה שגם וויל פתאום נתקף באותו כאב, כי הרי גם הוא השאיר מאחורה חלק מהנשמה שלו. פשוט לא חלק שהוא יכול לראות כמו ליירה.
*בעצם רקדניות בלט הן תמיד מוות של מישהו
וואה וואה ואז קולטר תאבד את זה נראה ותפציץ את המגיסטריום באמתאני חושב שהם ישחררו את הפצצה הזאת שאמורה להרוג את ליירה לא משנה באיזה עולם היא נמצאת, אבל זה יכשל בגלל שליירה תהיה כבר טכנית מתה.
אני גם שכחתי. מילא זה, שכחתי מהמדענית הכלואה ההיא למרות שראיתי את זה יום לפני.אני שכחתי שהיא בעצם עזרה לנשיא יו להגיע לעמדה שלו
שאלות טובותתהיתי אם אנחנו היינו אמורים לזכור שיש לה שם שיער של ליירה. ואיך גומז ידע שיש לה שם שיער של ליירה?
הדמון שלך מת כנראה מזמן ואין לך נשמה.שוב, לא אכפת לי מהקוף
חח כן מה לעזאזל?חיה מוזרה עם חדק. שגם הניחה בפניה אוכל ושתיה
לגבי אבא של איין.
זה בהחלט יכול להיות שהוא מאנייק אמיתי, ואין שאלה שמנקודת מבטו של איין הוא נחשב לאבא חרא, שנפרד מאמא שלו ואח"כ גם לקח ממנה את איין.
אבל מה שאני טוענת זה שמנקודת מבט אוביקטיבית ובוגרת, אין לנו שום ראיות שהוא עשה משהו רע או שגוי.
אנו לא יודעים על איזה רקע היו הגירושים.
מה שאנחנו כן יודעים זה שהוא ביקש משמורת על הבן שלו, שהיה עד אז במשמורתה של אם שהיתה חולה, במחלה שאכן מנעה ממנה לטפל בצורה ראויה בילד שלה.
אז כשהיא היתה בהיי היא היתה מקסימה איתו ותומכת ואוהבת, אבל כשהיא היתה בדאון היא היתה במצב לחלוטין לא מתפקד, ומצב שילד בגילו לא אמור להתמודד איתו, ועלול אפילו להיות מסוכן בשבילו.
אז עם כל הצער, וגם הסבא אמר את זה, לאבא של איין היה קייס טוב למשמורת, והוא בסה"כ עשה את הדבר שאני הייתי מצפה מהורה אחראי ואכפתי לעשות - לטפל בילד בעצמו.
אין לנו מושג איך הוא בדיוק טיפל בו, והעובדה שאיין עדיין חושב עליו לרעה - יכולה להעיד שהוא לא היה אבא טוב כל כך, אבל שוב צריך לזכור שאיין הוא לא אוביקטיבי, ויתכן שהוא רק שומר לו כל הזמן טינה מהילדות על כך שהוא לקח אותו מאמא שלו.
סביר גם שהוא היה הרבה פחות מתירני ממנה, כי שוב עם כל היופי היא לא היתה הורה נורמטיבי ורוב ההורים היו כן דורשים מהילד לעשות שיעורים כמו שצריך, ויתכן שאיין חווה את זה כקשה, אחרי מה שהתרגל אצל אמא שלו.
אז לסיכום אני לא שוללת שהוא היה חרא, אולי עוד נראה בהמשך משהו כזה, אבל כרגע הדבר היחיד שאנו יודעים זה שהוא התעקש לקבל משמורת על הבן שלו, במצב שיש לזה הצדקה. אז זה רק נקודה לזכותו.
עד כאן דברי ההגנה!
מוזמנים לנסות להפריך.
אוח לונה הסנגוריה הציבורית את קשה
נכון שלא ראינו ממנו הרבה ומה שאת אומרת על הנייר זה נכון, אבל הוייב שלו הרגיש של מניאק. נראה שהוא קצת יותר מידי מרוצה לקחת את איין מאמא שלו. וגם זה שהוא מתעקש לקרוא לילד איאן ולא בשם שהוא בחר לעצמו. ואני גם חושבת שהוא דיבר לסבא לא יפה משהו "אל תתערב" או משהו. קיצר וייב של איש חרא שיותר מעוניין לנצח את אשתו בהסכם משמורת מאשר לשתף איתה פעולה בגידול הילד בצורה שהכי טובה לו.
אני גם לא בטוח אם אני מרוצה מהוייב שלך
זה לא בית משפט אלא בית משפט של הלב לכן זה טיעון לגיטימי
אני שמח מאוד שהפעם דניקה לא הייתה מעורבת בהססנות לגבי הניתוח כי כמו שאמרתי זה עיצבן אותי. אם כי זה קצת מוזר שבכלל לא ראינו תגובה שלה לנושא אחרי שהפרקים האחרונים היא הייתה כל כך מעורבת בחיים של לים.אמנם דר' פאוול לא היתה מעורבת בעניין הפעם, אבל עדיין דר' לים מתלבטת קשות אם כדאי לה לעשות את הניתוח שיאפשר לה שוב ללכת.
כי היא מאוד מאושרת עכשיו עם החבר החדש שלה שהוא גם בכיסא גלגלים.
העניין הוא שיכלתי להבין את ההיסוסלגבי לעשות את הניתוח. החיים שלה טובים, היא רגילה למצב כבר, הגיוני שמפחיד לעשות שינוי.לא יודעת, אני לא בטוחה שזה אמין שמישהי במצבה לא תעוף ללא היסוס על ההזדמנות לניתוח הזה, ובמיוחד שכל הצוות כולל אותה עצמה סבורים שהוא הרבה יותר בטוח. לא סביר לי שרק בגלל שיש לה עכשיו אהבה היא הפסיקה להשתוקק לצאת מהכסא הזה וללכת שוב.
אבל העיקר שהסכימה בסוף (לא שהיה לי ספק גדול).
והוא רגע לפני הניתוח גם מציע לה נישואין.
אני שמח שבסוף היא ויתרה על לקנות את הבית. עם כל הכבוד לצורך בהסחת דעת ובלעשות צעד כלשהו קדימה - השקעה במשכנתה בשביל זה לא נשמע לי חכם.ליאה רוצה שהיא ומרפי יקנו בית שהיא תשפץ עבורם. מרפי לא מתלהב, אבל גלסמן גורם לו להבין שזו הסחת דעת עבורה מהעניין המדכא של זה שאסור לה להכנס להריון. אז מרפי מסכים בשבילה, אבל היא מבינה בסוף שעדיף למצוא בית ששניהם יאהבו.
זה נורא מעצבן אותי כשגורמים לתחרותיות מוגזמת בין רופאים. נראה לי שתמיד עובד טוב יותר כשיש שיתוף פעולה. קיוויתי שבשלב מסוים פרז או שניהם יגידו לשון שנמאס להם. אבל אני מרוצה שלפחות הוא בעצמו וויתר על זה. (אולי קצת מאוחר מידי)מרפי מצידו מסיח את דעתו ע"י המצאת שיטת דירוג חדשה למתמחים שלו - פאוול ופרז.
זה מעורר ביניהם תחרותיות מוגזמת, ובסוף מרפי מוותר על השיטה (אבל פאוול עדיין מנסה לגלות מי ניצח בדירוג שלו).
כמובן שזה מאוד מתקשר לפרז לחוויות האישיות שלו ולכן הוא מתערב. אני גם מבין את הדאגה שלו, לא היה נראה שהבחור הבולמי הולך לנסות לקבל שום עזרה.תוך כדי זה הם מטפלים בבחור צעיר שאחיו מעודד אותו להרזות אבל בעצם מסתבר שהוא בולימי, ופרז מתערב בצורה מוגזמת ולוחץ על הבחור לספר את האמת לאחיו, מה שגורם להם לריב אבל אח"כ להשלים.
אני יודע שהיו רק 9 פרקים בנתיים בעונה הזאת, אבל זה מרגיש לי כאילו כבר מתחו את הפרידה/אבל-ברור-שהם-יחזרו-להיות-יחד על איזה 100 פרקים.פארק יוצא לדייט (במשחק אגרוף) עם בחורה שמתמוטטת באמצע ואז הוא ורזניק מטפלים בה יחד, רזניק דוחקת בו להמשיך לצאת עם הבחורה כדי להתקדם ושהם לא יחזרו, אבל הבחורה עצמה מבינה שעדיף לה לא להכנס לקשר איתו.
הפרק הזה היה הפרק האחרון לפני הפגרה.אני מניחה שבפרק הבא (אם הוא אכן האחרון של חצי העונה כמו שנראה לי) יפסיקו למרוח את הסיפור הזה והם יחזרו.
כל כך עצובופרז מזמין את ג'ורדן לדייט ארוחת ערב בשביל לדבר על הנשיקה שלהם בפרק הקודם ולראות מה הלאה, אבל כשהיא מגיעה אליו הביתה היא מוצאת אותו מעולף מסמים.
(אני לא בטוחה אם אנחנו אמורים להבין שמה שקרה בפרק - הפשלה שלו עם האחים - הביא אותו לנסיגה הזאת, לא נראה לי שזה מספיק בשביל להסביר, במיוחד כי זה בסוף נגמר בטוב.)
לא לא לא.ועוד בסוף הפרק: ליאה מגלה שהיא בהריון, מה שמאוד מסוכן עבורה כזכור בגלל איזה תסמונת שיש לה.
אבל עדיין זה נראה די צפוי שהיא תשמור על ההריון למרות כל הסיכונים, ויהיו בטח סיבוכים בלידה והכל, אבל בסוף זה יעבור בשלום ויהיה להם תינוק/ת. (כמובן יש גם אפשרות שהיא תמות בלידה, קצת קודר לסדרה הזאת, אבל אנחנו זוכרים שכבר הרגו לנו דמות אהובה פעם, אז אם השחקנית לא רוצה להמשיך זו אופציה.)
באמת מוזר.אני שמח מאוד שהפעם דניקה לא הייתה מעורבת בהססנות לגבי הניתוח כי כמו שאמרתי זה עיצבן אותי. אם כי זה קצת מוזר שבכלל לא ראינו תגובה שלה לנושא אחרי שהפרקים האחרונים היא הייתה כל כך מעורבת בחיים של לים.
אני לא חושבת שיש לנו מה לדאוג...הקטע הוא שבסופו של דבר עדיין לא ראינו מה התוצאה של הניתוח שלה.
כן, זה צפוי שזה יגרום לבעיות ביניהם.אבל אני מאמין שהיא כן תקבל את היכולת ללכת שוב.
ובטווח ארוך זה יגרום לבעיות בקשר שלה עם הרופא בכסא גלגלים. אני מקווה שהם ישרדו בכל זאת.
אויש, כבר?הפרק הזה היה הפרק האחרון לפני הפגרה.
הפרק הבא יהיה ב24 בינואר.
לא לא לא.
אני מקווה שהיא לא תשמור על ההריון הזה. נשמע שזה סכנה גדולה לחיים שלה, סיכוי קטן שיצא מזה תינוק חי, וסיכוי שזה רק יחמיר את המצב שלה ככה שאם היא תחיה אז יהיה לה עוד יותר קשה בעתיד להחזיק בהריון.
(*זה יושב לי חזק כי אחותי שמרה על הריון מסוכן וכמעט מתה בגלל זה)
זה בהחלט מתבקש שהוא ינסה לשכנע אותה להפסיק, וגם שזה יהיה קונפליקט ביניהם.אני שמח שהתגובה הראשונה של שון הייתה לחבק אותה, כי זה מה שהיא צריכה,
אבל אני מקווה שהוא ינסה לשכנע אותה להפסיק את ההריון.
ונראה לי הגיוני שזה מה שהוא יעשה. ויכול להיות שזה יגרום לקשיים בינהם.
אם בסופו של דבר שון יצטרך לגדל תינוק לבד, אני לא אוכל להתמודד עם זהאבל אם היא גם הפעם תוותר על ההריון - זה יהיה שידור חוזר של אותו סיפור שכבר ראינו איתה, ולא נראה לי שהכותבים הכניסו אותה שוב להריון רק בשביל לעשות שוב אותו דבר... ולכן אני די בטוחה שהיא תלך עד הסוף עם ההריון הזה, ובגלל האופי האופטימי רוב הזמן של הסדרה - גם מאמינה שיצא ממנו תינוק, בין אם ליאה עצמה תשרוד או לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.