אני חצויה בדעתי על הסדרה. זו הפעם הראשונה שממש היה אכפת לי מריבוט לסיטקום עבר. בשנים האחרונות חרשתי על סדרת המקור, ברמה של חברים ככראה (תאשימו את ה-ש"חים).
אני חושבת של הקמואים (הופעות האורח) ישבו בול נכון.
וההופעה הקצרה בת 5 דקות של ג'קי וקלסו הרסה את כל ההתקדמות שהדמויות עברו ב8 עונות
קלסו שבעונה האחרונה שלו התגבר עם להיות אבא ועבר בשביל הבת שלו, פה מוצג כאבא דפוק שרק עושה צחוקים עם הבן שלו
וג'קי שכל כך התבגרה בסדרת המקור, והבינה שקלסו הוא לא בשבילה, ישר חזרה אליו וניהיתה יותר מטומטמת
זה בדיוק מה שהם היו צריכים לעשות. הייד כמובן לא היה שם מסיבות מעציבות, וכולם שנאו את זה שג'קי סיימה את הסדרה עם פז- וחוץ מזה, איך אפשר לא לעשות את ג'קי וקלסו ביחד כשמילה קוניס ואשטון קוצ'ר נשואים עכשיו? זה מתאים בול כמו ככפפה, הסצנה שלהם העלתה לי את החיוך הכי גדול בצפייה בעונה הזאת.
וגם אין שום דיבור על כך שלג'יי יש חצי אחות מאבא שלו
אני חושבת שרוב האנשים לא זוכרים את זה, ובכלל אנשים יותר זוכרים את הוייב של העונות הראשונות שהקימאוז התאימו אליהם הרבה יותר.
פז היה מעולה ובול כמו שהייתי מתארת את הדמות שלו היום. אהבתי גם שהוא יכול להיות דמות שחוזרת בגלל היחסים שלו עם השכנה. והקול-בק לריב שלו עם השחקן ששיחק את הדין בקומיוניטי היה אדיר (מי שלא זוכר הריב הזה בינהם היה ראנינג גאג בתוכית המקורית, ואנחנו אף פעם לא ידענו למה הם רבו מלכתחילה, רק שהם אויבים מושבעים.)
אפילו את ליאו שמחתי לראות, ובשני המקרים כשראו אותו - שניה לפני אמרתי- זה בטוח יהיה ליאו!
דווקא הצד החלש זה הקאסט החדש, שעושה לי פלשבקים לעונה האחרונה של סקראבס. זה באמת דיי בלתי אפשרי, כי העובדה שזה מתרחש באותו מקום כמו הסדרה ראשונה והלוק כ"כ דומה - שאי אפשר ישר לא לנסות להתאים כל דמות לאחד הילדים מקוריים, וזה אף פעם לא ישתווה למקור ותמיד ירגיש טיפה מאכזב.
הילדים החדשים לא נוראיים, אבל הם בנתיים לא ממש מעיינים, הם מרגישים דיי למל"מים- וזה מה שיכול לא לעבוד בסדרה.
שני הדברים היחידים שדיי אהבתי זה את הרגעי הברומנאס המטומטמים של נייט וג'יי, ואת גוון שביי פאר נראית כמו הדמות הכי מעניינת בסדרה האת, ודווקא איתה עשו הכי מעט.
גם חשבתי שהטוויסט בסוף שיש משהו רומנטי בין ליאה לנייט בא משום מקום, וסתם נדחף שם כדי לייצר איזה קליף האנגר לעונה הבאה. אבל הוא לא הרגיש טבעי.
אם תהיה עוד עונה אני נראה אראה, כי אני נראה אראה ככל דבר שקשור לסדרה האת, אבל אין לי ציפיות גבוהות מדי (גם לעונה הזאת הנמכתי אותם מאוד).
צבט באמת שלא הזכירו את הייד, מידג' ולורי - בגלל הסיפורים הטראגיים של השחקים שלהם, אבל באמת לא הייתה ממש ברירה. אבל זה צבט לי יותר בעיקר לאור זה שהביאו כמעט את כולם חוץ מהם, בעיקר הייד היה חסר.
זה מצחיק, הסדרה האת כרגע עובדת לי רק ברמת הנוסטלגיה, אבל לא נוסטלגיה לשנות ה-90, אלא נוסטלגיה לסדרה המקורית (שהיא בעצמה הייתה אמורה להיות נוסטלגית).