כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
בהמשך לספוילר שכתבתי בשרשור קודם בתגובה #68 שלי על הפרק הראשון של הסדרה אבירם כץ, ראיתי גם את הפרק השני והנה הספוילר, הפעם בקיצור -
החקירה של הבלשים נמשכת, אבירם מתעקש שהוא לא יודע דבר, משכנע את הבלשים להעבירו בפוליגרף ולאחר מכן לעזור להם בפיענוח הפרשה. בינתיים, נכנס, שבו, לדירה של שכנו הרופא שכתב את העלילה, מוחק את אשר שלח לו ומתחיל לנסות לפענח את העלילה
באיזה הקשר זה נאמר?עד עכשיו זה לא הציק לי, אבל שרואים דמויות מתכתבות אחת עם השנייה והן מכירות( ז"א קולגות, קרובי משפחה ) ואין להן היסטוריה של הודעות .
מה זאת העצלנות הזאת?
סתם זה הציק לי היום ורציתי לשתף.באיזה הקשר זה נאמר?
דברים מעצבנים שקורים בסדרות?
עכשיו הזכרת לי שיש גם קטע שבו הם מקלידים מהר ובלי שגיאות כתיב. וגם שמי שהם מתכתבים איתו עונה להם מהר.סתם זה הציק לי היום ורציתי לשתף.
נכון, ועוד יותר מפריע לי: שיחות טלפון בהן אין לצד השני (שאנחנו לא שומעים) מספיק זמן להגיד את כל מה שהוא לכאורה אמר.עכשיו הזכרת לי שיש גם קטע שבו הם מקלידים מהר ובלי שגיאות כתיב. וגם שמי שהם מתכתבים איתו עונה להם מהר.
זה אחד מהדברים שהכי הכי מציקים לי בסדרות וסרטים. הכי. זה כ"כ עצלני ומעצבן!עד עכשיו זה לא הציק לי, אבל שרואים דמויות מתכתבות אחת עם השנייה והן מכירות( ז"א קולגות, קרובי משפחה ) ואין להן היסטוריה של הודעות .
מה זאת העצלנות הזאת?
וגם- "שניפגש?" "יאללה". "טוב אז ניפגש". איפה???? מתי?????????נכון, ועוד יותר מפריע לי: שיחות טלפון בהן אין לצד השני (שאנחנו לא שומעים) מספיק זמן להגיד את כל מה שהוא לכאורה אמר.
(יש גם את הקטע הידוע שדמויות בסרטים וסדרות מסיימות שיחות בלי להגיד ביי או משהו דומה לסיום, פשוט מנתקים בפרצוף, אבל זה עניין אחר)
חחחחחחח ידעתי שזה יזמן אותךזה אחד מהדברים שהכי הכי מציקים לי בסדרות וסרטים. הכי. זה כ"כ עצלני ומעצבן!
לא נפגשים אף פעם .וגם- "שניפגש?" "יאללה". "טוב אז ניפגש". איפה???? מתי?????????
כלומר ממש לא הימם אותי כסדרה במיוחד טובה.
אבל גם ממש לא גרועה.
נכון שקיטי ורד מעולים, אבל אם הסדרה הייתה מסתמכת בעיקר עליהם זה לא היה מחזיק.
ואכן יש נוסטלגיה, אבל אני שמח שלא הסתמכו עליה יותר מידי חזק.
אז לראות את ג'קי וקלסו ביחד הרגיש לי הכי טבעי. במיוחד בדינמיקה של הצרחות.
זה בדיוק מה שהם היו צריכים לעשות. הייד כמובן לא היה שם מסיבות מעציבות, וכולם שנאו את זה שג'קי סיימה את הסדרה עם פז- וחוץ מזה, איך אפשר לא לעשות את ג'קי וקלסו ביחד כשמילה קוניס ואשטון קוצ'ר נשואים עכשיו? זה מתאים בול כמו ככפפה, הסצנה שלהם העלתה לי את החיוך הכי גדול בצפייה בעונה הזאת.
ני חושבת שרוב האנשים שראו את הסדרה יותר מזהים את ג'קי וקלסו עם הדמויות שהם היו בהתחלה, והאמת שגם אני, לכן ליצור את הכימיה שלהם בהתחלה היה הדבר הכי הגיוני לעשות, ושוב להוסיף לזה שהם נשואים במציאות זה פשוט פשע לעשות את זה בצורה אחרת.
היה חסר לי אבל מפגש ביניהם (אריק ודונה וקלסו וג'קי). ותגובה יותר היסטרית מההורים של ליאה לזה שהיא יוצאת עם קלסו ג'וניור. דונה הייתה רגועה מידי לגבי זה!!באופן כללי שמחתי שראו אותם רק פעם אחת, פעם אחת את אריק ואת פז ודונה איזה 3 פעמים כל אחד. כי סדרות המשך כאלו הרבה פעמים מגזימים עם הדמויות הישנות.
(אני לא מחשיב את קיטי ורד בזה כי הם דמויות ראשיות בסדרה החדשה)
לא זכרתי את זה בכלל.אני חושבת שרוב האנשים לא זוכרים את זה, ובכלל אנשים יותר זוכרים את הוייב של העונות הראשונות שהקימאוז התאימו אליהם הרבה יותר.
את זה בכללללללללללל לא זכרתי.פז היה מעולה ובול כמו שהייתי מתארת את הדמות שלו היום. אהבתי גם שהוא יכול להיות דמות שחוזרת בגלל היחסים שלו עם השכנה. והקול-בק לריב שלו עם השחקן ששיחק את הדין בקומיוניטי היה אדיר (מי שלא זוכר הריב הזה בינהם היה ראנינג גאג בתוכית המקורית, ואנחנו אף פעם לא ידענו למה הם רבו מלכתחילה, רק שהם אויבים מושבעים.)
התרגלתי אליהם עם הזמן. אבל כמו שכתבו בביקורת בוואלה, 10 פרקים זה מעט מידי לסיטקום. הם צריכים להתחמם לתוך הדמויות שלהם.הילדים החדשים לא נוראיים, אבל הם בנתיים לא ממש מעיינים, הם מרגישים דיי למל"מים- וזה מה שיכול לא לעבוד בסדרה.
וואי לגמרי.גם חשבתי שהטוויסט בסוף שיש משהו רומנטי בין ליאה לנייט בא משום מקום, וסתם נדחף שם כדי לייצר איזה קליף האנגר לעונה הבאה. אבל הוא לא הרגיש טבעי.
האם בעוד 20 שנה תהיה סדרת נוספת עם הבת של ליאה שנות ה2010?זה מצחיק, הסדרה האת כרגע עובדת לי רק ברמת הנוסטלגיה, אבל לא נוסטלגיה לשנות ה-90, אלא נוסטלגיה לסדרה המקורית (שהיא בעצמה הייתה אמורה להיות נוסטלגית).
בעיקר באסה שהחליטו שיש לו חבר בקנדה ופטרו אותו מכל עלילה רומנטית אפשרית.ובעניין ההומו - נחמד שהכניסו הפעם דמות של הומו לקאסט הראשי*. אבל מאוד מרגיש שלא ממש עשו איתו כלום
אגב, גם לי לא היו ציפיות גבוהות בכלל. חשבתי שיהיה מהנה בקטנה וזה מה שהיה.
אותו קטע כמו מה שאמרתי על קיטי, זה אולי לא מאוד אמין, אבל אני ממש שמחה שלא הלכו לשם, אין לי כוח שהיו מציגים איה קו עלילה של הומופוביה של שנות ה-90.
את זה דווקא זכרתי.אגב, אם לא זכרת את זה, יש מצב שלא זכרת שדונה סיפרה שהיא יצאה עם אח של קלסו, אבל זה באמת היה בסדרה המקורית באחת התקופות שהיא הייתה פרודה מאריק. לוק ווילסון שיחק אז את אח של קלסו.
בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*אגב, אני לא רוצה שתהיה יותר מידי התמקדות על הדמויות הישנות, אבל אני חייב לראות איך אריק וקלסו מגיבים לזה שהילדים שלהם יחד.
סיימתי את העונה של שנות ה90
קשה להגיד שזה טוב אבל זה היה ממש חמוד ובסופו של דבר המשכתי לעוד פרק ועוד פרק בהנאה ואפילו עצרתי את עצמי לא לראות יותר מידי בבת אחת, אז אני מניחה שנהנתי.
כן זה באסה שעפים על משהו שאת לא מבינה למה, אבל מה אני אגיד? נהניתי. לפני שקראתי את דעת שאר האינטרנט.מרגיש לי שיותר מדי אנשים עפים על הסדרה הזו ממה שצריך, באינטרנט ממש אוהבים אותה
נכון. AND YET היה לי כיף.עשיו נכון שהיא לא גרוע, אבל היא גם לא טובה
בדיוק, לכן אני לא רואה מה הטעם להסתכל עליה בלי הקישור הזה, זה כל הכיף.ואני מנסה להסתכל עליה בלי הקטע של הנוסטלגיה וקישור לסדרה הישנה, ולנטפליקס יש המון סדרות מהסוג הזה שאני אפילו לא טורחת לראות והם גם מתבטלות אחרי מקסימום 2 עונות.
הוא באמת נורא, אבל היא השתפרה עם הזמן.והשחקנים, בעיקר של ליאה אבל הכי של הילד ההומו (דמות כל כך לא דומינטית שכחתי את שמו) הם שחקנים נוראיים
לא חשבתי על זה. כלומר הנחתי שכן, לא חשבתי שבעצם יכול מאוד להיות שלא. לא נראה לי שנאמר שום דבר לגבי אמא שלו.אולסו לא הבנתי האם ג'יי הוא גם הבן של ג'קי?
אני גם לחלוטין חשבתי על זה.האם בעוד 20 שנה תהיה סדרת נוספת עם הבת של ליאה שנות ה2010?
נכון. זה באמת לא לעניין לעשות ככה סיטקום.10 פרקים זה מעט מידי לסיטקום. הם צריכים להתחמם לתוך הדמויות שלהם.
אני חשבתי שבגלל שהם שחקנים עסוקים יחסית אז אולי היה בעייתי שהם יהיו על הסט באותו זמן.היה חסר לי אבל מפגש ביניהם (אריק ודונה וקלסו וג'קי)
אני שמח שהרבה אנשים לא מסכימים איתךמרגיש לי שיותר מדי אנשים עפים על הסדרה הזו ממה שצריך, באינטרנט ממש אוהבים אותה
עשיו נכון שהיא לא גרוע, אבל היא גם לא טובה
אני מסכים לגבי הילד ההומו (קוראים לו אוזי, אבל הייתי צריך לבדוק), אבל אני לא יודע אם זה אשמתו שהוא לא דומיננטי. נראה לי שזה יותר הכותבים.והשחקנים, בעיקר של ליאה אבל הכי של הילד ההומו (דמות כל כך לא דומינטית שכחתי את שמו) הם שחקנים נוראיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.