זה באמת הרגיש כמו 3 חודשים לפחות
כצפוי, יש סיבוך כלשהו עם ההריון של ליאה.
ועוד צפוי, מרפי מציע ניתוח לא שגרתי לפתור את הבעיה.
ועוד כצפוי, יש סיבוכים עם הניתוח, אז אח"כ צריך עוד ניתוח.
ועוד כצפוי, זה נגמר בטוב.
הרוב באמת צפוי,
אבל אני דווקא לחלוטין הייתי מוכן לכך שתהיה עוד הפלה.
ואז הם יאמצו ילד עם אוטיזם.
אבל עכשיו שהם עברו את המכשול הזה נראה לי שכבר לא תהיה הפלה בהמשך.
והלידה עוד די רחוקה, אבל הם כבר מכינים את חדר הילדים בשביל התינוק. שזה בן הפעם.
מרגיש יותר מידי מוקדם לעשות אפילו עם הריון שהוא לא בסיכון גדול.
בתחילת הפרק עושים אולטרסאונד וליאה לא רוצה לדעת את מין התינוק, שזה קטע שבד"כ מעצבן אותי בסדרות אמריקאיות, כי זה נראה לי ילדותי ומטופש שהם רוצים שזאת תהיה "הפתעה". אבל פה דווקא היה לליאה נימוק מאוד מובן ויפה, שזה בגלל שכשהיא איבדה את ההריון הקודם זה היה לה קשה יותר כי היא הרגישה מחוברת יותר לעובר אחרי שידעה שזו תינוקת וחשבו על שמות בשבילה.
כן, לחלוטין יכלתי להבין למה היא לא רוצה לדעת את המין. גם ניחשתי ששון כבר יודע כי הוא בטח מספיק הסתכל על תמונות אוטרסאונד כדי לפספס את זה.
בזמן שליאה היתה בהשגחה אחרי הניתוח הראשון, מרפי מגונן עליה יתר על המידה, מתעקש שתישאר עוד בבי"ח, ומרחיק ממנה את כל המבקרים, עד שדר' וולק מאיר את עיניו שזה לא כל כך טוב, והוא מרשה קצת יותר.
כאיך שהוא מנע מאנשים אחרים לדבר איתה הרגיש כמעט כמו מערכת יחסים רעילה שבה הוא לא נותן לה להיות בקשר עם אנשים אחרים בחיים שלה כדישרק הוא יהיה והוא יקבע לה הכל. הייתי צריך להזכיר לעצמי שהוא באמת בלחץ נורא ומנסה לגונן עליה ועל התינוק.
אבל עדיין בסוף מתברר שהעובדה שנשארה בבי"ח הצילה את חייה כשהיה צריך את הניתוח השני.
לרוב בסוף מגלים שמה ששון עשה היה הדבר הנכון.
זו היתה סצינה יפה כשמרפי יושב מפוחד מחוץ לחדר הניתוח כאשר היא בסכנה, וכל שאר הצוות מגיע לשבת איתו.
אבל גם תהיתי מי מטפל בזמן הזה בשאר החולים.
שאר החולים בבית החולים גוססים, אבל לצוות לא אכפת.
סתם. הקטע הוא שלמרות שזה לא מרגיש ככה בטוח יש עוד הרבה רופאים בבית חולים. ואין סיבה הגיונית לכך שאנחנו כל הזמן רואים רק את הרופאים שאנחנו מכירים עובדים יחד על מקרים.
הניתוח של לים -
כצפוי עבר בהצלחה והיא הולכת שוב - הוריי!
קצת קיוויתי שנראה קטע שבו היא מודה לשון. או שהיחסים שלהם מתרפאים.
אבל ראינו שהיא מדברת איתו כרגיל והם אפילו התחבקו
והיא עדיין עם החבר שהציע לה נישואין לפני הניתוח, והיא עדיין לא נתנה לו תשובה, אבל היא לפחות מציעה לו לעבור לגור איתה.
האם במבט שלה בסוף הסצינה היה רמז עבורנו שהיא לא שלמה עם זה לגמרי?
הרבה יותר הגיוני באמת לעבור לגור יחד לכמה זמן לפני שמתחתנים.
אני מאוד מודאג לגבי המשך הקשר הזה ואני מאוד רוצה שהם כן ישארו יחד. אחרת זה מאוד מרגיש כאילו הם אומרים שאנשים על כסאות גלגלים יכולים להיות רק עם אנשים אחרים על כסאות גלגלים.
דר' פרז - שבסוף הפרק הקודם נמצא ע"י דר' אלן שבאה אליו לדייט, מחוסר הכרה על הריצפה אחרי שחזר לסמים -
אז הוא כמובן פוטר/הושעה, אבל נותנים לו צ'אנס לחזור לביה"ח, תחת השגחה צמודה ובדיקות סמים.
ביום הראשון לחזרתו הוא תחת השגחתה של אלן, ובסוף הוא מתוודה בפניה שזה בעיה בשבילו כי הוא חושש להתאהב בה שוב, וזה משהו שהחזיר אותו לסמים כשזה קרה.
מאוד מפתיע אותי שכבר אחרי 3 חודשים נותנים לו לחזור לעבוד.
מעניין אותי אם בתי חולים בארה"ב באמת נותנים לאנשים במצב כזה לחזור לעבוד כל כך מהר. או בכלל.
הוא כל הזמן טען שזה לא בגללה שהוא חזר לסמים, אבל אז בסוף מודה שזה כן היה בערך בגללה, עדיין בלי ממש להודות בזה.
ועכשיו הוא צריך לדחות סיפוקים ולא להיות איתה למרות שהוא ממשיך לראות אותה כל יום.
סדרות כאלו מתמחות בדרכים לעשות מתח מיני שמתמשך לאורך זמן בלי סיפוק.
פארק ורזניק
עדיין לא חזרו.
היא בטיפולי פוריות מעוברים שהקפיאה. אני לא זוכרת - האם הוא האבא שלהם? בכל אופן הוא רוצה לסייע לה ולהיות איתה אבל היא לא מסכימה, ובסוף מבקשת מגלסמן שיסיע אותה. בשביל לא לעשות את זה לבד.
אני די בטוח שזה לא מזרע שלו. היא לא הסכימה לקבל ממנו. ונראה לי שזה באמת היה מגוחך אם היא הייתה עושה את זה.
שמחתי שהיא מצאה פשרה בין לעשות את זה לבד לחלוטין ובין זה שהוא יסיע אותה. כי שוב, זה מוזר והם צריכים גבולות.
כלומר עד שהם יחזרו להיות יחד מה שבטח יהיה באמצע ההריון.
רזניק ופרז ואלן גם מטפלים בנער מסכן שאין לו סיכוי לחיות עוד הרבה אבל ממשיך להאבק בשביל אמא שלו, שהולכת להשאר לבד אחרי שהוא ימות... זה היה עצוב נורא.
זה היה לחלוטין קורע לב.
וכמובן מתקשר להחלטות של רזניק. ופחדתי שהיא תחליט לא לעשות את ההריון לבד בגלל זה.
זה גם היה נורא עצוב כי בהתחלה כשהם דיברו על כך שהוא צריך השתלה אז הנחתי שהם לפחות יקוו שזה ייתן לו סיכוי לחיים מלאים. אבל אפילו התחזית היחסית חיובית שלהם הייתה שזה יחזיק רק לעוד איזה שנה