דיברגנט חדש
Well-known member
אוקי בהחלט לא ציפיתי לסוף פרק הזה.
אבל קודם אחורה פנה לתחילת הפרק.
סוף סוף אבירם מודה בפני הבלשית שהוא שיקר לגבי הסיפור. היא לא מאמינה לו, אז הוא לוקח אותת לדירה של גואטה להראות לה את המייל שהוא מחק, אבל המייל כבר לא שם.
*לא הבנתי למה הוא לא פשוט מראה לה את המייל שהוא קיבל מגואטה, אבל אני מניח שהוא בטח מחק גם אותו (למרות שלא ראינו את זה)
אבל מה שהזוי לחלוטין זה שהוא לא מיד הראה לה את המחברת של גואטה שהוא בדיוק קרא באוטו בזמן שהוא מדבר איתה.
אפילו אם היא לא הייתה מאמינה שזאת באמת מחברת שגואטה כתב, זה משהו שאפשר להוכיח - כלומר שהכתב שם הוא של גואטה ולא של אבירם.
אני מבין שמבחינת העלילה זה היה הורס את מה שקרה בהמשך, כי אם הוא הוא היה מוסר את המחברת אז השוטרים היו מגלים את אלישבע.
אני מניח שעכשיו אלישבע תשכנע אותו לא לספר לשוטרים שהיא שם ואת מה שהוא יודע, למרות שזה מגוחך שהוא לא יספר כשזה יציל אותו.
אגב, רק בפרק הזה חשבתי על כך שאולי התאונה של גואטה לא הייתה תאונה והוא נרצח על ידי הנוכל ההוא כי הוא ידע שהוא בקשר עם אלישבע.
בכל מקרה אז השוטרים ידעו שהטלפון האחרון של אלישבע היה אל גואטה, והם לא חשבו שזה צירוף מקרים מעניין שאבירם הוא שכן של גואטה? או שהם פשוט בחרו לו לספר לו על הקשר הזה?
היה נחמד לדעתי שכשהוא מוצא את אלישבע אז היא לא נראית כמו שראינו אותה עד עכשיו כי זה בעצם היה בדמיון שלו.
אם כי בעצם זה גם מוזר כי אם הוא ניסה למצוא מידע על החקירה בשביל לעזור לשוטרים אז מוזר שהוא לא הסתכל על כתבות על ההעלמות שלה באינטרנט שבהם בטח הייתה תמונה שלה.
כל הקטע עם השכנה גם היה מוזר. הוא מודה בפניה שהוא מואשם בפשע והיא אומרת שהיא תשאר בדירה שלו עד שהשוטרים חוזרים. היא אמורה לברוח משם.
גם זה שהשוטרים בסוף השאירו אותו שם זה מוזר מאוד. אני מבין שהם מיהרו, אבל אם היו עוד שוטרים למטה שנשארו לשמור שהוא לא עוזב את הבניין אז מה הבעיה שהם יקחו אותו למעצר?
אבל כל הבעיות האלו בסופו של דבר לא מפריעות לי ליהנות ממה שטוב בסדרה וזה הסיפור באופן כללי.
כל מיני דברים מצחיקים כמו השיחה של השוטרים ברכב.
וזה שלרגע אבירם מדמיין את זה שהשכנה שלו האשימה אותו שהוא בהטרדה מינית ובעקבות זה לא רק הורידו את הספרים שלו מהמדפים אלא גם שרפו אותם.
ובהחלט מסקרן אותי לאן זה הולך מכאן עכשיו שהוא גילה אותה. אפילו שכמו שאמרתי זה כנראה ירגיש לי לא אמין שהוא לא פשוט מספר לשוטרים שהיא שם.
*אפילו שהוא פשוט יכול להסתתר מהשוטרים איתה בחדר ההוא. הרי אם הם לא מצאו אותה בדירה של האדם האחרון שהיא התקשרה אליו אז הם כנראה ממש חסרי יכולת למצוא אנשים.
אכן, מסכים שהסוף של הפרק מפתיע, שהיא יושבת בשקט, לא שמעה את השוטרים שהיו.
אין כל סיבה שהשנה תברח, כי היא מרגישה שהוא לא הרוצח ולא קשור לעניין.
הצחיק אותי האובססיה של יניב ביטון לאזוק אותו, כל מילה שנייה שלו הייתה בהקשר זה וזה התחיל עוד שדנה מודן פנתה אל אבירם ברכב, הוא ניפנף לו עם האזיקים.
עוד דבר הזוי שהם נקראו לתחנה, לכן לא מובן, למה לא לקחו אותו עמם, הרי בין כה וכה הם נוסעים לשם, אז למה הם היו צריכים את הניידת בחוץ שתשמור עליו כאשר הם יכולים לקחת אותו?
בקיצור, התסריטאי "קצת" התבלבל הפרק
אין כל סיבה שהשנה תברח, כי היא מרגישה שהוא לא הרוצח ולא קשור לעניין.
הצחיק אותי האובססיה של יניב ביטון לאזוק אותו, כל מילה שנייה שלו הייתה בהקשר זה וזה התחיל עוד שדנה מודן פנתה אל אבירם ברכב, הוא ניפנף לו עם האזיקים.
עוד דבר הזוי שהם נקראו לתחנה, לכן לא מובן, למה לא לקחו אותו עמם, הרי בין כה וכה הם נוסעים לשם, אז למה הם היו צריכים את הניידת בחוץ שתשמור עליו כאשר הם יכולים לקחת אותו?
בקיצור, התסריטאי "קצת" התבלבל הפרק
אגב, מחר אשיב לתגובה המרוכזת שהגבת לי על פרקים 1-5.