דיוני סדרות #129

דיברגנט חדש

Well-known member
אני פרשתי אחרי הפרק הראשון של עונה 4 (לפני הרבה מאוד שנים)

כל הזמן היה אובר קומפליקציות עם כל ארגוני הריגול השונים וזה נעשה מגוחך שכל מה שמעניין את כל ארגוני הריגול האלו זה איזשהם המצאות/תחזיות/משהו של איזה אישה שחי לפני מאוד שנים. אני כבר לא זוכר בדיוק. וכל הזמן היו גילויים של זה בעצם בוגד בזה וזה בעצם סוכן סודי של זה וסוכן סודי כפול ומשולש ואשתו של זה סוכנת סודית וכל הקטע של השנתיים הנעלמות של סידני...
אבל בסדר כי מתגלגלים עם זה.
אבל אז בתחילת עונה 4 כאילו יש ארגון חדש ובו כל האנשים הקרובים לסידני כולל מי שהיה הרע בעונות הראשונות שאני כבר לא זוכר אפילו איך בדיוק הפך ללא רע. אבל זה גרם לי פשוט לוותר.

במהלך השנים שמעתי דברים על עונות 4 ו5 ומצד אחד חבל לי שלא המשכתי כי הצטרפה לכמה זמן שחקנית שאני מאוד אוהב. ומצד שני שמעתי על התפתחות עלילתית שנראה לי שהייתה מעצבנת אותי אפילו יותר.
זהו סיימתי את הסדרה :)
אני דיי מבין למה פרשת לאחר הפרק הראשון של עונה רביעית, באמת ההתחלה הייתה הרבה פחות טובה אך זה השתפר בהמשך.
עונה חמישית עוד יותר הזוייה ואת הסוף בכלל לא אהבתי.
אגב, היא קצרה יותר (18 פרקים במקום 22 בכל עונה אחרת)
לא מדובר באישה שחייה לפני 500 שנה אלא אל סידני בריסטו שהיא חייה היום והוא (רמבלדי) ניבה אותה לפני 500 שנה.
גיבורת הסדרה היא השחקנית ג'ניפר גארנר בתפקיד סידני בריסטו ויש שם פרקים לא מעטים על יצירות האומנות והמצאותיו של רמבלדי ונבואותיו שחזה מאורעות בעתיד והכניס אותם ע"י צפנים בציוריו.
כמובן, שזאת סדרה מד"ב, אך מתאימה ככף היד לדיונים שיש על התורה שחסידיה אומרים שיש שם דברים מוצפנים שניבאו את כל ההתרחשויות ההסטוריות :)
בתחילת פרק 4 יש את סלואן שבזכות בתו נדיה (אחותה החורגת של סידני מרומן שהיה לסלואן עם אירנה דרבקו, אימא של סידני בזמן שהייתה נשואה לג'ק, אביה של סידני) שהתגלתה בפניו עזב כביכול את הרוע ועבר לטוב.
מה שאותי עיצבן שאירנה דרבקו שכל הזמן בעונות הקודמות נלחמה בצללים כנגד הרוע, שהיה בין הייתר אחותה אלנה שכלאה אותה ועינתה אותה ועזרה לג'יק ולסידני להילחם ברוע, פתאום משנה פאזה והיא הרוע.
בסיום סלואן נהיה בן אלמוות אך ג'ק מפוצץ את המערה והוא כלוא בה ואירנה דרבקו נופלת למוות כשמנסה להגיע לכדור הנחשף.
הסוכן ווהן וסידני מגדלים את איזבל והיא גם מצליחה לבנות את בניין הצורות בשנייה וגם נולד להם עוד ילד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אקדמיית המטריה 4X04
תהיתי אם ממש לא אהבת והפסקת אחרי פרק 4 כי לא כתבת על יותר. אבל אולי פשוט כי לא הגיבו לך.
בכל מקרה אני סיימתי את פרק 4 עכשיו ואני אגיב רק קצת כרגע כי מאוחר אבל יותר מחר.
אז רג'י רצח את בן איזה סייקו:-0
וואו, לפעמים אני שוכח עד כמה.
והקטע שאשתו נראית כאילו היא נחמדה ומשפיעה עליו לטובה אבל למה היא איתו אם הוא סייקו כל כך?
ואת ג'ניפר שבטיימליין ההוא הייתה בתוך מיכל כלשהו8-*

והמגע שלהם מסוכן כי היא עשויה מהאנטי-חומר למריגולד.
שזה חבל כי היא ובן מאד נמשכים אחד לשניה והם ממש חמודים אני אוהבת. אז שמחתי שהיא סופסוף באה לנשק אותו!!
אבל אופס. אם טיפת מגע מסוכנת לעולם מה יקרה עם כ"כ הרבה מגע?:-D נראה שצרות צרורות. אבל כאילו הם לא מרגישים את זה על עצמם תוך כדי?
נראה לי שהחומרים המנוגדים בגופים שלהם גורמים להם להמשך ללא שליטה.
בכל מקרה נראה כמו אפוקליפסה הזויה.
לא הבנתי למה לילה וחמש חשבו שזה רעיון טוב לחזור בזמן למנוע משהו מתי אי פעם זה הצליח להם??????.
העניין מעבר לזה שזה רעיון מטופש, לא הבנתי למה הם צריכים לעבור לטיימליין אחר ואז לחזור בזמן?
אה בעצם כי זה לא קרה בקו זמן שהם נמצאים בו כרגע.
אבל אז עדיין איך זה ישנה את ההווה אם ככה?
ואולסו הם הגיעו בכלל לאקדמיית הפניקס ואז הרכבת חטפה אותם אל הלא נודע.
אהבתי את זה שזה טיימליין מוזר כזה שמורכב מאנשים שונים.
אני מקווה שנראה עוד כמה טיימליינים מעניינים.
וואי מסכן קלאוס אשכרה מסרסרים בו:-( זה חולני ואם זה היה אישה זה לא היה עובר מסך בחיים.
לכל הרוחות אם לפחות היו נותנים לו איזה בחור סוף סוף
והולי שיט קברו אותו סטייל קיל ביל בסוף:-0 אמאלה שיוציאו אותו!!
אוי מסכן.

אגב
כבר ציינתי לדעתי בעבר שזה מצחיק שבשתי סדרות שונות השחקן הזה משחק דמות שיש לה כוח על שהוא לא יכול למות.
אבל עכשיו גם בשתי הסדרות הוא נקבר.
אם כי במיספיטס הוא נקבר כי חשבו שהוא באמת מת.

כמה דברים שאני תוהה לגביהם:
מה לכל הרוחות העניין עם ג'ין וג'ין?
והאם אני קצת בעדם כי תכלס הם צודקים?
מה הקטע של זה שחטף במקור את ויקטור ועכשיו שם את בן וג'ניפר בבית מלון אבל בא אל ג'ין וג'ין כאילו הוא חלק מהארגון שלהם?
למה באמת בן בעלילה צדדית?
למה יש רק 6 פרקים בעונה הזאת?
האם זה משהו שהייתי אמור לזכור - שאליסון תמיד הייתה מטפלת בקלאוס? כי זה לא משהו שזכור לי במיוחד.
אז קלייר אומרת לאליסון שהיא תמיד מטפלת בקלאוס למרות שהוא לא יכול למות. אבל בשש שנים האחרונות קלאוס כן היה יכול למות. ורק זמן קצר לפני זה הם בכלל גילו שקלאוס לא יכול למות.
למה ריי עזב ולמה אף אחד לא התעכב על זה?
למה אנחנו לא רואים את טום הולנד אם הוא הופיע בסרט עם אליסון באיזה קו זמן?

didalf

Well-known member
תהיתי אם ממש לא אהבת והפסקת אחרי פרק 4 כי לא כתבת על יותר. אבל אולי פשוט כי לא הגיבו לך.
בכל מקרה אני סיימתי את פרק 4 עכשיו ואני אגיב רק קצת כרגע כי מאוחר אבל יותר מחר.
לא יצא לי בסופ"ש ואני גם מעדיפה לראות במהלך השבוע כשאני לבד בדירה ומשעמם לי. בסופש אני עם המשפחה. (ראינו כל היומיים האלה אולימפיאדה:-D)
והקטע שאשתו נראית כאילו היא נחמדה ומשפיעה עליו לטובה אבל למה היא איתו אם הוא סייקו כל כך?
וואי תכלס?
היא אפילו יותר גרועה אז.

נראה לי שהחומרים המנוגדים בגופים שלהם גורמים להם להמשך ללא שליטה.
אז היא צריכה להמשך לכל האחים?
בכל מקרה נראה כמו אפוקליפסה הזויה.
נו מה חדש?:-D

העניין מעבר לזה שזה רעיון מטופש, לא הבנתי למה הם צריכים לעבור לטיימליין אחר ואז לחזור בזמן?
אה בעצם כי זה לא קרה בקו זמן שהם נמצאים בו כרגע.
אבל אז עדיין איך זה ישנה את ההווה אם ככה?
כן נכון.
או שהם לא חושבים בהגיון או שמי שכתב את הסדרה מסטול נורא.
טוב הסדרה הזאת תמיד מפוצצת פרדוקסים של זמן וסתירות לעצמה.

לכל הרוחות אם לפחות היו נותנים לו איזה בחור סוף סוף
כן לעזאזל
למרות שאולי לא כי אני רוצה שהוא יהיה עם בחור שהוא רוצה בו לא שבייסיקלי אונס אותו.

והאם אני קצת בעדם כי תכלס הם צודקים?
נכון חח טכנית הם צודקים?
לאחרונה יותר ויותר מפריע לי אבל סדרות וסרטים שמראים כתות קונספירטביות שבתכלס צודקות כי יש יותר מידי כאלה בעולם שלנו וזה מסוכן לחזק אותם.

מה הקטע של זה שחטף במקור את ויקטור ועכשיו שם את בן וג'ניפר בבית מלון אבל בא אל ג'ין וג'ין כאילו הוא חלק מהארגון שלהם?
לאדעת כנראה הוא שלח את המטריות לשם מתוך מטרה לעזור לארגון שלא ברור לי איך.
אולי כדי שהמטריות יעשו את העבודה המלוכלכת של להרוג את כל העיירה ולקחת את ג'ניפר ואז לג'ין וג'ין היה יותר קל לחטוף אותה מהם.

למה באמת בן בעלילה צדדית?
קלאוס בעלילה צדדית!!!!
למה יש רק 6 פרקים בעונה הזאת?
אה כן? שיט אז נשארו לי רק שניים? אז זה לא יעסיק אותי כל השבוע, חבל:-D

האם זה משהו שהייתי אמור לזכור - שאליסון תמיד הייתה מטפלת בקלאוס? כי זה לא משהו שזכור לי במיוחד.
כנל

אז קלייר אומרת לאליסון שהיא תמיד מטפלת בקלאוס למרות שהוא לא יכול למות. אבל בשש שנים האחרונות קלאוס כן היה יכול למות. ורק זמן קצר לפני זה הם בכלל גילו שקלאוס לא יכול למות.
נכון אני גם חשבתי

למה ריי עזב ולמה אף אחד לא התעכב על זה?
כי אליסון מעצבנת

למה אנחנו לא רואים את טום הולנד אם הוא הופיע בסרט עם אליסון באיזה קו זמן?
חחחחחחחחחחחחחח כן אני גם קלטתי את זה ושכחתי לכתוב:-D

כבר ציינתי לדעתי בעבר שזה מצחיק שבשתי סדרות שונות השחקן הזה משחק דמות שיש לה כוח על שהוא לא יכול למות.
אבל עכשיו גם בשתי הסדרות הוא נקבר.
אם כי במיספיטס הוא נקבר כי חשבו שהוא באמת מת.
ווי שכחתי שגם שם קברו אותו חחחחחחחחחחחחחח
מה יהיה עם השחזורים האלה??:-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
ווינט החליטו לדרג את סדרות הבת הכי טובות לטעמם

אישית אני התרגשתי מהפרגון לווסלי|מאוהב|
"הערפד המיוסר הקים צוות חוקרים פרטיים עם קורדיליה (דמות אהובה נוספת מסדרת המקור), ו-ווסלי (דמות לא אהובה במיוחד מהמקור, אך ששובה את לב הקהל בספין-אוף)"

Lhuna3

Well-known member
ווינט החליטו לדרג את סדרות הבת הכי טובות לטעמם

אישית אני התרגשתי מהפרגון לווסלי|מאוהב|
"הערפד המיוסר הקים צוות חוקרים פרטיים עם קורדיליה (דמות אהובה נוספת מסדרת המקור), ו-ווסלי (דמות לא אהובה במיוחד מהמקור, אך ששובה את לב הקהל בספין-אוף)"
כמובן |לב||לב||לב|
ואני בכלל שמחה על הבחירה בסדרה הזאת.
כמובן שסמוך על סול היא בעיני הסדרת בת הכי טובה בכל הזמנים, אבל אני עדיין חושבת שהמקום הראשון בחירה ראויה מאוד ומגיע לה הכבוד הזה.
גם הפרלמנט ופרייז'ר בחירות מעולות, שתי סדרות מבריקות לחלוטין.
הטובות לקרב היא בעיני פספוס למרות שהתחילה טוב.
סה"כ רשימה טובה.

didalf

Well-known member
אקדמיית המטריה 4X05
והולי שיט קברו אותו סטייל קיל ביל בסוף:-0 אמאלה שיוציאו אותו!!
חעחעחע מה אמרתי? אני שמחה שקיל ביל קיים ביקום הזה.
משמע שטרנטינו קיים לכן בכל יקום הוא כרגע גר ברמת אביב ג'!
אהבתי שקלאוס החליט לזמן את האומה תורמן הפנימית שלו ולחלץ את עצמו סטייל קיל ביל.
מה שלא הבנתי זה איך הוא עדיין נושם ולמה הוא מתעסק עם המצית ככ הרבה?? לא ראית השיר שלנו 2? אש מבזבזת חמצן הלו!!
או שהארון הזה לא סגור הרמטית מספיק?
אני בכלל חשבתי שהוא ישרוף את הארון כי הוא מעץ ומקסימום ימות ואז יחזור והארון שרוף אז יוכל לצאת.
סופסוף אליסון החליטה להשתמש בכוחות שלה. שהשתנו קצת אגב8-*
אוח מסכן איזה שבור הוא היה כשהן מצאו אותו;-(

חמש וליילה אשכרה תקועים שם 6 ומשהו שנים?? לא הבנתי איך הם שרדו ככ הרבה. אמאלה איך הם מסריחים בטח.
בשלב מסויים תהיתי אם הם הולכים להתאהב כי ראו שהם מתקרבים והם כל מה שהיה להם 6 שנים. וואי איזה סיוט.
ואז כאילו כשהם מצאו להם חיים באיזה אחוזת תותים נחמדה אני מודה זה היה חמוד כבר הייתי בעד. זה כזה מוזר. כאילו אני מניחה שהוא כבר בגיל נורמלי אם עברו 6 שנים בסדרה ועוד 7 ברכבת הוא כבר בן 26 ( :-0 ) (ובעצם בן 80 כבר חח? גאד לאיזה כיוון שלא לוקחים את זה זה מוזר או שהיא עם ילד מידי או זקן מידי:-D כי אמנם השחקן כבר לא נראה בן 13 אבל גם לא בן 26. מה הוא בן 19 במציאות?).
אבל אוף זה היה חמוד אני בעד קצת:-] מסכן חמש נראה לי האהבה הראשונה שלו (לא כולל דולורס:-D)
לכן זה היה ברור שהוא לא יגלה שהוא מצא את הדרך חזרה. אבל גם קצת מובן. תהיתי לכמה זמן. חצי שנה, לא יפה. איזה קטע שהם יחזרו ועבר יום בערך.

אוי גם כל הCIA בכת הזאת? אופסי.
איזה קרב ארוך ומשעמם|בוקס|

וואי בן וג'ניפר גם ממש חמודים אוף|לב| חבל שכל מגע ביניהם הורס את היקום. אבל יקום פח במילא תהרסו לא נורא.
הסוף כשהוא שוכב לצידה כזה היה מקסים|לב|

אני לא מבינה מה הקטע של העולם הזה שבחלקו טכנולוגיה מודרנית ובחלקו ענתיקה כשאת הדבר הכי קריטי, טלפונים, אין להם.

איזה סתומים ויקטור ורג'י באלוהים ברור שהמכונית השרופות באמצע הדרך זה מלכודת|פנים|
אבל נראה לי ויקטור שמע מאבא שלו כל מה שהוא חלם אי פעם. כזה עצוב כמה שליטה יש לאיש הזה עליהם עדיין, כמה הם עדיין זקוקים לאישור שלו.

למה אנשים מדברים ברמזים? למה ויקטור לא מסביר לבן על הניגוד חומרים בינו לבין ג'ניפר?
כנל איכקוראים לו לג'ין ולג'ין.
האם קוראים להם בן וג'ניפר כמחווה לבן אפלק וג'ניפר לופז?:-D

ואופס אשתו של רג'י היא בעצם הסיי הזה והיא מחליפת גופים וחטפה את הגוף של ג'ין הבן. מה היא רוצה זאת עכשיו??
ידעתי שהנחמדות שלה מזוייפת!

didalf

Well-known member

didalf

Well-known member
וואי איזה כיף יהיה האוליפיאדה הבאה בלוס אנג'לס כל התרבות שלהם כל הסלבס שלהם זה מפורסמים שאנחנו מכירים שירים שאנחנו מכירים.
אני מצפה לטיילור סוויפט לא פחות.

dilia snake

Well-known member
וואי איזה כיף יהיה האוליפיאדה הבאה בלוס אנג'לס כל התרבות שלהם כל הסלבס שלהם זה מפורסמים שאנחנו מכירים שירים שאנחנו מכירים.
אני מצפה לטיילור סוויפט לא פחות.
אני מצפה לאוליביה בנסון קופצת ממסוק.

ולפחות הכל יהיה באנגלית |פנים| |פנים| |פנים|.

didalf

Well-known member
טוב זה משעמם אין את הטרלול של טקס הפתיחה הלכתי לישון

Lhuna3

Well-known member
יאללה צרפתי נודניק די לחרטט שחרר אותנו ללכת לישון... |ישן|

didalf

Well-known member
יאללה צרפתי נודניק די לחרטט שחרר אותנו ללכת לישון... |ישן|

dilly snake

Active member
טוב זה משעמם אין את הטרלול של טקס הפתיחה הלכתי לישון
יואו אשכרה. איפה כל המוזרים שעושים אורגיות?

ומה הקטע שהם עוברים ללוס אנג'לס באמצע? מה קורה באיצטדיון בפריז בזמן הזה?

ומי הגאון שלובש חליפה בחום הזה בלוס אנג'לס? והשיר המרדים של בילי אייליש(היא בכלל אמריקאית?)?

Lhuna3

Well-known member
יואו אשכרה. איפה כל המוזרים שעושים אורגיות?

ומי הגאון שלובש חליפה בחום הזה בלוס אנג'לס? והשיר המרדים של בילי אייליש(היא בכלל אמריקאית?)?
האמת חיבבתי את הקטע של טום קרוז מעביר את הדגל לארה"ב וזה, אבל בשיר של בילי אייליש באמת נשברתי והלכתי לישון, ותהיתי גם אם עוד חוזרים לאיצטדיון בפריז או שזהו כי זה קצת מוזר לסיים ככה :-D

dilly snake

Active member
האמת חיבבתי את הקטע של טום קרוז מעביר את הדגל לארה"ב וזה, אבל בשיר של בילי אייליש באמת נשברתי והלכתי לישון, ותהיתי גם אם עוד חוזרים לאיצטדיון בפריז או שזהו כי זה קצת מוזר לסיים ככה :-D
הקטע עם טום קרוז היה ממש מגניב! והטבעות על השלט של הוליווד(אני תוהה אם זה רק לטקס או שעכשיו זה יהיה תמיד עד ל-2028?).

בכול מקרה אחרי זה היה סנופ דוג וד"ר דריי ואז חזרו לפריז עשו פו על האש האולימפית והזכירו את המשחקים הפראולימפיים ואז מישהי שרה my way וזה נגמר.

didalf

Well-known member
אה לאדעת כבר הלכתי לישון אבל הגיוני אמרו בהתחלה שמעבירים את המושכות ללוס אנג'לס או משהו.
כן היא אמריקאית. איזה שיר. זה של ברבי?

האמת חיבבתי את הקטע של טום קרוז מעביר את הדגל לארה"ב וזה,
חחחחחח טום קרוז? כמובן:-D
איזה כיף אמריקה:-D

בכול מקרה אחרי זה היה סנופ דוג
וואי סנופ לאורך כל האולימפידה היה הדבר הכי רנדומלי מצחיק וחמוד בעולם:-D

למעלה