דיברגנט חדש
Well-known member
זהו סיימתי את הסדרהאני פרשתי אחרי הפרק הראשון של עונה 4 (לפני הרבה מאוד שנים)
כל הזמן היה אובר קומפליקציות עם כל ארגוני הריגול השונים וזה נעשה מגוחך שכל מה שמעניין את כל ארגוני הריגול האלו זה איזשהם המצאות/תחזיות/משהו של איזה אישה שחי לפני מאוד שנים. אני כבר לא זוכר בדיוק. וכל הזמן היו גילויים של זה בעצם בוגד בזה וזה בעצם סוכן סודי של זה וסוכן סודי כפול ומשולש ואשתו של זה סוכנת סודית וכל הקטע של השנתיים הנעלמות של סידני...
אבל בסדר כי מתגלגלים עם זה.
אבל אז בתחילת עונה 4 כאילו יש ארגון חדש ובו כל האנשים הקרובים לסידני כולל מי שהיה הרע בעונות הראשונות שאני כבר לא זוכר אפילו איך בדיוק הפך ללא רע. אבל זה גרם לי פשוט לוותר.
במהלך השנים שמעתי דברים על עונות 4 ו5 ומצד אחד חבל לי שלא המשכתי כי הצטרפה לכמה זמן שחקנית שאני מאוד אוהב. ומצד שני שמעתי על התפתחות עלילתית שנראה לי שהייתה מעצבנת אותי אפילו יותר.
אני דיי מבין למה פרשת לאחר הפרק הראשון של עונה רביעית, באמת ההתחלה הייתה הרבה פחות טובה אך זה השתפר בהמשך.
עונה חמישית עוד יותר הזוייה ואת הסוף בכלל לא אהבתי.
אגב, היא קצרה יותר (18 פרקים במקום 22 בכל עונה אחרת)
לא מדובר באישה שחייה לפני 500 שנה אלא אל סידני בריסטו שהיא חייה היום והוא (רמבלדי) ניבה אותה לפני 500 שנה.
גיבורת הסדרה היא השחקנית ג'ניפר גארנר בתפקיד סידני בריסטו ויש שם פרקים לא מעטים על יצירות האומנות והמצאותיו של רמבלדי ונבואותיו שחזה מאורעות בעתיד והכניס אותם ע"י צפנים בציוריו.
כמובן, שזאת סדרה מד"ב, אך מתאימה ככף היד לדיונים שיש על התורה שחסידיה אומרים שיש שם דברים מוצפנים שניבאו את כל ההתרחשויות ההסטוריות
בתחילת פרק 4 יש את סלואן שבזכות בתו נדיה (אחותה החורגת של סידני מרומן שהיה לסלואן עם אירנה דרבקו, אימא של סידני בזמן שהייתה נשואה לג'ק, אביה של סידני) שהתגלתה בפניו עזב כביכול את הרוע ועבר לטוב.
גיבורת הסדרה היא השחקנית ג'ניפר גארנר בתפקיד סידני בריסטו ויש שם פרקים לא מעטים על יצירות האומנות והמצאותיו של רמבלדי ונבואותיו שחזה מאורעות בעתיד והכניס אותם ע"י צפנים בציוריו.
כמובן, שזאת סדרה מד"ב, אך מתאימה ככף היד לדיונים שיש על התורה שחסידיה אומרים שיש שם דברים מוצפנים שניבאו את כל ההתרחשויות ההסטוריות
בתחילת פרק 4 יש את סלואן שבזכות בתו נדיה (אחותה החורגת של סידני מרומן שהיה לסלואן עם אירנה דרבקו, אימא של סידני בזמן שהייתה נשואה לג'ק, אביה של סידני) שהתגלתה בפניו עזב כביכול את הרוע ועבר לטוב.
מה שאותי עיצבן שאירנה דרבקו שכל הזמן בעונות הקודמות נלחמה בצללים כנגד הרוע, שהיה בין הייתר אחותה אלנה שכלאה אותה ועינתה אותה ועזרה לג'יק ולסידני להילחם ברוע, פתאום משנה פאזה והיא הרוע.
בסיום סלואן נהיה בן אלמוות אך ג'ק מפוצץ את המערה והוא כלוא בה ואירנה דרבקו נופלת למוות כשמנסה להגיע לכדור הנחשף.
הסוכן ווהן וסידני מגדלים את איזבל והיא גם מצליחה לבנות את בניין הצורות בשנייה וגם נולד להם עוד ילד.
בסיום סלואן נהיה בן אלמוות אך ג'ק מפוצץ את המערה והוא כלוא בה ואירנה דרבקו נופלת למוות כשמנסה להגיע לכדור הנחשף.
הסוכן ווהן וסידני מגדלים את איזבל והיא גם מצליחה לבנות את בניין הצורות בשנייה וגם נולד להם עוד ילד.