ממ החקירה לא קודמה הרבה אבל גם לא היה פרק כזה מעניין מבחינת דמויות או מצחיק מאד.
בטח שקודמה.
בקטנה בכך שהאוורד ראה שאלו הווסטיז שלוקחים את צ'קים של דודנוף,
אבל בגדול בכל התגלית של השחקנים על כך שהתעלומה חוזרת עוד לעונה 1 מה שגם מסביר את החקירה של סאז.
אולי זה פחות התקדמות מאשר בפרק האחרון, אבל יותר מאשר ברוב הפרקים הרגילים בסדרה.
לא היה מצחיק בטירוף, אבל מאוד אהבתי את האחות ההזויה של צ'ארלס.
ומעניין לגלות יותר על החיים של צ'ארלס ועל הקשר עם אמא שלו.
*אגב כשהתברר שהוא מבוגר מאחותו ב16 שנים זה גרם לי לתהות אם אולי הוא בכלל אבא שלה. אם כי דברים כאלו בדרך כלל קורים עם אחות שגדולה ב16 שנים.
איזה קריפיות כל הבובות האלה של אחות של צ'ארלס
חחחחח הזוי.
ומצחיק איך אוליבר אומר כדרך אגב שהיא כאילו החליפה את הבנות שלה בבובות וזאת פעם ראשונה שזה עולה לה בראש.
ואני שמחה שלורטה הגיעה וסופסוף טופלו הקצרים בינה לבין אוליבר.
חמוד שהם עכשיו מאורסים.
חחח שורה שהצחיקה אותי כשלורטה שאלה אם היא צריכה לחשוש מדורין, ואוליבר: "כולם צריכים לחשוש מדורין"
חחחחח
וזה עוד היה לפני שהיא תקפה את לורטה. פעמיים.
מייבל מה חשבת שיקרה כשאמרת להווארד איפה אתם? ברור שכולם ידעו תוך רגע
האמת שבאותו רגע שהיא אמרה לו חשבתי "אבל מה אם הוא הרוצח." ואני עדיין לא בטוח שלא.
אבל כן, גם כמובן שהוא יספר לאנשים.
אבל מילא זה שהוא סיפר, מה שמצחיק והזוי זה שכולם הגיעו לגור אצל אחותו של צ'ארלס. איך לכל הרוחות אין להם אפשרויות בטוחות יותר?
בואנה הווארד עושה יותר עבודה מהם העונה. הם ממש גרועים בחקירה שלהם פתאום השחקנים יותר טובים מהם מה זה?
תכלס רוב הזמן שלושת הראשיים שלנו לא באמת "טובים" בחקירות כמו מתמזל מזלם להיות במרכז האירועים. אז לא מפתיע שהשחקנים יותר טובים מהם.
אהבתי איך השחקנים הצליחו לעלות על דברים בזכות הידע שהם צברו בלמידה על דברים בשביל דמויות שהם גילמו, זה די מגניב.
חחחחח מצחיק. ומטופש.
אז כל הווסטיז פודים את הצ'קים שהם עצמם מעבירים? והם ידעו טוב מאד שהוא מת. בואנה הם שיידי רצח החבורה הזאת.
אבל היה די ברור שהם שיידי. וכבר בסוף פרק שעבר אמרתי שהמוות של דודנוף הופך אותם ליותר חשודים. אבל אם כבר אז הסיום של הפרק הזה מבהיר עוד יותר שהם לא הרוצחים. מבחינת איך שהסדרה בנויה.
וגם מסתבר שהרוצח עוקב אחריהם עוד מהעונה הראשונה. זה משעשע שבגלל הפודקאסט אפשר להתייחס לזה כ"עונה ראשונה".
כן. זה תמיד מצחיק אותי כשמתייחסים לעונה ראשונה של הסדרה בתור עונה ראשונה וזה הגיוני בתוך הסדרה.
הדברים האלה באמת היו ולא זכרתי אותם? או שהם ממציאים עכשיו?
אני לא זכרתי ממש שום דבר, אבל כל דבר שהעלו הרגיש לי זכור בכללי.
בהחלט לא יפתיע אותי שהיו חורי עלילה בעונה 1 כי תמיד מרגיש לי בסדרה הזאת שיש חורי עלילה.
אבל אני מאוד אופתע (לטובה) אם זה באמת תוכנן מהעונה הראשונה שהדברים האלו לא יקבלו הסבר טוב על מנת שיוכלו לחזור אליהם בעתיד.
זה בהחלט גורם לי לרצות לראות את עונה 1 שוב.
ואולי לקרוא את מה שכתבנו אז במקביל כדי לראות אם דברים מסויימים הציקו לי כלא הגיוניים כל כך.
זה שלא ראו את הבעלה של האחות עד הסוף גרם לי לחשוב שתהיה איזושהי הפתעה לגביו.
היה קטע מצחיק שלורטה מתלהבת מזאק ויוג'ין ואז אווה קמה וממש אומרת שהיא לא קיבלה עדיין מחמאה.
לגבי מי הרוצח האמיתי - אני רציני שאני מתחיל לחשוב שאולי זה האוורד. בעיקר כי זה אולי הגיוני שזה יהיה מישהו שהיה שם מאז עונה 1.