dilia snake
Well-known member
לא בבית, אז אולי אגיב יותר מאוחר בפירוט.נו, @dilia snake ראית את הפרק הראשון של Watson?
הייתי מאוכזב לאורך כל הפרק.
אפילו עברה לי המחשבה שאין טעם להמשיך אבל הייתה לי תחושה ותקווה שיהיה איזה טוויסט מעניין בסוף ושמחתי לגלות שצדקתי.
ואפילו לא ציפיתי לזה. אם כי כן עברה לי המחשבה שנגלה שיש קשר כלשהו למוריארטי במהלך הפרק - במיוחד כי לשתי האחיות/בנות דודות היה את הדבר הגנטי הזה של שתי אצבעות מאוחות (אם כי ברגל) ולרגע חשבתי שזה איכשהו מסר ממוריארטי.
אבל חוץ מזה שהבחור ההוא מרגל אחרי ווטסון בשביל מוריארטי (שבטח סוחט אותו איכשהו) ההפתעה האמיתית הייתה לגלות שליהקו את רנדל פארק לתפקיד מוריארטי. אני כל כך אוהב את השחקן הזה. אם כי כל כך מוזר לראות אותו בתפקיד רע שאני לא יודע אם אני אוכל להאמין לו בתפקיד רציני. לא שזאת כזאת בעיה כי אני לא חושב שאני אמשיך עם הסדרה.
אני גם כל הפרק חיכיתי לgay-reveal - שזה הקטע בכל סדרה מודרנית שבו מגלים (לרוב בפיילוט) איזו דמות היא להטבית ואז לגלות שהאקסית של ווטסון היא ביסקסואלית היה לי חבל. בעיקר כי היא הדמות שהייתה הכי משעממת בפרק. שזה היה מרשים כי גם האחרים לא היו במיוחד מעניים. אם כי לזכותם קשה לדמויות משנה ממש להיות מעניינים בפרק פיילוט לסדרה שגם מציג דמות ראשית, גם בונה קונספט, גם עלילה כללית, וגם יש בו מקרה שבועי (אגב הגיוני שהחל משבוע הבא יהיו שני מקרים שבועיים מקבילים כי ככה זה לרוב בסדרות האלו).
הסדרה גם סבלה מאובר-האוסיות שזה כשסדרה היא הרבה יותר מידי בדיוק כמו הסדרה האוס. אני חשבתי שהרופא הטוב היא מאוד דומה להאוס אבל זה היה כלום.
אומנם ווטסון לא מגעיל לאנשים, אבל גם יש לו בעיה רפואית שהוא לוקח כדורים בשבילה, גם בחר את הצוות שלו בדרך מוזרה, גם בקטע של לחקור מטופלים כמו מקרה בלשי.
אבל מילא הוא - הייתה שיחה בין חברי הצוות שלו שלדעתי הועתקה אחד לאחד משיחה שהייתה בעונה 1 של האוס. למעשה שתי שיחות. האחת שיחת ה"אני לא מאמין שלמדתי שנים בבית ספר לרפואה ועכשיו אני נשלח לעשות עבודת בילוש של להתקשר למקומות/לחפש באשפה של אנשים" (השיחה הזאת גם הייתה בעונה 1 של מוחות מבריקים). השיחה השניה היא "למה הוא בחר דווקא אותנו". ולפחות כאן את הרוב הוא בחר מסיבות גנטיות הזויות ורק אחת הוא בחר בגלל שהיא שקרנית (שזה די דומה לסיבה שתהיה להאוס).
אבל האוס הייתה סדרה טובה אז בעיקרון אחרי שאני אתגבר על תחושת ההעתקה זה לא אמור להיות בעיה.
אבל היו הרבה דברים בתוכו שלא אהבתי.
קודם כל זה שכמעט מיד ובלי סיבה טובה הם די פסלו את זה שיש לה באמת את המחלה הגנטית הזאת שאי אפשר לישון. והסיבה לכך הייתה שהסיכוי שלאבא שלה הייתה המחלה ולחמשת אחיו לא היא סטטיסטית נמוכה. אפילו שהיא לא עד כדי כך נמוכה באמת. אבל זה כאילו הם ראו מספיק סדרות מהסוג הזה ויודעים שתמיד האיבחון הראשון הוא לא נכון.
היה גם את הקטע המצחיק שווטסון אומר "זה הפתרון" אבל במקום לכתוב We Lie הוא כותב את זה על השולחן (המחיק?) באופן דרמטי גם כדי שלא נבין מיד וגם כדי שהאקסית שלו תמצא את זה.
אבל הכי מצחיק זה כשנעשה ברור לחלוטין שלשתי הנשים יש אותו אבא ועדיין איכשהו לקח לצוות של חמישה רופאים כמה זמן להבין את זה.
גם ממש לא ברור לי למה הוא הרגיש צורך לספר לשתיהן שהאבא של האחת שכב עם האם של האחרת בלי שאף אחד יתהה איך זה יסבך את החיים שלהן.
זהו, זה היה הראנט שלי.
אולי אני אנסה את The Pitt
אבל זה היה דיי meh , ולא מעניין במיוחד ואני מסכימה איתך בקשר להכל. חוץ מזה שלשחקן הראשי יש פרצוף מעצבן וזה מחרפן אותי שאותו שחקן משחק תיאומים זהים.
בינתיים המשכתי עם doc וזה משתפר אחרי הפרק הראשון אז אני אמשיך עם זה קבוע.