דיוני סדרות #135

dilia snake

Well-known member
נו, @dilia snake ראית את הפרק הראשון של Watson?

הייתי מאוכזב לאורך כל הפרק.
אפילו עברה לי המחשבה שאין טעם להמשיך אבל הייתה לי תחושה ותקווה שיהיה איזה טוויסט מעניין בסוף ושמחתי לגלות שצדקתי.
ואפילו לא ציפיתי לזה. אם כי כן עברה לי המחשבה שנגלה שיש קשר כלשהו למוריארטי במהלך הפרק - במיוחד כי לשתי האחיות/בנות דודות היה את הדבר הגנטי הזה של שתי אצבעות מאוחות (אם כי ברגל) ולרגע חשבתי שזה איכשהו מסר ממוריארטי.
אבל חוץ מזה שהבחור ההוא מרגל אחרי ווטסון בשביל מוריארטי (שבטח סוחט אותו איכשהו) ההפתעה האמיתית הייתה לגלות שליהקו את רנדל פארק לתפקיד מוריארטי. אני כל כך אוהב את השחקן הזה. אם כי כל כך מוזר לראות אותו בתפקיד רע שאני לא יודע אם אני אוכל להאמין לו בתפקיד רציני. לא שזאת כזאת בעיה כי אני לא חושב שאני אמשיך עם הסדרה.

אני גם כל הפרק חיכיתי לgay-reveal - שזה הקטע בכל סדרה מודרנית שבו מגלים (לרוב בפיילוט) איזו דמות היא להטבית ואז לגלות שהאקסית של ווטסון היא ביסקסואלית היה לי חבל. בעיקר כי היא הדמות שהייתה הכי משעממת בפרק. שזה היה מרשים כי גם האחרים לא היו במיוחד מעניים. אם כי לזכותם קשה לדמויות משנה ממש להיות מעניינים בפרק פיילוט לסדרה שגם מציג דמות ראשית, גם בונה קונספט, גם עלילה כללית, וגם יש בו מקרה שבועי (אגב הגיוני שהחל משבוע הבא יהיו שני מקרים שבועיים מקבילים כי ככה זה לרוב בסדרות האלו).

הסדרה גם סבלה מאובר-האוסיות שזה כשסדרה היא הרבה יותר מידי בדיוק כמו הסדרה האוס. אני חשבתי שהרופא הטוב היא מאוד דומה להאוס אבל זה היה כלום.
אומנם ווטסון לא מגעיל לאנשים, אבל גם יש לו בעיה רפואית שהוא לוקח כדורים בשבילה, גם בחר את הצוות שלו בדרך מוזרה, גם בקטע של לחקור מטופלים כמו מקרה בלשי.
אבל מילא הוא - הייתה שיחה בין חברי הצוות שלו שלדעתי הועתקה אחד לאחד משיחה שהייתה בעונה 1 של האוס. למעשה שתי שיחות. האחת שיחת ה"אני לא מאמין שלמדתי שנים בבית ספר לרפואה ועכשיו אני נשלח לעשות עבודת בילוש של להתקשר למקומות/לחפש באשפה של אנשים" (השיחה הזאת גם הייתה בעונה 1 של מוחות מבריקים). השיחה השניה היא "למה הוא בחר דווקא אותנו". ולפחות כאן את הרוב הוא בחר מסיבות גנטיות הזויות ורק אחת הוא בחר בגלל שהיא שקרנית (שזה די דומה לסיבה שתהיה להאוס).

אבל האוס הייתה סדרה טובה אז בעיקרון אחרי שאני אתגבר על תחושת ההעתקה זה לא אמור להיות בעיה.
אבל היו הרבה דברים בתוכו שלא אהבתי.
קודם כל זה שכמעט מיד ובלי סיבה טובה הם די פסלו את זה שיש לה באמת את המחלה הגנטית הזאת שאי אפשר לישון. והסיבה לכך הייתה שהסיכוי שלאבא שלה הייתה המחלה ולחמשת אחיו לא היא סטטיסטית נמוכה. אפילו שהיא לא עד כדי כך נמוכה באמת. אבל זה כאילו הם ראו מספיק סדרות מהסוג הזה ויודעים שתמיד האיבחון הראשון הוא לא נכון.
היה גם את הקטע המצחיק שווטסון אומר "זה הפתרון" אבל במקום לכתוב We Lie הוא כותב את זה על השולחן (המחיק?) באופן דרמטי גם כדי שלא נבין מיד וגם כדי שהאקסית שלו תמצא את זה.
אבל הכי מצחיק זה כשנעשה ברור לחלוטין שלשתי הנשים יש אותו אבא ועדיין איכשהו לקח לצוות של חמישה רופאים כמה זמן להבין את זה.
גם ממש לא ברור לי למה הוא הרגיש צורך לספר לשתיהן שהאבא של האחת שכב עם האם של האחרת בלי שאף אחד יתהה איך זה יסבך את החיים שלהן.

זהו, זה היה הראנט שלי.

אולי אני אנסה את The Pitt
לא בבית, אז אולי אגיב יותר מאוחר בפירוט.

אבל זה היה דיי meh , ולא מעניין במיוחד ואני מסכימה איתך בקשר להכל. חוץ מזה שלשחקן הראשי יש פרצוף מעצבן וזה מחרפן אותי שאותו שחקן משחק תיאומים זהים.

בינתיים המשכתי עם doc וזה משתפר אחרי הפרק הראשון אז אני אמשיך עם זה קבוע.

didalf

Well-known member
עבר לשרשור ייעודי

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
צופה עכשיו בסוכן הלילה בעונה ה-2, סדרה טובה, גם היא על איראן בדומה לטהרן שלנו, רק שבסוכן הלילה, המרגלת היא משלהם שרוצה שארה"ב תיתן מקלט מדיני למשפחתה וגם בינתיים, הפרקים שהספקתי לראות מתקיימים בארה"ב ולא באיראן.

Lhuna3

Well-known member
מית'יק קווסט עונה 4

יאללה 3 חודשים של אפל טיוי מתנה מ-עכש-יו.

לפני שאני צופה הלכתי לקרוא קצת מה קרה בעונה הקודמת שהייתה ככ מזמן שגם אז היה לי אייפון חדש ו3 חודשים מתנה!!!!

(לתפוז יש איזה דפקה עם קישורים בגלל שהיו פה ספמארים רציניים הם חסמו את האפשרות לשים קישור, אז אני אעשה ציטוט במקום).

פרקים 1-2

פרק 3

פרק 4

פרק 5

פרק 6

פרק 7

עוד פרק 7 כי לונה לא שרשרה נכון

פרק 8

פרק 9

פרק 10

ווי טוב שקראתי למה לא זכרתי כלום8-*

טוב עכשיו לפרק החדש|זורו|
א. חחחח
את שמת פה את הציטוטים? כי אז תפוז מחק הכל מהתוכן. אבל עכשיו אני רואה שלפחות אפשר להגיע מזה למקור אז זה עדיין עובד.
ב. למה לא לפתוח שרשור? אנחנו לפחות 3 צופים (בעקרון אני בעד שרשור לכל סדרה שמישהו מתכוון לכתוב על כל פרק שלה בנפרד, אפילו אם זה רק בנאדם אחד).
ג. צפיתי כבר בשני הפרקים החדשים.

didalf

Well-known member
את שמת פה את הציטוטים? כי אז תפוז מחק הכל מהתוכן. אבל עכשיו אני רואה שלפחות אפשר להגיע מזה למקור אז זה עדיין עובד.
מחקתי בכוונה את התוכן שלא יהיה יותר מ1000 תווים, מספיק רק שהקישור עובד.

ב. למה לא לפתוח שרשור? אנחנו לפחות 3 צופים (בעקרון אני בעד שרשור לכל סדרה שמישהו מתכוון לכתוב על כל פרק שלה בנפרד, אפילו אם זה רק בנאדם אחד).
אה אז שניק יפתח ויעביר לשם.

didalf

Well-known member
הטירון 704
אני רק רוצה להגיד שנואל פישר היה היום בתפקיד רוצח אז 'צטערת שוטרים אהובים שלי היום אני טים רוצח|מאוהב|:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סוף סוף הגענו לרצח של לורה מוזר. יאיי. אני מניח.
אז בפרק הבא הארי יגלה את הילדים עם שאריות הגופה?

אבל הקטע הממש מגניב זה הגילוי שהרוצח הסדרתי שלגוורטה מנסה לתפוס הוא כנראה בריאן.
וקלטתי את זה מהר כשאמרו שהאדם שהנרצח לפני כמה שבועות היה מטפל בבני נוער בעייתיים.
בין היתר כי עשו קאט לעבר שבו בריאן צובע את הציפורניים של אמא שלו בצבעים שונים - דבר שאני זוכר שהיה קטע איתו עם בריאן בעונה 1 של הסדרה המקורית.
אז האם הארי ולגוורטה פשוט לא יצליחו לתפוס אותו? הייתי חושב שאולי הארי יסתיר לחלוטין את המעורבות שלו, אבל ראינו שלגווארטה ראתה את התיק שלו בדברים של הארי.
איך הוא יסביר לה את זה? והאם היא לא הייתה אמורה להזכר בזה 15 שנה בעתיד כשתופסים אותו?

בכל מקרה זה לפחות מעניין מה יקרה שזה נחמד.

הקטע עם הקפטן שחטף את הבן שלו מתקדם לכך שהוא שתל את החולצה של הבן שלו. לדעתי זה מתקדם לכיוון שאני אמרתי בפרק שעבר - שהוא הולך לגרום למחלקה להאמין שהילד מת ואז לברוח איתו.
אז מה דקסטר יעשה? האם עכשיו הארי יאמין לו?

וכמובן שהחבר של דב הוא פושע ושקרן. אבל הוא אפילו לא ניסה להרוג את דב, סתם זרק אותה. זה לא היה ממש מעניין.
אני חושב שנגלה שהוא הבן של הסוחר סמים שהרג את לורה. אבל איך זה יעשה משהו? הרי דקסטר לא הולך לגלות מה קרה לאמא שלו בשלב הזה.

לשמ"ג היה תפקיד זניח כרגיל.

Lhuna3

Well-known member
אוי הארי הארי |פנים| לא יאמן שהוא יכול היה להיות כזה טיפש.
"כן מה כבר יכול לקרות אני שניה אני אעיף מבט מסביב ואם לא ראיתי מישהו עוקב אז זה יהיה בסדר".
האמת שגם בכלל להפגש איתה במקום ציבורי היה מסוכן, וזה שהם ישבו עם הגב לא היה אמור לעבוד על אף אחד רציני שעוקב אחריה מחשש שהיא עם המשטרה. ראו שהם מדברים.
ואם לחשוב יותר אז תכלס איך בכלל לא עלו עליה מלפני זה, עם כל הזהירות של המאפיה הזאת אם היו עוקבים אחריה עוד קודם היו מגלים שהארי היה אצלה בבית מלא פעמים ושהם נפגשו בעוד מקומות.

סוף סוף הגענו לרצח של לורה מוזר. יאיי. אני מניח.
אז בפרק הבא הארי יגלה את הילדים עם שאריות הגופה?
מסכן.
אבל הקטע הממש מגניב זה הגילוי שהרוצח הסדרתי שלגוורטה מנסה לתפוס הוא כנראה בריאן.
כן, סופסוף נהיה קצת מעניין.
וקלטתי את זה מהר כשאמרו שהאדם הנרצח לפני כמה שבועות היה מטפל בבני נוער בעייתיים.
אני לא חשבתי על זה.
בין היתר כי עשו קאט לעבר שבו בריאן צובע את הציפורניים של אמא שלו בצבעים שונים - דבר שאני זוכר שהיה קטע איתו עם בריאן בעונה 1 של הסדרה המקורית.
כן זה דווקא זכרתי.
אז האם הארי ולגוורטה פשוט לא יצליחו לתפוס אותו? הייתי חושב שאולי הארי יסתיר לחלוטין את המעורבות שלו, אבל ראינו שלגווארטה ראתה את התיק שלו בדברים של הארי.
איך הוא יסביר לה את זה? והאם היא לא הייתה אמורה להזכר בזה 15 שנה בעתיד כשתופסים אותו?
לא יודעת אבל אם הוא באמת איכשהו משכנע אותה שזה לא בראיין ויורדים ממנו - אז בעצם הארי אשם במידה רבה גם בכל הקורבנות העתידיים של בראיין. (כלומר חוץ מהאשמה העקיפה שכנראה שהרצח של לורה הפך אותו לרוצח, למרות שראינו כבר קודם שהיו לו נטיות פסיכופאטיות, אבל עדיין).
הקטע עם הקפטן שחטף את הבן שלו מתקדם לכך שהוא שתל את החולצה של הבן שלו. לדעתי זה מתקדם לכיוון שאני אמרתי בפרק שעבר - שהוא הולך לגרום למחלקה להאמין שהילד מת ואז לברוח איתו.
קשה לי עם המחשבה שהוא אוהב את הילד שלו ובכל זאת מסוגל לעשות לו דברים מחרידים כאלה. אולי הוא רוצה לחטוף אותו רק בשביל לנקום בגרושתו.
אני לא אומרת שאתה טועה, זו עדיין אופציה שזו הכוונה שלו (אבל בכל מקרה הוא לא יצליח, אני די בטוחה שדקסטר יחסל אותו).
אז מה דקסטר יעשה? האם עכשיו הארי יאמין לו?
נקווה.
וכמובן שהחבר של דב הוא פושע ושקרן. אבל הוא אפילו לא ניסה להרוג את דב, סתם זרק אותה. זה לא היה ממש מעניין.
כן, איזו הקלה אבל |מזיע| (אני יודעת שידענו שהיא תחיה, אבל עדיין יכולים לקרות דברים מאוד רעים).
אני חושב שנגלה שהוא הבן של הסוחר סמים שהרג את לורה. אבל איך זה יעשה משהו? הרי דקסטר לא הולך לגלות מה קרה לאמא שלו בשלב הזה.
יש מצב בהחלט, אבל אני חייבת להגיד שזה כבר ירגיש לי כמו צירוף מקרים שמעבר לאמינות.
לשמ"ג היה תפקיד זניח כרגיל.
אני אומרת לך שתפסיק לצפות למשהו, סתם היה לה משעמם בבית, היא לא באמת באה לעבוד פה :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי הארי הארי |פנים| לא יאמן שהוא יכול היה להיות כזה טיפש.
"כן מה כבר יכול לקרות אני שניה אני אעיף מבט מסביב ואם לא ראיתי מישהו עוקב אז זה יהיה בסדר".
האמת שגם בכלל להפגש איתה במקום ציבורי היה מסוכן, וזה שהם ישבו עם הגב לא היה אמור לעבוד על אף אחד רציני שעוקב אחריה מחשש שהיא עם המשטרה. ראו שהם מדברים.
ואם לחשוב יותר אז תכלס איך בכלל לא עלו עליה מלפני זה, עם כל הזהירות של המאפיה הזאת אם היו עוקבים אחריה עוד קודם היו מגלים שהארי היה אצלה בבית מלא פעמים ושהם נפגשו בעוד מקומות.
הם לחלוטין לא היו מספיק זהירים עוד הרבה לפני כן.
לא יודעת אבל אם הוא באמת איכשהו משכנע אותה שזה לא בראיין ויורדים ממנו - אז בעצם הארי אשם במידה רבה גם בכל הקורבנות העתידיים של בראיין. (כלומר חוץ מהאשמה העקיפה שכנראה שהרצח של לורה הפך אותו לרוצח, למרות שראינו כבר קודם שהיו לו נטיות פסיכופאטיות, אבל עדיין).
ראינו שיש לו נטיות פסיכופאטיות לפני כן? מה שהוא כרת את הזנבות של הלטאה. לא נראה לי רציני במיוחד. ילדים גם דורכים על נמלים בשביל הכיף.
קשה לי עם המחשבה שהוא אוהב את הילד שלו ובכל זאת מסוגל לעשות לו דברים מחרידים כאלה. אולי הוא רוצה לחטוף אותו רק בשביל לנקום בגרושתו.
אני לא אומרת שאתה טועה, זו עדיין אופציה שזו הכוונה שלו (אבל בכל מקרה הוא לא יצליח, אני די בטוחה שדקסטר יחסל אותו).
אבל האם הוא יצליח להציל את הילד? והאם יגלו שהוא זה שחטף את הילד או שזה יהיה לא ידוע.
אם היה יותר זמן אז הייתי אומר שמה שיקרה זה שדקסטר יעקוב אחריו, ימצא את הילד וישחרר אותו ואז הקפטן יצטרך להעמיד פנים שהוא שמח שהילד נמצא ודקסטר יצטרך לשכנע את אבא שלו שירשה לו להרוג את הקפטן וזה יהיה קשה להארי להסכים אפילו אם הוא יאמין לו.
יש מצב בהחלט, אבל אני חייבת להגיד שזה כבר ירגיש לי כמו צירוף מקרים שמעבר לאמינות.
זאת סדרה. אין דבר כזאת צירוף מקרים מעבר לאמינות.
אני אומרת לך שתפסיק לצפות למשהו, סתם היה לה משעמם בבית, היא לא באמת באה לעבוד פה :-D
בסוף העונה נגלה שלורה לא באמת מתה אלא צולקה מאוד ואז עשתה ניתוחים פלסטיים והעמידה פנים שהיא חוקרת מז"פ כדי להתקרב שוב אל הארי ודקסטר.
כן! היא הייתה אמא שלו כל הזמן הזה!!!
(האם זה פחות אמין מזה שהיא נבחרה לקטול ערפדים?)

Lhuna3

Well-known member
ראינו שיש לו נטיות פסיכופאטיות לפני כן? מה שהוא כרת את הזנבות של הלטאה. לא נראה לי רציני במיוחד. ילדים גם דורכים על נמלים בשביל הכיף.
ילדים עם נטיות פסיכופאטיות אולי...
אוקיי אני לא אומרת שכל ילד שעושה את זה הוא בהכרח פסיכו', אבל זה ברור שלא הראו לנו את זה סתם, זה קשור לנטיה שלו אח"כ כרוצח לכריתה של איברים של קורבנותיו, זה בא להגיד עליו משהו.
אבל האם הוא יצליח להציל את הילד? והאם יגלו שהוא זה שחטף את הילד או שזה יהיה לא ידוע.
אם היה יותר זמן אז הייתי אומר שמה שיקרה זה שדקסטר יעקוב אחריו, ימצא את הילד וישחרר אותו ואז הקפטן יצטרך להעמיד פנים שהוא שמח שהילד נמצא ודקסטר יצטרך לשכנע את אבא שלו שירשה לו להרוג את הקפטן וזה יהיה קשה להארי להסכים אפילו אם הוא יאמין לו.
הימור שלי: זה ישאר לא ידוע שזה הקפטן. דקסטר יחסל אותו בשקט ורק דקסטר (ואולי הארי) ידעו שזה היה הוא. אם הוא יצליח להציל את הילד אין לי ניחוש. אני ממש מקווה שזה יהיה כמו שכתבת.
יש לי גם הימור שהארי ימות בסופו של דבר שזה יהיה קשור יותר למה שהוא גילה על בראיין, לא פחות מאשר לדקסטר (בלי ידיעת דקסטר כמובן).
(אולי אפילו... בראיין ירצח אותו ויביים את זה כהתקף לב? לא לא באמת נראה לי... הלכתי רחוק.)
בסוף העונה נגלה שלורה לא באמת מתה אלא צולקה מאוד ואז עשתה ניתוחים פלסטיים והעמידה פנים שהיא חוקרת מז"פ כדי להתקרב שוב אל הארי ודקסטר.
כן! היא הייתה אמא שלו כל הזמן הזה!!!
:-D
(האם זה פחות אמין מזה שהיא נבחרה לקטול ערפדים?)
אתה רומז שזה לא אמין שבאפי נבחרה לקטול ערפדים? |שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הימור שלי: זה ישאר לא ידוע שזה הקפטן. דקסטר יחסל אותו בשקט ורק דקסטר (ואולי הארי) ידעו שזה היה הוא. אם הוא יצליח להציל את הילד אין לי ניחוש. אני ממש מקווה שזה יהיה כמו שכתבת.
יש לי גם הימור שהארי ימות בסופו של דבר שזה יהיה קשור יותר למה שהוא גילה על בראיין, לא פחות מאשר לדקסטר (בלי ידיעת דקסטר כמובן).
(אולי אפילו... בראיין ירצח אותו ויביים את זה כהתקף לב? לא לא באמת נראה לי... הלכתי רחוק.)
וואי יהיה ממש מגניב אם יהיה עימות בין בריאן והארי.
ייתכן אפילו שהוא באמת ירצח אותו.

מעניין אבל אם יהיה איזה הסבר סביר ללמה אחרי זה בריאן חיכה עוד 15 שנה לפני שהוא התחיל את הרציחות של תחילת עונה 1 של הסדרה המקורית.
אתה רומז שזה לא אמין שבאפי נבחרה לקטול ערפדים? |שפם|
היא פשוט כל כך קטנה

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 5
אז הקטע שדקסטר קושר את אבא שלו ערום לשולחן האוכל בבית שלהם הוא מטריד ברמות אחרות.
חחח כן

היה גם קטע של דקסטר קולט שהוא צריך להשתמש בסם לעילוף סוסים. מהקטעים האלו שכל פריקוול עושה כדי להראות מקור של משהו בסדרה המקורית אפילו אם זה מרגיש הכי מיותר שיש.
חחחחחחחחחחחחח תכלס:-D

מה שכן היה נחמד זה הבונדינג בין דקסטר ודב.
זה היה ממש חמוד האמת הדבר הכי נחמד בפרק.
בתכלס דב מסכנה היא כזאת מוזנחת הם ככ לא שמים עליה זה מעליב ממש:-(
בעבר (היותר עבר ) הארי מגלה שאשתו בהריון (כנראה דב).
מן הסתם
אם אני אצטרך לראות עוד פרק שבו שרה מישל גלר לא עושה שום דבר אני ארביץ למישהו
וואי ממש#@$#!
פלא שהיה לה זמן לקפוץ להופעה של טיילור במיאמי תוך כדי? יש לה סצנה אחת לפרק חסרת פואנטה.
אבל שוב - כאילו אנחנו אמורים להיות במתח שבגלל שהוא מסומם אז הוא אולי יפלוט מולה משהו על זה שהוא רוצח פסיכופט, אבל אנחנו לא יכולים להיות במתח מזה כי אנחנו יודעים שהיא לא באמת מגלה כלום בשלב זה.
כן:-/
אגב לגבי הרוצח שברח מדקסטר ונדרס - אף אחד במשטרה לא מוצא את זה חשוד שהוא רץ ברחוב בתחתונים?
הייתי מצפה שזה יגרום להם להתעמק יותר במה קרה שם.
נכון אני גם חשבתי.
אבל הם שוטרים גרועים כנראה.

דורי 1981

Well-known member
סיימתי את העונה (כנראה שתהיה עוד אחד). יופי של סדרה. מי שהתייאש, שימשיך לראות עד הסוף ולא יתאכזב. הלן מצליחה לנקום במשפחת קלארק בלי להתלכלך (בעזרת סאם) וכנראה שבעלה יהיה ראש הממשלה בעונה השנייה, בעקבות מעורבות הממשל הבריטי בחיסול השגריר הסיני.

dilly snake

Active member
אז פרק ממש מעניין.

טוב אז ג'ייק או ד"ר חתיכי מטפל בכלה שהתעלפה באמצע הטקס. בהתחלה הם חושבים שהיא ניסתה לברוח מהטקס, אבל היא מתעקשת שהיא אוהבת את בעלה בסוף היה לה גידול. הם מסיימים את הטקס, עושים ניתוח והכל בסדר.
חוץ מזה, הוא מתוסכל מכל הסיפור עם איימי וזה שהיא לא יודעת שהם היו יחד, הוא מספר לג'ינה שהם יחד.

איימי עובדת עם סוניה(שלא סובלת את איימי, כי היא הייתה דוחה אליה שהיא רק הגיעה לבית חולים וחשבה שהיא לא צריכה להיות רופאה) הם מטפלות בשני אחים לאחד יש סרטן והשני כל הזמן תורם לו מח עצם או משהו כזה(לא ממש הבנתי איזה סרטן ומה האח הקטן תורם לו) הטיפולים עושים את האח הצעיר חולה, והאח הגדול יותר רוצה להפסיק עם הכל. הוא חותם על DNR ואז איימי עושה לו החייאה ומצילה אותו, כמעט נכנסת לצרות. בסוף הם ימצאו לאח עם הסרטן תורם אחר.
בסוף איימי גם מתנצלת בפני סוניה והיא אומרת לה שהיא טעתה והיא רופאה טובה.

יש גם פלאשבקים לתחילת ההיריון של מייקל ואשתו החדשה, במקביל לאיימי יש שוב רגשות למייקל(באסה, כי ג'ייק חתיך יותר ואין לו זקן). אני מניחה שהתסבוכת הזו קרובה לסיום כי מייקל סיפר לאיימי את האמת והיא לא קיבלה את זה טוב.

Lhuna3

Well-known member
דקסטר אוריג'ינל סין / החטא הקדמון / ההתחלה - פרק 9
Blood Drive
פרק זוועה, הסתרתי את המסך לא מעט.
אבל ציפיתי כבר שפרק לפני הסוף יקרה יותר האמת. חשבתי שהארי כבר יגיע לבראיין.
בריאן הילד כזה מסכן, אוף. אני גם יכולה להבין שהיה קשה להם מידי להתמודד איתו, אבל לאור אשמתו הנוראית של הארי, נראה לי שהוא היה צריך לעשות מאמץ יותר גדול איתו.
אוף והילד של הקפטן הפסיכופאט, איזה מסכן, איך אפשר לעשות את זה לילד שלך???? והכל כנקמה בגרושתו! אני לא רוצה לדעת מה עובר בראש של אנשים כאלה. (מזכיר לי מקרה מזעזע שהיה פעם בארץ).
אני ממש מקווה שדקסטר יצליח להציל את הילד הזה, אבל אני לא יודעת. כאילו אמור להיות ברור לקפטן שדקסטר עוקב אחריו עכשיו, אז האם הוא יסע לשם?
לא זכרתי את העניין שדקסטר ובראיין חיכו כלואים במיכלית הזאת 3 ימים! וואו, כאילו לא מספיק מה שהם עברו. אולי זה באמת הגיוני מה שזה עשה מהם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דקסטר אוריג'ינל סין / החטא הקדמון / ההתחלה - פרק 9
Blood Drive
גם אני
פרק זוועה, הסתרתי את המסך לא מעט.
באמת? לא הרגיש לי במיוחד.
אה נכון, היה גופות מבותרות. כנראה שכחתי קצת כי חלק מהפרק ראיתי אתמול בערב וחלק בבוקר לפני העבודה וחלק אחרי
אבל ציפיתי כבר שפרק לפני הסוף יקרה יותר האמת. חשבתי שהארי כבר יגיע לבראיין.
גם אני ציפיתי שיקרה קצת יותר.
בריאן הילד כזה מסכן, אוף. אני גם יכולה להבין שהיה קשה להם מידי להתמודד איתו, אבל לאור אשמתו הנוראית של הארי, נראה לי שהוא היה צריך לעשות מאמץ יותר גדול איתו.
מצד אחד זה באמת נוראי שהם הפרידו אותם ככה. מצד שני אני לחלטין יכול להבין את ההחלטה אחרי שבריאן ניסה להרוג את דב. אבל עדיין נראה לי שיכלו לשמור על קשר בינהם אפילו אם הם חיים במקומות שונים.
אגב, אשתו של הארי די קדושה שהיא בכלל מסכימה לגדל את הילדים של הפלגש של בעלה.
אוף והילד של הקפטן הפסיכופאט, איזה מסכן, איך אפשר לעשות את זה לילד שלך???? והכל כנקמה בגרושתו! אני לא רוצה לדעת מה עובר בראש של אנשים כאלה. (מזכיר לי מקרה מזעזע שהיה פעם בארץ).
אני אמרתי שזה בקטע של הגירושים.
אבל אני תוהה האם ההרג של הילד הקודם הייתה טעות.
אני ממש מקווה שדקסטר יצליח להציל את הילד הזה, אבל אני לא יודעת. כאילו אמור להיות ברור לקפטן שדקסטר עוקב אחריו עכשיו, אז האם הוא יסע לשם?
סיכון גדול של דקסטר לשחרר אותו בתקווה שהוא יוביל אותו לבן שלו. הוא בקלות גם יכל לספר לאחרים על דקסטר.
היה את הקטע הצפוי שדקסטר תרם יותר מידי דם וזה גרם לו להיות סחרחר. אבל זאת הבעיה עם זה שזה פריקוול. בסדרה המקורית אני באמת פחדתי הרבה פעמים שעומדים לתפוס אותו. כאן זה ברור שלא.
מעניין אותי אם בסוף הארי יגלה על הקפטן ואולי יאלץ לעזור לדקסטר להרוג אותו.
אגב, יש לי תקווה קטנה לפרק סיום העונה שגם טניה (שמג) עלתה על הקפטן ותעזור לדקסטר להציל את הילד ולהרוג את הקפטן.
בנתיים התפקיד שלה לא בדיוק גדול יותר, אבל זה כן מעניין שהיא סוג של מנטורית אולי של דב.
לא זכרתי את העניין שדקסטר ובראיין חיכו כלואים במיכלית הזאת 3 ימים! וואו, כאילו לא מספיק מה שהם עברו. אולי זה באמת הגיוני מה שזה עשה מהם.
היה זכור לי שהם היו שם הרבה זמן

אגב, זה מעניין שהקפטן בטח זכר את ההיסטוריה של דקסטר ותהיתי אם הוא יגיד לו משהו על כך כשהוא על השולחן שלו.

עוד דבר: אני מניח שבריאן יתפס ויכנס לכלא ל15 שנה. כלומר בדיוק מספיק זמן כדי לעשות צרות כשהוא ישתחרר.

didalf

Well-known member
ידעתם שסמוך על סול התחילה לפני 10 שנים?:-0
למה אנחנו כאלה זקנים?;-(
לכבוד זה קבלו כל מיני פאן פאקס:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז פרק ממש מעניין.
ציפיתי ליותר מזה שבעצם כתבת על הפרק
טוב אז ג'ייק או ד"ר חתיכי מטפל בכלה שהתעלפה באמצע הטקס. בהתחלה הם חושבים שהיא ניסתה לברוח מהטקס, אבל היא מתעקשת שהיא אוהבת את בעלה בסוף היה לה גידול. הם מסיימים את הטקס, עושים ניתוח והכל בסדר.
חוץ מזה, הוא מתוסכל מכל הסיפור עם איימי וזה שהיא לא יודעת שהם היו יחד, הוא מספר לג'ינה שהם יחד.
ד"ר חתיכי זה גנרי מידי. רופאים טלוויזיוניים הם לרוב חתיכים (אם כי בסדרה הזאת הוא די יחיד). אני חושב שצריך לקרוא לו ד"ר חי.
ממש קיוויתי שהוא כבר יספר לה, אבל הנחתי שזה לא יקרה.
אני מנחש שמתישהו היא תגלה לפני שהוא יספר לה מיוזמתו.
איימי עובדת עם סוניה(שלא סובלת את איימי, כי היא הייתה דוחה אליה שהיא רק הגיעה לבית חולים וחשבה שהיא לא צריכה להיות רופאה) הם מטפלות בשני אחים לאחד יש סרטן והשני כל הזמן תורם לו מח עצם או משהו כזה(לא ממש הבנתי איזה סרטן ומה האח הקטן תורם לו) הטיפולים עושים את האח הצעיר חולה, והאח הגדול יותר רוצה להפסיק עם הכל. הוא חותם על DNR ואז איימי עושה לו החייאה ומצילה אותו, כמעט נכנסת לצרות. בסוף הם ימצאו לאח עם הסרטן תורם אחר.
אני יודע שנכתב ספר על מקרה די זהה (אבל עם אחיות) והוא עובד לסרט. אבל שם האחות הצעירה תובעת את ההורים על מנת שיפסיקו להשתמש בה כדי לטפל באחות הגדולה.
גם מרגיש לי שהיה איזה פרק כזה באיזו סדרת בית חולים כלשהי.
אני לא בטוח אם היה קטע שהאח הנתרם הוא זה שמתנגד לזה בכוח.
בסוף איימי גם מתנצלת בפני סוניה והיא אומרת לה שהיא טעתה והיא רופאה טובה.
לדעתי זה הולך לכיוון שהן יתחברו.
רק דוקטור סקוט וולף ממשיך להיות האדם המגעיל ביותר בעולם.
יש גם פלאשבקים לתחילת ההיריון של מייקל ואשתו החדשה, במקביל לאיימי יש שוב רגשות למייקל(באסה, כי ג'ייק חתיך יותר ואין לו זקן). אני מניחה שהתסבוכת הזו קרובה לסיום כי מייקל סיפר לאיימי את האמת והיא לא קיבלה את זה טוב.
דווקא לא הרגשתי שהיא קיבלה את זה כל כך רע. כלומר כמובן שהיא לא שמחה או אפילו מאושרת בשבילו, אבל נראה לי שהיא הייתה יותר מוטרדת מכך שהיא בעבר אמרה good luck.
בכל מקרה ממש לא נראה לי שהתסבוכת הסתיימה. היא עדיין מאוהבת בו.
אני רק מקווה מאוד שלא ילכו לכיוון שיהיה להם רומן יחד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ידעתם שסמוך על סול התחילה לפני 10 שנים?:-0
למה אנחנו כאלה זקנים?;-(
לכבוד זה קבלו כל מיני פאן פאקס:
דברי על עצמך, אני הייתי תינוק כששובר שורות התחילה.

למעלה