דירוג המשתחררים מצה"ל

Fleddermaus

New member
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא

למזלי הרב במשפחתי אין נפגעי טרור. ד"א, ערפאת מעולם לא שלח מחבלים. הוא תמך בהם, אך לא תכנן פגועים באופן אישי.

THEAX

New member
ברור שהימין

השמאל לא רלוונטי, במיוחד עכשיו אחרי ההתנתקות האיומה.

antreprize

New member
ההתנתקות הייתה רעיון שבוצע ע"י הימין,

לזרוק את ההתנתקות על השמאל זה טמטום במקרה הטוב וסילוף האמת במקרה הרע.

THEAX

New member
הוא בוצע ע"י השמאל.

הליכוד זה שמאל. אם הליכוד זה לא שמאל, אז איך הם עשו התנתקות ?

antreprize

New member
אני חושב שהתבלבלת, כאן זה פורום

אקטואליה לנוער ולא פורום הומור. הליכוד היא לא מפלגת שמאל.

THEAX

New member
../images/Emo163.gif אני מבין שאין לך תשובה

ותפסיק להחילף כינויים, רולנד.. ההודעה הקודמת שלך הייתה ב22:24..דקה לפני הנוכחית.. מהכינוי השני. להבא, תנסה לספק פרק זמן מסויים של שעות בין לבין..

BORNTOKILL10

New member
הגרזן

אני לא מבין בשביל מה לבזבז את זמנך היקר עם שמאלנים קיצוניים חסרי כל היגיון בסיסי. גם אם אתה המובטל שבאדם, ספק אם הדבר מצדיק זאת. לתשומת ליבך.

כיוון שאתה לא ענית לאף אחת מהשאלות שלי

אין לך ממש זכות לדרוש ממישו אחר לענות על השאלות שלך. אם אופיר הוא הכינוי האחר שלי, אז אני הרבה יותר טוב ממך. במקום לעשות שני כרטיסים זהים לגמרי, אני עשיתי הפוך. שני הכרטיסים שונים לגמרי, יש בהם תחומי עניין שונים, אזורי מגורים שונים, ואפילו מזלות שונים. אם לא היית כל כך מתוחכם, אני בטוח שהיית נופל בפח וחושב שאלו שני משתמשים שונים.

antreprize

New member
לא רוצה, יהיו לי כמה כינויים שבא לי.

הליכוד הנוכחי אינו שמאל

אבל לצערנו בזמנו כמה אנשים שהחליטו לעבור אל השמאל הנהיגו את ההתנתקות דרך הליכוד כיום קוראים לאנשים האלו "קדימה"

BORNTOKILL10

New member
הליכוד הנוכחי.

מי שאומר שהליכוד הנוכחי אינו שמאל - טועה טעות מרה, טעות כ"כ נוראית שעלולה לעלות לישראל בגירוש נוסף. קרא את המאמר הבא ותילמד : http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/7120 נתניהו הוא שמאלני קיצוני ביותר.

yonatan31

New member
גיבוב שטויות.

באותה מידה אני יכול להגיד שאתה שמאלן קיצוני כי עם ההצפות המתלהמות כאן בפורום אתה מוציא לימין שם רע.

נתניהו לא שמאלני

לגבי הגולן נתניהו הכשיל את תהליך השלום בשל סירובו לתת את הגולן. לגבי חלוקת חברון כמדינה לא הייתה ברירה ביגלל שלפניו נחתם הסכם אוסלו על ידי רבין ולכן הוא היה כבר מחויב גם בתקופת הבחירות הוא אמר שלצערו הוא יצטרך לחלק את השטח בשל התחיבותו של רבין. לגבי ההתנתקות זה ידוע שהוא יתנגד ולא באמת הייתה לו ברירה לגבי ההצבעות.

BORNTOKILL10

New member
פחחחח

האיחוד הלאומי הצביעו נגד ההתנתקות. לדעתי ביבי הוא הפוליטיקאי השקרן הגדול ביותר בהיסטוריה היהודית המודרנית.

yonatan31

New member
אם ביבי שמאלן קיצוני והאיחוד נגד ההתנתקות...

אז למה מנהיגי האיחוד הלאומי רוצים להתאחד עם נתניהו ומביעים בו תמיכה לראשות הממשלה?

BORNTOKILL10

New member
שקרן.

תיתאמץ יותר פעם הבאה. אם האיחוד היו תומכים בנתניהו (חס וחלילה, דבר נוראי) אז מדוע הם הקימו מפלגה משלהם ? חשבת על זה ....???? הם מגנים אותו, ואת מפלגת הליכוד בכל הזדמנות.

yonatan31

New member
אתה יודע, אם מפלגה לא מציעה מועמד משלה

והיא מפלגה רוצה להצטרף לקואליציה, אז בוודאי שהיא תתמוך במישהו אחר לראשות הממשלה. אריה אלדד רוצה להתאחד עם הליכוד: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3172198,00.html אפי איתם רוצה להתאחד עם הליכוד: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/156612 וגם בני אלון אמר כמה פעמים שביבי הוא מועמדו לראשות הממשלה. לא כולם מקבלים את הגדרתך לימן ושמאל, ואני סבור שהרבה יותר נותנים אמון באנשים שחושפים את שמם האמיתי.

למעלה