דעה

shloombee

New member
מדהים אותי לקרוא את זה

לא האמנתי אי פעם שיש עוד מישהו בעולם שיכול להוציא את המילים שאני תמיד מנסה להגיד בעצמי, שכמה שתמיד מודים לאל שזו לא אלימות פיזית, עדיין מרגישים את אותו הכאב. מקווה שלפחות מקרה אחד של עתיד כזה נצליח למנוע פה, עם כל הצער שכרוך בעניין.

Tsamuel

New member
קחי את הרגליים

קחי את הרגליים והסתלקי מהנשואים האלה. השלב הבא יהיה מכות. ואל תשארי איתם לבד. את חייבת לשתף בזה את המשפחה שלך. זה נשמע כמו מקח טעות . מוטב עכשו.

חני 20

New member
יש מומחים לבעיות מהסוג הזה

הפתרון הוא לא בהכרח להתגרש או לעזוב ממליצה לך ליצור קשר הם שומרים על סודיות מוחלטת בהצלחה

LOOKINGFORALICE

New member
לעזוב ומהר -

הוא לא מכבד אותך, זה התחיל מיד אחרי הנישואים, את מאלפת את עצמך.... מה זה כאן??? את חיה??? הוא מאלף אותך, הוא גורם לך להרגיש חסרת ערך, הוא לעולם לא יהיה מסופק וזה רק יחמיר את בטח לא יודעת מה ירצה אותו , איזו התנהגות היא התנהגות נכונה, מה שאת לא עושה את חוטפת צעקות... תברחי ממערכת היחסים הזו - שום שעון לא משנה כאן.

LאלדדL

New member
זה לא נורמלי אין לך מה לחפש איתו

שילך ויצעק על כלבים וחתולים למרות שאפילו להם לא מגיע כזה יחס ... למה אנשים ממהרים כל כך לךלהתחתן ולחיות יחד ?! זה הרי הצעד הכי משמעותי שיש !!!!

אלדד...

1 - מה קשור בכלל כלבים וחתולים.. עזוב את המסכנים בשקט. 2 - גם ההערה השניה שלך קצת טפשית, אבל לא נורא.. אתה רק בן 21, אולי בגלל זה אתה לא ממש בעניינים האלה. אנשים "ממהרים" לפעמים להתחתן כי האנשים בני 30+ ועוד כמה שנים לא יוכלו ללדת ילדים, ו-"האנשים" רוצים ילדים, ולא כ"כ קל למצוא בני זוג טובים. וכן, אנשים גם עושים לפעמים טעויות.

LאלדדL

New member
כן אבל ...

לגידול ילדים לאו דווקא צריכים להתחתן או לחיות עם בן זוג .... וטעויות כאלה אסור שייעשו ... לדעתי ... אבל קורא שכן בכל זאת צד אחד יכול לפעמים להשתנות מקצה לקצה בלי שהצד השני בכלל ירגיש בזאת ... אבל אין שום ספק שהיא חייבת להעיף אותו מהחיים שלה ואם החתולים והכלבים נפגעים אז לקירות ולעצים זה בטח לא יכול להזיק .

?..

מה הקשר לחתולים, קירות ועצים? לכולם דברים מזיקים- לחתולים, כלבים, קירות ועצים ומקקים. אדם לא יותר טוב ויותר נעלה משום דבר ואף אחד. כמו שהוא לא יותר נעלה מאיש. זה בדיוק מה שמעורר אלימות. טוב, וגם הצד ההפוך- רחמים עצמיים. או עליונות אצל השני. וכל מה שביניהם. בקיצור- חוסר איזון ואי יציבות. היא יותר חשובה מכולם- כי זו היא. זה כן. בכל מקרה- חייבת להעיף, לא חייבת להעיף. הוא לא הגורם כאן. הבחורה תעשה את השינוי עם עצמה, אתה מבין? הוא זה רק ביטוי. ביטוי קריטי, אבל ביטוי. וחתונה, ילדים- הם לא הדבר הכי משמעותי בחיים. כל צעד, כל נשימה הם הדברים הכי משמעותיים בחיים. אתה מבין? חשיבה כזו, כמו שלך, לעתים מעציבה ומדהימה אותי.. דברים כאלו- לא טעויות- מותר שייעשו. והן נעשות. וקורות. על ידי אנשים, בני אדם, חיים. כמוך. וכמוני. וכמו כל אחד. כמו כל אחד שאתה מכיר ולא שומע עליו. בדיוק כמו שכתבת על השינוי שאתה לא מרגיש.. זה קורה, בפועל. זה קרה בפועל. וזה מותר ולגיטימי. איך מתמודדים? צעד צעד. לאט לאט. נושמים, מתמודדים, מקבלים. והולכים עם המציאות יד ביד. משנים כל רגע ורגע.

LאלדדL

New member
צעקה לא יכולה לפגוע בעץ

ובקיר בטח שלא .... נענע בנענע ואני חושב שלבחור בפרטנר משותף לחיים זה נחשב ועוד איך הצעד הכי משמעותי ..... ותסלחי לי כן ... אבל בן זוג לחיים שתופס מעצמו ומרשה לעצמו לצעוק ולקלל אותך ספציפית זה אבסורד ואסור שיהיה !!!!! מה גם שאני דוגל בכך שבעולם אין אחד שווה יותר מהשני ולכן לאף אחד אין את הזכות לצעוק על השני ולהתנשות מעליו ובטח שלא לבנזוג שאמור להיות האיש מספר אחד שלך !!!!

לא מסכימה.

להתנשא- אבל מילא. בכל מקרה- לא מסכימה עם כמעט כל מה שכתבת. כל דבר מותר ולגיטימי, פרטנר ממש לא הדבר הכי משמעותי והכי חשוב ושום דבר לא הכי משמעותי והכי חשוב, כל נשימה היא חשובה ומשמעותית ובוודאי שלא שום דבר שהוא חיצוני חוץ מהאדם עצמו. צעקה ואלימות- ממש לא עקרוני על מי ומה זה. מותר להוציא רגשות, מותר לצעוק ומותר הכל- תלוי איך וכמה ולמה. אסור ומותר- מאיפה הוצאת מושגים כאלו? הכל לגיטימי השאלה מה עושים עם זה. כולם שווים, לכולם יש הזכות להכל- השאלה שוב מה עושים עם זכויות אלו. ובן זוג בוודאי לא שום מספר אחד שתיים שלוש או עשרים. חח- איפה כאן השווה יותר או פחוות- אם בן הזוג הוא מספר אחד? שבוע טוב וכל טוב.

shaxuca

New member
ואני

בתור רווקה, כבר חושבת שהכל חרא שאני לא מוצאת את האחד. ואז אני קוראת את הסיפור שלך וחושבת לעצמי, אולי בעצם עדיף להיות לבד ולא מושפלת ככה, במחיר של להיות נשואה ולא רווקה. קומי ותצאי משם, כי ככל שהזמן יחלוף, הוא גם עלול להרים ידיים.

forglemmigej

New member
הגעתי מהשער. מגיע לך הרבה

אבל הרבה יותר טוב.ככה ,חזרי ושנני לעצמך כל פעם שיש לך מחשבה אם להשאר. הוא לא ישתנה והגהנום של החיים איתו הרבה יותר גרוע מהגהנום של לבד. אגב ,לא חובה להביא ילד עם גבר בבית יש הרבה נשים שהן אמהות לבד . זכרי מגיע לך הכי טוב ומה שיש לך עכשו זה הכי רע!

daniee

New member
יש פה מלא בעיות - זו לא דעתי, אני בטוח שזו

עובדה! תראי, לא היית צריכה להגיע למצב הזה, לא לחנך את עצמך להתנהג לפי רצונותיו ובטח שלא לסבול עם המשפחה שלו. אני גבר, וממש קשה לי לשמוע קוראת לו "בעלי" ולא "אישי" או "בן זוגי". באופן כללי זה לא משנה, מילה זו מילה, אבל קראת לו ככה יותר מידי בהודעה שלך... הוא לא הבעלים שלך (ככה את מתנהגת: מנסה לספק את כל רצונותיו.) בקשי גט - או שזה ירכך אותו והוא יתחיל להשתנות, או שתתגרשו ועדיף ככה... בענין ילדים את לא צכה לדאוג, או שתמצאי חתן או שיש בימינו הרבה דרכים לילדים לא בעל (אני בכיוון של ילדים ללא אישה, אני בן 24 וזו דעתי מהסיבות שהזכרת, אני רוצה לשלוט בחינוכם של ילדיי ושלא ישברו את המילה שלי ליד הילדים שלי...) יש לי הרבה מה לספר אבל אני נורא ממהר, אם באמת חשובה לך דעתי או ברצונך לקבל עוד תמיכה נפשית, אני כאן, [email protected] באמת שעדיף לא לחיות איתו מאשר שימשיך ככה

hadass80

New member
תעשי מעשה חכם

תיכנסי להיריון ואז תעיפי אותו וככה לפחות יהיה לך ילד.

magenta73

New member
את רצינית?

מה זה? ילד זה סוג של וי שאת שמה על החיים שלך? לילד שלך לא מגיע אבא? עזבי אבא, לא מגיע לו בית טוב, חם ואוהב? העיקר שיהיה לה ילד. מה זה ברבי?

Single1980

New member
מילא מה שאת אומרת

אבל בעצם הבאתו לעולם של ילד משותף היא משמרת את הנוכחות שלו בחיים שלה שזה ב-ד-י-ו-ק ההפך ממה שהיא צריכה לעשות. ויש הרבה ילדים שגדלו בלי אבא, אני אישית מכיר כמה ובאופן דיי מדהים זה ניכר בהתנהגות שלהם...אלו שאני מכיר הם (לדעתי) אנשים שבולטים בטוב ליבם, מעניין מה זה אומר.

לפעמים זה דווקא אומר

שהסבל שלהם בילדותם (כשגדלו בלי אבא) גרם להם להיות אנשים יותר רגישים מהממוצע ולכן גם טובים כלפי אחרים. אל תסיק מסקנות מהר מדי.

ילד זה לא רהיט...

זאת העצה הכי טפשית ששמעתי... ואם יהיה ילד - האבא יחדל מלהתקיים ? הוא לא ירצה קשר איתו ?

"חכם"? זאת העצה הכי רעה שאפשר בכלל לדמיין!

"תעיפי אותו"? ומה אחרי שהיא אולי תצליח להעיף אותו, מי יפרנס אותם, אישה ותינוק? האבא ישאר לנצח בחיים שלהם, וגם - במידה רבה של צדק - ירצה להשתתף בחיי הילד שלו. הוא גם יצטרך לשלם מזונות במשך 18 שנה - כלכלית הוא יחדל להתקיים, לא יהיה לו סיכוי למצוא אשה שתתאים לו יותר... כל זה יגרום לו רק לשנוא אותה. ותזכרי שהוא לא פושע שצריך להתנקם בו.. סה"כ בן זוג רדוד וכנראה לא מתאים. חוץ מזה - ילד לא צריך דמות אבהית בחיים? ואיזה חיים יהיו לילד שההורים שלו שונאים אחד את השניה אבל קשורים ולא יכולים להיפרד באמת? מה הוא ילמד על זוגיות טובה? חוץ מזה - מה איתה? איזה בן זוג חדש ירצה להכנס לקשר איתה, כשיש לה אקס שנשאר ברקע לתמיד? היא תחיה על קשרים מזדמנים? ועוד חוץ מזה - מה אם את לא יודעת את כל העובדות, ויש משהו שבגללו בית משפט יחליט שהילד ישאר דווקא אצל האבא?! העצה שלך מריחה לא טוב מאגואיסטיות - מה שאת מציעה לה זה בעצם לחשוב רק על האינטרס הזה של עצמה בנקודת הזמן הזו, לא על שאר החיים שלה ולא על החיים של כל מי שמסביב, כולל הילד וכולל בעלה.

היא כתבה שיש להOCD בימ"ש יכול לתת את הילד לאב

העצה הגרועה היא להכנס להריון ולא בטוח שביהמ"ש יתן את הילד לה. הוא יכול לתת לאבא או למשפחה אומנת והיא תשאר עם ילד בבעיות.

למעלה