דעה

מניסיון - תברחי וכמה שיותר מהר

ושלא תעיזי להכנס להריון... גם אני התחתנתי עם טיפוס כזה, ברחתי לאחר חודש.(נכנסתי להריון עוד לפני הניסוין והיום אני מגדלת את התאומים שלי לבד בשמחה ובאושר וללא גבר ממורמר שמנסה להשפיל אותי) תמשיכי לפתוח את העיניים , את הרי מודעת לכל ההשפלות שלו כלפייך, זה רק ילך ויתדרדר. את כותבת כמה השתנת, כמה השתדלת, הכאב שקוף בהודעה שלך, אל תפחדי מגילך, ילדים אולי עוד יבואו עם גבר אחר אבל חבל יהיה להביא עם הטיפוס הזה ילדים שרק יסבלו, ואת תמצאי את עצמך תקועה איתו, מושפלת, עצובה...

merav343

New member
המלצה שתפתור לך את כל הבעיות

תגרמי לו לקנא, תוציאי לו את העיניים ותראי שיהיה כמו פודל לידך

שלום לך

קודם את חייה במקום לא בטוח שכדאי להביא ילד למקום כזה שנית יעוץ לא תמיד עוזר לפעמים אותו אדם לא מבין שהוא לא בסדר או כן תלוי ,וגם אם יש ילדים הם הסובלים בדיוק כמוך ויותר, קבלי עומץ לכי ליעוץ ועזרה לא ילך קדימה להפרד חבל על החיים שלך לחיות בעלבונות לא קל ולא טוב,שלא בסוף היה כמו להבדיל נשים מוכות שמתרגלות למצב ולא יודעות אך לצאת מזה ממשיכות לקבל מכות ולתלונן ולא עושות כלום ,כול עוד את יכולה שבי איתו לשיחה על יעוץ לא ירצה או לא יצא מזה כלום פרקי את החבילה כמה שיותר מהר , אם כול הכאב בקשר לגיל שטויות תמיד יש מה לעשות , אפשר אימוץ אפשר להיות חד הורית עלול להיות שתמצצאי אדם יותר טוב וכו אל תראי שחור ותגידי אולי היה לבן כדי שהיה לבן צריך להביט לכיוון אחר

חייבת לציין...

שעוד לא פגשתי בשום בלוג או שרשור אחר ,כזו אחידות דעה בין כל הקוראים למען הסר ספק...דעתי כדעתם... טוב שאין לכם ילדים...זה יהיה הרבה פחות קשה באופן יחסי להעיף אותו או לעוף ממנו... בהצלחה בהמשך...בלעדיו!

ת ו ל י

New member
../images/Emo4.gif ת מזכירה לי אותי 10 שנים אחורה

תתעוררי.. אלימות מילולית היא אפילו יותר כואבת מאלימות פיזית.... ותפסיקי לבטל את עצמך..אף אחד לא שווה את זה.. אל תוותרי על עצמך למען אף אחד... ילדים היום אפשר להביא לבד.. את לא צריכה ילדים שיגדלו עם אבא כזה.

נו.....

השעון הביולוגי מעניין אותך?! נראה לי שלפני הבאת ילדי את צריכה לחשוב האם התא המשפחתי הזה תקין, ונראה לי על פי מה שאת כותבת שהוא חולה מאד מאד. מה השלב הבא? איזו כאפה קטנה על הבוקר? גם אז תפגיני סובלנות סטואית?

הל

New member
ספר "מילים הורגות" חובה, פשוט חובה בשבילך!

מניסיון, פתאום הכול יהיה ברור לך,יש בצומת ספרים וב"סטימצקי" מחברת ניני גוטספלד

magenta73

New member
תתפלאי, אבל כן.

לא חסרים אנשים שמציגים הצגה מאוד יפה ורק אחרי כמה זמן מגלים את הפרצוף האמיתי שלהם. בדרך כלל אחרי החתונה זה ה"שלב" בהם הם מרשים לעצמם להשתחרר לחופשי. אני כבר ספגתי בימי כמה אנשים שהתהפכו לי לגמרי, ביום בהיר אחד, שלא ידעתי מאיפה זה בא בכלל. אמנם לא התחתנתי איתם בכדי לגלות את זה, אבל אני יכולה לחתום לך שזה קורה. נחמד ונעים לך שם, במגדל השנהב?

מגדל זהב אחותי, לא שנהב

לי נפלא מאוד. אני לא מאמינה ב'הפתעות', אני מאמינה בעיוורון של נשים, ובחוסר רצון שלהן להסתכל במציאות כמות-שהיא מסיבות רבות ומגוונות, כמו לחץ להתחתן והשעון הביולוגי.

למעלה