דפדפתי לי בפורום .... ושמתי

AlteX

New member
אין מה לעשות, יקירתי... ../images/Emo13.gif

כשאת כותבת משהו בסגנון הזה (ואני מניח שכבר ראית בעבר איזה נושא רגיש זה), את זורקת פצצה וזה רק עניין של זמן עד שהדיון יגיע למחוזות אליהם כלל לא התכוונת להגיע... אז פשוט תרגעי ו... enjoy the show!!!

חברים זה לא כזה חדש.....

בחבר'ה של סבא שלי ז"ל- יוצאי רומניה- רוב הזוגות היו ללא ילדים, ולמי שכבר היה (כמו לסבא שלי....דא) היה ילד אחד בלבד. היו נוהגים לומר שה'רומניות אוהבות את התחת של עצמן יותר מדי...' דנטל מה יש לך להוסיף בנושא?

ככה זה כל האשכנזיות בגלל זה

אני רוצה רק אישה מרוקאית . רק הם יודעות מזה פרו ורבו ולתת אהבה אמיתית לילדים ולוותר על החיים למען הילדים שלהם ולא כמו רוב הבחורות שדואגות רק לבית היפה שיהיה להם בסביון באלוהים אני רואה פה טפוס של מטוטמטמות שמשחקות לי אותה ביזנס וומן ענקיותמהחיים ממליץ לכם תניחו תתחת האלוהי שלכם בבית ותדאגו למשפחה חמה ואוהבתאתם קטנות עוד תבינו את זה רק להיזהר שזה לא יהיה מאוחר מידי ותיהיו נבולות לגמרי ואז תשבו לבד בגיל 80 עם שני חתולים מסריחים בדירה לבד. צ'ינו המלך!

אמממממ

אחרי שקילת כל האפשרויות המוצעות לעיל - אני מעדיפה לשבת בגיל 80 עם שני חתולים [והם לא יהיו מסריחים כי יהיה לי זמן לנקות אותם ואת הדירה בהעדר ילדים מתרוצצים
], מאשר לשבת בדירה לבשל, לכבס, לנקות ולחכות לבעל עם דפוסי חשיבה כשלך.

ווואיי צ'ינו רואים שאתה קצת מושפע

מפרוייקט Y אבל לא נורא זה יעבור. בכל אופן , במידה וניסית לעורר את הדיון עם החוכמות שלך וואלה הסתדרנו טוב עד עכשיו - תודה בכל אופן! ואני רצה לי עכשיו לעבודה , לקרוע את התחת עד הלילה כדי לממן את המלכה ואת כל הילדים שיהיו לך בעתיד! צ'אווו

גברברת

New member
גם אני מצטרפת לגמרי לדעתה של

סקארלט. בני זוג כמוך (מתנצלת מראש) שומר נפשי
ירחק

לא יודעת אם כל האשכנזיות....

אבל באמת יש פער עצום בין אבי- שהוא רומני-רוסי לבין אמי שהיא יווניה- ייקית ונתנה את הלב והנשמה לבית.

rhorly

New member
לצינו אני מרוקאית ולא אשכנזיה ולא ר

רוצה ילדים, אז איזה שטויות אתה מדבר, אתה כזה פרימיטיבי, לך תתפתח קצת...מעניין מי הפרייארית שתסכים להיות אישתך ממש עוזרת בית.

לילוש

New member
כל אחד מחליט לעצמו מה טוב..

אני אמא לשני ילדים, ובאמת בזמן האחרון יוצא לי לדבר עם הרבה בחורות שהגיעו להחלטה לא להביא ילדים לעולם, אף אחד לא יכול לנסות להשפיע על החלטה כזו אבל... אני יכולה לאמר בפה מלא שאני באתי לעולם לא עם זהב ולא עם כסף והיום החיים לא קלים מכל הבחינות אבל כל בוקר שאני קמה ורואה את הגוזלים הקטנים שנוצרו ממני שאין סיכוי בעולם שמישהו ידע לאהוב אותי כמותם אני יכולה לאמר בפה מלא שזה הדבר הכי גדול שקרא לי בחיים הגוזלים שלי. כל הזמן מדברים על "אהבת אמת" בין בני זוג או בין חברים אבל כל אהבה עצומה ככל שתהיה מתגמדת לעומת האהבה בין אם לילד ולחשוב שישנם נשים שמוותרות על אהבה כזו אהבה זכה ותמימה שהחובות בה הן רק זכויות. יחד עם זאת אני בטוחה שאישה שאינה רוצה להביא ילדים זו בוודאי אישה שמודעת למוגבלות ולנכויות שלה ובתת מודע שלה בטוחה שגם אינה יכולה לאהוב/לגדל ילדים אז עדיף כך. כל אחד בדרכו יחיה

לילוש ../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

מה היא תעשה קשישה גלמודה שאין לה אף אחד בעולם, בערב יושבת בין ארבע קירות
ו
לה בנשמה ואביך ב
ויבש לה בשמחת החיים ,,, כי אף אחד לא מתעניין בה
ואף אחד לא שם עליה אפילו את הקשיש שם מהפינה היא לא סובלת כי הוא אלמן ויש לו נכדים רעשנים מידי
היום כל אלה המצדדות יושבות ומקנטרות את הילדים הקטנטנים ואת הגברים, שלהם הן עושות היום קרניים עוד 20 שנה או 30 שנה נראה אתכם
אז כשהיא תזקק לחברה יהיה לה את
ואולי את
שהיא תוכל לקבוע להם מבלי לשמוע התנגדות כל שהיא ( אגב הם טובים במיטה ) ומיאו חתולה האחת וסקלוטה אוהרה והגברברת חושבות תן לחיות את היום
הלו,,, תתעוררו מי יודע מחר יהיה נזקק או לא מאין הביטחון העצמי שלכן
אבל מה לומר לכן את האמת בפרצוף אין חכם כבעל נסיון אז קחו את החיים כפי שאתן חושבות ,, וכשתגיעו למסקנה שטעיתם יהיה כבר מאוחר
אגב דנטל מנהלת פורום סטוצים שמתי לב שאצליכם מצדדים גם בהפלות( ברצח עוברים) דווקא מתאים לכן

../images/Emo31.gifלא אהבתי את הטון שלך

אם ההכללות שעשית היו נאמרות בטון מבודח- ניחא. ההערה שלך על בנות פורום סטוצים ממש לא לעניין.

דבר נוסף תבונה היחידה...אם כבר

הכנסת את שמי לעניין...לא רק שלא כתוב כאן בשום מקום שאינני רוצה ילדים (ואת בתור אחת שעוסקת במשפטים צריכה להיות קצת יותר זהירה ודייקנית בשקילת מילותייך), אלא שאין לאף אחד בטחון בחיים האלה...מי מבטיח לך שמחר לא תשארי גלמודה- אולי כל משפחתך תהרג בתאונה או בפיגוע ותישארי בודדה???? אולי בעלך יעזוב אותך? אולי מחר גם את תהיי נזקקת לשירותי הרווחה ותישארי לבד עם העכברושים שיטפסו על קירות החור הרקוב שלך??? אם חשבת שבכך שהתחתנת ועשית ילדים חייך 'בטוחים' אין לי כי אם לפחפח.

חמדתי,

נשואין וילדים הם לא בטחון לכלום. הבטחון היחיד שיש לנו הוא בעצמינו. אי לכך ובהתאם לזאת, אשה שחושבת שלא בשבילה ילדים, עדיף לה, לילדים בעתידיים ולכולם שלא תביא ילדים. ואם היא מביאה ילדים רק כדי שיהיה לה מי שיטפל לה בעכברושים, זה אגואיזם יותר גדול מהאגואיזם שכביכול קיים בהבאת ילדים לעולם! ובשבילך, זה סקארלט אוהארה. אם כך לשייך את שמי להודעה, שיהיה תקין. ואגב אחד קטן, אין שום קשר בין צידוד בהפלה לבין השרשור עצמו.

tokit

New member
תבונה (?) האחת,

אצלנו לא מצדדים בהפלות. אצלנו מצצדים בהפלות של ילדים לא רצויים. נקודה. למה להוציא דברים מהקשרם?? לפעמים, חתולים הם פרטנר הרבה יותר טוב מבני אדם. אם מישהי בוחרת שלא להתחתן ושלא ללדת ילדים, אני מניחה שהיא קיבלה את ההחלטה לאחר מחשבה עמוקה. למה לא לכבד את ההחלטה שלה?? היא מעדיפה להזדקן לבד, וזה בסדר גמור. אגב.. יש הרבה נשים שמתחתנות ולא מצליחות ללדת, ובשלב כלשהו גם הבעל שלהן הולך לו לעולם שכולו טוב, ועדיין הן מזדקנות לבד.. לעולם אי אפשר לדעת מה יילד יום. כל אשה זכאית להחליט עבור עצמה מה היא רוצה ולדעת מה ההשלכות של ההחלטה שלה. אני, בניגוד אליך, לא אבקר אף אחת שעשתה את השיקולים שלה והגיע למסקנה שונה משלי.

למעלה