דרך אלטרנטיבית לסיכום האולימפיאדה

• פותח הנושא u999
  • פורסם בתאריך

doron62

New member
אן בדבריה שום הסבר לאך הקרטריון פוגע

היא רק אמרה שזה פוגע.ואן ספק שהיא חשבה והרגישה כך השאלה ששאל ניצן היא מה ואך זה פגע בה ...שמענו כאן כל מני הסברים אפשרים.בציטוט שהובא כאן אן שום הסבר.ולגבי הטיעון בעניין המוצא ...בצמוד לאמירה שאת שטילוב אוהבים נשמע תמוה...להזכירכם גם שטילוב לא ממש צבר ובכלל הענף הזה כולו רבוי ביוצאי ברית המועצות לשעבר...

trilliane

Well-known member
מנהל
"מונע ממנה להכין תרגילים חדשים לקראת לונדון"

אבצע

New member
באופו אירוני דווקא יש מתעמלת כזאת

יש מתעמלת שסדרת נפילות היא חלק מהרפטואר שלה ואפילו תכנון ממשי. היא דווקא הגיעה לגמר.

מי שמבין בהתעמלות, גם ישר יידע על מי אני מדבר.

אבצע

New member
הקריטריון ביזיוני ואתה לא ראוי להתייחסות

הקריטריון הפך להיות מנוף של עסקנים מול הספורטאים כדי שיגיעו לוועדת חריגים ואז יהיו תלויים בעסקן.

בין אם אתה חושב שמקסיוטה היתה או לא היתה צריכה להישלח לאולימפיאדה, ברגע שהתחלת להאשים אותה באופן אישי אין לי שום עניין לשמוע שום דבר אחר ממך וחבל שאין בתפוז פיצ'ר של איגנור.

BentzWatchJudo

New member

יש ליוזר מזמר הצדוקים2 (שיש לו עוד יוזרים כפולים אחרים כגון פר.11 ופר..1) אובססיה נגד ולריה (ועוד 2-3 נושאים אחרים) וזה בא לידי ביטוי שוב ושוב בפורום מאז אליפות ישראל האחרונה בהתעמלות (ולא כפי שנטען זמן רב לפני לונדון, כמובן שכשולריה קבעה קרטריון והצליחה הוא שתק דום ורק חיכה לכישלון).
זה מגיע למצב שכשהוא רוצה להקניט אותי בנושאים לגמרי לא קשורים להתעמלות הוא קורא לי מקסיוטה.
האמת לא צריך להתרגש יותר מדי זה מעיד בעיקר על היוזר עצמו.
מה שחבל שהוא משתלט בהמוני תגובות ארוכות כאורך הגלות על חלק גדול מהדיונים בפורום ומוציא את הדיונים מההקשר המקורי, למעשה הוא משתיק ומשתלט על דיונים אחרים (שימו לב למשל מה היה ההקשר המקורי של השרשור הזה ולאן הוא התפתח ומי גרם לכך ותחליטו לבד האם זה לגטימי כשזה חוזר על עצמו שוב ושוב).

למעלה