אני מסרב להאמין שאתה לא מבין עברית פשוטה.
אתה חוזר על אותן שגיאות שוב ושוב כאילו אתה בכלל לא קורא שום דבר מכל ההסברים שמסבירים לך. מכיון שאני מסרב להאמין שאתה עד כדי כך טיפש שאפילו הסברים פשוטים אינך מבין, אני נאלץ להבין שאתה פשוט שקרן. בכל זאת, אנסה לענות על הטיעון הזה שלך פעם אחת אחרונה:

1. אתה שוב מנסה לייצר מצבים דמיוניים שאינם קיימים במציאות, ואפילו לא יכולים להיות קיימים במציאות, ולהסיק מהם מסקנות על המציאות. אין רובוטים על המאדים למעט אלו שבני האדם שלחו לשם, אין רובוטים שמכילים מנגנון שכפול מבוסס DNA (אם כי יש רובוטים שיודעים לשכפל את עצמם, לפחות ברמת ה POC), ואין לך שום מליון דולר להציע לי, ולא משנה איזה תשובה אתן. (אגב, אם היו לך הייתי נותן את התשובה שאתה רוצה לשמוע. מליון דולר יעזרו לי מאוד כרגע בעוד שלשכנע אותך שבריאתנות היא שקר לא ישנה לי שום דבר בחיים).

2. רובוט הוא בהגדרה מכונה שמתוכננת ע"י בני אדם. כך שאם היית מוצא את הרובוט הזה על מאדים, (וכן, זה שאתה קורא לו אובייקט לא אומר שהוא לא רובוט) היית יכול להניח בבטחון שאדם כלשהו הביא אותו לשם.

3. אדם שנוצר ע"י הנדסה גנטית לא עונה להגדרה של רובוט. הוא עונה להגדרה של אדם. ההגדרה של רובוט היא "רובוט הוא מכונה אוטומטית בעלת יכולת תנועה, הנשלטת על ידי בקר ממוחשב". אדם שנוצר ע"י הנדסה גנטית (אגב, עוד משהו שעדיין לא קיים במציאות) לא יכול לענות על ההגדרה הזו (ואגב, זו לא ההגדרה שלי, זה copy paste מויקיפדיה).