האוסף שלי!

lilo4

New member
יש לך אוסף מטורף!

[הלק הוורוד הצעקני שיש לי על הידיים כרגע מרגיש דיי פושטי ליד כל הצבעים שלך....] אהבתי

sHiR TaDmOr

New member
יש לי שאלה :)

את יכולה לכתוב בערך את המחירים של החברות הגדולות בארה"ב? אני אשמח לדעת את המחירים של ESSIE OPI CHINA GLAZE רק אם את זוכרת כמובן.
תודה!

פנרה

New member
בשמחה:)

בחנויות המחירים הן בערך כך: Essie- $7-8 OPI-$8-8.50 CG-$5-5.50 כמובן שזה תלוי בחנות, וגם מן הסתם תלוי מבצעים שלעיתים יש, אבל אלו הם בערך המחירים...

JAP Noa

New member
שאלה קטנה..

האוסף מהממממם!! איפה את קונה את הOPI והCG? סתם בחנויות רגילות? או מזמינה מהאינטרנט? ועוד שאלה טיפה מפגרת, אני רוצה לשלוח את אמא להביא לי הרבה לקים מבוסטון
יש חנות שמזכירה את דואן ריד או בסגנון? תודה תודה תודה!

פנרה

New member
אז ככה

אני קונה מהאינטרנט וגם מחנויות, תלוי בזמן שיש לי, בזמינות ובסבלנות. החנויות שאני בדרך כלל רוכשת מהן: Trade secret sally beauty supply וֹUlta לפעמים גם טרגט ודראגסטורס אחרים (אופי וצ'יינה אין בהרבה דראגסטורס אלא יותר בחנויות שציינתי למעלה), בטרגט למשל יש אופי, אבל לדעתי המבחר של אופי ספציפית לא משהו... מה שכן יש המוןןןןןןןןן חברות אחרות בכל הדראגסטורס (סינפול למשל) כן שאם את לא נעולה על צ'יינה ואופי היא יכולה ללכת לכל מקום....

JAP Noa

New member
תודה רבה!!!

חבל שאין בבוסטון דואן ריד..יש שם כלכך הרבה מבחר!! ותודה רבה רבה רבה על העזרה..אני אעשה לה רשימה
כיף לך שאת גרה בבוסטון
תמיד גרת שם או שעברת לאחרונה?

sHiR TaDmOr

New member
ווואו!

איזה אוסף מדהים! אהבתי את רוב הצבעים, הרבה כאן הייתי גונבת לך בכיף
נהניתי
(אגב, אני שאלתי מאיפה את..בוסטון הא. איזה כיף
)

פנרה

New member
בוסטון זה אכן כייף.....

רק חבל שכל כך קר פה רוב השנה! דווקא בימים האחרונים ממש כייף כי יש שמש, וסוף סוף שלפתי כמה חולצות קצרות מהארון, ואפילו כפכפים, אבל רק למשך היום... ותודה:)

sHiR TaDmOr

New member
חורף, קיץ מה זה משנה. העיקר בוסטון../images/Emo6.gif

רוצה להתחלף?
אני אישית מתה על חורף, ושונאת קיץ, בעיקר בגלל החום הבלתי נסבל.

פנרה

New member
תראי,

זה לא שאני חובבת קיץ מושבעת. להיפך, לפני המעבר שלי לפה הייתי חובבת חורף מושבעת, אבל אחרי כל הקור הזה במשך חודשים, אני בהחלט יכולה להעריך את השמש.

צונית

New member
OMG! ../images/Emo99.gif

אחד האוספים היותר שווים שראיתי!! מהממים אחד אחד, איזה נדירות זה שיש אצלכם לקנות את כל הלקים האלה במחירים נורמליים! אני רק יכולה לחלום על לרדת יום אחד במורד הרחוב לניו פארם שנמצא במרחק הליכה ולמצוא שם צ'יינה גלייז ו OPI... תודה על השיתוף, היה תענוג אמיתי לראות את האוסף הזה...

פנרה

New member
פה שומדבר לא במרחק הליכה../images/Emo6.gif

כמעט לכל מקום צריך להיכנס לאוטו! אבל זה אכן כייף שאפשר למצוא פה את הלקים הללו במחירים יותר נורמליים מאשר בארץ.... יום יבוא וגם בארץ יהיה אפשר למצוא אותם בסופר פארם!

danra

New member
אוסף מרשים../images/Emo70.gif

מאיפה את קונה צ'יינה גלייז ואופי? מהאינטרנט או שיש לך המלצה לחנות מסויימת בבוסטון?

פנרה

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני קונה צ'יינה ואופי גם מהאינטרנט וגם מחנויות. אני משתמשת בטראנסדיזיין, וכנראה אמשיך להשתמש בו בשביל צ'יינה אבל לא בשביל אופי מאחר והם מפסיקים למכור את אופי. אני קונה גם בחנויות כמו Trade secret sally beauty supply וֹUlta אלו החנויות העיקריות. לפעמים גם טרגט וכו'..... אבל בדרך כלל לא כי המבחר לא משהו...

למעלה