מצטערת שלקח לי המון זמן להגיב, אבל שוב- אני נורא עסוקה עם האוניברסיטה (עוד שבוע נגמר הסמסטר! יש!) וכמובן הבדלי השעות בכל מקרה ממש שמחתי לקרוא את התגובות. שוב- תודה רבה
חוץ מזה, לא תהיה לבנות ברירה אלא להעלות את האוסף, התכוננתי מראש עם
בשביל להכות את אלו שיסרבו! ועכשיו ברצינות, זה פשוט הרבה יותר קל לי לקנות מאשר לכן, כי הכל פה כל כך זמין ובפרצוף שלי כל הזמן. למשל הסווידים בתמונות האחרונות קניתי בחנות ללא תכנון בכלל רק כי זה היה ב 50%. נו אז מה, אני לא אקנה לק של אופי ב 4 דולר?! ברור שכן. כולן צריכות להשוויץ באוסף שלהן, כי כל אוסף הוא שווה. את יודעת כמה פעמים אני רואה לקים שאני לא יכולה להשיג פה (שיק למשל) ומתבאסת כי אני "רוצה בדיוק כזה"? בקיצור הדשא של השכן ירוק יותר כמובן.
יש לך כמה לקים בצבעים שאני ממש אוהבת (ואני מתכוונת למעניינים יותר ולא לורודים / אדומים / סגולים שכולנו אוהבות) - כל מיני ירוקים מטריפים שעושים לי חשק עכשיו ומייד לפשוט לך על האוסף
ולסיום - תודה. תודה שהזכרת לי שיש לי לק מהמם של סינפול ולא הלכתי איתו המון זמן, וכנראה שהוא יהיה הבא בתור, בעוד כמה ימים. משהו שחור עם נצנצים בטורקיז-כחול-ירוק. כשהייתי בניו יורק ראיתי אותו, לא הכרתי את הפירמה, אבל גם לא הייתי מסוגלת להשאיר אותו על המדף, בטח לא כשהוא עלה 2$... מצורפת תמונה שלו באדיבות גוגל.
כי אכן יש לי חיבה מטורפת ללקים ירוקים, כנראה ששמים לב הלקים של סינפול מאד מעניינים מבחינת המחיר. תמיד הם כולם תקועים יחד וכתוב שהם עולים $2, ואז כשאני באה לשלם אני מגלה שחלק עולים דולר וחצי, וחלק אפילו עולים 99 סנט. בקיצור הם תמיד עושים הנחות על חלק מהלקים, אבל אף פעם אי אפשר לדעת איזה ככה שזה מאד מפתיע. הלק בתמונה ששמת מהמם, מה שמו?
רק רציתי להודות לכולכן שוב! ממש כייף להיכנס ולראות את התגובות שלכן והפירגון, חבל שכל העולם לא יכול להיות כמוכן רק מזכירה שוב- מי שרוצה להשתתף בפינה- שתמסרר לי!