~שאלה לי~
בע"ה קודם כל עד כמה שאני מעודכן בתקשורת, לא ראיתי מעולם שניסו להדביק לעוזי לנדאו, נתן שרנסקי, דוד לוי, משה כחלון, נעמי בלומנטל, ישראל כץ, צחי הנגבי ואחרים - תוית של "פייגלינים", כך שתקשורתית, אין מגמה לנכס את ההתנגדות למדינה פלסטינית והחרבת ישובים למשה פייגלין. שנית, לא הבנתי למה התקליטור של פייגלין הרתיע אותך והעלה בראשף סיטואציות ממשטרים חשוכים?! איזה קטע בסרטון נירארה לך "חשוך"?! מדינה יהודית?!? איחוד סיעות הימין?! מה??? פייגלין, דווקא מתנגד למפלגות קטנות ובצדק, המאבק האמיתי על עתיד המדינה הוא בליכוד. ולכן חסר הגיון שפייגלין שלימד אותי את זה, יעבור למפלגות הקטנות. בקשר לעוזי לנדאו, היה טוב ויפה שעוזי לנדאו יוביל את המאבק, אבל הוא לא מוביל אותו. ואם כן, אז הוא עושה דברים נקודתיים, כמו הקמת מטה ("הליכוד שלנו") נגד ההתנתקות. אין שינוי מגמה. אין שינוי ברצון להנהיג, להוביל, להציב אלטרנטיבה יהודית-לאומית-אמונית. בפריימריז לראשות הליכוד הוא לא ניסה להתמודד לראשות הליכוד. וכשמתיימרים להציב אלטרנטיבה, צריך להציב אותה גם כשהיא תהיה חסרת סיכוי (וכך היה בפריימריז, שפייגלין הגיש את מועמדותו מול שרון ונתניהו. אז הוא זכה באחוזים בודדים, אבל בפריימריז הבא הוא יזכה באחוזים משמעותיים ובפריימריז שאחריו הוא יהיה ראש הליכוד) מלבד, זאת זעוזי לנדאו לא הולך על מערך ערכי ארוך טווח המתיימר להנהיג את המדינה, גם אינני שלם עם דעותיו, בראיון לאחד העיתונים (אינני זוכר כרגע איזה עיתון) הוא אמר שהוא יסכים לויתורים במסגרת הסכם, אבל תוכנית ההתנתקות הינה בריחה תחת אש וללא הסכם. כך שגם מעוזי לנדאו אני במידה מסויימת חושש. מה לדעתך יהיה אחרי שעוזי לנדאו יבחר לראשות הליכוד ויהיה ראש הממשלה, האם הוא יספח את יש"ע ויפעל לחיסול הרש"פ או שמא ימשיך כקודמיו וינהל מו"מ על חבלי המולדת?!