האידיאולוגיה ה"פייגלינית"

איזה יהודי

מרשה לעצמו להתבטא כמו כמוך? רק אדם שלא מכיר בערך הגדול של עמו. ורוצה להחליש אותו. אתה יודע לעשות את העבודה יותר טוב מהאוייבים שלנו. להיות טובים יותר - במה?, זה אומר שאנחנו צריכים לספוג עוד קורבנות? ונכון, אני לא מאמינה ולא בוטחת בערבים הללו. אם היו יוצאים בגינוי כנגד אותם מתקפות טרור עלינו, אז ניחא, אבל עובדה שהם לא. חוצמיזה, עלינו לראות את טובתינו קודם, ולא את טובת אוייבנו, אבל אתה עושה בדיוק ההיפך...

טל ר

New member
טלי קורה מבין עינייך

האינך רואה שרק טובת עמי לנגד עיני? אינני רוצה שהעם שלי ישלם את המחיר הגדול, הכבד והקשה של עם שמצפונו המוסרי התנוון, וזהו בדיוק הלקח שלי מהשואה. טל.

במה בדיוק אתה טוב לעם?

שאתה משתף פעולה עם אוייבנו, ומשמש להם כדובר? אתה אומר שאנחנו עם ללא מוסר?! אנחנו, שיש לנו את טוהר הנשק, אתה מעז לומר שאנחנו עם ללא מוסר?! אנחונו העם הכי מוסרי שיש, אנחנו חייבים לדאוג קודם לעצמנו, אנחנו בסכנה! ובושה שאתה בכלל מזכיר את השואה, כי הניצולים מהשואה עכשיו יכולים לחזור למדינה שתשמש להם כבית, ולא תאפשר לאוייבים להשיג מה שהם רוצים. מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר אל רחמנים. ועל זה נאמר: יפי הנפש - גועל נפש.

רונאל1

New member
השם (אולי) ירחם על מטומטמת כמוך

בושה שאחת כמוך מתקרית יהודיה. בושה שילדה בת 20 בשנת 2004 שחיה בישראל מסוגלת להתבטא כמו איזה פוסטמה גויה גזענית. אין ערבים חפים מפשע? יש "יהודים" פושעים ומטומטמים כמוך, וזה יותר גרוע. איחס!

הודעה למגן ימני

לא מכבודי לענות לאדם שפל כמו מר רונאל. למה אני, שמכבדת כל אדם, צריכה לספוג את עלבונותיו הטיפשיים של אדם כמוהו?? אני הרי התייחסתי אליו בכבוד ולא העלבתי אותו. זהו פורום שבו כל אחד מביע את דעתו ועמדתו בקשר לנושאים הקרובים לליבו, ואין זה מכובד והוגן שזה מה שקורה. מן הראוי שהודעתו תימחק, אבל מצד שני עדיף שכולם יראו איזה אדם הוא מר רונאל. מחכה לתשובתך, אפילו באופן אישי.

Roobie

New member
עלק מכבדת כל אדם..

אולי כל אדם שהוא יהודי... "ונכון, אני לא מאמינה ולא בוטחת בערבים הללו." - זה נקרא לכבד כל אדם? תחזרי לחברים שלך בחמאס... את לא פחות גרועה מהם.

אתה רוצה שאני אבטח

בערבים האלו והם יתקעו לי סכין בגב?? תגיד לי, אתה יכול להסתובב סתם כך ביישוב ערבי בביטחה? לא ניראה לי... וזכותי לעשות כך. אתם לא תגידו לי שאני פועלת שלא בצדק, זה שאני לא מאמינה בהם ולא בוטחת בהם לא אומר שאני לא מכבדת אותם, תלמד לקרוא. ואין לי ולא יהיו לי חברים בחמאס. מה הקשר בכלל?! אלה אולי החברים שלך חתיכת משת"פ.

אל תתרגשי, ענבל

רונאל עושה את זה לכולם... רונאל לא מצליח לכתוב שתי הודעות רצופות בלי לקרוא למישהו טמבל או מטומטם. בשבילו כל ליכודניק הוא או בבון שלא מבין דבר, או ברברי שצריך לתרבת. אני כבר ממזמן לא מתרגש מהקללות הרבות שלו. יש לו כנראה בעיה פסיכולוגית כלשהי המונעת ממנו לדבר בלי לשטוף את האחר בקללות. לא צריך להתעצבן בגלל זה. תסתכלי על זה ברחמים. הוא בטח הולך לפסיכולוג כל שבוע ומנסה לגרום לעצמו להפסיק לקלל. בינתיים, זה לא כל כך מצליח. אולי נראה תוצאות בעתיד.

רונאל1

New member
תתנחמו אחד בשני. שני מטומטמים ../images/Emo13.gif

אולי גם תתחתנו על קברו של ברוך גולדשטיין הגבר.

הערבים יכולים לפגוע בנו

ולנו אסור להקים מפלגות ימניות או לפחות להתגונן כנגדם מבחינה לאומית?

MS6

New member
הלו??? תפנימי!!!

הליכודניקים הם לא אנשים מטומטמים!!! אנחנו לא איזה קבוצה של אדיוטים שמחכה שאיזה תמהוני יבוא ופשוט יאסוף אותנו ל"עתיד טוב יותר". אנחנו מבינים דבר וחצי דבר בפוליטיקה, ואנחנו לא ניתן לאיזה גוף חיצוני לבוא, להשתלט על המפלגה, ולהוביל את ישראל לאיזה משטר בנוסח ספרד של פרנקו. דיברתי על יחסי ציבור שהזכרתי את הזקן, עם כל הכבוד, אין מצב שליכודניקים יצביעו לאדם כמוהו, הוא לא ז'בוטינסקאי! הוא לא משלנו! הוא מתיימר לייצג את ערכי הבית"ר וז'בוטינסקי אבל אני מסופק אם הוא שמע על כל תורת ז'בוטינסקי: על ההדר, דרכי הנועם, אופן ההתנהגות... אם ז'בוטינסקי היה רואה אותו ואת החברים שלו משתוללים בועידות הוא בעצמו היה מורה לליכוד לשלול לו את החברות במפלגה. אנחנו נמשיך לפעול למען שלמות הארץ בתוך הליכוד, אבל לא נסבול אדם שלדעתי ולדעת רבים עלול לסכן את הדמוקרטיה הישראלית כשיהיה הכוח בידו!

ניראה לי שאתה מעדיף להיות

נאמן לתורה שנכתבה בידי אדם אחד שלא היה מקורב ליהדות, מאשר להיות נאמן לארצך - ישראל, וחבל, כי אתה לא רואה בראיה כוללת מה שטוב לעם היהודי...

MS6

New member
מאה אחוז.

וזוהי האמת היחידה לפי הליכוד, אתם ממש מגוחכים מצד אחד אתם אומרים לנו לחזור לאידיאולוגיה שלנו ומצד שני אתם באים ושוללים אותה??

אבנר.

New member
אם אתם לא מטומטים...

בע"ה ואני חלילה לא אומר שאתם מטומטמים. תסביר לי איך בגין סטה מהאידולוגיה של הליכוד (אם לא במסירת סיני, בהבטחת אוטונמיה לערביי יש"ע) ואיך שמיר הלך למדריד? ואיך נתניהו מסר את חברון והלך לוואי?! ואיך שרון מנסה להקים לנו פה לתפארת את מדינת פלשתין ולהחריב את יש"ע??? איך??? הרי הליכוד זה לא אנשים מטומטמים? אז למה הליכוד לא עצר את כל ראשי הממשלות מטעמו בשנים האחרונות??? תבין, אחת ולתמיד! משה פייגלין, לא רוצה להכניס משהו זר לליכוד, רק לתקן את הפסים של רכבת הליכוד, כדי שהליכוד לא יברח פעם אחר פעם מהאידאולוגיה של עצמו. עוד לא הסברת לנו מה זר לליכוד באידיאולוגיה של פייגלין. אתה יודע מה?! לפעמים אני חושב שחבל שאתה משקיע את כל המרץ נגד פייגלין שמחזיק בעמדות המסורתיות של הליכוד ולא נגד שרון שניכס את הליכוד לעצמו...

אבנר.

New member
פייגלין ניראה לי יסתדר בלעדך ../images/Emo98.gif

בע"ה אולי תוכל לספר לנו בדיוק איך פייגלין יחסם?! לא ממש הבנתי למה פייגלין "נתפס" כאילו הוא מעורר בנפשו?! ומה לא צפוי בו?? למשה פייגלין יש עבר משפטי שרבים מחברי הליכוד שותפים בו (להזכירך הימים ימי הדיקטטורה של רבין ורבים מחברי הליכוד יצטרפו למאבק העממי ששרר ברחובות הארץ, המאבק הנ"ל איננו נכס פרטי של פייגלין, אם כי יאמר לזכותו שהוא הוביל אותו) בכל מקרה, ה"עבר המשפטי" לא אמור להפריע לו, אם הוא לא הפריע לדב שילנסקי (שניסה לפוצץ את הכנסת וישב בכלא) להיות חבר כנסת ויושב ראש הכנסת. אני ישמח אם תסביר לי מה צריך לעשות בשביל להיות "ליכודניק טיפוסי"? ומה הבעיה בזקן?! אחרי הכל גם להרצל היה זקן?! בקשר ליחסי הציבור, אתה טועה טעות מרה ידידי, לולא יחסי הציבור של פייגלין הוא לה היה מגיע לאן שהגיע. וכל כך יעיד כל בר דעת כולל שמאלני. ובדיוק מהיחסי ציבור שלו אתה חושש. ו...עוד דבר, צריך להבהיר אחת ולתמיד, פייגלין השתלב נטו בליכוד, השתלב הרבה יותר טוב, מנתניהו או שרון שגנבו את הליכוד. להשתלט זה לנכס משהו שלא שלך לעצמך. אבל פייגלין מחזיק בעמדות המסורתיות של הליכוד, בעוד שצמרת הליכוד ניכסה את הליכוד לעצמה ומובילה אותו לעבר התהום האידואולגית של השמאל. אולי, תסביר לי אחת ולתמיד, מה קיצוני ובעייתי באידאולוגיה של מהניגות יהודית. אבל בצורה רצינית ולא בגלל "זקן" או שטויות. אל תתקע סטיגמות של "קיצוני" וכו', אלא נטו, אידואלוגית מה הבעיתיות.

למעלה