כבר כתבתי לך נדמה לי
שכל עוד לא היית בתקשור אתה לא יכול לטעון שום עטנה לשום צד שהוא אלא השערות הלב ורצון הלב שלך. אני בשונה ממך הייתי בתקשור כמה פעמים וסענו בקבוצות 3 פעמים לתקשור ושם אני ועוד ראינו את התקשור והאוטיסט כן אמר דברים שהמתקשרת לא יכלה לדעת כמו שמות של אנשים שמעולם לא הגיעו לתקשור ועוד פרטים שלא יכולים להגיע מהמתקשרת. זה שלא הצלחת להגיע לתקשור זה לא מוכיח שהתקשור לא נכון. דווקא בקישור ששלת אלי בעניין הביקורת על התקשור היית נראה לי מפסיד את ה-1000 ש"ח ב-23 מקרים הם כתוב שם במאמר כך: A total of 23 individuals with various disabilities in nine different evaluations made accurate responses on some occasions when their facilitators did not know the answers, but most of those productions were commensurate with or less advanced than the individuals´ documented skills without FC אם אני מבין נכון מתוך הניסויים שלהם ענו 23 תשובות מדוייקות אך החסרון לדעתם שהאוטיסט יודע את הדברים בלי תקשור. ולפי מה שכתבת אתם מוכן לשלם 1000 ש"ח אם יצא משפט אחד נכן ושם יצאו משפטים נכונים. ושוב אני חוזר כל עוד אדם לא היה בניסוי הוא אינו יכול לטעון לכשלון הניסוי. ואני כן הייתי בניסוי ובכמה פעמים עם כמה אוטיסטים (למרות שלרוב התקשור נעשה עם בנימין גולדן המפורסם) בנוסך בעניין המאמר שהבאת לך יש מאמר אבל אם תראה את קובץ המאמרים הענק של אוניברסיטת מריקיוס ובנוסף את זה שבתי המשפט בארה"ב מקבלים עדות של אוטיסטים דרך תקשור בנוסף לאלפי מתקשרים בוגרי האוניברסיטה שמשתמשים יום יום בשיטת התקשור. אני חושב שאחרי כל אלה אין לי עוד מה להוסיף ואם יש לך את דעתך שיערב לך זכותך, אבל תידע שזו דיעה אישית ואם אתה מציג אותה בתור הפרכה או משהו כזה זו הטעיה לדעתי. לא שאלתי שעניין הביג באנג, מה ששאלתי : ) האם מצאנו בעולם דוגמא של מעבר מדומם לצומח? ומצומח לחי? 2) מדוע אין את אלפי השלבי בניים במעברים בין היצורים שלא שרדו לבין היצורים שכן שרדו? 3) האם כל ה"ממצאים" שאמרוים להוכיח את האבולוציה הם בסדר גודל של עשרות מאות או אלפים או מליונים? בבקשה אם אפשר לא לשלוח לאתרים אחרים אלא לכתוב את התשובה ועוד שאלות שאשמח לדעת עליהם תשובה א. כיצד יתכן שבתהליך התפתחות מקרי, "יידעו" שיני כל חי, לצמוח בדיוק בפה, ולא במעיים או באוזן למשל? האם יש להתפתחות "שכל" להציבם בין שער כניסת המאכל הבלתי מעובד ובין מערכת העיכול? אגב, גם לדאוג לשיניים חותכות ולשינים טוחנות "ידעה" ההתפתחות, ואף לקבוע את כל אחד מהם במקום הראוי ביותר לתיפקודו התקין... אותה שאלה ניתן להציב ביחס לכל האברים וחלקיהם, כיצד "ידעו" העינים כי המקום האידיאלי ביותר עבורם הוא בראש המוביל ולא בכף הרגל למשל? ובעין עצמה, הכיצד קרה שהאישון "החליט" להתייצב בתוכה ולא בחלל האף הסמוך? ניתן להמשיך ולהרחיב בדבר מערכות השרירים, העצבים, החיסון, השמיעה, ההרחה, מיצי העיכול, וכו´ וכו´ ובכל אחד מהם אין ספור פרטים ופרטי פרטים אשר בשינוי קל של מיקומם או צורתם או חומרם חיינו היו בלתי אפשריים או קשים מנשוא. (לדוגמא, כיצד היינו מתפקדים לו היו השינים שבפינו נצבים אמנם במקומם, אך היו עשויים מבשר רך כאליית האוזן? בהפעלה קלה של המחשבה ניתן להגיע לדוגמאות למכביר). האין די בסדר ובדיוק הנפלאים שבעולמינו בכדי להצביע על מתכנן אביר הנעלה ממושגינו בעל יכולת בלתי מוגבלת? ב. כיצד יתכן שלגמרי במקרה יסומנו היצורים בעלי הארס בצבעי אזהרה (צהוב-שחור-כתום). למן המסוכנים שבהם כנחשים ועקרבים, ועד המכאיבים כדבורים וצרעות, למען יתרחקו הבריות מהן. העד כדי כך פקחית ודאגנית "ההתפתחות המקרית"?! ג. ועוד דוגמא לפקחות ודאגת ה"התפתחות המקרית": האדם נולד מרחם אמו שלם בגופו כבבגרותו. מלבד... - השיניים. מדוע? כדי שלא יכאיב לאמו בעת ההנקה. למרבה הפלא, כאשר הוא מגיע לגיל הלעיסה, צומחות שיניים בפיו. בגיל שש שיני החלב הקטנות נושרות וצומחות שיני קבע גדולות הראויות ללוותו כל חייו. במקרה?! ואגב הזכרת ההנקה. הכיצד יתכן שחלב גוף זה ישנה את סמיכותו ואת מרכיביו בהתאם לצרכי והתפתחות גוף אחר. וגם מסוגל הוא להגביר ולמעט את תפוקת החלב בהתאם לדרישת הילד. גם במקרה?!? ד. האם שמנו לב לעובדה כי האויר הנצרך בכל שניה לנשמת כל חי, נמצא בשפע על פני כל חלל כדור הארץ. המזון הנצרך לעיתים מזומנות, מפוזר ומצוי פחות. ואילו המותרות כזהב ויהלומים מצויים בכמות מצומצמת ואף טמונים במעמקי האדמה. האם לא ברור שמישהו תכנן?? ה. הכיצד קרה ששני גופים הדומים אך שונים זה מזה במבניהם, אשר כל אחד מהם התפתח לגמרי במקרה, נמצאו בסוף תהליך התפתחותם מותאמים זה לזה מכמה וכמה בחינות, ואף מרגישים הם דחף פנימי להתקרב זה לזה, ובכך מובטח קיום מינם על ידי צירוף של אין ספור תנאים. תופעת "התפתחות מקרית" זו התרחשה לא רק בקרב בעל חי אחד מזן מסויים, אלא חזרה על עצמה "למרבה הפלא" בכל רבבות סוגי וזני בעלי החיים... ו. איך יתכן שמיצי הקיבה מעכלים כל בשר הנכנס לקיבה, ואילו את הקיבה אשר בה הם שוהים אינם מעכלים?