כמו שכתבתי - אתה חי לפי מה שמתאים לך, תמצא בחורה שמתאימה לך.
זה שבעיניי אתה דביק, אומר שלא היינו מסתדרים כזוג. זה לא מעיד שום דבר על בחורות אחרות.
אני צריכה את השקט שלי כשרע לי, אם אני לא בשליטה על משהו מסוים (מצב רפואי של קרוב משפחה, למשל)
לפחות שאהיה בשליטה על השיחות שאני מנהלת ועל היכולת שלי לבחור עם מי לדבר ומתי.
לא מתחשק לי להיות מנומסת כשאני לחוצה ועצבנית, אם מישהו יתקשר אלי בזמן כזה זה לא ייגמר טוב...
זאת אני, ככה אני רואה את הדברים. לכן הייתי מניחה שגם בן הזוג שלי זקוק לזמן שלו ולא יעזור אם אני אציק לו כל חמש דקות בטלפון.
זה לא מחוסר אכפתיות, אלא מתוך ראיה שונה של הדברים.
כן, אני חושבת שזה חצוף מצדך לתייג מישהי, אחרי שהיא ביקשה ממך במפורש שלא לעשות את זה.
לא כולם חיים בפייסבוק, לא כולם מעוניינים להיות מתוייגים כל הזמן.
אם היא לא רצתה "לחשוף" את הקשר איתך ולכן לא היתה מעוניינת בתיוג - 4 חודשים זה די הרבה זמן.
היית אמור להבין שהיא לא בעניין הרבה קודם.
אל תנסה להבין אם מה שאתה מצפה לו מבת זוג הוא "נורמלי" או לא; זה לא משנה.
אם ככה אתה חושב שקשר צריך להיראות - תמצא מישהי שחושבת כמוך.
אל תנסה לשנות את אלה שפגשת, תנסה לפגוש ולהכיר כאלה שרואות את הדברים כמוך.
זה נקרא "התאמה".
זה שבעיניי אתה דביק, אומר שלא היינו מסתדרים כזוג. זה לא מעיד שום דבר על בחורות אחרות.
אני צריכה את השקט שלי כשרע לי, אם אני לא בשליטה על משהו מסוים (מצב רפואי של קרוב משפחה, למשל)
לפחות שאהיה בשליטה על השיחות שאני מנהלת ועל היכולת שלי לבחור עם מי לדבר ומתי.
לא מתחשק לי להיות מנומסת כשאני לחוצה ועצבנית, אם מישהו יתקשר אלי בזמן כזה זה לא ייגמר טוב...
זאת אני, ככה אני רואה את הדברים. לכן הייתי מניחה שגם בן הזוג שלי זקוק לזמן שלו ולא יעזור אם אני אציק לו כל חמש דקות בטלפון.
זה לא מחוסר אכפתיות, אלא מתוך ראיה שונה של הדברים.
כן, אני חושבת שזה חצוף מצדך לתייג מישהי, אחרי שהיא ביקשה ממך במפורש שלא לעשות את זה.
לא כולם חיים בפייסבוק, לא כולם מעוניינים להיות מתוייגים כל הזמן.
אם היא לא רצתה "לחשוף" את הקשר איתך ולכן לא היתה מעוניינת בתיוג - 4 חודשים זה די הרבה זמן.
היית אמור להבין שהיא לא בעניין הרבה קודם.
אל תנסה להבין אם מה שאתה מצפה לו מבת זוג הוא "נורמלי" או לא; זה לא משנה.
אם ככה אתה חושב שקשר צריך להיראות - תמצא מישהי שחושבת כמוך.
אל תנסה לשנות את אלה שפגשת, תנסה לפגוש ולהכיר כאלה שרואות את הדברים כמוך.
זה נקרא "התאמה".