האם אני בררן מדי?

אצלי הכל ברור. אצלך לא. הנה עוד בעיה

כל השרשור הזה אתה אנטי, מצליח לריב עם כמה אנשים,
מגיב לעצמך, שואל את עצמך, לא קורא בכלל מה כותבים לך, מגיב לרוב דברים לא קשורים.
אז אתה הלא ברור ועוד תוקף סתם. אותי לפחות.

שא ברכה,
תם הטקס,
הקהל מתבקש לעמוד לשירת התקווה.

צ'או.

PorFavor1

New member
זהו, סיימנו עם כל התגובות וחלוקת הציונים ? נגמר ?

את סיימת ?

ebi83

New member
דעה שטוענת שכל הנשים רואות בכל הגברים אובייקט

ולא בצורה חיובית..
&nbsp
סלח לי שלעניות דעתי מדובר בשנאה מכלילה שלך כלפיי כלל הנשים. אתה יכול לתלות את זה בדעה, אבל אני מדבר על תוכן הדברים והקשרם.

PorFavor1

New member
זו הפרשנות שלך

אבל לא דיברתי על רגשותיי כלפי נשים, אלא על האופן שבו *הן* רואות את הגבר.
יחי ההבדל הדק.
אם אתה בוחר שלא להבין, זו זכותך.
&nbsp
אני לא זוכר שהבעתי שנאה כלפי אישה, או נשים....
והדוגמא שלך, איננה טובה.
אם יש לך דוגמא אחרת... בבקשה...
&nbsp
אמירה שהאישה רואה בך אובייקט- איננה מביעה שנאת נשים של הדובר. אלא דיעה נטולת רגשות.

ebi83

New member
האופן שהן רואות, לדעתך.

הן= כל אישה באשר היא.
&nbsp
מבחינתי האמירה שלך שווה לאמירה הטוענת כי בשביל גבר כל אישה היא אובייקט מיני וזהו.
&nbsp
זה יפה שאתה מותח ביקורת על הנשים שהכל סובב סביבן ואנחנו כגברים מסכנים צריכים להתאים את העולם לאיך שהן רואות אותו, אבל נופל בדיוק לאותה מלכודת..
&nbsp
קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים.

PorFavor1

New member
זה עדיין לא מביע שנאה

זו הבעת דיעה, שאין בה שריד של רגשות.
זה מותר לאישה לחשוב שכל גבר רואה בה אובייקט מיני...זה מותר.
זו לא שנאה.

אה?

מה קשור עכשיו לך לטיפול?
&nbsp
ומה אתה מקשקש עכשיו ומלהג.
&nbsp
מה קשור דעה אישית לזה שאתה שונא נשים.
&nbsp
פשוט צריך לקחת כל מה שאתה כותב בערבון האמאמאמא שלך המוגבל.
&nbsp
אה, והנה גבר ענה לך.

dori78

New member
בניגוד למה שאומר Por Favor

דורי אומרת משהו אחר, שלא מפתיע שהוא לא הבין.

מומלץ לך למיין ביתר קפידה ולצאת עם נשים שאתה מאמין שיש לך איזשהו בסיס משותף איתן, בכל הנוגע לאופי הקשר.
אותי, למשל, היית צריך למיין לצד של ה"לא מתאימות", ולו בגלל הדברים שכתבתי בשרשור הזה על איך אני רואה את הדברים.
לא כי אני "פגומה" (seriously, נראה לך שמישהו חושב בצורה כזו?!) אלא כי אני לא מתאימה לך.
מערכת יחסים עם מישהי שחושבת על דברים כמוני, תביא אותך לתסכול מתמשך ותחושה שאתה לא חשוב לבת הזוג.
לא עדיף מלכתחילה למצוא מישהי שרואה את הדברים כמוך?

חלק מהאנשים שעונים לך כאן, משתתפים בפורום "חסרי ניסיון מיני וזוגי".
חלקם עושים זאת כדי למצוא תמיכה, חלקם תורמים שם מנסיונם.
לחלקם יש ניסיון מיני אבל לא זוגי, לחלקם יש ניסיון זוגי שלא כולל ניסיון מיני, לחלקם יש ניסיון בשניהם.
מאחר ואין לאדון Por Favor מושג על מה הוא מדבר, אני ממליצה לך לא להתייחס לכתיבה שם כאל איזה אות קלון.

ולאדון Por Favor:
אם אתה כזה גשש-בלש שמעוניין לחשוף סודות, אתה מוזמן לעשות חיפוש על השם שלי.
תמצא לא הודעה אחת ולא שתיים בה סיפרתי על בן הזוג שלי וגם על מערכות יחסים קודמות.

PorFavor1

New member
אז איפה האישה המתאימה ?

איפה איפה למצוא בחורה שתיתן תשומת לב ואהבה?
הבנתי ממך שהכלי היחידי בידיו של הגבר הוא סינון ועוד סינון ועוד סינון...
אבל גם סינון, מוקפד ומוצדק ככל שיהיה, לא מבטיח שהמחפש ימצא את מבוקשו.
לא בגלל שנפלה טעות בסינון... לא.
&nbsp
איפה האישה המתאימה?
ואם אני בעצמי דביק שזקוק לאישה שנדבקת בחזרה- איפה אני אמצא אותה ?
להשתנות - אני לא אשתנה. כך נולדתי.
&nbsp
אולי במקום זאת, עדיף שאבין איפה אני נמצא ?
אולי לפחות זה?
אולי המפתח לביטול התסכול הזה, הוא דווקא ב אי זוגיות ? אולי דווקא בגלל שאני לא יכול לקבל את כל הדרישות הרגשיות שלי ?

צלשלספק

New member
הפסקה האחרונה...

מיותרת.

אף אחד לא צריך להוכיח כאן שום דבר לאף אחד או אחת - וכל אחד זכאי לדעתו הוא מניסיונו הוא, אנא אל תגלשו לפסים אישיים. אני ממש לא רוצה לפרק חצי שרשור כאן, על רמיזה פה ועקיצה שם. הפורום פתוח לדיון ציבורי, לא להעלבות או סגירת חשבונות.

שחררו,

תודה.

גברת ע

New member
תראה (דעה שלי כמובן :) )

כל אחד ואחת מאיתנו, חושב, רואה, מבין דברים בצורה שונה ואין משהו שהוא נכון יותר או נכון פחות, מה שטוב ונכון לך מעולה מה שטוב ונכון למישהו אחר מעולה גם, כל אחד מה שהוא צריך ורוצה.
אני כן חושבת שהייתה נימה קלה של קצת שיפוטיות/ביקורתיות מצידך, בלי בכלל לנסות לפתור את הבעיה, אם בכלל היא קיימת, מול הצד השני, במיוחד אם זה משהו שנראה לך מעניין ויכול להצליח.
קראתי מה שכתבת וניסיתי לחשוב על עצמי בכל אחת מהסיטואציות שתיארת ואיך אני הייתי מגיבה בכל אחד מהסיטואציות ובשני הצדדים.
לגבי סיטואציה 1 - יכול להיות שהבחורה באמת לא רצתה להפריע לך כשאתה עם אבא שלך ובבי"ח ואני בהחלט יכולה להבין ולהזדהות עם זה, אולי היית יכול במהלך היום וחצי עד שהיא התקשרה להתקשר גם או לסמס אפילו סתם משפט קצר, אני אישית באותה סיטואציה לא יודעת אםם הייתי מתקשרת, כן הייתי מסמסת משהו קצר כדי שהצד השני יראה שאני פה.
&nbsp
סיטואציה 2 - אני לא חושבת שמה שכתבת שקרה עם הבחורה בהכרח מרמז על זה שהיא לא מעוניינת, יש אנשים פרטיים יותר יש אנשים פחות, גם אני לא מפרסמת או רוצה שיתייגו אותי ביותר מידי תמונות בפייסבוק, גם כשאני יוצאת עם מישהו ואני לגמרי בעיניין ואנחנו הרבה זמן ביחד, אני לא מפרסמת את זה בפייסבוק, פייסבוק זה אתר חברתי באינטרנט ולא אינדיקציה לחיים האמיתיים ולא אומר כלום. כנ"ל לגבי ההורים, כל אחד מרגיש בנוח בזמן אחר, אולי הקשר שלה עם ההורים קצת טעון, אולי מליון ואחת סיבות.
&nbsp
סיטואציה 3 - אם זה היה לטיול הייתי מבינה את הכעס שלך לגבי זה, אבל אם מלתחילה זאת נסיעה קצרה יחסית ועוד ללימודים/עבודה וכו' אני יכולה להבין למה היא לא התקשרה או שלחה הודעות יותר, זה לא אומר שהיא לא חשבה עליך.
&nbsp
לדעתי הדבר העיקרי בכל אחת מהסיטואציות זה שאולי פשוט חתכת בלי לנסות לראות אולי יש סיבה למה , יש דברים שהיו יכולים להסתיים בטוב והייתם ממשיכים ביחד (בהנחה שיש רצון) אם רק במקום ישר לחתוך היית פשוט מדבר, לא מטיח אשמות או כועס אלא פשוט מדבר איתן.
&nbsp
בכל אופן תמצא את מי שטובה ונכונה לך לטוב ולרע ותזכור, אף אחד או אחת מאיתנו לא מושלם, לכולנו יש דפיקויות והחוכמה למצוא מישהו שהדפיקויות שלהם יסתדרו עם שלנו

&nbsp

לא.

בדיוק כמו שלא היית יוצא עם מישהי שלעולם לא משלמת על עצמה בדייט. (או אפילו לא מציעה).
יש אינספור סיבות לסיים קשר, ואם יש משהו שנראה לך מספיק חשוב כדי לסיים קשר בגללו - כנראה שזה מספיק חשוב.
גם אם זה אומר שאתה מוותר על סקס מטורף.

דידי 9

New member
אני באה לדייטים עם

כסף קטן-שיהיה לי לשלם לקפה שלי,
וטיפ 5% החלק שלי.

PorFavor1

New member
ולמה שלא תשלמי על בן זוגך ?

ואם הוא רעב?
אין כמו פמיניזם... עד שמגיעים לכסף.

^ שאלה נהדרת . . .

למה אף פעם בכל שנותי הרבות לא קרה לי שמישהי הציעה לשלם עלי בדייט ראשון?
ולמה כשגבר לא מציע הוא מיד מתוייג כ"קמצן"?
ולמה כשהוא כן מציע הוא נחשד ב"מנסה להשכיב אותי"? (לפני כמה שנים יצאתי לדייט עם מישהי שממש התעקשה להסביר לי תוך כדי הדיון על-מי-משלם-כמה, שגם אם אני אשלם על הקפה+סלט שלה לא "אקבל". . . ) לפעמים הטמטום הנשי מדהים אותי.

xvxxvx

New member
וואי הנושא הזה נטחן פה כ"כ...

ומעניין שמעלים אותו טיפוסים מאוד מסוימים...

למעלה