האם ברית מילה זהו תהליך טוב או רע מבחינה בריאותית?

RonspotNL

New member
רק עכשיו מצאתי את התגובה שלך

אז סליחה על התשובה המאוחרת ולעצם העניין זו בעצם הבעיה זה בדיוק מה שאני אומר וזה בעצם הטמטום שבדת כי הרי אין כל הבדל בין מישהי המוגדרת כיהודיה עלאק למישהי אחרת המוגדרת אחרת

בתקופה יותר קדומה היה הגיון, היות ולא ניתן היה לדעת בוודאות

מי האב הביולוגי, אולם היום בדיקת אבהות אפשרית, לכן לתקופתנו
יהודי צריך להיקבע עפ"י האב, לגביו ניתן להוכיח שהוא אכן יהודי

RonspotNL

New member
אין בזה כל הגיון

כי אין דבר כזה יהודי זו המצאה שאין לה כל בסיס אין כל הבדל בין אדם לאדם חוץ מהמטען הגנטי

RonspotNL

New member
רק שלפי היהדות אדם הוא יהודי אם אימו יהודיה

ואין כל הבדל בין מישהי המוגדרת כיהודיה למישהי אחרת המוגדרת אחרת מה לעשות אתה לא יהודי אלא בן אדם כמו מיליארדים אחרים ואחרות כמוך

RonspotNL

New member
ולכן אין דבר כזה יהודי

מניתוח ללא כל סיבה רפואית וכריתה של העורלה ללא כל סיבה אתה לא הופך להיות יהודי אלא פשוט אדם נימול לא יותר מזה

אני יהודי, כי עשו לי ברית מילה כדת משה וישראל

כריתת עורלה, לא משנה מה הסיבה אינה הופכת בן אדם ליהודי

RonspotNL

New member
לא אתה לא יהודי כי אין דבר כזה

דת זו המצאה של האדם על מנת שתרגיש שונה או טוב מאחרים כשהדתות השונות קיימות אלפי שנים בלבד כשהאנושות עד שני מיליון שנה והעולם קיים מילארדי שנים אתה לא שונה מאחרים בשום דבר חוץ מהמטען הגנטי והאופי שלך אתה בן אדם כמו מילארדים אחרים ואחרות כמוך וכריתת העורלה הפכה אותה לנימול ללא כל סיבה אתה לא יהודי אלא פשוט גבר נימול לא יותר מזה

RonspotNL

New member
זו המציאות

זה שאתה רוצה להתכחש לה זו הבעיה שלך ושלך בלבד

RonspotNL

New member
זהו? אין לך כל טענה נגדית חזקה משלי?

הרי זו המציאות מה לעשות אתה יכול לקבל אותה ואתה יכול לבחור להתכחש לה כמו שאתה עושה עכשיו זכותך המלאה לחיות בשקר

RonspotNL

New member
למה אתה מודה להם?

הרי לא היתה סיבה לניתוח הזה עשו לך אותו כשאתה בהכרה מלאה כשרק טיפת יין ניתנה לך במהלך הניתוח אתה לעולם לא תגיע לבית החולים ותבקש לעבור ניתוח בתנאים שכאלה כשאין לך אפילו מידע על מה בעצם חסר לך ...

RonspotNL

New member
אם אין סיבה אז מה הקטע לעשות את זה?

מבחינת היהדות אתה יהודי אם אימך יהודיה ואין כל הבדל בין מישהי המוגדרת כיהודיה למישהי אחרת המוגדרת אחרת צר לי אתה לא יהודי אתה בסך הכל בן אדם כמו מיליארדים אחרים ואחרות כמוך ואין כל סיבה לחתוך חלק מאיבר בריא של תינוק בריא ואין כל סיבה לתת לתינוק אלכוהול גם כן בעיקר לא שיש איסור על מכירת אלכוהול עד גיל 18 או 21 תלוי היכן

big ass blue

New member
לא יודע, אני לא רואה טעם בדיון

אני בעצמי אתאיסט,
ולא מבין מה כל העניין.

די להתבכיין על איזו פיסת עור.

יש שחקני פורנו לא יהודים שחותכים רק כי זה נראה יפה...
יש אנשים שעושים פירסינגים מטורפים רק כי זה נראה יפה.
או לא נראה יפה חח.

באמת שחפרתם.

למעלה