האם כבר קבעתם למי תצביעו?

liorm3

New member
רק ביבי

יאללה ביבי שר האוצר הכי טוב שהיה אי פעם במדינת ישראל ובעזרת השם גם ראש הממשלה הבא.

yoramgman

New member
tzvi

אם מישהו אחר היה נבחר למפלגת העבודה בעינים עצומות היתי מצביעה בשבילם אבל לא פרץ מפני שהוא לא יותר טוב משאר חברי הכנסת שמכענים כיום

walker20

New member
רק ביבי

והוא יזכה! כי בימים ובשבועות הקרובים אנשים יבינו שאין ברירה, אם אנחנו רוצים שהמדינה הזאת תמשיך להתקיים, הם יצביעו ליכוד בראשות ביבי, במפלגות אחרות, אין לישראל עתיד ואנחנו נמצא את עצמנו תוך מספר חודשים בים.

walker20

New member
רק שהפעם תהיה שם ייחד עם הבית שלך

אם לא תתחיל לחשוב ברציניות לגבי העתיד של העם שלך, עם שהחזיק מעמד אלפי שנים.

bhnadav

New member
ביבי לא מוביל אותנו לכלום.

תנו כבר לסיים את הסכסוך הזה, אלוהים אדירים. שוב תחזירו אותנו 10 שנים אחורה
בענייני כלכלה אני עם ביבי, אבל לשם כך - אין שום בעיה. שיהיה שר אוצר בממשלתו החדשה של אריק שרון. שניהם יהיו מרוצים.

ספרס

New member
החלטתי..לא אצביע לגדולות(=שחיתות)

לא אצביע לשחיתות. נכון,לא כולם מושחתים(אפשר לספור על יד אחת מי לא),אבל הרוב כן. והרי כולם אומרים ש"כל הכנסת מושחתת" ...אם ככה למה להמשיך ולהצביע להם? אני אישית חושב שגם אסור לא להצביע בכלל או לשים פתק לבן..כי חשוב להשפיע. ולכן הפתק שלי יילך למפלגה קטנה שלא היתה בכנסת מעולם(עוד לא החלטתי איזו,זה הפתק הלבן שלי) ובכלל ללא "מרכז"(כי כל המרכזים מושחתים זה ידוע ,הכל קומבינות). אם תשימו פתק בקלפי לאחת מהמפלגות שבכנסת אז לא רק שהצבעתם עבור ח"כ מושחת אלה בעצם גם עבור המינויים שמחלחלים מח"כים אלו, שזה אומר המשטרה המושחתת שזה אומר הרכבת המושחתת שזה אומר החינוך הדפוק שזה אומר הכסף שלכם. לגורמים האלה אתם הולכים להצביע?

bhnadav

New member
../images/Emo6.gif

מי שלא עושה כלום - גם לא טועה. זה אומר שזה טוב? באותה מידה מי שלא נמצא בכנסת, לא משפיע על סדר היום הציבורי ולא נחשף לכל המערכת המורכבת הזאת - גם לא נחשב כ"מושחת" ולא בעל טעויות, כשלונות או טענות שאפשר לומר כלפיו. אז מה הרעיון? זה נראה לך פרמטר מספיק רציני כדי לבחור למי להצביע?

ספרס

New member
בגלל זה אצביע למפלגה קטנה

מפלגה קטנה כמו שאמרתי. מפלגה אשר לא טבולה בשחיתות. אם היא תכנס לכנסת מה טוב.. ואם לא אז לפחות הפתק לא יילך למפלגות הקיימות היום בכנסת. זה לא נקרא לא לעשות כלום,זה נקרא לנסות לשנות את המצב הקיים.גם אם מדובר בבודדים שיעשו כמוני.

bhnadav

New member
אבל זה אבסורד.

ברור שלגבי מפלגה שלא נמצאת כרגע בכנסת אתה חושב שאצלה הכל טוב ושהיא מושלמת. כפי שאמרתי - מי שלא עושה כלום, גם לא טועה. מי שעושה - גם טועה לפעמים. אז מה נכון יותר? לא לעשות כלום ולכן גם לא לטעות, או לעשות המון ובין היתר מכורח הנסיבות גם לטעות? אני מעדיף את האפשרות השנייה. ולכן, אם באמת המצב הוא שאתה בוחר במפלגה שלא בכנסת רק בגלל הסיבה הזאת ולא מסיבה רעיונית, לדעתי זה אבסורדי ומגוחך.

ספרס

New member
כנראה שלא הבנת

מה שרשמתי בתגובה הראשונה שלי. אני לא אבחר בכל המפלגות הקיימות כי הן מושחתות(זו סיבה לא מוצקת לדעתך?) לא אמרתי שאבחר במפלגה קטנה כי הכל מושלם אצלה,אלה בגלל שהיא לא אחת מהמפלגות הביריוניות שיש היום בכנסת ,ובגלל שהיא לא מושכת את כל השחיתות אליה. מי אמר שאחת מהמפלגות שמחוץ לכנסת לא תכנס? אם היא תכנס ,אז זה לא נקרא לא לעשות כלום. וחוץ מזה,לבחור למפלגה שלא קיימת בכנסת זה נקרא לא לעשת כלום? אני לא מבין,אני חייב להצביע לאחת מהמפלגות שקיימות בכנסת ,אם לא אז זה כאילו פתק לבן? זו דמוקרטיה? לדעתי המצב הקיים הוא האבסורד האמיתי. וכן,אני כן בחור במפלגה שמחוץ לכנסת בגלל סיבה רעיונית כנגד הכנסת הביזיונית.ואגב,לא בחרתי עדיין במפלגה בה אבחר בגלל שאני מתעניין במצעי המפלגות שמחוץ לכנסת בכדי לבחור את המצע שהכי קרוב להשקפה שלי(ושל עוד רבים בעם לדעתי רק שרבים ימשיכו לטעון שהכנסת מושחתת ויצביעו לה בכל זאת)

bhnadav

New member
זה אתה שלא הבנת.

התחלתי בדוגמא שלא קשורה לפוליטיקה - מי שעושה דברים, גם טועה לפעמים (ובמקרה של הפוליטיקה, גם נגוע לעתים בדברים לא כשרים). מי שלא עושה כלום, גם לא טועה! כלומר ברור (
) שמפלגות שנמצאות בכנסת ועושות המון, גם ייטעו מדי פעם ומתוך כלה דברים שהם עושים - חלקם בוודאי לא יהיו מוצאים חן בענייך או לעתים גם לא יהיו 100% כשרים. לעומת זאת מפלגות שלא נמצאות בכנסת, אין פה שאלה בכלל. הן לא עושות כלום, אז מן הסתם לא תגיד עליהן שהן לא נגועות בשחיתות. באותה מידה שהן לא נגועות בשחיתות - הן גם לא נגועות בשום דבר אחר, כי הן פשוט לא עושות כלום. מה שבאתי להגיד הוא שאם זו הסיבה שבגללה אתה מצביע למפלגה שלא נמצאת בכנסת, זה אבסורד מוחלט. ואם גם עתה לא הבנת - אז לא משנה.

ספרס

New member
תגובה

אתה אומר : הן לא עושות כלום, אז מן הסתם לא תגיד עליהן שהן לא נגועות בשחיתות. באותה מידה שהן לא נגועות בשחיתות - הן גם לא נגועות בשום דבר אחר, כי הן פשוט לא עושות כלום. מה שבאתי להגיד הוא שאם זו הסיבה שבגללה אתה מצביע למפלגה שלא נמצאת בכנסת, זה אבסורד מוחלט. מה שכתבתי לך: לדעתי המצב הקיים הוא האבסורד האמיתי. וכן,אני כן בחור במפלגה שמחוץ לכנסת בגלל סיבה רעיונית כנגד הכנסת הביזיונית.ואגב,לא בחרתי עדיין במפלגה בה אבחר בגלל שאני מתעניין במצעי המפלגות שמחוץ לכנסת בכדי לבחור את המצע שהכי קרוב להשקפה שלי(ושל עוד רבים בעם לדעתי רק שרבים ימשיכו לטעון שהכנסת מושחתת ויצביעו לה בכל זאת) הבנת?

ספרס

New member
ועוד

אמרת:מי שעושה דברים, גם טועה לפעמים (ובמקרה של הפוליטיקה, גם נגוע לעתים בדברים לא כשרים). מי שלא עושה כלום, גם לא טועה! שחיתות זה לא טעויות! שחיתות זה פשע! זה גועל! לא אצביע לאלה! וכן....במילים שלך..עדיף להצביע לכלום מאשר לאלה.

bhnadav

New member
אז אל תצביע בכלל.

אל תצביע גם למפלגות שעדיין לא בכנסת, כי הן מושחתות פוטנציאליות.

ספרס

New member
את זה אתה קבעת

למפלגות שלא בכנסת אין מרכז ויש מפלגה אחת אשר קבעה במצע שלה שלא יהיה גם אם הם יכנסו(יש את זה למישהו היום בכנסת? למה לא באמת?)..ומי שייבחר את הדרך זה כל המתפקדים בצורה דמוקרטית. אחי, למה שאני מתכוון בגדול זה לנסות כיוון אחר ממה שקיים,ללכת הכי הצידה מהכנסת הנוכחית. אתה יודע? פעם מי שהיה מושחת התאבד,כן זה קרה.

maril

New member
אני אצביע לאיחוד הלאומי

אני ימנית, באתי מבית של ליכוד אבל הוא איכזב ובגדול.

למעלה