האם תינוק שנולד לאם יהודיה הוא

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך
בועז השקרן מכה שנית.

1. כשאתה נותן את הקישור הדגש בפניהם שאפילו לא ענית על תגובתי להודעתך זו. בועז מצגר מסביר כיצד לשוחח עימו. 2. והכי חשוב, האם סיימת לפרוק את מזוודותיך? אם כן, איפה מחקרי המובהקות שהיו לפני כ-60 יום ב"שלבי עריכה סופיים"? 3. נא לשים לב לשיטותיו של בועז מצגר - תקיפה אישית מטופשת (כמו ילד בן 4) ואי מתן תשובה על אף אחת מהשאלות בנוגע ל"מחקר" השיקרי שלו... ופרטים נוספים בנוגע לכל באתרי.

n e t a l i

New member
נה נה נהנהנה ../images/Emo3.gif

כמה אני אוהבת מטומטמים כמוך.

n e t a l i

New member
משתמש בטיעונים של מסיונר-

ואולי אתה באמת אחד כזה. מנסה להראות לנו שכל התורה שיקרית. אז עעעעעעעעעעוף כבר לאלף עזאזאל ואל תיכנס לפורומים דתיים!!!

הלו ערבייה

פורום חיזבאללה זה בלבנון, עופי לשם לחברים הטרוריסטים שלך צמאי דם ישראלי.

n e t a l i

New member
פשששש..., "מתגאה" ביהדות שלך....

חבל, אתה יודע? בגלל החיתוך שעשו לך שם למטה, אתה נהנה פחות בחדר המיטות.
וחשוף לזיהומים באיבר מינך,
<יאאלה עוף מפה כבר.... אידיוט!>

תגידי קיבלת

כבר מחזור ? או שהטמטום שלך רגיל ? עופי מפה פרה ערבייה מטומטמת לכי לך חזרה למרוקו.

טומיץ

New member
אינני רחוק כ"כ מדעותיך אך....

אני כן מלתי את בני ואני גאה בכך ואם בזאת "שייכתי" אותו לעם היהודי אני גאה יותר.

לא מל את בנו והוא גאה...

כמה אפשר ללמוד משורה קטנה אחת בת 8 מילים: "אני גאה" - חז"ל מלמדים אותנו שכל המתגאה - הקב"ה אומר עליו: "אין אני והוא יכולים לדור בכפיפה אחת" - וממילא זה מסביר מדוע לא מל את בנו. לימוד נוסף: על מי חלה מצוות ברית המילה ? על הנימול. אם לא נימול על ידי אחרים - חובה עליו לימול את עצמו. אי קיום המצווה מחייבת בעונש כרת. אם כן, מי שנימול בגיל 8 ימים, שכלל אין לו דעה באשר למצווה, מה מקום יש לתת לו שכר מצווה ? מה עושה אותו ראוי אם כן לקבלת שכר מצוות ברית המילה ? ובכן, כידוע כל יהודי (זכר) מצווה במצוות פריה ורביה, כשיקיים מצווה זו ויביא בן זכר לעולם - ויקיים את מצוות ברית המילה, ממילא גילה אותו יהודי את דעתו למפרע שמקבל הוא את מצווה זו על עצמו, בכך שממשיך הוא את קיום ציווי הבורא בבנו הנולד - ועכשיו יש את כל המקום לתת לו את שכר מצוות הברית שקוימה בו על ידי אחרים. ממילא זה שלא מל את בנו - לא יקבל שכר מצווה על הברית שקוימה בו גופו ועכשיו הכל מסתדר, לעולם הבא יגיע האומלל הזה ערום ועריה תרתי משמע.

alond

New member
כולה שאלתי האם הוא יהודי. לא שאלתי

איזה עונשים יקבל או לא יקבל. רק אם הוא יהודי! מישהו חוץ מגוססי יכול לתת לי תשובה ברורה של כן או לא? רצוי מהצד הדתי.

למעלה