מחר אני באה עם טרקטור והורסת את הכותל המערבי. רק בשביל הפרנציפ >_< ואל תתחיל בכלל עם גימטריה והבולשיט. ידעת שהגימטריה של "אלוהים" היא, בצירוף מקרים מוחלט,"חיזבללה", "סחיטה" ו"בא לי במבה"? קטע, אה?
זה רק מראה שלא הבנת את העניין. העניין עם הגימריות הוא כזה: קיימים כמה מפרשים שמראים אלפים על גבי אלפים של משחקי גימטריות לגבי כל מיני מילים בתורה. אני ממש לא מבין איך זה קשור לזה שבמקרה אלוהים יצא בגימטריה "סחיטה"? -סבבה! אז יצא. אבל באופן יחסי אין מה להשוות מבחינת הכמות. הטרקטור שלך יתחיל לעוף
לפני שהוא יצליח לשבור את הכותל. אבל את מוזמנת לנסות.
מה הכוונה ב"לא אוהבים להתאמץ", אם חס וחלילה אבא של מישהו נפטר, והוא מרגיש ייאוש, מה תאמר לו? אתה לא אוהב להתאמץ? קצת קשה לקבוע את זה.. ייאוש הוא אחד הדברים שעושים את האדם מאושר- לפי דעתי. מה רע בייאוש? מעבר לתסכול נמצא הפיתרון.
הסברתי לך למה לאלוהים יש מלה. אני באמת צריך לחזור על זה? ייאוש הוא לאו דווקא תוצאה של כשלון. אם רצף אירועים רעים נוחת עליך, לא תתייאש מהמצב? גם זה לא כשלון.
נטיית האדם ליצור לו אלוהים, מהרגע בו גידלנו מוח מספיק מפותח על מנת לשאול את השאלות הקשות, יש אלוהים. אך לא כבורא כל יכול וכל יודע, אלא כרעיון בו מאמין אחוז גבוה מהעולם. זה לא הופך אותו לקיים.