אתה טועה -ובגדול.
אמרתי: אין לך שום הוכחה לדברים שאתה זורק. אמרת: "ההוכחות שיש לי לדברים שאני זורק, טובות בדיוק כמו ההוכחות שיש לך לקיום אלוהים. אם לא יותר. " ואז אמרתי לך: מעולם לא הזכרתי הוכחות כאלה. אף הצהרתי שלא קיימת הוכחה לקיום אלוקים. אני רק מניתי רשימה של דברים שכל אחד יכול לבחור איך להתייחס אליהם: כצירוף מקרים/כיותר מזה... ו-מהן בדיוק ההוכחות שלך לכך שכל המפורסמים פחות חכמים ממך? ואמרת:"מעולם? כתבת פה כמה הודעות המפרטות טיעונים לקיום אלוהים. 'בלתי אפשרי ללא התערבות אלוקית', בהבהבה. איך תקרא לזה? הוכחות ממשיות? אין לי. זו בדיוק הנקודה שלי. " ואני אמרתי: א.טענה והוכחה הם דברים שונים לחלוטין. אינני מתיימר להוכיח את קיום אלוקים בדרך כלשהי. את מגוון הנקודות שהבאתי, הבאתי בשביל כל אחד/אחת כנקודה למחשבה. ניתן, כן אני חוזר: ניתן , להתייחס לתופעות שהזכרתי (שהן, אגב, כפי שציינתי כבר,רק קמצוץ מהרשימה המלאה) כצירוף מקרים, וניתן לחשוב קצת מעבר לכךף ניתן לחשוב שאולי זה מורה על קיום אלוקים. הוכחה? -בשום פנים ואופן לא אמרתי. ב. "...ההוכחות שיש לי לדברים שאני זורק,..." ואז שאלתי אותך מהן ההוכחות שלך וכתבת: "הוכחות ממשיות? אין לי. זו בדיוק הנקודה שלי." אז אינני מעוניין בהוכחה ממשית, -כי אם בהוכחה כלשהי. יש לך? ואז כתבת את ההודעה אליה אני מגיב כרגע. יש לך שתי פספוסים גדולים: 1. אתה משוכנע שהיו לי טענות כלשהן ושהיו לי ניסיונות להוכיח את אותן טענות. זו טעות. 2. אמרת שיש לך הוכחות ועכשיו אתה אומר שאין לך