הבדיחה , התושבים אוחזים דגלי אש"פ

יכולים? ממש לא. אתה חי בסרט פעולה גבר

לא ברק לא ביבי ולא שרון לא הצליחו "למחוק בשניה" את הנחישות הדתית של תושבי עזה בעזרת האפאצ'י.

"לא ניסינו"? אתה באמת בסרט יובל

אתה באמת חושב שביבי לא ניסה? ששרון לא ניסה?
אני חייב לומר שבתור "אישמרכז" אתה מביא אותה בעקיפה חדה מימין ממשלות שישבו בהן רחבעם זאבי ואיווט ליברמן ועוד כמה יקירי הימין הקיצוני מאיחוד הלאומי... כל אלה אהבו נורא את הפלסטינים, לא השתמשו בטנקים, לא באפאצ'י... ממש חילקו להם סוכריות. הרי ממשלות הימין הקיצוני עשו כל מה שיכלו ולמרות זאת נכשלו, כי הרי לבעיה הזאת אין פתרון צבאי, אלא אם כן התכוונת לזרוק את אחת מפצצות האטום על עזה. מאחר שברור שאם היית ראש ממשלה לא היית עושה דבר כזה (אלה דברים שקל להגיד אותם בפורום או בשיחה בסלון)- אז בסופו של דבר יוצא שאיומי הרהב שלך מול הערבים בסגנון "למה מי הם בכלל", "נביא את האפאצ'י נמחוק אותכם בשניה" וכו' הם ברמה של אני יביא את דוד שלי יכסח לך ת'צורה...

respecta1

New member
משום מה לרוב האיומי דוד עובדים..

לא הייתה ממשלת ימין קיצוני.. ובכל מקרה אם פועלים אני לא מדבר על להתחיל להוריד ערים - פשוט לפעול בצורה שידידתנו ארצות הברית פעלה בויאטנם וחברתנו ברית המועצות באפגניסטן.. באותה מוסריות כמו שתי המעצמות הנחמדות האלה וב"שקט" אפשר למגר את הטרור.

respecta1

New member
ואגב אני לא אומר שצריך לעשות את זה

לא בא לי לראות 50 אלף הרוגים - למרות שיש לנו כל זכות לעשות את זה ולרדוף אחד אחרי השני אחרי כל טרוריסט שקורא תיגר על ישראל מה לעשות? ישראל צריכה להיות מוסריות יותר מכולם.

אכן לא עשינו כלום!

מעולם לא הלכנו באופן מלא ומוחלט על מדיניות חיסולים רציפה, על בניית בנק מטרות וחיסול רציף ומלא של כל המטרות, בלי הפסקה, עד הסוף. הכל אצלינו מקרי, תגובות, עונשים, מבצעים....זה לא יעיל ואת זה כולנו יודעים ורואים. וכל עוד לא נעשה את זה - הקסאמים והגראדים ימשיכו להם וגדילו טווחים כל הזמן... מעולם לא התכוונתי לזרוק פצצת אטום על עזה או למחוק שכונות, להיפך, אם מישהו כתב את זה אני יצאתי נגדו. התוויות של "ימין קיצוני" לא עושות עלי רושם, מבחינתי הם כולם דיבורים, גם שהיו בממשלה, לא שינו שום דבר מהותי.

ערפאת היה קיצוני בדיוק כמו החמאס, רק שבניגוד

אליהם הוא היה יותר חכם ותחמן. הסיכוי להסדר עם ערפאת היה זהה כמו עם החמאס, שום הבדל. אף אחד לא ידבר עם החמאס, אין מה לדבר עם החמאס, אין על מה, אין שום טעם, וזה שהוא בשלטון לא נותן לו שום יתרון, או לגטימציה או חסינות, יופי אז הוא בשלטון והוא הממשלה, אז עכשיו צריך לחסל את אותה ממשלה ולשלוח אותה לעולם שכולו בתולות.

זה לא שייך.

הנסיבות לא משנות-פלשתין היא אויב. לא משנה למה, זו המציאות. ואגב פת''ח, ה-"good guys", תחת שלטון הטרור שלהם נרצחו מאות אזרחים ישראלים, ב-2003, 2002 נרצחו מאות אנשים בשנה מפיגועים, הפתח היה גרוע בהרבה מהחמאס, והוא גם הביא ליותר הרוגים בקרב האוכלוסיה הישראלית.

respecta1

New member
אממ למען האמת הפת"ח היה צפוי לנצח לא?

אה ואהבתי, תמיד היהוד אשמים - הפלסטינים בחרו בארגון טרור בבחירות וכמובן אנחנו אשמים כי רצינו שיהיו בחירות.

סרקוזי: מי שנגד צרפת אין לו מקום בצרפת

גם אצלנו, מי שנגד מדינת ישראל ומניף בה את דגלי אויביה אין לו מקום בתוכה.

אין להם סיבה להניף את דגל ישראל

ואין לך מה להשוות את צרפת לישראל, אתם דוחפים את האנשים האלה לפינה ע"י מדיניות הדיכוי והאפלייה, ערביי יפו חיים בגטו, ממש, רואים את זה ומרגישים את זה, אפילו בכפר שלי חיים יותר טוב.

מי ביקש מהם להניף את דגל ישראל? שלא יניפו,

לא צריך ואף אחד לא מכריח אותם. דיי עם מושגים דרמטים, לא ביפו ולא בשום מקום אחר הערבים אינם חיים בגטו, אתה נסחף כאן בענק.

למה רק בגטו ולא במחנה ריכוז או השמדה?

תגיד רק שאנחנו עושים לכם מה שהייתם עושים לנו אילו הייתם מנצחים במלחמה כובשים אותנו. רמז: מה שעשיתם ליהודי חברון בתרפ"ט, ליהודי בגדד בתש"א, מה שעשו יחידות ה-SS של המופתי שלכם ליהודי יוגוסלביה ב-1943-4 ומה שעשיתם ליהודי כפר עציון בתש"ח.

למעלה